Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: blarkeezt egyszerûen nem hiszem el.
KotOR 1 tökéletesen ment, 12 órát játszottam vele. utána elkezdett abnormal terminálni, mondom oké, regpucolás, reinstall. most már el sem indul!!!!! :mad: :hogyaza:
Mindig csak a játék és a játék. :rolleyes: Miért nem horgolsz, abban kevesebb a hibalehetõség. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMindig csak a játék és a játék. :rolleyes: Miért nem horgolsz, abban kevesebb a hibalehetõség. :D
mert nem és kész. igen, mindig csak a játék, RPG az nekem olyan, mint másnak a kenyér :D (ezért fogok jövõ héten kezdeni egyetemre járni, holott már hétfõn elkezdõdött... jövõ héttõl úgyis éhezni fogok, akkor már RPG se kell.:D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: blarkemert nem és kész. igen, mindig csak a játék, RPG az nekem olyan, mint másnak a kenyér :D (ezért fogok jövõ héten kezdeni egyetemre járni, holott már hétfõn elkezdõdött... jövõ héttõl úgyis éhezni fogok, akkor már RPG se kell.:D)
Már az istentiszteletek alatt is úgy mondtad, hogy a "Mi mindennapi RPG-nket add meg nékünk..."? :D Az elsõ hét csak bevezetés, nyugodtan hagyd ki. Kit érdekel az elõadók magánélete? :) Ha mondjuk megtanulnál pulovert kötni, "lekötnéd" magad és még ruhákat sem kéne venned!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMár az istentiszteletek alatt is úgy mondtad, hogy a "Mi mindennapi RPG-nket add meg nékünk..."? :D
életben kétszer voltam templomban istentiszteleten, egyszer húgomat keresztelték közben, egyszer meg rokonoknál voltam. az eredmény mindig az volt, hogy a végén kivertem a balhét, azóta nem cipeltek el :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

sirtomi

Quote from: blarkeéletben kétszer voltam templomban istentiszteleten, egyszer húgomat keresztelték közben, egyszer meg rokonoknál voltam. az eredmény mindig az volt, hogy a végén kivertem a balhét, azóta nem cipeltek el :D
Én csak eküvõkön, meg túristaként jártam templomban. Nem vagyok nagy hívõ :)

Member

Quote from: blarkeéletben kétszer voltam templomban istentiszteleten, egyszer húgomat keresztelték közben, egyszer meg rokonoknál voltam. az eredmény mindig az volt, hogy a végén kivertem a balhét, azóta nem cipeltek el :D
Én 8.-ikig komolyan jártam hittanra, és nézd meg, most hol tartok. :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiÉn csak eküvõkön, meg túristaként jártam templomban. Nem vagyok nagy hívõ :)
én is így akartam már 15 éve is, de rámerõszakolták... azt a balhét azóta is emlegetik a rokoni körben :D

huh. most nagyon ideges vagyok. SWKOTOR2-t letöltöttem. 99 óra 99 perc 99 másodpercnél tovább tartott leszedni. erre az a qrva rar file jelszóval védett, és sehol se volt hozzá password :mad: asszem inkább elkezdek analízist tanulni, hálásabb, mint a Lucasarts játékaival szenvedni :mad:

Didico

Örültem, h elballagtam... Ekkor már elsõáldozó is voltam, meg bérmálkozó is. Ezek után, már csak akkor teszem be a lában a templomba, hogyha muszáj. :hahaha:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

sirtomi

Quote from: blarkeén is így akartam már 15 éve is, de rámerõszakolták... azt a balhét azóta is emlegetik a rokoni körben :D

huh. most nagyon ideges vagyok. SWKOTOR2-t letöltöttem. 99 óra 99 perc 99 másodpercnél tovább tartott leszedni. erre az a qrva rar file jelszóval védett, és sehol se volt hozzá password :mad: asszem inkább elkezdek analízist tanulni, hálásabb, mint a Lucasarts játékaival szenvedni :mad:
Engem sose akartak templomba hurcolni :), de ha önszántamból mentem volna, akkor hagyták volna.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiEngem sose akartak templomba hurcolni :), de ha önszántamból mentem volna, akkor hagyták volna.
hát... rokonaim ilyenek. anyámék már normálisabbak, de rokoni nyaralás közben ez komoly megaláztatás volt. nagymamám meg csak nézett, hogy "miazhogy nem akarsz templomba jönni? nem akarod látni a kisjézust és a miurunk szolgáját?" "NEM." "márpedig jössz." ez ellen a magam 7-8 évével nem tudtam mit csinálni.

