Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

roderick

Olyasvalamire gondolsz mint a Baka-updates meg az Animesuki?
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Vóbert

Quote from: Trivi1.09 szerintem tök jó volt, talán csak egy kicsit kellett volni erősíteni a szörnyeket. Erre az 1.10 full brutál lett, az Act1 katakombákban azok a gömböket köpködő szörnyek körülvesznek, fejenként köpnek egyet és kipurcantál. Normálban még csak-csak túl lehet élni őket, de nightmare-ben... :ejj: És akkor képzeljétek el hellben.
Röviden: elcseszték az 1.10-et.

Na igen, tudnak dolgokat alkotni, bár szerintem az, hogy nehezítettek rajta, inkább érdekesebbé teszi... tény, hogy alapban is piszkosul nehéz lett, de engem inkább hajt ez előre, mint kiakasztana... Nekem tetszik az 1.10 :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Itachi

Quote from: VóbertNa igen, tudnak dolgokat alkotni, bár szerintem az, hogy nehezítettek rajta, inkább érdekesebbé teszi... tény, hogy alapban is piszkosul nehéz lett, de engem inkább hajt ez előre, mint kiakasztana... Nekem tetszik az 1.10 :D
Én is ezt a véleményt képviselem.Ha van jó páncélod akkor a Misshapen ek gömbjei nem nagyon találnak el. :rolleyes:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Quote from: LorenorÉn is ezt a véleményt képviselem.Ha van jó páncélod akkor a Misshapen ek gömbjei nem nagyon találnak el. :rolleyes:  :zen:
Mondd ezt egy sorceress-nek... kb. 2-3 gömbbe belehal. Mellesleg a gömbök nem levédhetők, nem? Ugyanúgy, mint Act5-ben a kis tűzdobálóké sem.

Itachi

Quote from: TriviMondd ezt egy sorceress-nek... kb. 2-3 gömbbe belehal. Mellesleg a gömbök nem levédhetők, nem? Ugyanúgy, mint Act5-ben a kis tűzdobálóké sem.
Persze hogy nem levédhetőek.Ezért kell nagy def es páncél. :zen:

Vóbert

Quote from: TriviMondd ezt egy sorceress-nek... kb. 2-3 gömbbe belehal. Mellesleg a gömbök nem levédhetők, nem? Ugyanúgy, mint Act5-ben a kis tűzdobálóké sem.

Sorceress a kedvencem :) Van neki egyfajta páncélja, amely átalakítja a sebesülést, növelve a védekezést, és vissza is üt ezzel egyetemben... azt kell rajta használni, ez cold spell... valamint lehet ezzel együtt használni az energy shield-et is, ami még tovább növeli a defenzet... az én sorcers-em simán leszedte őket, mieőtt kinyírták volna... ja és nem árt a billetyűzetet szorgalmasan használni, pl az 1-2-3-4-es gombokat nyomkodni, mert ugye akkor tudod inni a varázslöttyöket, amik az övedben van, és az nem uccsó szempont, hogy az életet javít...

Vóbert

Quote from: LorenorÉn is ezt a véleményt képviselem.Ha van jó páncélod akkor a Misshapen ek gömbjei nem nagyon találnak el. :rolleyes:  :zen:

Pontosan így van :)

Itachi

Quote from: VóbertPontosan így van :)
Én paladint nekrot és assassint szeretem alegjobban. Bár a palát kevésbé ,mivel ott sok "Hammerdin"... :ejj:  :zen:

Vóbert

Quote from: LorenorÉn paladint nekrot és assassint szeretem alegjobban. Bár a palát kevésbé ,mivel ott sok "Hammerdin"... :ejj:  :zen:

Hammerdin? mire gondolsz?

Nekrót azé nem kedvelem, mert inkább varázsló, és ha elfogy a mana, akkor annyi neki...

Assassint még nem próbáltam... de ki fogom próbálni.. nekem még nagyon teccik a druida :) nagyon látványos dolgokat tud művelni :D

Itachi

Quote from: VóbertHammerdin? mire gondolsz?

Nekrót azé nem kedvelem, mert inkább varázsló, és ha elfogy a mana, akkor annyi neki...

