Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Shock12És ha nem idézted volna be, akkor eme felhívás hatására sikerrel tudnánk eltűntetni nyomtalanul, hiszen teljes mértékben igazad van... :p ;)
Kérjétek meg Chronos-t, hogy takarítson. Bár ez neki plussz munka.

Shock12

Éppen törölgetjük a postokat Trivi, erre beidézed az egyik halálra ítéltet... most gratuláljak érte ? ;)

.Attila

Quote from: Shock12Éppen törölgetjük a postokat Trivi, erre beidézed az egyik halálra ítéltet... most gratuláljak érte ? ;)
Csinálj, amit akarsz. Nem vagyok gondolatolvasó, ti csak beszéltetek a törlésről (-> panaszkodtál Angelnek, de semmi konkrétat nem mondtál).

edit: ja, és ezt úgy mondtad, mintha én nem tudnám a saját postomat kitörölni. Gratuláljak, hogy ide nem jutottál el agyilag?
u.i.: én is sértegethetlek, de nem tudom, hogy mire jó ez. Az utolsó megjegyzésed teljesen felesleges volt, fogd vissza egy kicsit magad.

Shock12

Quote from: TriviCsinálj, amit akarsz. Nem vagyok gondolatolvasó, ti csak beszéltetek a törlésről (-> panaszkodtál Angelnek, de semmi konkrétat nem mondtál).
Nem panaszkodtam... igazat adtam Angelnek, és amint megírta, hogy akkor töröljünk, egy percen belül eltűnt az első postom... nem gondolatolvasás, hanem türelem... és légyszíves ne állítsál valótlan dolgokat.
Quoteedit: ja, és ezt úgy mondtad, mintha én nem tudnám a saját postomat kitörölni. Gratuláljak, hogy ide nem jutottál el agyilag?
Te nagyon félreértettél valamit, én arra mondtam, hogy nem várod meg a fejleményeket, hanem egyből beírsz, ráadásul úgy, hogy nehogy véletlenül tudjunk is ellene tenni valamit...
Quoteu.i.: én is sértegethetlek, de nem tudom, hogy mire jó ez. Az utolsó megjegyzésed teljesen felesleges volt, fogd vissza egy kicsit magad.
Nem sértésnek szántam, de ha úgy értelmezed... (A "Fogd vissza egy kicsit magad", inkább nem kommentelem, mert az elmúlt időben te jóval több okot adtál volna ilyen beszólásokra részemről, de érdekes módon én meg bírtam állni, és nem szítottam piszokmód értelmetlen vitákkal a tüzet... mint pl mások tették ... )

Ez pm-ben illett volna... de itt elfér. További vita esetén odavonulhatunk, de részemről én ezt lezártnak tekintem.

Moloko

már lassan el is felejtettem, hogy vmi szép is lehet ebben az egész locsolkodás-dologban, meg szeretet meg tisztaság és szentség... na szóval, hogy ez a húsvéti locsolkodás még nem mindenkinek ilyen "adide a tojást oszt jóvan" ... bizonyítsa ezt eme versike amit neten kaptam az egyik edzőtől :)

Erdély szép vidékén
gyöngyharmatot szedtem
akit én most meglocsolok
áldja meg az isten!

Szabad e locsolni?

Ramiz

Love and Peace!

Más: nemtom ti hogy vagytok, de én napok óta teli vagyok zabálódva sonkával & zserbóval. Kirááály!  :rotflol: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Itachi

Quote from: TriviCsinálj, amit akarsz. Nem vagyok gondolatolvasó, ti csak beszéltetek a törlésről (-> panaszkodtál Angelnek, de semmi konkrétat nem mondtál).

edit: ja, és ezt úgy mondtad, mintha én nem tudnám a saját postomat kitörölni. Gratuláljak, hogy ide nem jutottál el agyilag?
u.i.: én is sértegethetlek, de nem tudom, hogy mire jó ez. Az utolsó megjegyzésed teljesen felesleges volt, fogd vissza egy kicsit magad.
Keja ed du res ra ycgat vun ed..fyo du ku syh. :rolleyes:  :hail:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

Quote from: LorenorKeja ed du res ra ycgat vun ed..fyo du ku syh. :rolleyes:  :hail:  :zen:

Ha már egyszer írsz valamit azt úgy tedd hogy mások is megértsék.
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Moloko

Quote from: SaoriHa már egyszer írsz valamit azt úgy tedd hogy mások is megértsék.
hát ebben most egyetértek... amúgy milyen nyelven volt? román? jöhetne rá egy bolgár válasz...jót néznék :) de felőlem kínai is lehet, azt se értjük...

Saori

Quote from: Angelhát ebben most egyetértek... amúgy milyen nyelven volt? román? jöhetne rá egy bolgár válasz...jót néznék :) de felőlem kínai is lehet, azt se értjük...

Szerintem megint Al Bhed vagy mi a csuda..:rolleyes:

Moloko

Quote from: SaoriSzerintem megint Al Bhed vagy mi a csuda..:rolleyes:
:wtf: <- ez mit jelent?
Edit: ja, bocsánat, közben rájöttem :)
és az az Al Bhed mi a csuda? :)

Saori

Quote from: Angel:wtf: <- ez mit jelent?
Edit: ja, bocsánat, közben rájöttem :)
és az az Al Bhed mi a csuda? :)

Valami nyelv.. vagy mittudomén.. See here

Itachi

Quote from: SaoriSzerintem megint Al Bhed vagy mi a csuda..:rolleyes:
Ez egy kód nyelv amit a FFX ben használnak.Két változata van:Angol-Al Bhed és Japán-Al Bhed.Természetesen a második azoknak van akik japánul tudnak,mivel fényévekkel nehezebb... :rolleyes:  :eek:  Ha valaki megtudná fejteni az Sephiroth lenne mivel ő soxor jáccot az FFX el. Amit meg írtam azért írtam mert nem szép és így legalább nem lesz kitörölve.Persze nem is szitok.Csak egy ember miatt használom,hogy ő ne értse,hogy ki az magánügy.Ha zavar akkor nem írok többet így.csak Xagánál láttam a tükör írást és én is kedvet kaptam kódokat, használni,céljaim érdekében.Mégeccer: többett nem írok így ha zavar bárkit is. :p  :zen:

Moloko

Quote from: LorenorEz egy kód nyelv amit a FFX ben használnak.Két változata van:Angol-Al Bhed és Japán-Al Bhed.Természetesen a második azoknak van akik japánul tudnak,mivel fényévekkel nehezebb... :rolleyes:  :eek:  Ha valaki megtudná fejteni az Sephiroth lenne mivel ő soxor jáccot az FFX el. Amit meg írtam azért írtam mert nem szép és így legalább nem lesz kitörölve.Persze nem is szitok.Csak egy ember miatt használom,hogy ő ne értse,hogy ki az magánügy.Ha zavar akkor nem írok többet így.csak Xagánál láttam a tükör írást és én is kedvet kaptam kódokat, használni,céljaim érdekében.Mégeccer: többett nem írok így ha zavar bárkit is. :p  :zen:
hát kicsit... orromelőtt elhúzott mézesmadzag... :(

Vóbert

Jók a húsvéti locsoló versek :) Gyűjteményt lehet belőle csinálni :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Shock12

Quote from: Angelhát kicsit... orromelőtt elhúzott mézesmadzag... :(
"Give it to him he asked for it..way to go man"...

.Attila

Quote from: VóbertJók a húsvéti locsoló versek :) Gyűjteményt lehet belőle csinálni :D
Akkor adok neked linket, mert ahány oldalon voltam, mindig ugyanazokat a locsoló verseket láttam.
Locsoló versek

Vóbert

Quote from: TriviAkkor adok neked linket, mert ahány oldalon voltam, mindig ugyanazokat a locsoló verseket láttam.
Locsoló versek

ROTFLOL :D ÜberQL :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Moloko

:_piszka:
Az előbbi vitával kapcsolatban szeretném még hozzáfűzni, hogy elképesztőek vagytok :) (vagyunk) ugyanis itt van egy viszonylag összetartónak mondható társaság, amivel épp csak az a baj, hogy tulajdonképp annyira nem is tart össze, mert folyamatosan aggresszívan áll a másikhoz és megsértődik, és ha ez a kb 10-20 fő is képes lenne 2 részre szakadni akkor hogy a fenébe szervezzen az ember animés körökben bármit is....
hozzátenném, hogy lusta dögök vagyunk és még egy 3napos kirándulást se tudunk megszervezni. mert csak egy ötlet... asszem a MATnak is 2 évbe tellett amig létrejött...
no, elég negatív voltam? :)

Shadowolf

Quote from: Angelhozzátenném, hogy lusta dögök vagyunk és még egy 3napos kirándulást se tudunk megszervezni.

Tényleg, ezzel kapcsolatban van valami új fejlemény? :D

Quoteno, elég negatív voltam? :)

Nem! :hehe: :D

Itachi

Quote from: Angel:_piszka:
Az előbbi vitával kapcsolatban szeretném még hozzáfűzni, hogy elképesztőek vagytok :) (vagyunk) ugyanis itt van egy viszonylag összetartónak mondható társaság, amivel épp csak az a baj, hogy tulajdonképp annyira nem is tart össze, mert folyamatosan aggresszívan áll a másikhoz és megsértődik, és ha ez a kb 10-20 fő is képes lenne 2 részre szakadni akkor hogy a fenébe szervezzen az ember animés körökben bármit is....
hozzátenném, hogy lusta dögök vagyunk és még egy 3napos kirándulást se tudunk megszervezni. mert csak egy ötlet... asszem a MATnak is 2 évbe tellett amig létrejött...
no, elég negatív voltam? :)
Ó ,hát igen...Ilyen az emberi természet..Az emberek önmaguk és embertársaik legnagyobb ellenségei..nem a démon októl kell tartani, nem szellemektől és nem is vámpíroktól..hanem a saját fajtánktól, ami magát kínozza és pusztítja évezredek óta.mindegy az,hogy milyen méretekben,legyen az egy ilyen fórumnyi ember, vagy mondjuk két ország, vagy éppenséggel vallás...Az emberiségnek szüksége van erre mivel a természetes szelekció már nincs hatással fajtánkra, ezért egytelen mód ,hogy mégis szelektálódás tröténjen az ,hogy egymást írtsuk.Ez nem blabla vagy holmi nihillista "ábrándozás" ez tény. :zen:

.Attila

Na én azért ilyen messzire nem mennék el :)
A táborról annyit, hogy szerintem nem sokan tudják pontosan, hogy nyáron melyik időpontban lesznek szabadok. Nálam pl. júniusban vizsgaidőszak, azért bizonytalan, július-augusztus meg ugyan tök üresnek tűnik, de csak most. Később ki tudja :confused:, ugyanis tervezgetek ezt-azt + családi út is közbe jöhet. Én ezért nem tudtam mondani semmit.

Moloko

Quote from: LorenorÓ ,hát igen...Ilyen az emberi természet..Az emberek önmaguk és embertársaik legnagyobb ellenségei..nem a démon októl kell tartani, nem szellemektől és nem is vámpíroktól..hanem a saját fajtánktól, ami magát kínozza és pusztítja évezredek óta.mindegy az,hogy milyen méretekben,legyen az egy ilyen fórumnyi ember, vagy mondjuk két ország, vagy éppenséggel vallás...Az emberiségnek szüksége van erre mivel a természetes szelekció már nincs hatással fajtánkra, ezért egytelen mód ,hogy mégis szelektálódás tröténjen az ,hogy egymást írtsuk.Ez nem blabla vagy holmi nihillista "ábrándozás" ez tény. :zen:
imé a pesszimista.
én a magam optimizmusával sokkal inkább azt mondanám, hogy ha dereng vmi olyasmi cél a szemünk előtt hogy "animés élet magyarországon" akkor már ne egymást pusztítsuk, hanem fogjunk össze és bővítsük táborunkat... :ejj:

Shadowolf

Témaváltás: üdvözölném legújabb tagunkat AMD-t, aki ha jól látom a FoS jeles tagja is. Szóval: ÜDV!!! :D

EDIT: hivatalos üdvözlés a bemutatkozás (ha lesz :D) utánra tehető. :D

Moloko

Quote from: TriviNa én azért ilyen messzire nem mennék el :)
A táborról annyit, hogy szerintem nem sokan tudják pontosan, hogy nyáron melyik időpontban lesznek szabadok. Nálam pl. júniusban vizsgaidőszak, azért bizonytalan, július-augusztus meg ugyan tök üresnek tűnik, de csak most. Később ki tudja :confused:, ugyanis tervezgetek ezt-azt + családi út is közbe jöhet. Én ezért nem tudtam mondani semmit.
No, lehet hogy ezt talán nem itt kéne megvitatni, de a nyári összejövetelből, ha 1 valaki nem szervezi meg, nem lesz semmi. hogy miért nem? mert (1. számú filozófiám) az ember arra ér rá, amire rá akar érni. ha mindenkinek tök mindegy hogy találkozunk e akkor nem lesz tábor. ha 1 valakinek nagyon fontos akkor lesz. ha mindenki más dolgoktól teszi függővé hogy eljönne e: nem lesz. tehát: nem lesz. le is lehet róla mondani.
--
asszem további táborral kapcsolatos postoknak (és már talán ennek is) a megfelelő threadben lenne a helye...

Moloko

LOL!!!! majdnem suliba mentem holnap!!!
komolyan, ha nem nézem meg, hogy szerdára van a kötelező feladat, és a magyartanár nem írja oda a paírra, hogy 14-ére, az első tanítási napra a szünet után; akkor a portástól tudtam volna meg 8kor hogy nincsen suli!!!!
:lol: :lol: :lol:

Xaga

Quote from: AngelLOL!!!! majdnem suliba mentem holnap!!!
komolyan, ha nem nézem meg, hogy szerdára van a kötelező feladat, és a magyartanár nem írja oda a paírra, hogy 14-ére, az első tanítási napra a szünet után; akkor a portástól tudtam volna meg 8kor hogy nincsen suli!!!!
:lol: :lol: :lol:

Hát ez tényleg :lol: Méghogy 1 diák iskolába akarjon menni önszántából olyan nincsen. (ezért erősíti a kivétel a szabályt)

Xaga

Kérdés: Ki rendelt már vmit eBay vagy hasonló aukció oldalon keresztül???

(ép eBay-t böngésztem mikor ráakadtam egy csiszolatlan gyémántra: Slayers Eps 1-78 Complete DVD Set. Mind 3 series kibontatlan csomagolásban $44.99 kezdve és még nem licitáltak rá . Bárcsak megszerezhetném  :bruhuhu: És a legszörnyűbb az egészben hogy csak az USÁba küldik :bruhuhu: :grrr: )

Cobra

Amikor ezt megláttam, majd leestem a székről : http://www.dvdfutar.com/dvd_00333.html
de ez is elég érdekes: http://www.dvdfutar.com/dvd_00034.html
Hide and fear, Cobra Commander is here !

zsozso

Quote from: CobraAmikor ezt megláttam, majd leestem a székről : http://www.dvdfutar.com/dvd_00333.html
de ez is elég érdekes: http://www.dvdfutar.com/dvd_00034.html
Tény, hogy eleg kritikan aluli -_- elég csak 1-2 sort atnezni es mar igyis omfg -_-
Death is the only redemption