Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Zelmor

QuoteOriginally posted by Lorenor
Na mintha egy új taghoz lenne szerencsém...... :rolleyes:

Õ is megy majd a sírodhoz a kutyájával, vagy mi? >D

Sky

Akár mehetek is (van kutyám)
Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

QuoteOriginally posted by Zelmor
Õ is megy majd a sírodhoz a kutyájával, vagy mi? >D
Tudtommal azok akarnak a síromra písáltatni akik nem értenek egyet Terrorszervezet alapító szándékommal....Sky meg úgy jelzett ,mintha neki teccene.....Nem? :rolleyes:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

VASH

QuoteOriginally posted by Lorenor
Tudtommal azok akarnak a síromra písáltatni akik nem értenek egyet Terrorszervezet alapító szándékommal....Sky meg úgy jelzett ,mintha neki teccene.....Nem? :rolleyes:

ezután a sok értelmes post után tudjátok min gondolkodtam?

hogy ne úgy legyenek a dolgok,
hogy ha vannak akik jól csinálnak....dolgokat,
és vannak akik rosszul csinálnak....dolgokat,
akkor ne azok a dolgok legyenek mindig,
amik nem jól csinált dolgok,
mert így nem jók a dolgok.

:zen:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Chronos

QuoteOriginally posted by VASH
ezután a sok értelmes post után tudjátok min gondolkodtam?

hogy ne úgy legyenek a dolgok,

:zen:
Ezen az ötleten még dolgozzál...:D :D :D
ROTFLOL!!!:p

CHRONOS

VASH

QuoteOriginally posted by Chronos
Ezen az ötleten még dolgozzál...:D :D :D

Már egy jogászokból és filozófusokból álló tanács vizsgálja...

addig pedig: tiltsák be a KÍN-DÓZT, meg legalizálják a füvet, jaja azt:D

és volna még egy kérdésem:
Ha egy hupikék törpikét fojtogatok, milyen színe lesz?
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Kalibur

QuoteOriginally posted by VASH
Már egy jogászokból és filozófusokból álló tanács vizsgálja...

addig pedig: tiltsák be a KÍN-DÓZT, meg legalizálják a füvet, jaja azt:D

és volna még egy kérdésem:
Ha egy hupikék törpikét fojtogatok, milyen színe lesz?
Átmegy lilába :D
Bár ez lehet, hogy a kémhatástól is függ...:p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shock12

QuoteOriginally posted by Kalibur
Átmegy lilába :D
Bár ez lehet, hogy a kémhatástól is függ...:p
igen... ha nagyon szélsõséges az a kémhatása annak a szmötyinek, amibe folytjuk, akkor elõbb feketedik / szenesedik, mint lilul :D !

VASH

QuoteOriginally posted by Shock12
igen... ha nagyon szélsõséges az a kémhatása annak a szmötyinek, amibe folytjuk, akkor elõbb feketedik / szenesedik, mint lilul :D !

Savban mindig oldott a hangulat:D

viszont hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?
és miért nem mennek össze a juhok esőben?
meg it számolnak a bárányok, ha nem tudnak elaludni?

az élet csupa kérdés, higgyétek el:mad:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zodd

Quote from: "shock12"és az utánunk lévõ generációk ugyan így vannak vele... egyre magasabb szintû nyelvek jönnek ki, egyre optimálisabb fordítókkal (meg egyre erõsebb vasakkal alattuk).
Na abban kéttelkedek erősen hogy egyre optimálisabb fordítókkal, mert akkor mért kéne egy olyan erőmű ilyen **** programokhoz mint a windows mikor feléből is ki lehetne hozni. :rolleyes: :D

A Demokban még mindig vannak elég jó kódok (4k rulez) na mi nem fér bele 4 kb-ba
:bsd:

Shock12

QuoteOriginally posted by Zodd
Na abban kéttelkedek erősen hogy egyre optimálisabb fordítókkal, mert akkor mért kéne egy olyan erőmű ilyen **** programokhoz mint a windows mikor feléből is ki lehetne hozni. :rolleyes: :D

A Demokban még mindig vannak elég jó kódok (4k rulez) na mi nem fér bele 4 kb-ba

Nem... a win, és a unix-linux disztribúciók, vagy a beos, sõt a os2... nem fordítófüggõ... komlex rendszer... (keresztkérdés... solarisnak miért kell erõmû... ok, az azokra készült...).
Szimplán annak függvénye, milyen szolgáltatásokat kínál az oprencer, illetve hogyan kódoltak a fejlesztõk... nemcsak fordításkor kell tudni optimalizálni, hanem kódoláskor is (sõt mostmár futás közbeni optimalizációról is beszélünk)... pl meg lehet nézni a javanak a Swingjének utolsó, és utolsó elõtti verzióját.. fényévekre van egymástól a sebességbeli különbség... vagy használj QNXet... igaz, az beágyazott rendszerekre készült, és mindent a fejlesztõnmek kell megírnia, de ha kicsi, és gyors rendszert akarsz, hajrá :D !

Igen, a 4 K-s demók jók... de azoknak minden darabját egy ember írta... ha szervezetten akarsz fejleszteni nagy rendszereket, akkor az egy ember kevés... és ha már ketten dolgoznak, nem lehet szervezni... vagy dolgozzon egy, de akkor elõbb hal meg, mint készen lenne, egy modern oprendszerrel...

Itachi

Nem... a win, és a unix-linux disztribúciók, vagy a beos, sõt a os2... nem fordítófüggõ... komlex rendszer... (keresztkérdés... solarisnak miért kell erõmû... ok, az azokra készült...).
Szimplán annak függvénye, milyen szolgáltatásokat kínál az oprencer, illetve hogyan kódoltak a fejlesztõk... nemcsak fordításkor kell tudni optimalizálni, hanem kódoláskor is (sõt mostmár futás közbeni optimalizációról is beszélünk)... pl meg lehet nézni a javanak a Swingjének utolsó, és utolsó elõtti verzióját.. fényévekre van egymástól a sebességbeli különbség... vagy használj QNXet... igaz, az beágyazott rendszerekre készült, és mindent a fejlesztõnmek kell megírnia, de ha kicsi, és gyors rendszert akarsz, hajrá :D !

Igen, a 4 K-s demók jók... de azoknak minden darabját egy ember írta... ha szervezetten akarsz fejleszteni nagy rendszereket, akkor az egy ember kevés... és ha már ketten dolgoznak, nem lehet szervezni... vagy dolgozzon egy, de akkor elõbb hal meg, mint készen lenne, egy modern oprendszerrel...
Ehhez a témához mivel nem vagyok egy comp zseni kb ennyit tudok hozzászólni:........:confused:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Zodd

A norton comander is addig volt jó mig egy ember írta amikor modulóssá vált akkor basozdtot el az egész. :hopp:

Drótmalac

Mellékesen megjegyezném, hogy a túlfejlesztés néha a szoftver halála...

Shock12

QuoteOriginally posted by Zodd
A norton comander is addig volt jó mig egy ember írta amikor modulóssá vált akkor basozdtot el az egész. :hopp:
Igen... ezt nem tapasztaltam... a gond az, hogy nagy és vagy komplex szoftverek esetén ez már nem megy... fõleg, ha netalán tán több olyan szakember hozzáértése szükséges, akik a Föld-golyó eltérõ pontján vannak...
... és akkor még a tesztelésekrõl nem is beszéltünk ... vannak dolgok, amik igen is, jók ha egy ember csinálja (vagy megunja valaki a banánt, és csinál valamit magának, amit tényleg tud használni (pl MédiaPléjerKlasszik :) )), de jobbára ez nem megy...

Igen, néha a túlfejlesztés tényleg tönkre tesz néhány dolgot... de kellõ körültekintés, és az igények helytálló felmérése esetén ez nem fordulhat elõ (vagy legalábbis nem szabadni). Persze ez egyéni vélemény...

Sky

Nefeledjük: Ami tönkremehet tönkre is megy és lehetõleg mindíg a legrosszabbkor ( tegnap ADSL telepítés közben 2 gépen kellett új windowst telepítenem pedig csak felraktam egy marék protokollt )
Mess with the best,
Die like the rest...

