Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Ma estére meghalt a forum... sob...

Sky

I'm alive!

Milyen az új avatárom ?
Mess with the best,
Die like the rest...

.Attila

QuoteOriginally posted by Sky
I'm alive!

Milyen az új avatárom ?

Jó kis aura, de honnan van? (bár az előzőt sem tudtam)

ignus

I'm alive!

Milyen az új avatárom ?

Gúd.:D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Cobra

QuoteOriginally posted by Trivi
Jó kis aura, de honnan van? (bár az előzőt sem tudtam)
X, a srác nevére sajnos nem emlékszem. Az előző talán Folken az Escaflowne-ból, bár nem biztos
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sky

Az előző Folken volt a Vision of Escaflown-ból, ez pedig Kamui az X-ből(ha jól látom)...
Egészen pontosan az Aoi-ról van...
Ez az ottani avatárom és úgy megszerettem hogy áthoztam ide is...:D
Mess with the best,
Die like the rest...

Cobra

megelőztél :( , de legalább eltaláltam :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...

Baldy

Nna igy jár az ember akkor, amikor másfél napig nem tud netre feljönni :( Már alig látom át, miről is van szó...
Kalibur: lassan járj, tovább élsz :D
Amugy egy motort én is tudni akarok már a fenekem alá, de valahogy ez a sok költekezés nem engedi, hogy a spórolási terveim megvalósuljanak :(
Isten hozott ismét itten Sky! Jó az avatarod! Kedved ad ahhoz, hogy megint megnézzem az X-t :) Bár valahogy mindig, mikor eszembe jut az X, rögtön átterelődnek az emlékeim az Angel Sanctuary-re. Az sokkal jobban tetszett...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ignus

QuoteOriginally posted by Baldy
Nna igy jár az ember akkor, amikor másfél napig nem tud netre feljönni :( Már alig látom át, miről is van szó...
Amugy egy motort én is tudni akarok már a fenekem alá, de valahogy ez a sok költekezés nem engedi, hogy a spórolási terveim megvalósuljanak :(
Isten hozott ismét itten Sky! Jó az avatarod! Kedved ad ahhoz, hogy megint megnézzem az X-t :) Bár valahogy mindig, mikor eszembe jut az X, rögtön átterelődnek az emlékeim az Angel Sanctuary-re. Az sokkal jobban tetszett...

Pont ma gondoltam hogy megkérdezek valakit a fórumról hogy jó e az angel sanctuary... De te meg engem előztél meg! :hopp:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Pont ma gondoltam hogy megkérdezek valakit a fórumról hogy jó e az angel sanctuary... De te meg engem előztél meg! :hopp:

Szerintem nagyon jó, bár öcsémnek nem tetszett...
Az egyetlen gondom az volt vele, ami a Silent Möbius-l: nincs vége :( Bár nem tudom, hogy csak a nagyfilm van-e, mert ha nem, akkor visszavontam, amit mondtam.
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kalibur

Parancs értettem :D  (most úgyse megy máshogy ;) )

Kaori Yuki vs Clamp témához: nekem tk mindkettő teccett, de most a jobbsági sorrendnél X-ből a filmről vagy a sorozatról lenne szó ? Szerintem nem mindegy...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Sky

Szerintem nagyon jó, bár öcsémnek nem tetszett...
Az egyetlen gondom az volt vele, ami a Silent Möbius-l: nincs vége :( Bár nem tudom, hogy csak a nagyfilm van-e, mert ha nem, akkor visszavontam, amit mondtam.

Az Angel Sanctuary manga min. 20 kötet, úgyhogy gondolom hogy van bef. csak az animében nem
megoldás: olvasd el a mangát ha érdekel a vége
Mess with the best,
Die like the rest...

