Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Larrodan

Quote from: HVp213ne okoskodj ilyen késõn fél-részeg emberrel
felynitunk mint egy konzervet... :tezsvir:
na jó, egye-fene merthogyugyebár ferpléj gémer vagyok ;)

De kérlek? mint egy konzervet? neeee.... :eek:
"A tigris szeme sem más mint az enyém,
De õ a háborgó tengeren túlról érkezik.
Hiányoznak majd a beszélgetések. "

M.A.G.U.S. Online RPG

HVp213

ezek után csak egy kérdésem van mielött lefexem bubukálni
a mostani meeten szeretnéd átélni sorsod sanyaruságát vagy késöbbre halasztod ezt az élvezetet?

nagyon rég voltam joklis grill partyn s ha most jönnél akkor viszek faszenet... ^_^"

edit: ugy látom erre már nem kapok választ :p uh. JÓÉJT All! (Necrid is online only)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Didico

Quote from: MemberEh, kihagytam a Bajkeverõket... hát persze, hogy ennyi sz@rt ismerek, ha mind a legjobb mûsorok elé van betolva! :grrr: Dia, nem csak Araki létezik a világon :mad:. Azért fórum, mert mindenkihez kell (inkább csak kéne) írni. Pl. kérdezd meg Moha-t, hogy milyen volt a szülinapi tortája. :D

EDIT: Emberigyûlölet... Hmm, ismerõs. A szülõfalumban én is csak oda viszem a kutyát sétálni, ahol minél kevesebb lényt látok. (Kihalt vecsei vasútállomás és környéke)

Gomen nasai degosai masu! Tényleg... csak... kicsit össze vok zavarodva. Tudom, h nem csak az Anna van a világon. De... sajna ezekbe a témákba nem gyakran tudok beleszólni. :confused: Egyébként... sztem vecse nem iy olyan rossz, hely földvárhoz képest.  :hahaha:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

Mindenki azt a helyet utálja, ahol éppen lakik. Sztem az mindenkivel így van. Mi hülyének nézzük a magyar társadalom javát képezõ humanoidokat, õk minket, mi nem szeretjük Magyarorságot, a Japánok (egy része) japánt és ez így megy az idõk végezetéig. Mostanában tényleg kicsit nehézkes hozzászólni a témákhoz, de sztem hamarosan eljön a te idõd is. Gambatte!

Araki

Quote from: DidicoGomen nasai degosai masu! Tényleg... csak... kicsit össze vok zavarodva. Tudom, h nem csak az Anna van a világon.
Most az egyszer még megbocsátok, a nevemet meg "az" nélkül, ha lehet...:)

Larrodan

Quote from: HVp213ezek után csak egy kérdésem van mielött lefexem bubukálni
a mostani meeten szeretnéd átélni sorsod sanyaruságát vagy késöbbre halasztod ezt az élvezetet?

nagyon rég voltam joklis grill partyn s ha most jönnél akkor viszek faszenet... ^_^"

edit: ugy látom erre már nem kapok választ :p uh. JÓÉJT All! (Necrid is online only)

A nem is olyan távoli közeljövõben ugrásszerûen megnõ az esélye annak, hogy odamanifetiáciálódjak egy meetre... :D (pontosan még nemtom, majd ahogy összejön ^_-)
Bocsika, hogy most írtam, de az éjjel meghalt a netem, és ez az idióta gép még az Ip címét is elfelejtette... -___- ...gyûlölöm a szolgáltatóm...

M.A.G.U.S. Online RPG

Member

Quote from: Larrodangyûlölöm a szolgáltatóm...
SORSTÁRS, KEBLEMRE! :tezsvir:

Larrodan

Pacsi :tezsvir: mmm.... de vhogy meg kellene oldani ezt a problémát...mmm... atomot neki? :muhahah:

M.A.G.U.S. Online RPG

HVp213

Quote from: LarrodanA nem is olyan távoli közeljövõben ugrásszerûen megnõ az esélye annak, hogy odamanifetiáciálódjak egy meetre... :D (pontosan még nemtom, majd ahogy összejön ^_-)
Bocsika, hogy most írtam, de az éjjel meghalt a netem, és ez az idióta gép még az Ip címét is elfelejtette... -___- ...gyûlölöm a szolgáltatóm...
hát az peh!
adj neki kavinktont... ^^"
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Member

Hekkelés :), mi más? Esetemben jól jönne az elhasznált tárhely lenullázása. :rolleyes:

Kuroi Tenshi

Quote from: LarrodanBocsika, hogy most írtam, de az éjjel meghalt a netem, és ez az idióta gép még az Ip címét is elfelejtette...
örülj neki, hoy ilyen gyrosan megoldódott. nekem múlt héten 4 napig nem volt netem :mad:

kisvirag

mijaz, megin átmenünk mizantrópia topicba: ;)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Xaga

Quote from: ShiroiÉrdekesen zúg a winchesterem. Kezdjek el félni, vagy csak vegyek egy újat? Harmadik megoldást tud valaki?
Maxtor?

