Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: Shiroi...és ahogyan azt sejtettem is, a képgaléria után ide is átterjed majd... figyelsz, Yakumo? Ugye tudod, mirõl beszélek?
Még mielõtt valaki értetlenkedne: ez a szöveg egyáltalán nem kapcsolódik az elõzõkhöz.
Én csak örülök neki:D :jee: És tudod, hogy miért. :__devil: Addig csendes vagyok mint egy sírkõ;) :D (ez gonosz vigyor) :D

Tegnap este látom engem is összevontak itt, bocsi:D :lame:

Didico: OK;) :tezsvir:

Lt. Simoan Blarke

hm. látom, hogy
1. lemaradtam valamirõl, és most rohadtul nem értem, mirõl, mert csak a quote-okat látom :muhahah:
2. ki lett törölve egy postom, amiben már nem tudom mit írtam, de Ramiz quote-ol belõle, és az a post nincs sehol :D mindegy, én kérek elnézést :mad:
3. Raggie elég szépen megtûzdelte szmájlikkal az egyik postját, se én csak a betûkódokat látom benne, :wtf:
4.
Quote from: Kvikveg:mad: Mar megint kezd chatszoba lenni az offbol :mad:
csatlakozom Rouninhoz: én itt se voltam most (kivételesen :))
kisvirag gondolom a moderálást köszönte Mohának, legalábbis annak alapján, hogy mennyire szétesett az utóbbi 30 post :hahaha:
btw.
JÓREGGELT, LÁV & PÍSZDÁ! ;Ð
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Nem sok érdekesrõl maradtál le, csak egy kis "gyermekvédelem" (:D). Ja, postok el-eltûnnek néha, huncut kis fórum ez. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNem sok érdekesrõl maradtál le, csak egy kis "gyermekvédelem" (:D). Ja, postok el-eltûnnek néha, huncut kis fórum ez. :)
Moha Mirandás javaslatával viszont agree, szóval get an msn client ;p és/vagy egy korlátlan net.
na, ennyit a jóreggeltrõl, ha ma nincs vamp, akkor alszom ;) majd este re
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Rábeszéltem õket a pm-re úgyhogy NO PROBLEM.

KI VOLT AZ A FANTÁZIADÚS, AKI AZ ÖSSZEVONÁSOKAT CSINÁLTA?! ÉLVEZHETETLEN ÉS ÉRTELMEZHETETLEN!!!

Kuroi Tenshi

:ejnye: Nem szídni a modikat!

On: hallottátok, hogy valami új vírus kószál, ami kifejezetten a doksikat (.doc, .xls, .txt, .ppt, stb) támadja meg? :3x3:
De kinyírnám az ilyeneket, akik ilyet találnak ki :lame:

Member

Quote from: Kuro_Tenshi:ejnye: Nem szídni a modikat!

On: hallottátok, hogy valami új vírus kószál, ami kifejezetten a doksikat (.doc, .xls, .txt, .ppt, stb) támadja meg? :3x3:
Ha én szidok valakit, az nem ilyen. :)
Akkor ezentúl nem használok ilyeneket.
Ha ki is nyírod õket, újratermelõdnek. Olyanok, mint a penész a falon...

sirtomi

Quote from: Kuro_Tenshi:ejnye: Nem szídni a modikat!

Csak a M$ doksikat támadja, meg a vírusírtókat és az egyéb biztonsági progikat törli :D

Rounin

Quote from: MemberNa végre, valaki.:tezsvir:

Valaki nézzen már utána a gúnynak, iróniának, szarkazmusnak és testvéreiknek. :rolleyes:

sirtomi

Quote from: RouninValaki nézzen már utána a gúnynak, iróniának, szarkazmusnak és testvéreiknek. :rolleyes:
ezek szerint én értelmeztem jól a hozzászólást és Member nem? Elbizonytalanodtam kicsit a Mit láttál.. topicban.

Rounin

Quote from: MemberNa végre, valaki.:tezsvir:

Valaki nézzen már utána a gúnynak, iróniának, szarkazmusnak és testvéreiknek. :rolleyes:

sirtomi, igen, te értelmezted jól...

Didico

Quote from: ArakiElnézést az elõzõkért, én megpróbáltam tudatni vele, hogy ha csak velem akar beszélni (már megint :mad: ), akkor private message-eljen, csak egy kicsit nehéz neki a felfogása...

Oh igen? Nehéz a felfogásom? Akkor a tiédröl ne is beszéljünk!:grrr: :uzi: :teccik:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

A mai nap erre jöttem rá: Mindent élvezni akarok és nem látom a lényeget... :rolleyes:
EDIT: Meghogy Didico még mindig nem jegyezte meg a pm-et... Ugyanaz, mint angolul a délután, legalább ebbõl...

Ramiz

Tényleg nagyon király képek vannak Bonci oldalán!!! (klikk)
Ez a kettõ pölö marha jó lett: 1, 2.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Bonci kinn járt Nihon-ban? :eek: (Vagy csak túl élénk a képzelõerõm...)
A második egészen kellemes, az elsõ nekem túl zsúfolt...