Baldy

Az Angel Sanctuary manga min. 20 kötet, úgyhogy gondolom hogy van bef. csak az animében nem
megoldás: olvasd el a mangát ha érdekel a vége

Rajta van a manga az ftp-n? Én csak a filmet láttam eddig, legalábbis ha érthető nyelv alatt gondolok erre. Ugyanis olaszul már láttam a mangát is, de az nem igazán mozgatta meg az agysejtjeim...
Amugy X-l kapcsolatban is csak a nagy filmet láttam, a sorozatot még nem. Sajna a nagy film nem nagyon jött be... Túl kapkodósnak tűnt. Mintha másfél órába akartak volna kb. 3 órányi anyagot beletömöriteni

Baldy

A fene!
Majd hidrogéneztetem a hajamat, hogy szőkének tűnjek :) Az már félig megfelel a feltételeknek, nem? :D Tehát leviheted mondjuk a kutya hátsó felét :) Én majd viszem a fejét, önvédelmi fegyvernek :D

Shock12

Rajta van a manga az ftp-n? Én csak a filmet láttam eddig, legalábbis ha érthető nyelv alatt gondolok erre. Ugyanis olaszul már láttam a mangát is, de az nem igazán mozgatta meg az agysejtjeim...

Angolul jobb, az omanga csinálta anno... kereken 20 kötet, a film kábé az elsõ 3at fedi le... többé kevésbé... nekem is nagy kedvencem... :)
Szerintem nincsen fenn az itteni ftp-n, animehq-n fenn volt.

ignus

QuoteOriginally posted by Shock12
Angolul jobb, az omanga csinálta anno... kereken 20 kötet, a film kábé az elsõ 3at fedi le... többé kevésbé... nekem is nagy kedvencem... :)

Télleg animehq-ról van valami hír? van már új ftp?

Baldy

QuoteOriginally posted by Shock12

És az animehq-ra hogyan lehetett felkerülni?
Vagy mikor lesz uj ftp-jük?

Shock12

És az animehq-ra hogyan lehetett felkerülni?
Vagy mikor lesz uj ftp-jük?
Erre McDouglas fog majd választ adni, de szerintem akkor, ha meglesznek az új vinyók... biztosan fog majd szólni, türelem. ;)

Sky

Az Omangán 19-ig van fenn, de a mangareactoron meg van mind a 20...
Mess with the best,
Die like the rest...

Baldy

Az Omangán 19-ig van fenn, de a mangareactoron meg van mind a 20...

Mi a pontos netcim, mert számomra ezek ismeretlenek :)

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...

Baldy

//www.omanga.net (ezen kívül sok egyebet is találsz)
//www.ardiendo.org/mangareactor/pub/ed2klist.php?t=0&l=2&s=0
(itt is)

Arigato!
Akkor lassan neki is kezdek a letöltéseknek :)

Baldy

Most látom csak, hogy törölve lett a Hmm topic :)
Saori: öcséd mit szólt a róla szóló véleményekről?:D:D:D

Saori

Most látom csak, hogy törölve lett a Hmm topic :)
Saori: öcséd mit szólt a róla szóló véleményekről?:D:D:D

Nem látta...de azt megérezte elég rendesen, hogy mi volt az én véleményem a mai kirohanásáról..... :hehe:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Nnna acc próbléma rendezve...:p Guess who's back....?Fear MY wrath..!!!!!!:bsd: :grrr: :morci: :nagyere:Muhahahahahahahaaaa!!!! :hail:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

QuoteOriginally posted by Lorenor
Nnna acc próbléma rendezve...:p Guess who's back....?Fear MY wrath..!!!!!!:bsd: :grrr: :morci: :nagyere:Muhahahahahahahaaaa!!!! :hail:

Szja, Lo^^"
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

QuoteOriginally posted by Saori
Szja, Lo^^"
Hidihooooooooo!!!!!(Himura törölve lett..... :p  )De rég jártam erre....Hiába Kenshin maraton lefoglal...:rolleyes: :p (napi 15 rész).Na megint boldogítani fogom a usteam fórumozok becses(és begyes...khm,khm) társaságát...:D ;) :hehe: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Chronos

:lol:

CHRONOS

Spectre

Hidihooooooooo!!!!!(Himura törölve lett..... :p  )De rég jártam erre....Hiába Kenshin maraton lefoglal...:rolleyes: :p (napi 15 rész).Na megint boldogítani fogom a usteam fórumozok becses(és begyes...khm,khm) társaságát...:D ;) :hehe: :zen:

Üdv viszont! Tetszik az új avatárod :D
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."