Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xaga

Quote from: MohaNEC. Én ezt az egy márkát tudom ajánlani jelenleg. Pioneer-ral nekem volt rossz tapasztalatom ("CD-analfabéta" lett, szerencsére még gari lejárta elõtt), Samsung íróval egy haverom szívott rengeteget. Esetleg LG, ha olcsón meg akarod úszni, csak az meg hangos.

NEC és semmi más (esetleg Pioneer) LG suxx dvdíró téren.

Shiroi: Szvsz szerez be minél hamarabb egy vinyót nem lehet megmondani 1 maxtor mikó döglik ki, lehet hogy abbahagyja a kattogást-kerregést (nekem is szokta csinálni) de lehet hogy másnap kidöglik de azért jobb ha a fontos cuccokról wan biztonsági másolat.

Dreamcleaver

Hm nekem van egy 40 gigás 3 éves, meg egy 80 gigás 2 éves Maxtorom, és semmi gond velük. Persze mondjuk az újabb 200 gigásokból, fõleg ha S-ATa már én isa Samsungokat vettem.

DVD író: NEC ha tuti minõség, LG ha jó minõség és az ár is fontos. Az LG a saját maga által írt lemezeket mindig jól olvassa, csak akkor lehet gond eseltleg, ha másfajta DVD-írón akarod lejátszani mondjuk egy havernál. Tipp: haveri köröd minden tagja vegyen egy LG DVD írót :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

nekem van egy 80-as vinyóm, jelzése szerint WDC, fogggalmam sincs, hogy ez a márkája-e. ez nagyon csúnya kerregéseket levág néha, amikor tc-vel átváltok másik partícióra, de tényleg csak néha. nálam ilyenkor a billentyûzet is elszáll... szóval nálam ez biztos alaplapi hiba. (apám mesélte, hogy a nemrég lecserélt hangszórómat rádugta gépre, és majdnem hazavágta a gépet a hangszóró, mert zárlatos volt. vsz ez cseszte el az alaplapot. rulez. :mad: )
a másik meg egy 160-as Maxtor. 1.5 éves. és SEMMI baja nem volt eddig, hajlamot se nagyon mutatott rá :3x3: de tudja a franc, mit hoz a jövõ.
az LG DVD írók nem olyan rosszak - nekem az lesz, apámék gépében van egy ugyanolyan példány másfél éve, és nem produkált eddig semmi ratyiságot.
btw. Xaga ha nem tünteted el ezt a picsaírásmódot ("wan", "wagy") a postjaidból, ignore-ra kerülsz :mad: - ami Necro kalandjainak végét is jelenti egyben.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Xaga

Quote from: blarkebtw. Xaga ha nem tünteted el ezt a picsaírásmódot ("wan", "wagy") a postjaidból, ignore-ra kerülsz :mad: - ami Necro kalandjainak végét is jelenti egyben.

Mi a bajod a 'w'-immel?

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyoElõnyük viszont, hogy gyorsak.
Heh. Errõl egy vicc jut eszembe a Nagyon LOLban :D

Edit (nesze Nagy Fehér Fõnök! ;) ):
Quote from: MohaEsetleg LG, ha olcsón meg akarod úszni, csak az meg hangos.
A régi CD-író/DVD-olvasóm tényleg hangos volt, az újabb (kb fél-háromnegyed éves) -író/-író viszont tök csöndes, hacsak nem megy maxon, a gép többi ventillátroa mellett (cpu-, táp-, gpu-, házventi) meg se hallom, hogy megy (ebbõl már majdnem baj is lett... :o) Eddig még nem hibázott.
Amúgy mi az a SMART?

Ja meg az én gépemben most 2 80 GB-os Maxtor van, az egyik olyan 3 éves, a másik új (egyiket se én vettem). Eddig még nem volt vele nagyobb problémám :kopp-kopp:

Edit2:
Mi ez a nagy pangás?

Member

köszike :D
Akkor inkább legyen majd a NEC.

Moha

Quote from: Kuro_TenshiAmúgy mi az a SMART?
Self Monitoring And Reporting Technology. Ez egy ön-diagnosztikai rendszer. A lényege, hogy ellenörzi a hdd paramétereit (pl felpörgési idõ, hibaszázalék) és ez alapján dob egy értéket. Ha ez kisebb, mint a rögzített határtérték, akkor várhatóan valami gond lesz a hdd-vel (pl. ha szokatlanul sok olvasási hibát csinál, vagy többször egymás után nem sikerül felpörögnie).
A SMART ugyan nem egy holtbiztos rendszer, mert sokszor úgy megy tönkre egy HDD, hogy a SMART nem jelez hibát, ellenben, ha már a SMART is problémát jelez, akkor mindenképpen érdemes gyors backupot csinálni, mert valószínüleg már nem húzza sokáig az adott cucc.
QuoteMi ez a nagy pangás?
Hétfõ van, és szabadnapos vagyok. Murphy törvénye szerint ilyenkor pangásnak kell lennie, mert lenne idõm fórumozni. :haha:

sirtomi

NEC dvd írót én is ajánlom, nekem az van és eddig mindent meg tudott írni és minden vissza is olvasta. LG-k sem rosszak, Pioneer-el voltak ismerõseimnek problémái, pl a legújabb Pio nem volt hajlandó megírni semmilyen 16szorosan írható lemezt még firmware frissítés után sem.

