Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Spectre

QuoteOriginally posted by Kono
Tényleg, Te is mondtad jössz szombaton BK meetre? Már nem emléxem....

Hát, ez egy jó kérdés. Úgy tűnik, picit el leszek havazva a vizsgákkal, de megpróbálok majd időt szakítani rá. Elvileg megyek...
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Kono

QuoteOriginally posted by Spectre
Hát, ez egy jó kérdés. Úgy tűnik, picit el leszek havazva a vizsgákkal, de megpróbálok majd időt szakítani rá. Elvileg megyek...

Rendben... Kell a számom esetleg? Mert priviben akkor elküldöm
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Spectre

Rendben... Kell a számom esetleg? Mert priviben akkor elküldöm

Akár... mondjuk valószínűleg megtalálom a csapatot, de sosem árt az óvatosság (pláne nálam, én olyan helyen is el tudok tévedni, ahol még a nagynéném sem...). Szegény Zoddnak is ígérgetek pár CD-t már egy ideje, úgyhogy mindenképp ki kéne mennem...

(Jesszusom, egy óra alatt többet postoltam, mint máskor egy hét alatt...)
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."

.Attila

QuoteOriginally posted by Baldy
Egyszerűbb lesz kisöcsikémet ráuszítani az illetőkre, akik megzavarnak minket, ugyanis a szövegével ugyis elaltatja őket :) Csak beszéljen arról, hogy mit tanult a legutóbbi vizsgájára :) És ha az nem segitett, akkor jövök én, és mindegyiket ugy fejbe nyomom, hogy attól fognak jót aludni :D

Kösz... kedves vagy <****kasztikusan>
Aki nem vizsgázik egyáltalán (pedig kellett volna), az ne szóljon egy szót se!

Shock12

Inkább ezt kuksizzátok meg.... niggas ! :D
http://www.tufish.org/smoky-bacon-cinema/tokyo_breakfast.asx

Remélem nem sokan ismerik, most találtam rá... én szakadtam széjjel-szana :D !

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Shock12

:cool: klip nigga! :hopp:

.Attila

Nekem miért nem jön be? :( Pedig a filterek nem jeleznek semmit.

Saori

:hopp: :hopp: :cool:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Chronos

1 éve megvan...:D
De király!!!:) :) MY NIGGA!!! ;)

CHRONOS

Shock12

Jóvanna nigga... nigga újszülöttnek minden nigga vicc nigga új :) nigga!

.Attila

háát... ööö... izé... hmm... akarom mondani...
Lehet, hogy az én humorom nincs erre beállítva?
Elnézve az előző postokat, minden bizonnyal bennem van a hiba.

Cobra

Az anime-s meet-eken mennyi szokott lenni az átlagéletkor ?

Nem csak veled van akkor gond Trivi, nekem se nagyon jön be a japán humor (legalábbis a nem anime-s)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kalibur

QuoteOriginally posted by Cobra
Az anime-s meet-eken mennyi szokott lenni az átlagéletkor ?
Az eddig vitatott Burgeresen ca 14 és a halál között minden korosztály képviseltetve van (na jó, 30 fölött nemigen tudok membert, de én még csak ca 1 éve járok...)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Baldy

QuoteOriginally posted by Kalibur
Az eddig vitatott Burgeresen ca 14 és a halál között minden korosztály képviseltetve van (na jó, 30 fölött nemigen tudok membert, de én még csak ca 1 éve járok...)

No akkor majd én elviszem a P(esti) Ö(reglányok) CS(apatát), hogy kicsit komolyabb átlagkort hozzak össze :)
Na jó, elnézést az izléstelen viccért, ha valakit megzavart, de bizony munka után 2 panadol extra (most meg a reklámért bocs :D), meg egy pohárka viszki érdekessé teszi az ember gondolkodásmódját :)
Öcsikém: lehet, hogy nem vizsgázok ebben a félévben, de helyette van pénzem :hopp:
És mindenki megnyugtatására: Mindig van egy másik BK, ahova el lehet caplatni :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Zelgadis

megin egy totálisan "off":
Baldy neked honnét ered a neved?
Ha magyarra lefordítanánk vhogy úgy hangzana hogy "Bölcsi"  

edit: (nem akarja az istennek se képként berakni, hát besz*rok :( )

Baldy

QuoteOriginally posted by Zelgadis
megin egy totálisan "off":
Baldy neked honnét ered a neved?
Ha magyarra lefordítanánk vhogy úgy hangzana hogy "Bölcsi"  

Bölcsi???
Mint Bölcs ember, vagy mint bölcsödés? :D
Amugy a bald szóbol származik, ami annyit tesz ki magyarul, hogy kopasz. Ezt becézve angolul ugy mondják: baldy. És innen a nevem, mely magyarul annyit tesz ki, hogy kopaszka :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Zelgadis

jaj, basszus, igazad van, kevertem a "bold" szóval ami bölcset jelent :D a bölcsi meg természetesen a bölcsödének a rövidítése, azért röhögtem :)

Baldy

jaj, basszus, igazad van, kevertem a "bold" szóval ami bölcset jelent :D a bölcsi meg természetesen a bölcsödének a rövidítése, azért röhögtem :)

Bölcsihez kicsit öreg vagyok fizikailag, bár agyilag... Az egy másik kérdés :) De azért annyi előnyöm van velük szemben, hogy már tudok irni :hehe:  Arról nem is beszélve, hogy én lennék a legnagyobb és legerősebb... Bibibíííí :hehe:

Kono

QuoteOriginally posted by Kalibur

Vááá, te jársz arra a meetre? Nemigaz, dejó! :D De ha jársz, ismered Sora-t szerintem ^^ Légyszi szólj neki, ha elfelejteném, hogy mutasson be pls ^^

noriko

hmm...én is hallottam már hírét ennek a meet-nek. Lehet hogy el kéne mennem...a laptop felajánlás különösen felkeltette érdeklődésem!:D  Mindig egyszerűbb készen jó dolgokhoz jutni, mint azon görcsölni mit töröljek a gépről hogy ráférjen valami..
AMV-k terén (is) még úgyis le vagyok maradva.
Szóval biztos jó móka,...bár az is igaz, hogy vizsgaidőszak...és nem is a legfényesebb. :beken:
"I wish I could, but I don't want to."

Kono

Szívesen látunk, ha tudsz mindeféleképp gyere, nagyon jó a társaság!

Egyébként meg azért én drukkolok a vizsgákhoz! ^^

noriko

Egyébként meg azért én drukkolok a vizsgákhoz! ^^
arigatou! igaz..eddigi teljesítményem alapján rá kellett jönnöm, hogy nem elég mások drukkolása, tanulnom is kéne ám!:o
nade nem akarok itten sopánkodni! új téma (sokaknak régi): ma megnéztem én is GyU3-mat! :hopp:
nekem nagyon tetszett! tény hogy hosszú, de ha eleve fel van készülve az ember akkor minden oké:p   Busszus,mellettem egy hapi ELALUDT!!!még horkolt is!!!grrrrrrr
"I wish I could, but I don't want to."

Kono

QuoteOriginally posted by noriko
arigatou! igaz..eddigi teljesítményem alapján rá kellett jönnöm, hogy nem elég mások drukkolása, tanulnom is kéne ám!:o
nade nem akarok itten sopánkodni! új téma (sokaknak régi): ma megnéztem én is GyU3-mat! :hopp:
nekem nagyon tetszett! tény hogy hosszú, de ha eleve fel van készülve az ember akkor minden oké:p   Busszus,mellettem egy hapi ELALUDT!!!még horkolt is!!!grrrrrrr

Hihi, ez igaz, tanulni is kéne ^^ De azért jót tesz a léleknek egy kis bíztatás, szal: hajrá! :)

GYU3... Én még sajna nemláttam, de elég vegyesek a vélemények. Kíváncsi leszek rá!

(Hmmm....kivéncsi vagyok észreveszi-e v.ki ^^)

Saori

Hihi, ez igaz, tanulni is kéne ^^ De azért jót tesz a léleknek egy kis bíztatás, szal: hajrá! :)

GYU3... Én még sajna nemláttam, de elég vegyesek a vélemények. Kíváncsi leszek rá!

(Hmmm....kivéncsi vagyok észreveszi-e v.ki ^^)

GYU3: Én már megnéztem :D És szerintem is nagyon jó^^ Tény hogy hosszú, de nekem nagyon tetszett^^

(és ki az a valaki? ^^")
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Sky

Már az összes haverom megnézte, és azt mondják hogy istenkirály!

Én ma este megyek, és tudom hogy jól fogok szórakozni...:D:D:D:D
Mess with the best,
Die like the rest...

Sephiroth

Én csak az 1/3-ot látam belőle. Az alapján jó. A Full majd csak szombaton moziba. A game-t végig nyomtuk Nephilimmel:cool:

Viszont volna egy kérdésem amit nem tudom hol tehetek fel.
Signature-ba ani-gif-et, hogy tudok bepakolni? Gondolom egyszerű.:confused:
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Spectre

Hali!
Úgy néz ki, a mostani meetre nem megyek, mert picit brutálisra sikeredett a jövő hetem vizsgák szempontjából (az egyébként is eltervezettek mellé még pótvizsgák is bekerültek...). De jövő szombaton már valószínűleg tényleg megyek (sőt, lehet, hogy pont edzés után leszek, úgyhogy még kard is lesz nálam. Jöjjön csak az a BK-s főnök! :D )

Kalibur

Vááá, te jársz arra a meetre? Nemigaz, dejó! :D De ha jársz, ismered Sora-t szerintem ^^ Légyszi szólj neki, ha elfelejteném, hogy mutasson be pls ^^
Lehet, hogy ez mondjuk akadályokba ütközhet... a név ismerőesn cseng, de kapásból nem tudom kihez kössem. Különben meg mutasson be kit kinek? Ha engem keresel, ott célszerűbb Szixy álnéven keresgélni, úgy többen fogják tudni, kiről van szó... ha meg nem, hát bocs az egomániáért... néha előjön:D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Zelgadis

QuoteOriginally posted by Sephiroth
... volna egy kérdésem amit nem tudom hol tehetek fel.
Signature-ba ani-gif-et, hogy tudok bepakolni? Gondolom egyszerű.:confused:

elvileg ugyanúgy ahogy ide postba hogy belinkeled [ i m g ] és [ / i m g ] közé (szóközök nélkül) azt hogy http://aholvan/ez.gif és reménykedsz hogy neked működik :) (nekem multkor nem akarta, pedig így kell)

Sephiroth

elvileg ugyanúgy ahogy ide postba hogy belinkeled [ i m g ] és [ / i m g ] közé (szóközök nélkül) azt hogy http://aholvan/ez.gif és reménykedsz hogy neked működik :) (nekem multkor nem akarta, pedig így kell)

Thx! Most meglátom, hogy műkszik-e.
No time to haste... khmm waste. Let's go!