Shock12

QuoteOriginally posted by Sky
Nefeledjük: Ami tönkremehet tönkre is megy és lehetõleg mindíg a legrosszabbkor ( tegnap ADSL telepítés közben 2 gépen kellett új windowst telepítenem pedig csak felraktam egy marék protokollt )

Mit tegyünk, ha pppoe-re érzékeny a kicsike :D ! (bár erősen függ, hogy milyen állatfaj volt a win... 98/me igen rosszul tűri, és nemcsoda, ha ki is fut... nt alapúaknak nem nagyon szabadna...)

Sky

Mivel szenvedélyes játékos vagyok kénytelen vagyok eggyütt élni  WinME-vel, de már hozzászoktam úgyhogy a windows hátán is megélek
Mess with the best,
Die like the rest...

TurboK

Ha már szóba jött a Norton Commander, ajánlom a helyébe a FAR Commandert. a //www.rarlabs.com címen van asszem, ugyanott ahol a WinRAR.

kb ugyanaz mint a Windows Commander, annyi a különbség hogy a "klasszikus" interface-t használja. (nosztalgia rulez - mindjárt elõ is szedem a 486os gépet ahol 3 másodperc egy ujrainditás és minden játék más Autoexec.bat beállitást igényel - az egyiknek több memo kell ezért nem szabad betölteni az egeret, a másik meg pont egér nlkül nem megy, ésatöbbi)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

roderick

QuoteOriginally posted by TurboK
Ha már szóba jött a Norton Commander, ajánlom a helyébe a FAR Commandert. a //www.rarlabs.com címen van asszem, ugyanott ahol a WinRAR.

kb ugyanaz mint a Windows Commander, annyi a különbség hogy a "klasszikus" interface-t használja. (nosztalgia rulez - mindjárt elõ is szedem a 486os gépet ahol 3 másodperc egy ujrainditás és minden játék más Autoexec.bat beállitást igényel - az egyiknek több memo kell ezért nem szabad betölteni az egeret, a másik meg pont egér nlkül nem megy, ésatöbbi)

:lol: Helly!! A régi szép id?k... a régi jó öreg EMS memória beállítások meg minden...
bár azért 486os már egész jól vitt mindent egy beállítással...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Zodd

QuoteOriginally posted by roderick
:lol: Helly!! A régi szép id?k... a régi jó öreg EMS memória beállítások meg minden...
bár azért 486os már egész jól vitt mindent egy beállítással...
Én meg előszedem a 386-osomat a GUS al együtt GUS Rules (no GUS no sound) :hopp:

Sky

Most legyek nagyképû és poroljam le a commodore-omat :D
Mess with the best,
Die like the rest...

Zodd

Na jó akkor elő a ZX 81-em el. :hopp:

Cobra

Nekem van egy Gameboyom, de ha nem kell valakinek, akkor nem veszem elõ  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Zelmor

C=64 RULZ!!:hail:

Zelmor

Mai tanmese amerikai barátainkról és a dohányzás káros mellékhatásairól:
http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm

Cobra

Nagyon jóóóó  :hopp:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

VASH

QuoteOriginally posted by Zelmor
Mai tanmese amerikai barátainkról és a dohányzás káros mellékhatásairól:
http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm

ebbõl is csak arra következtetetek

inkább gyújts rá:D:D:D

(majdnem megfulladtam a nevetéstõl:D)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

TurboK

Az van nekem is. A Flimbo's Quest nevű gyöngyöt a mai napig nem tudtam végigjátszani (már majdnem sikerült egyszer, valami 20$ hiányzott az utolsó levélhez, amit azé nem volt meg mert az előző pályán nekem jött a semmiből egy szellem és lövőerőt kellet venni...)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

VASH

QuoteOriginally posted by TurboK
Az van nekem is. A Flimbo's Quest nevű gyöngyöt a mai napig nem tudtam végigjátszani (már majdnem sikerült egyszer, valami 20$ hiányzott az utolsó levélhez, amit azé nem volt meg mert az előző pályán nekem jött a semmiből egy szellem és lövőerőt kellet venni...)

az semmi nekem volt olyan hogy "zenelo floppy"(bizony;))
na most ez azt csinálta hogy a floppy olvasó fejét úgy húzogatta hogy az zenei teljesítményt adott ki, nagy szám volt az akkoron:rolleyes:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself