Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: blarkeén nem POGÓZNI akarok most, hanem szerepjátszani. kockákkal, karakterlapokkal, f2f játékosszívatással, csupamókakacagással :hehe: :haha:
Felõlem kockázhatunk. JENGA?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberFelõlem kockázhatunk. JENGA?
nani?!!?! (ezt most nemértem:D:D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: blarkenani?!!?! (ezt most nemértem:D:D)
A Jenga egy kretén játék, amikor farudakat húzigálunk ki egymás alól és a tetejére tesszük. Az a hülye, akinél feldõl. Habár ezek valóba rudak és nem KOCKÁK. Yu-Gi-OH! kártyázni tudsz esetleg? :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA Jenga egy kretén játék, amikor farudakat húzigálunk ki egymás alól és a tetejére tesszük. Az a hülye, akinél feldõl. Habár ezek valóba rudak és nem KOCKÁK. Yu-Gi-OH! kártyázni tudsz esetleg? :D
tudom mi a dzsenga, de nem értettem, hogy jöttek hozzá a kockák...
tudok jugiózni, de nincs paklim. hkk-m van elég sok. de én szerepjátékozni akarok. és vigyorogni, amikor a játékos 1 ponttal dob a találati esélye fölé, és a haját tépi :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarketudom mi a dzsenga, de nem értettem, hogy jöttek hozzá a kockák...
tudok jugiózni, de nincs paklim. hkk-m van elég sok. de én szerepjátékozni akarok. és vigyorogni, amikor a játékos 1 ponttal dob a találati esélye fölé, és a haját tépi :D
Nekem is csak PC-játékban összenyert, kifényképezett és kinyomtatott paklim van és az nem az igazi :(. Mondjuk ilyen gyilkos paklija keveseknek lehet.
Sok szerencsét egy "állandóan felüldobó" ellenfélhez! És legyen kopasz, mert akkor már a bõre jön. Na hali, én csicsikálok egy csicsit...

Lt. Simoan Blarke

Profeta: azért ilyen jó a reakcióidõ, mert ahogy egyesek éleslátóan megfogalmazták: rákoncentrálódtam a fórumra :) gomen! :D jött a mailértesítés, visított a thunderbird mplayer közben, cucc pause, néz bemutatkozások, WELCOME ;)

Rage

Quote from: Lythis火暴歹ヒ --> kanji 1337ness ^^
何だ、これは? Bocs, en meg nem vagyok ennyire benne ebben a "l33t" dologban japanbol. :p Gondolom az olvasatokbol akartal osszerakni valamit, bar ez sem teljesen tiszta. Kaboushihi? Hiboushisaji? A 歹 pedig tudtommal a 214 hagyomanyos gyok egyike, a ヒ pedig katakana. (Vagy talan  ヒ, mint "kanal"? Az is gyok, szoval komolyan nem ertem.)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lythis

Quote from: Rage何だ、これは? Bocs, en meg nem vagyok ennyire benne ebben a "l33t" dologban japanbol. :p Gondolom az olvasatokbol akartal osszerakni valamit, bar ez sem teljesen tiszta. Kaboushihi? Hiboushisaji? A 歹 pedig tudtommal a 214 hagyomanyos gyok egyike, a ヒ pedig katakana. (Vagy talan  ヒ, mint "kanal"? Az is gyok, szoval komolyan nem ertem.)
Magyarázhatunk bele nyelvtant, nem az a lényeg:D pwnzd

Rage

Quote from: LythisMagyarázhatunk bele nyelvtant, nem az a lényeg:D pwnzd
Igen, pwnoltal. :\ OMG most mi lesz velem. :(
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lythis

Quote from: RageIgen, pwnoltal. :\ OMG most mi lesz velem. :(
Újragondolod az életed, megbánod a bûneidet, felgyújtasz 1-2 nyelvtankönyvet, és elkövetsz magadnak egy avatart?

Rage

Ja tenyleg, avatar. ;) (Eddig is volt, csak nem ezen a forumon.)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lythis

Congratz |2493!!

És ráadásul még káváj is...
(legalábbis fogjuk rá... nincsenek szarvacskái, nincsenek vektorai, nem vörös a szeme... :D)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisÉs ráadásul még káváj is...
(legalábbis fogjuk rá... nincsenek szarvacskái, nincsenek vektorai, nem vörös a szeme... :D)
ez igaz. és nincs olyan beállításban, mint ez. kedvenc karácsonyi képem a stílusban ^^

Lythis

Quote from: blarkeez igaz. és nincs olyan beállításban, mint ez. kedvenc karácsonyi képem a stílusban ^^
404 nincs ilyen file....

oks behozta...

hmm... nos igen... és nem fázik meg télen?

Rage

Quote from: LythisÉs ráadásul még káváj is...
Cserebe van egy 3 meteres injekciostuje, amin kozlekedik, es tokjo henshin (atvaltozas)-jelenete van, mikor magicalgirl lesz. ;)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythis404 nincs ilyen file....
ez érdekes, mert nekem még a kvótot is jól nyitja meg... :D

Rage: eléggé idiótán hangzik :p:D:D

Lythis

Quote from: RageCserebe van egy 3 meteres injekciostuje, amin kozlekedik, es tokjo henshin (atvaltozas)-jelenete van, mikor magicalgirl lesz. ;)
... japs ARE sick minded...:D
az ok, h jó a henshin jelenete (mondjuk személy szerint az anime-ot sem ismerem, amiben van sztem...), de ... szóval az az óriási fecskendõ nem vágja haza a dolgot? és ugye nem azt használja fegyvernek?

edit:
Quote from: blarkeez érdekes, mert nekem még a kvótot is jól nyitja meg...:D
te meg olvass vissza! geez...

Rage

Quote from: Lythis... japs ARE sick minded...:D
az ok, h jó a henshin jelenete (mondjuk személy szerint az anime-ot sem ismerem, amiben van sztem...), de ... szóval az az óriási fecskendõ nem vágja haza a dolgot? és ugye nem azt használja fegyvernek?
Nem vagja haza egyaltalan, jot tesz a hangulatnak. ;) (Mert ugye o Magical Nurse...)
Ajanlom mindenkinek a Nurse Witch Komugichan: Magikarte c. OVA megtekinteset, nem fogtok csalodni. ;)
[Esetleg majd feltolthetem, persze csak ha van ra igeny es zsozsonak sincsen ellenere.]
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythiste meg olvass vissza! geez...
nyugimár. visszaolvastam :D
Rage: ez nekem akkor is idiótán hangzik. kawaii kiscsajszi bazinagy injekcióstûvel, és õ a varázsnõvérke. wáááááá :confused: i noneed such a crapped wathhthefck :S

Lythis

Quote from: RageNem vagja haza egyaltalan, jot tesz a hangulatnak. ;) (Mert ugye o Magical Nurse...)
Ajanlom mindenkinek a Nurse Witch Komugichan: Magikarte c. OVA megtekinteset, nem fogtok csalodni. ;)
[Esetleg majd feltolthetem, persze csak ha van ra igeny es zsozsonak sincsen ellenere.]
Rá akartam kérdezni, hogy Nurse lesz e belõle, ha már fecskendõ, de akkor jó volt a sejtés...
 Most akaratlanul is eltûnõdtem... mit csinál egy Magical Nurse??? És mi ellen harcol? De télleg.... szal...

Lt. Simoan Blarke

hogyhogy mi ellen harcol?:D kinagyítja a bacikat és a bazinagy fecskendõvel beoltja õket, így azok szépen elpusztulnak. hát nem nyilvánvaló? :muhahah: nekem akkoris this sounds sorta weird.

Rounin

Quote from: RageNem vagja haza egyaltalan, jot tesz a hangulatnak. ;) (Mert ugye o Magical Nurse...)

Azért engem nem szeretném, ha ápolgatna azzal a fecskendõvel O.o Kissé fájdalmasan érintene imho ^^"

blarke, ez weird? :D Van ennél rosszabb is :rolleyes:

Lythis

Quote from: blarkehogyhogy mi ellen harcol?:D kinagyítja a bacikat és a bazinagy fecskendõvel beoltja õket, így azok szépen elpusztulnak. hát nem nyilvánvaló? :muhahah: nekem akkoris this sounds sorta weird.
Nekem sem ugrik be más, és éppen ezért kérdeztem rá...
ez télleg WEIRD, akárhonnan nézem is. És akkor nem is gombolyítottad tovább a gondolatfonalat, hogy lehet h a védõnénitek is szuperképességekkel rendelkezett fiatalabb korában:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninAzért engem nem szeretném, ha ápolgatna azzal a fecskendõvel O.o Kissé fájdalmasan érintene imho ^^"

blarke, ez weird? :D Van ennél rosszabb is :rolleyes:
jó de ha elkezded továbbképzelni, hogy bead a sggedbe egy ilyen fecskendõvel egy tetanusz elleni oltást, és közben a varázsképességeivel lebénít, hogy ne tudj rángatózni, picit rosszabbul leszel :D:D:D
Lythis: jaja, a védõnéni is mágus volt for sure. hm. ez megmagyaráz pár dolgot, pozvál?:D
egyébként Rou-sama, mibajod azzal az ápolgatással? mondjuk ha vért akarna venni vele, akkor az már kicsit necces. :)

Rounin

Quote from: blarkeegyébként Rou-sama, mibajod azzal az ápolgatással? mondjuk ha vért akarna venni vele, akkor az már kicsit necces. :)

Az, hogy egészségügyi analízis jut róla eszembe elsõnek.. és az nem begyere az én köreimben :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninAz, hogy egészségügyi analízis jut róla eszembe elsõnek.. és az nem begyere az én köreimben :p
ez az a bizonyos "megemlítjük, és felmegy benned a pumpa" téma? :rolleyes:
egyébként meg egy FECSKENDÕVEL ki akarna analizálni?!?! :confused: hengeresnek hengeres, de izé... hegyes is.

Moha

Quote from: blarkeegyébként meg egy FECSKENDÕVEL ki akarna analizálni?!?! :confused: hengeresnek hengeres, de izé... hegyes is.
A fecskendõ maga nem, max a tû a végén. :p

Rage

Hat, olvassatok el az ismertetot. Valami idiota irta ugyan, de a celnak megfelel. :kiraly:
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MohaA fecskendõ maga nem, max a tû a végén. :p
de õõõõ ki mondta, hogy egy varázsnõvérke fecskendõjébõl kivehetõ a tû? :confused: max. ha õ akarja. de miért akarná? :confused: ehhh... bonyolultak nekem az ilyen kombinálások. :lemondósóhajosszmájli:

edit: Rage: ez a bemutató elolvasása után sem tûnik kevésbé betegnek. :D

Rounin

Quote from: RageHat, olvassatok el az ismertetot. Valami idiota irta ugyan, de a celnak megfelel. :kiraly:

Öntömjénzés :D :hehe:

Hát én kedvet kaptam hozzá az ismertetõ után.. baljós jel ^^"

blarke... ne firtassuk :D A lényeg, hogy engem ne akarjon meggyógyítani^^