sirtomi

Quote from: blarkehát... rokonaim ilyenek. anyámék már normálisabbak, de rokoni nyaralás közben ez komoly megaláztatás volt. nagymamám meg csak nézett, hogy "miazhogy nem akarsz templomba jönni? nem akarod látni a kisjézust és a miurunk szolgáját?" "NEM." "márpedig jössz." ez ellen a magam 7-8 évével nem tudtam mit csinálni.
Én mamám is próbálkozott, de nem volt nagyon erõszakos :D

Dreamcleaver

Én hívõ vagyok...csak egy picit skizmatikus. :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Én pedig ateista idealista, és alapvetõen spiritista (van egyáltalán ilyen szó? :)).

Kazenokizu

Én 2x voltam, ebbõl 1x leégettek, azóta nem mertem benézni... Na nem, mintha annyira vágynék rá... :rolleyes:

Ja, és ELEGEM VAN AZ EGYETEMBÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕL!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Quote from: kazenokizuJa, és ELEGEM VAN AZ EGYETEMBÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕL!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
Szálj ki te is! ;) Na jó, harmadévesen már nem lenne bölcs döntés. :(

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉn pedig ateista idealista, és alapvetõen spiritista (van egyáltalán ilyen szó? :)).
õh... spiritista nincs. nem spirituális? :D

kazenokizu: ezért nem jártam be ezen a héten eddig :__devil: (csak aztán nehogy megszívjam :D)

Kazenokizu

Na, nekem sajna muszáj bejárnom (katalógusok, névsorolvasás, és efféle nyalánkságok miatt...  :mad:  ), de ez a mai nap kiakasztott!!!!! De ha már eddig elszenvedtem, vhogy csak kibirom.... Bár ma erõsen elgondolkoztam, hogy miért is nem mentem inkább virágkötõnek???????????????????????????

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuNa, nekem sajna muszáj bejárnom (katalógusok, névsorolvasás, és efféle nyalánkságok miatt...  :mad:  ), de ez a mai nap kiakasztott!!!!! De ha már eddig elszenvedtem, vhogy csak kibirom.... Bár ma erõsen elgondolkoztam, hogy miért is nem mentem inkább virágkötõnek???????????????????????????
mert buuuuta vagy? :p
nekünk nincsen katalógus. BSc-ben a tanuló lelkiismeretére bízzák, hogy bejár-e. (hehe. ez nagyon hülyén és viccesen hangzott:D és persze senki nem jár be:D)

Member

Nekem ajánlotta egy haverom, hogy menjek velük autóvillamosságira... Kaze, csinálhatnál ikebanákat! :D (Jól írtam egyáltalán?)

Most az a szó kéne, hogy lélekközpontú... ÁÁÁ, hülye vagyok a latinhoz!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNekem ajánlotta egy haverom, hogy menjek velük autóvillamosságira...
hát a mazochizmusnak is megvan a határa.........