Member

Nekem van egy 4 gigás 6,5 éves Maxtor vinyóm, néha nagyokat serceg, de semmi baja (még adatvesztés sem fordult elõ soha). Én szeretm õt, õ is engem :).

Moha

Quote from: ShiroiÉrdekesen zúg a winchesterem. Kezdjek el félni, vagy csak vegyek egy újat? Harmadik megoldást tud valaki?
Nekem anno olyat csinált néha a 80-as Maxtorom, hogy menet közben adott egy "csuklás" hangot. Adatvesztésem nem volt, és egy idõ után elmúlt a csuklás (több, mint egy éve nem csinálta már) :kopp-kopp:

Shiroi, szerintem nézd meg a SMART-ját. Ha ott hibát jelez, akkor gyorsan backup és nézz új HDD után. Egyébként nagyon függ attól, milyen hangokat ad, de én a helyedben mindenesetre csinálnék egy backupot a fontosabb adataimról.

Yakumo

Quote from: MemberNekem van egy 4 gigás 6,5 éves Maxtor vinyóm, néha nagyokat serceg, de semmi baja (még adatvesztés sem fordult elõ soha). Én szeretm õt, õ is engem :).
Az ilyen régi Maxtorokkal úgy tudom még nem volt annyi gáz, az újabbakkal és nagyobb kapacitásúakkal annál inkábbXD :D

Shiroi: azért szerintem se ártana mentened egy nagyobbat.....;) Mert ha hirtelen esetleg mégis összeesne, akkor már baaaaa*****hatod:D Nekem egy SeaGate 120 gigás esett össze tele anime-val és csak 1,5 éves volt. Balcseresznye XD

Member

Ezekután mi a tanulság? Aki Maxtort akar, ne vegyen újat, inkább szerezzen be egy régit. Mondjuk való igaz, 10 évvel ezelõtt még nem az volt a cél, hogy egy termék 2 évig bírja. :mad:

Xaga

Quote from: MemberEzekután mi a tanulság? Aki Maxtort akar, ne vegyen újat, inkább szerezzen be egy régit. Mondjuk való igaz, 10 évvel ezelõtt még nem az volt a cél, hogy egy termék 2 évig bírja. :mad:
Nem a tanúlság az aki vinyót akar wenni ne Maxtort vegyen.

Member

Quote from: XagaNem a tanúlság az aki vinyót akar wenni ne Maxtort vegyen.
Szerintem várjuk meg, amíg Shiroi válaszol, mert lehet, hogy köze nincs a Maxtorhoz és mi meg itt azt vesézzük posthegyeken át.
Amúgy negatív tapasztalat vagy általános vélemény alapján sz@r a Maxtor?

Yakumo

Quote from: MemberSzerintem várjuk meg, amíg Shiroi válaszol, mert lehet, hogy köze nincs a Maxtorhoz és mi meg itt azt vesézzük posthegyeken át.
Amúgy negatív tapasztalat vagy általános vélemény alapján sz@r a Maxtor?
Haveroktól hallom: Maxtor így halt meg Maxtor úgy halt meg:D Meg ismerek egy normális, jó boltot, ahol szintén nem ajánlják:) Ott vannak most pl. a Samsung vinyók, 3év garanciát kapsz rá, mi bajod lehet? ;)

Member

Quote from: YakumoHaveroktól hallom: Maxtor így halt meg Maxtor úgy halt meg:D Meg ismerek egy normális, jó boltot, ahol szintén nem ajánlják:) Ott vannak most pl. a Samsung vinyók, 3év garanciát kapsz rá, mi bajod lehet? ;)
Nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten ratyi... Pedig olyan kellemes, misztikus neve van: Maxtor (Kis variálással Mátrix lehet belõle, ami tovább növel(het)i a szimpátiát). Erõteljesen gondolkodok DVD-írón, tud vki vmi normálisat, viszonylag jó áron?

Lythis

Maxtorrol eddig én sem hallottam túl pozitív dolgokat. Az a jelzõ, ami leginkább megmaradt bennem velük kapcsolatban, az az "egyszerhasználatos vinyó" volt. Mondjuk személyes tapasztalatom nincs, mert nekem sosem volt.