Assassint még nem próbáltam... de ki fogom próbálni.. nekem még nagyon teccik a druida :) nagyon látványos dolgokat tud művelni :D
Igen de azzal annyi.Nem épp egy Sorcreress... :rolleyes:  Hell ben harmatgyenge..(az elementál) Az alakváltó az erős bár a PI oknál szív rendesen.A nekronak nem kell sok mana mivel ha nem Bone nekro akkor csak arra kell mana ,hogy minionokat idézzen, és hála 1.10 nek a csontvázak fejenként most képesek 5k sebzésre is. :eek: Assa ból kettő van.Trapper a lámáknak és martial artist.A ma hoz nagyon kell tudni bánni a hotkey ekkel.Ja a Hammerdin a legerősebb karaktertípus 1.10 ben.egy pala aki Blessed Hammer használ Concentrate el és annak synergyivel....Leg kezdő barátabb mivel nem kell táp cucc neki.Ami régen volt az amazon az most a hammerdin.. :ejj:  :zen:

Bruce

Jómagam csak az 1.09-est használom, mert ahhoz van magyarosítás... Egyébiránt varázslónéni (hell szint, harmadik város, 60-as szint), druida (nightmare, első város és passz hányas szint), és orgyilkos... most épp egy orgyilkost viszek egy modban... Veszett nehéz!!! (Ancients: The fury within vagy valami ilyesmi...) Neki nagyon baba képességei vannak :) :hopp:

Amúgy Sephiroth komával nagyon is egyet tudok érteni... Ma is épp egy kalandot fogunk folytatni... már vagy egy hónapja tart... én mesélek, és a többiek néha nagyon nemszeretem módon néznek rám az aranyos csapdák, fejtörők, sztoricsavarintások és egyéb piszokságok miatt... szal azt nem lehet mondani, hogy nagyokat horkantva csúsznának az asztal alá :)

Az meg nem kérdés, hogy FF (és úgy általába' a Square-rpg-k)  :kiraly:  :hail:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Vóbert

Quote from: LorenorIgen de azzal annyi.Nem épp egy Sorcreress... :rolleyes:  Hell ben harmatgyenge..(az elementál) Az alakváltó az erős bár a PI oknál szív rendesen.A nekronak nem kell sok mana mivel ha nem Bone nekro akkor csak arra kell mana ,hogy minionokat idézzen, és hála 1.10 nek a csontvázak fejenként most képesek 5k sebzésre is. :eek: Assa ból kettő van.Trapper a lámáknak és martial artist.A ma hoz nagyon kell tudni bánni a hotkey ekkel.Ja a Hammerdin a legerősebb karaktertípus 1.10 ben.egy pala aki Blessed Hammer használ Concentrate el és annak synergyivel....Leg kezdő barátabb mivel nem kell táp cucc neki.Ami régen volt az amazon az most a hammerdin.. :ejj:  :zen:

Oh I see... akkor lehet, hogy kellene egy esélyt adnom a nekrónak, és nekimenni a bagázsnak... valahogy soha nem bírtam vele tovább harcolni, mint 10-es szint... valahogy nem tartotta fenn az érdeklődésemet...

Vóbert

Quote from: Bruce579Jómagam csak az 1.09-est használom, mert ahhoz van magyarosítás... Egyébiránt varázslónéni (hell szint, harmadik város, 60-as szint), druida (nightmare, első város és passz hányas szint), és orgyilkos... most épp egy orgyilkost viszek egy modban... Veszett nehéz!!! (Ancients: The fury within vagy valami ilyesmi...) Neki nagyon baba képességei vannak :) :hopp:

nekem is volt magyarítás, de az a baj vele, hogy 1... tönkrement a CD-m, majd a programom, és amikor következőre raktam fel, a magyarosított karaktereket többé nem tudtam használni.. nem beszélve, hogy a magyarosítást soha többé nem tudtam felrakni... így sajnos azt nem is tudom használni :( pedig jó volt...

Különben, ha megengedsz egy kérdést... 60-as szint a 3. városban???? hányszor mentél végig az egyes pályákon??? Én már az expansoinban vagyok (5. város) és még mindig csak 35-ös szinten vagyok, pedig nem keveset mentem végig az egyes városokon....