Quote from: MemberMost az a szó kéne, hogy lélekközpontú... ÁÁÁ, hülye vagyok a latinhoz!!!
dásziszt spirituális, vagy spirituálisan orientált :D

Member

Quote from: blarkehát a mazochizmusnak is megvan a határa.........
dásziszt spirituális, vagy spirituálisan orientált :D
Akkor már inkább a második. Bár szerintem vhogy csak ki lehet fejezni egy szóval. Van itt töri vagy latinszakos (esetleg sebésznek készülõ :))(ha késõbb szocmunkásként összefutnék velük, majd meghálálom :D)?
Hát inkább lennék "vezetékbekötõ", mint programtervezõ. :mad:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAkkor már inkább a második. Bár szerintem vhogy csak ki lehet fejezni egy szóval. Van itt töri vagy latinszakos (esetleg sebésznek készülõ :))(ha késõbb szocmunkásként összefutnék velük, majd meghálálom :D)?
egy szóban a lélekorientált az spirituális. hidd már el:D
programtervezõ még jó. kódoló sokkal rosszabb :D
na elmegyek reggeliért. brb ;)

Kazenokizu

Quote from: MemberKaze, csinálhatnál ikebanákat! :D (Jól írtam egyáltalán?)
Szoktam olyat is... De a száraz virágot jobban kedvelem....
Mellesleg most is lógok... Vajon mirõl... Talált, patológiáról...
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: Tanulmányi osztály       :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Member

Látom, senki sem reggelizik idõben. :rolleyes: Nekem a spirituálisról a lelkes ugrik be inkább...
Én anno a németeket lógtam el, ki a rákot érdekel, hogyan hívják a környezetvédelmi szakszavakat?! Tudjam, hogyan igazítanak útba Münchenbe, tudjam megkérdezni, hogy melyik a legolcsóbb sörsátor és tudjak két sört kérni és kész! :D

EDIT: Publikáld õket képek formájában! Léciiiiii! :D Meg állj te is mellettük, hogy tudjak arányosítani (mekkora is az a csokor :)). :rolleyes:

Dreamcleaver

Quote from: MemberAkkor már inkább a második. Bár szerintem vhogy csak ki lehet fejezni egy szóval. Van itt töri vagy latinszakos (esetleg sebésznek készülõ :))(ha késõbb szocmunkásként összefutnék velük, majd meghálálom :D)?

Oriente Spiritus rofl :hahaha:..vagy Focus Spiritus?  eseleg Spirita Centralis X_X

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kazenokizu

Quote from: MemberEDIT: Publikáld õket képek formájában! Léciiiiii! :D Meg állj te is mellettük, hogy tudjak arányosítani (mekkora is az a csokor :)). :rolleyes:
Ami késik, nem múlik... :ejnye: :ejnye:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberLátom, senki sem reggelizik idõben. :rolleyes:
lusta voltam boltba menni, de most már nõnek a testfelületemen található nyílások (ti. kilyukadt a gyomrom az éhségtõl), nem lehetett halogatni.
Quote from: MemberNekem a spirituálisról a lelkes ugrik be inkább...
pedig az nem azt jelenti :D

Member

Quote from: blarkelusta voltam boltba menni, de most már nõnek a testfelületemen található nyílások (ti. kilyukadt a gyomrom az éhségtõl), nem lehetett halogatni.
pedig az nem azt jelenti :D
Melyik nyílások? A hátsó szelep?
Dreamcleaver: Spirita Centralis! Ezt kerestem! Köszi! :tezsvir:
Kazenokizu: Ha kell, várok rá 10 évig. ;)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMelyik nyílások? A hátsó szelep?
nem.
Quote from: blarketi. kilyukadt a hasam

Quote from: MemberDreamcleaver: Spirita Centralis! Ezt kerestem! Köszi! :tezsvir:
a lélek tuti nem "spirita" latinul... de már meg nem mondom, hogy mi. (asszem Spiritus, ahogy a másik két esetben használja Dc, de nem vennék rá mérget)
Quote from: MemberKazenokizu: Ha kell, várok rá 10 évig. ;)
ezt pmbe lécci, mert a végén valaki mérges lesz a konkurencia miatt (ugye, Wu-sama?;p) :D

Member

[COLOR="Magenta"]Nyu[/COLOR]gi, használom a pmet is. :) Wu-sama (az nem vmi sampon? :)) pedig rettegjen, mert csak egy maradhat!!! Szentelt pengék, vektorok és transzmutáció vár rád!