Kvikveg

Gratulalok Kon-nak (Bleach7), amiert meg mindig keptelen volt valaszolni a pm-emre, Hinalovernek, amiert csak 1-2 napja nem valaszol.
Szeretem, amikor annyit sem bir valaki irni, hogy bocs nem erek ra, bocs, nem rakjuk fel, mert blabla, vagy hasonlok. Vagy azt, hogy bocsi, intezzuk. Vagy valamit.
:mad: :grrr:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: KvikvegGratulalok Kon-nak (Bleach7), amiert meg mindig keptelen volt valaszolni a pm-emre, Hinalovernek, amiert csak 1-2 napja nem valaszol.
Szeretem, amikor annyit sem bir valaki irni, hogy bocs nem erek ra, bocs, nem rakjuk fel, mert blabla, vagy hasonlok. Vagy azt, hogy bocsi, intezzuk. Vagy valamit.
:mad: :grrr:
Ummm... mirõl van szó tulképpen?

Member

Valahogy az utóbbi 4 napban lecsökkent a fórum aktivitása. :( (Az Offtopic terén végülis biztosan) Az Anime rovatban pedig csak olyan dolgokról van szó, amelyeket nem ismerek és egy ideig nem is fogok (találnom kell egy korlátlan neteléréssel és DVD-íróval rendelkezõ egyént gyorsan :().

Kvikveg

Quote from: LythisUmmm... mirõl van szó tulképpen?
Decemberben pm-eztem Konnal, bio szekcioba csinaltam kepeket, azota nem reagal. Semmit. Most irtam egy forumadminnak, az visszairt, hogy egy masik admin az illetekes, az meg Hinaloverhez iranyitott. Aki szinten nem reagal.* K*rva jo. birom az ilyen tarsasagot. (*Szerencsere meg csak tegnap del ota, pedig volt fent azota. De a tureshatarom mar erosen leesett.:mad: )
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: KvikvegDecemberben pm-eztem Konnal, bio szekcioba csinaltam kepeket, azota nem reagal. Semmit. Most irtam egy forumadminnak, az visszairt, hogy egy masik admin az illetekes, az meg Hinaloverhez iranyitott. Aki szinten nem reagal.* K*rva jo. birom az ilyen tarsasagot. (*Szerencsere meg csak tegnap del ota, pedig volt fent azota. De a tureshatarom mar erosen leesett.:mad: )
Bio szekció? WZS?? Ehh... asszem most sem vagyok jobban tisztában a dolgokkal... õõ... lehet, hogy vissza kéne olvasnom?:D

kikuchiyo

Általános vélemény, hogy a Maxtorok szarok, de ellenpélda is akad bõségesen.

Nálam egy 40-es és egy 80-as megy 3 (2,5) éve, az utóbbi produkált egy-két furcsa dolgot (lepörgés, kattogás), azóta hordozható pótvinyónak használom, de adatvesztésem sose volt velük.

Mellesleg azt mondják a szagértõk, hogy az újabbak (mondjuk 160 GB fölött) már vannak olyan megbízhatóak, mint akármelyik másik, inkább a régebbiekkel volt sok gond (vékony 80-as és társaik).

Elõnyük viszont, hogy gyorsak.
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: LythisBio szekció? WZS?? Ehh... asszem most sem vagyok jobban tisztában a dolgokkal... õõ... lehet, hogy vissza kéne olvasnom?:D
Biography szekciojuk jelenleg:
http://www.bleach7.com/index.php?page=information/bios/i-q
http://www.bleach7.com/index.php?page=information/bios/r-z

Es amilyen lenne:
http://www.interhost.hu/kvikveg/Bleach/index_iq.html
http://www.interhost.hu/kvikveg/Bleach/index_rz.html

Es a kepeket keptelenek mar 1-2 honapja atrakni. Eszveszejto.

Moha

Quote from: MemberErõteljesen gondolkodok DVD-írón, tud vki vmi normálisat, viszonylag jó áron?
NEC. Én ezt az egy márkát tudom ajánlani jelenleg. Pioneer-ral nekem volt rossz tapasztalatom ("CD-analfabéta" lett, szerencsére még gari lejárta elõtt), Samsung íróval egy haverom szívott rengeteget. Esetleg LG, ha olcsón meg akarod úszni, csak az meg hangos.

Vinyó:
Nekem most egy 80-as Maxtor és egy 120-as Samsung van (meg egy 20GB-os régi Quantum). Mint fentebb írtam, a Maxtor nekem is produkált fura hangokat, de semmi más bajom nem volt vele. Maxtor-ral még annyi, hogy sehogy nem sikerült rávennem a rendszert, hogy ATA66-nál nagyobb módban kezelje, pedig az alaplapom és a vinyó is tudja az ATA100-at, a Samsungot tudja is abban kezelni rendesen.
Összehasonlítva még annyit, hogy a Samsung kicsivel halkabb is, mint a Maxtor.