sirtomi

Quote from: MohaHétfõ van, és szabadnapos vagyok. Murphy törvénye szerint ilyenkor pangásnak kell lennie, mert lenne idõm fórumozni. :haha:
Én meg még hétvégén is melóztam, ma is korán jöttem és most fáradt vagyok. Csak olvasgatom a hétvége termését :)

kikuchiyo

Már nekem is van egy ilyen: PWNZ0R!!!!!!!1111egy

...és még az államvizsga is ötös lett. Nem is tudom, melyiknek örüljek jobban. :muhahah:
Failure is the default option

Moha

Quote from: kikuchiyoMár nekem is van egy ilyen: PWNZ0R!!!!!!!1111egy
Mac-rõl nyomod? :)

Member

Fasza, hogy kilépjek az SZTE-bõl, be kell iratnom a Pszichológia 3-ast, a tanár fél négy elõtt nem ír alá, a tanulmányi meg 1-kor zár. :mad: :grrr:
Most maradhatok itt Szegeden, váltóruha meg élvezeti cikkek (papír és (jó) ceruza) nélkül... :grrr: :grrr: :grrr:

kikuchiyo

Failure is the default option

Lt. Simoan Blarke

...és még az államvizsga is ötös lett. Nem is tudom, melyiknek örüljek jobban. :muhahah:
imo az államvizsgának. Rounin és Lythis egy komplett DVD-t megtölthetnének ilyen screenshotokkal (fejenként) :muhahah: )
Moha: eddig volt pangás. FELÉBREDTEM :muhahah:
Xaga: az, hogy a w-s írásmódot tizenkétéves kis rokkercsitrik szokták tolni, és mellé infantilis szövegeket is nyomnak, és ez a kettõ bennem így feltételesen összekapcsolódott. javaslom a pm-et, hogyha még nem tiszta a dolog.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Kuroi Tenshi

Quote from: MohaSelf Monitoring And Reporting Technology.
Oks. POST-ig még eljutottam, de errõl még nem hallottam (fõleg mivel hasznos dolgokat nem tanítanak az egyetemen, a többit is sajátmagam tanultam :rolleyes:

Holl lehet elérni ezt?
Várjál, nem a Biosban van valami Enable Smart monitoring? Na ja, majd megnézem.

Már ez is valami? Velem már tucatszor volt - most kezdjek el én is képeket róla csinálni? :3x3:

Más:
Mi történt Ramizzal?
27.-én járt itt legutóbb.
Csak nem? :3x3:
:eek:
Csak nem felvágta...
a tápkábelét?
:hahaha:

Xaga

Quote from: blarkeXaga: az, hogy a w-s írásmódot tizenkétéves kis rokkercsitrik szokták tolni, és mellé infantilis szövegeket is nyomnak, és ez a kettõ bennem így feltételesen összekapcsolódott. javaslom a pm-et, hogyha még nem tiszta a dolog.

Én nem hallottam róla nekem megszokás ez wan :)

Member

Szerintem te csak szereted a japánt és ott nincs v, ezért írsz mindig w-t, ugye? A High Templarokat amúgysem 12 éves rokkercsitriknek ismertem meg...
EDIT:
Quote from: Kuro_TenshiMi történt Ramizzal?
Csak nem felvágta...
a tápkábelét?

Ez nagyon fájt... :D 7000 post után csak nem tûnik el így, Gordonnal együtt... Talán együtt vannak? :) Valahol ingyékaját osztanak és nem szólnak...

sirtomi

Quote from: Kuro_TenshiMás:
Mi történt Ramizzal?
Csak nem felvágta...
a tápkábelét?
Biztos becsajozott, aztán most jobb elfoglaltsága van mint ide írogatni :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaÉn nem hallottam róla nekem megszokás ez wan :)
welcome @ my ignore list, öröm volt veled játszani...
Ramiz meg valahova asszem talán két hétre elment. mondta elõre, hogy ez lesz, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni :D

Xaga

Ha jol tom Ramiz meg Raggie síel.

sirtomi

Quote from: XagaHa jol tom Ramiz meg Raggie síel.
Tényleg valami síelést emlegetett Ramiz! Most már nekem is rémlik :)

Xaga

Quote from: blarkewelcome @ my ignore list, öröm volt veled játszani...