Ramiz

Quote from: MemberBonci kinn járt Nihon-ban? :eek: (Vagy csak túl élénk a képzelõerõm...)
A második egészen kellemes, az elsõ nekem túl zsúfolt...
:ejnye: nem követed az eseményeket. :) Olvasd el a fórumát. (Lásd: link fentebb.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizTényleg nagyon király képek vannak Bonci oldalán!!! (klikk)
Ez a kettõ pölö marha jó lett: 1, 2.
:cool: :whoah: Nagyon jók és érdekesek is! Szoktam olvasgatni néha! :jee: Feltétlen érdemes. Legalább megbízható és ismert forrásból tájékozódunk az ott levõ helyzetrõl. :zen:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Még mindig betársulnék, avagy olcsón igénybe vennék albérletet Pesten. 23 éves, szobatiszta, kis helyigényû srác volnék, a látszattal ellentétben mindenféle homoerotikus beütés nélkül.

Fõzök-mosok-takarítok jeligére várom az ajánlatokat.

ui.: lányok elõnyben :D
ui2.: abszolút nem hülyéskedem...

Ramiz

Quote from: Raggie GordonUff! Ramiz, az Igaz Prérifarkas megint igazat szólt.... :zen:
Ilyen hülye nevet... :zen:*  :D

Quote from: RouninMég mindig betársulnék, avagy olcsón igénybe vennék albérletet Pesten. 23 éves, szobatiszta, kis helyigényû srác volnék, a látszattal ellentétben mindenféle homoerotikus beütés nélkül.

Fõzök-mosok-takarítok jeligére várom az ajánlatokat.

ui.: lányok elõnyben :D
ui2.: abszolút nem hülyéskedem...
A vastag betûs vagy az aláhúzott résszel kapcsolatban? :__devil:

------------
* : csak mert király ez a vigyori... :D

Rounin

Quote from: RamizA vastag betûs vagy az aláhúzott résszel kapcsolatban? :__devil:

------------
* : csak mert király ez a vigyori... :D

Alapvetõen egyikben sem vicceltem :__devil:

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomiCsak a M$ doksikat támadja, meg a vírusírtókat és az egyéb biztonsági progikat törli :D
Nem elég az? :__devil:

Na most gondolj bele, ha egy ilyen esetleg becsúszna...
Fõleg, ha közben fontos dokumentumokon dolgoznál...
Szóval: hogy lehet ekkora paraszt-gyökér-bunkó-szemét valaki, hogy pont a dokumentumokra menjen rá, amivel az emberek jó része dolgozik? :grrr:

Member

Képletesen itt is érvényesül Alucard mondata:
"Az ember az egyetlen lény mely élvezi a fajtársa halálát."
Ugyanaz. Élvezi, hogy genya lehet, mert tud ilyet, mert õ qrvaokos, mégsincs senkije, se barátja, se ellensége, se barátnõje, csak egy "szögletes fejû", csendes barátja, mely segítségével bosszút állhat a világon...

Ramiz

Errõl egy Takashi Miike-film (Fudoh) kezdõ felirata ugrott be:
"There is no other being than the human species. Even the wolf do not prey each other, but people eat each other alive."
Mondjuk a fenti esetre ez túlzás. Az csak egy szimpla tahó rohadék, egy a sok közül, aki cél és haszon nélkül mérgezi a többi ember életét. :grrr:
Mizantrópia topikot akarunk!!! :lazza:

Member

Ezt a Mizantro-micsodát (olyan Gourry-san :)) kifejtené valaki? Panasz rovat, vagy mi?
Én még azokat utálom, akik a saját köcsög Spyware cuccukkal akarnak pénzt keresni (automatikusan települ mellé egy shareware csak scan-elni ám ölni nem tudó Spyware-irtó). Az ilyen emberekhez képest még a párzó imádkozó sáska nõstény is egy Messiás...

Kuroi Tenshi

Mizantrópia = embergyûlölet ;)

Lt. Simoan Blarke

hm. nekem attól a vírustól no para, .odt az eléggé notsupported formátum, pozvál?:D
látom, megint mindenki szegény Rounint szidja :D pedig õ csak kétségbeesetten keresi az albit, mert keddtõl dolgozik, ha jól tudom.
ja és természetesen jóreggelt mindenki:D
Shiroi: én pl. élvezetért olvasom az O/t-t... bár én ilyen ferde vagyok :D

Member

Affene, az antro szó tényleg benne van... Rájötettem volna erre a dezantropomorfizálni fõnévi igenévbõl... Jóreggelt! (olyan Gyõri Édes módra :))

Rounin

Engem mindenki szeret. Slussz. Mizantrópia jöhet. Kawaiiság uncsi. Pont. Ja volt pont. Mindegy.

Member

Quote from: RouninEngem mindenki szeret.
Ez így igaz. Ilyen hidegben jól jön egy finom, meleg farkasszõrme-kabát. :D
Az embereket is szeretem... gyûlölni.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEz így igaz. Ilyen hidegben jól jön egy finom, meleg farkasszõrme-kabát. :D
szerencsém, hogy nem látod az msn-es avámat ^^;;;;
Quote from: MemberAz embereket is szeretem... gyûlölni.
én a legtöbb emberhez nem kötõdök. a gyûlölet is kötelék. nagyobb fájdalmat lehet okozni natúr közönyösséggel :__devil: