Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: KvikvegShiroi: fel a fejjel! A sorsnak egyenlitenie kell, jovo heten a pozitivumok vannak soron! Elmesz katzzal a loterre es balesetben lelovod!
Francba, ez megsem jo, akkor ki fog rendelni?! Hm.:rolleyes:
Még a mostani rendelés sem jött még meg :hehe:
Quote from: KvikvegAkkor valassz valami mast: playboy-nyuszik aradata, Palik szivrohamot kap, esetleg az osszes korrupt politikusunk... De fognak orulni a temetkezesi vallalkozok... Elengedik az allamadossagot, csokkennek az adok, nonek a berek es az eü szinvonala... Japan a szomszedban lesz es Toshiro Mifune feltamad 20 eves kinezettel... Hm, ez nekem is jo lenne...  :D
Õ Shiroi. Inkább vmi ilyesmiket kellett volna irnod: Felszedsz magadra még 50 kilo izmot, és így fel tudod majd emelni a 1,5 mázsás kardotat ami ott áll a sarokban, eljön az Ítélet napja és a halál angyala személyesen bíz meg azzal, hogy irtsd ki az emberisgét, bejelentik, hogy Jacko felakasztotta magat miután meghallotta, h pedofiliáért halálra itélték, barátnõd bejelnti hogy gyermeket vár és a szülei is engedélyezik a házasságot...

Moha

Quote from: KvikvegPalik szivrohamot kap, esetleg az osszes korrupt politikusunk...
Ergo mind. :D
QuoteAztan felebredsz a kabszeres revedezesedbol.:eeek: :haha:
Na igen... :rolleyes:

katz: az emberiséget nem kell kiírtani... szerintem majd kiírtja magát... :p

kisvirag

Quote from: Mohakatz: az emberiséget nem kell kiírtani... szerintem majd kiírtja magát... :p
Azért jobb ha biztrosra megyünk!
Vonultassunk fel egy nagy -t(csak ne ien zászloja lenne :D ) , néhány -t
és természetesen: mindenkit, aki hasznos! a többieket: meg :uzi:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kvikveg

Quote from: katzÕ Shiroi. Inkább vmi ilyesmiket kellett volna irnod: Felszedsz magadra még 50 kilo izmot, és így fel tudod majd emelni a 1,5 mázsás kardotat ami ott áll a sarokban, eljön az Ítélet napja és a halál angyala személyesen bíz meg azzal, hogy irtsd ki az emberisgét, bejelentik, hogy Jacko felakasztotta magat miután meghallotta, h pedofiliáért halálra itélték, barátnõd bejelnti hogy gyermeket vár és a szülei is engedélyezik a házasságot...
Oh, tenyleg. :lul: :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Quote from: kisviragAzért jobb ha biztrosra megyünk!
Milyen kedves...

De akkor ki marad neked vacsorára? :haha:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

:lol: :lul:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

kisvirag

ohh, megoldanám, hidd el :)

Moha

Quote from: HVp213De akkor ki marad neked vacsorára? :haha:
Majd házilag nevel vacsorának valót. :lul: :haha:

HVp213

GO TO WAAAR!!!

aztán sirathatod a hadad:

edit: jah vagy kap egy kis szobanövény tápoldatot...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

kisvirag

oh, hát csak az emberiség kiirtásáról volt szó :haha:
egy igazi Vadásznak egyébként is sokkal finomabb a vére, igazi élvezet . belõlük meg már van egy a házi gyûjteményeben :haha: :rolleyes:

Lythis

Quote from: kisvirag+ Necrid postja

Vajon ez a már említett Ítélet nap elõszele? :haha:
amerre fórumtag jár, baleset terem....
Bazz... bezzeg nálunk alig történik valami. Ez beteges. De télleg. Jön az ítéletnap, nekem meg csak a minden happy marad? Naggyonjóó...
 Necridéknél kisebbfajta RPG-zés folyik, az újdonsült - önmagát megválasztó - katz modként sz*rrábannolja Ramizt (milyen éles ellentétekre derül fény...), shiroi írthatja az emberiséget, HVp213 tápoldattal terrorizálja a borg-kollektívásat játszó kisviragot, Kvikveg halálra drogozza magát...
 szép kis végítélet...:D

Moha

Quote from: Lythisszép kis végítélet...:D
Ja, hagyhatnának nekünk is valamit! :haha:

Rounin

Quote from: kisviragVajon ez a már említett Ítélet nap előszele? :haha:
amerre fórumtag jár, baleset terem....

Tény.. alig merek már kimozdulni^^ Múltkor majdnem hullát láttam munkába menet. A vérének megalvadni sem volt ideje. Utána Árpád-hídi metromegállóban volt valami baleset. Oda se mertem már menni. Előttük villamos csapott el autót, etc. o.O Félek -_- ^^

Yakumo

Vazz, ez már kész képregény!
Nagyon jó! :jee: :lul:
Jól el voltatok. Necrid faterja RPG-jével leküldi a szemközti házat :lol: ,aztán emberiség kiirtása, Shiroi elkeseredik, katz modi akar lenni Ramiz nyakán, És egyéb emelkedett hangvételû témák! Nem semmi. :hopp:

Necrid^

Havazik jeee. remélem holnap is fog :jee:

kikuchiyo

Esik a hó.