Bruce

Quote from: Vóbertnekem is volt magyarítás, de az a baj vele, hogy 1... tönkrement a CD-m, majd a programom, és amikor következőre raktam fel, a magyarosított karaktereket többé nem tudtam használni.. nem beszélve, hogy a magyarosítást soha többé nem tudtam felrakni... így sajnos azt nem is tudom használni :( pedig jó volt...

Különben, ha megengedsz egy kérdést... 60-as szint a 3. városban???? hányszor mentél végig az egyes pályákon??? Én már az expansoinban vagyok (5. város) és még mindig csak 35-ös szinten vagyok, pedig nem keveset mentem végig az egyes városokon....

Nos, nekem a magyarosítás kiválóan fut, utána ha újratelepítem akkor is, mert 1.09-hez olyant találtam, hogy csak a D2patch.mpq vagy mifene fájlt kell lecserélni...

Egyébként igen, 60-as szint, de már hell szinten! (Normal->nightmare->hell - szóval ott 60-as. És minden városon eccer suhantam végig) Igen cumi, mert mindenkinek van valamilyen ellenállása, szal nem elég egy mágiatípusra rámenni, míg minden más karival majdhogynem elég, sőt hasznosabb ha egyféle képzettségekre mész rá... De ettől függetlenül kiállnék vele egy hatvanas barbár ellen :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Saori

Quote from: LorenorÉn paladint nekrot és assassint szeretem alegjobban. Bár a palát kevésbé ,mivel ott sok "Hammerdin"... :ejj:  :zen:

Én meg mindig is ősgyökeres amazon voltam :p :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shadowolf

Quote from: SaoriÉn meg mindig is ősgyökeres amazon voltam :p :)

És a játékban? :p :D

Saori

Quote from: ShadowolfÉs a játékban? :p :D

Is ;)
Nyilas néni nekem bejött a többivel hiába szórakoztam nemigazán voltak az eseteim.. :D

Totya

Nem tom nekem valahogy a Diablo 2 nem igazán jött be   :ejj:
Az első rész az király volt, de a másodiknál nem bírok erőt venni magamon, hogy elkezdjem.

Inkább nyomom a Neverwinter Nights-ot vagy a Morrowindet.
Én mindíg mágus vagyok
Teacher Banzai!!!

Shadowolf

Quote from: TotyaInkább nyomom a Neverwinter Nights-ot vagy a Morrowindet.
Én mindíg mágus vagyok

A Morrowind jó, de a NN engem nem sokáig kötött le. A sztori elég gyenge, a csapattársaid száma 1-re redukálódott (ráadásul az-az egy is használhatatlan, hála a mesterséges unintelligenciának), egy csomó jól használható varázslatot kihagytak, és maga a játék sem valami hosszú. Sztem inkább próbáld ki a Baldurs Gate 2-t, az minden szempontból jobb szerepjáték (grafikától eltekintve, bár az rpg pont az a műfaj ahol nem a játék szépsége számít). Vagy még ott van a Panescape Torment, arról is sok jót hallottam. Ja igen, amúgy nekem is a mágus a kedvenc kasztom. :D

Itachi

Quote from: SaoriIs ;)
Nyilas néni nekem bejött a többivel hiába szórakoztam nemigazán voltak az eseteim.. :D
Igen anno 1.09 ben a Buriza Do Kyanon ballisztás amazon mindent vert, mivel ott volt a PIERCE bug.Amióta nincs PIERCE bug azóta gyengébb lett a drága..Helyette most ott  a TÚL erős hammerdin.Ha felmegyek Battle.net re hemzseg a chat a sok flail es paladintól.Ami meg azt jelenti,hogy az mind hammerdin mivel csak flail be tucc Heart of the Oak runeword öt socketelni.A HOTO pedig a legjobb ami egy hammerdin hez kell.Amazont én is próbáltam,de engem idegesített mindig a sok tegez  ami + helyet foglalt.Ja meg az a buta Vallkyre... :rolleyes:  :zen:

Totya

Quote from: ShadowolfA Morrowind jó, de a NN engem nem sokáig kötött le. A sztori elég gyenge, a csapattársaid száma 1-re redukálódott (ráadásul az-az egy is használhatatlan, hála a mesterséges unintelligenciának), egy csomó jól használható varázslatot kihagytak,

Én így is végig toltam az NN-t. Igaz én jobban szeretem ha egyedűl alakítom a "csapatot", így nem volt gondom a társakkal  :hopp: . Azért nem  kell megíjjedni szoktam fullos partyban is játszani, most pl. a Pristontalet nyomom a neten. Persze ott is mágus vagyok  :lazza:

Üdvözletem mindenkinek aki szereti az inteligensebb  :rolleyes:  karaktereket az RPG-kben. (na jó azért a többiek se maradjanak ki  :hehe: )
Teacher Banzai!!!