Erre nem tok mit mondani. Még sosem voltam ignore listen. De hát ha ez neked jó... :lame:

Manu

Quote from: MohaMac-rõl nyomod? :)
Az csak egy skin ;) :D

Rounin

Quote from: TurboKkérem valaki lõje le rounin sigjét.

Kérem közölni, miért. Szabályzatot nem, legfeljebb szépérzéket sérthet O.o

Moha

A keresem a... threadbõl:
Quote from: ManituTalán ha megadnád az emailcímedet könnyebben menne a dolog ;)
Rákattintasz a user névre és "Send email" :)

Quote from: blarkewelcome @ my ignore list, öröm volt veled játszani...
Ramiz meg valahova asszem talán két hétre elment. mondta elõre, hogy ez lesz, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni :D
Aha. Szóval ha az ember becsajozik, az a lehetõ legrosszabb... :p Hmm... jobb lesz, ha vigyázok akkor. :D

Ja, amúgy "to my ignore list" az "at" nem helyes. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MohaAha. Szóval ha az ember becsajozik, az a lehetõ legrosszabb... :p Hmm... jobb lesz, ha vigyázok akkor. :D
úgyvan! :tezsvir: :p :D

Quote from: MohaJa, amúgy "to my ignore list" az "at" nem helyes. :)
az @ az egyetlen billentyû, a to pedig kettõ. perme lusta. :D

Rounin

A mérnök úr a gratoknál és köszönetnyilvánításoknál is következetesen "to"-ként értelmezi a @ jelet. :árulkodós smiley:

Quote from: LythisMaxtorrol eddig én sem hallottam túl pozitív dolgokat. Az a jelzõ, ami leginkább megmaradt bennem velük kapcsolatban, az az "egyszerhasználatos vinyó" volt. Mondjuk személyes tapasztalatom nincs, mert nekem sosem volt.

Nekem volt. Nagyon gyorsan meghalta magát. =/

Quote from: blarkeimo az államvizsgának. Rounin és Lythis egy komplett DVD-t megtölthetnének ilyen screenshotokkal (fejenként) :muhahah: )

Valószínû, bár egyet sem mentettem. Azért mindennek van határa :ejnye:

Quote from: ShiroiAkárki akármit mond, meleg van. Odakint is. Én csak tudom, most jöttem vissza a Duna mellõl. Miért van az, hogy haragvóan nézek az utcán üvöltözõ állatok (egyesek embereknek is nevezik õket) csoportjaira?

A kérdéses idõpontban tényleg kifejezetten jó idõ volt.
Az üvöltözõ állatok.. (nem túl magasztaló jelzõ ez rájuk? Na mindegy).. hát nekem a Blahán volt pár erõsen arcrángásos élményem velük kapcsolatban. Fájtak szinte =/

Rounin

A mérnök úr a gratoknál és köszönetnyilvánításoknál is következetesen "to"-ként értelmezi a @ jelet. :árulkodós smiley:

Quote from: LythisMaxtorrol eddig én sem hallottam túl pozitív dolgokat. Az a jelzõ, ami leginkább megmaradt bennem velük kapcsolatban, az az "egyszerhasználatos vinyó" volt. Mondjuk személyes tapasztalatom nincs, mert nekem sosem volt.

Quote from: blarkeimo az államvizsgának. Rounin és Lythis egy komplett DVD-t megtölthetnének ilyen screenshotokkal (fejenként) :muhahah: )

Quote from: ShiroiAkárki akármit mond, meleg van. Odakint is. Én csak tudom, most jöttem vissza a Duna mellõl. Miért van az, hogy haragvóan nézek az utcán üvöltözõ állatok (egyesek embereknek is nevezik õket) csoportjaira?

Az üvöltözõ állatok.. (nem túl magasztaló jelzõ ez rájuk? Na mindegy).. hát nekem a Blahán volt pár erõsen arcrángásos élményem velük kapcsolatban. Fájtak szinte =/

Rounin

Quote from: ShiroiGratulálok ifjú Protoss, hogy van avatar-od! En Taro Adun!
Találd ki, hogy ma mivel játszottam a munkahelyemen...

En Taro Tassadar! :hehe:

Xaga

Quote from: blarkeaz @ az egyetlen billentyû, a to pedig kettõ. perme lusta. :D

Csak amíg lenyomsz egy ALT GR + V kombinációt anyi erõvel simán írhattá volna 1 "to"-t és akko legalább nem :_piszka: emiatt :)