[SIZE="1"]Ezt a hihetetlenül mélyenszántó megállapítást mindig elköveti valaki az évnek ebben a szakaszában. Most magamra vállaltam ezt a nemes feladatot...:rolleyes:

Egyébként erről az jut eszembe, hogy -még boldogult alsó tagozatos koromban- énekórán az ismert népdalt mindig úgy énekeltük, hogy "A csííí-tááá-rííí hegye-kalatt régenlee-se... ttahó" :)
De szép is volt.[/SIZE]
Failure is the default option

Djinn

Tényleg esik. :eeek:
Észre sem vettem. Mondjuk nehéz is lett volna az elhúzött sötétítõtõl... :rolleyes:
Nem szeretem a havat, de bevallom most eszembe jutott a FB-bõl a kérdés: "Mi lesz a hóból, ha elolvad?.." és ez mosolyt csalt az arcomra. :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

kikuchiyo

Mi sem jellemzi jobban korunkat:
A természettõl elszigetelõdött ember az internetrõl szerez tudomást arról, hogy esik a hó.
;)
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyoEsik a hó.
Ezt a hihetetlenül mélyenszántó megállapítást egy csomóan elkövetik. Csodálkoznak, hogy "jé, esik a hó! Hogy fogok majd így közlekedni?" aztán pánik, közlekedési káosz, stb. Mintha nem esne minden évben a hó :rolleyes: Ha még Szaharában élõ benszülött lenne, akkor megérteném, de könyörgöm! :rolleyes:

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyoMi sem jellemzi jobban korunkat:
A természettõl elszigetelõdött ember az internetrõl szerez tudomást arról, hogy esik a hó.
;)
Mi? Van *odakint* valami természet-nevezetû dolog is? :confused:

:D

Djinn

;)
Tényleg. :haha: Vagy inkább :o
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

kisvirag

mindenbizonnyal én is tettem volna ilyen megállapitást, amennyiben ez nálunk is történik, de nekem meg kell állapitanom, hogy nem esik a hó...

egyébként az embereket általában nem érinti annyira felkészületlenül, inkább itt csak az elsõ hó öröme van...

akik mindig felkészületlenek, azok a hótakarito személyzet...

én szeretem a havat. felemelõ, elmondhatatlan élmény, mikor kimész a városból, és semmi mást nem látsz, mint ragyogó (már jó esetben ,ha süt a nap), szikrázó fehér hótakarót mindenütt, amit semmi sem szakít fel néhány magányos fán, apró állatnyomon kívül... amikor a tanyák fogják magukat, és fázósan magukra húzzák ezt a csodás fehér leplet, hogy a tél végén morcosan és koszosan elõmásszanak...

Ramiz

Quote from: kikuchiyo[SIZE="1"]Ezt a hihetetlenül mélyenszántó megállapítást mindig elköveti valaki az évnek ebben a szakaszában. Most magamra vállaltam ezt a nemes feladatot... :rolleyes:
Lásd még: Ford Prefekt elmélete az emberek azon jellemzőjéről, hogy a legnyilvánvalóbb dolgokat is kimondják ("süt a nap", "esik a hó" vagy akár az ominózus "meg fogunk halni"). :D

A természettől elszigetelődött ember az internetről szerez tudomást arról, hogy esik a hó.
;)
:zen:
[COLOR="Green"][SIZE="4"]*[/SIZE][/COLOR] <==: Szimulált Rep Pont (a továbbiakban SzRP :) ). (Nemtok épp adni)
A legrosszabb(???) az, hogy semmi kivetnivalót nem találok abban, hogy az internetről szerzek tudomást ilyesmiről. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: ShiroiElárulom, hogy Necrid megelőzött, ha akarod be is bizonyítom. :p Őt pedig én előztem meg, ezt pedig Lythis bizonyíthatja. További szép napot. :D
Látszik hogy moderátor. azé töröltem ki mert azt hittem felesleges post :)

Kvikveg

Ti is jol elvoltatok reggel. :lul:

Nem esik a ho. Olvad. Es orulok, mert pont tegnap mostam fel a teraszt es gereblyeztuk el az utoso tonna levelet a haz mellett elhelyezkedo kis hazi szelcsatornabol. Eeezt megusztuk. Epphogy. :haha:

Utalom a hideget, a szeles frontot es a sz*r, rosszul zarodo teraszajtomat. Ezt meg el fogom mondani parszor.

Vah, aranyos ez a smiley:

Forumozoink lathatoak:
Szusiiii!
Hm, altalanos lelkiallapot-meghatarozo?
Ah, yes, hanyos smiley. Es nem sugarban.
Nem, nincsenek wc-szornyek.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Hol találtad ezeket a jó kis vigyorikat? :)

Nálunk is olvad a kis hó, de közben esik valami szutyok. Nekem meg nincs se esernyõm, se sapkám.

Cobra

Ajánlom az egér jobb gombját a smiley felett  :)
Ez nekem nagyon tetszk :D  
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nakedape

hát a világ durvul.. én is a neten tudtam, megm hogy az udvaromon áll a hó... :)
(mondjuk én még 5:30kor dc++on.. :) )

a közlekedésre, meg az egyik rádió volt számomra  a legszebb: " esett a hó, a közterület fenntartók, nemsokára bejelentik, hogy felkészültek a télre, de arra nem számítottak, hogy esni fog a hó."
kb..

szép napot
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Quote from: Nakedapea közlekedésre, meg az egyik rádió volt számomra  a legszebb: " esett a hó, a közterület fenntartók, nemsokára bejelentik, hogy felkészültek a télre, de arra nem számítottak, hogy esni fog a hó."
Piszok egy kiszámíthatatlan dolog ez a fizika... hideg van ==> hó.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: RamizPiszok egy kiszámíthatatlan dolog ez a fizika... hideg van ==> hó.
Nem kell még fizika sem, csak józan paraszti ész: õsz, tél ==> hó, jég :)