Vóbert

Hüüüüü gyerekek, óriásit tévedtem, én azt hittem, hogy az én verzióm 1.10-es és most látom, hogy csak 1.07-es... valamit elnéztem de nagyon... nincs valakinek patch hozzá? vagy URL, ahonnan patchet tölthetek le? Most fent van a full Diablo2 az Expansoin Set kiegészítéssel...

Itachi

Quote from: VóbertHüüüüü gyerekek, óriásit tévedtem, én azt hittem, hogy az én verzióm 1.10-es és most látom, hogy csak 1.07-es... valamit elnéztem de nagyon... nincs valakinek patch hozzá? vagy URL, ahonnan patchet tölthetek le? Most fent van a full Diablo2 az Expansoin Set kiegészítéssel...
Felmész a Battle netre és automatikusan letölti.. :rolleyes:  :zen:

Saori

Quote from: Lorenor.Amazont én is próbáltam,de engem idegesített mindig a sok tegez  ami + helyet foglalt.Ja meg az a buta Vallkyre... :rolleyes:  :zen:

A shock tegez tényleg elék shock helyet el tud foglalni, de annyinak amennyi épp kell, mindig tudok helyet szorítani.... A Valkyre tényleg buta, de hasznos :p Bár nem érdemes vele shockat foglalkozni, de ütéshárítónak jó.. (márameddig :rolleyes: )
1.10 alatt mondjuk tényleg elég nehéz ama-val eleget szenvedtem vele, de meglett..

Vóbert: vagy //www.diablo.hu és ott a "hasznos holmik" között megtalálod egy csomó más letölthető cuccal együtt :)

.Attila

Azért a Windforce-os amazon jó sok faster attack speed-del, a Pierce bug nélkül is alapos mészárlást végez másodperceken belül. Csak legyen Windforce (legritkább íj, az egyik legritkább fegyver az egész játékban). Persze az immune to physical szörnyek problémát jelentenek (szegény barbár, csak berserkkel mehet, az meg nagyon sebezhetővé teszi).
Ja, itt jut eszembe, imádom az ilyen kombinációs boss-okat barbárral:
extra strong + immune to physical + fanaticism/might aura = barbár halott, tuti, hogy nem tudja megölni.
Nekro-hoz jó kombó még: bone prison + iron maiden = magát sebzi, mikor ki akar szabadulni :)

Totya

Úgy látom itt az igazi RPG-re rá se bagóznak
Teacher Banzai!!!

Itachi

Quote from: TriviAzért a Windforce-os amazon jó sok faster attack speed-del, a Pierce bug nélkül is alapos mészárlást végez másodperceken belül. Csak legyen Windforce (legritkább íj, az egyik legritkább fegyver az egész játékban). Persze az immune to physical szörnyek problémát jelentenek (szegény barbár, csak berserkkel mehet, az meg nagyon sebezhetővé teszi).
Ja, itt jut eszembe, imádom az ilyen kombinációs boss-okat barbárral:
extra strong + immune to physical + fanaticism/might aura = barbár halott, tuti, hogy nem tudja megölni.
Nekro-hoz jó kombó még: bone prison + iron maiden = magát sebzi, mikor ki akar szabadulni :)
A mostani übertáp nekrok a bone-nekrók,mivel a synergy k miatt NAGYON sokat sebez a Bone Spirit/Spear és magic dmg ellen nincs rezi.... :rolleyes:  :bsd:  Ehhez még hozzájön egy teleport charm és irdatlan nagy Fc és a Nekro legyőzhetetlen lesz. :)  :zen:

Itachi

Quote from: TotyaÚgy látom itt az igazi RPG-re rá se bagóznak
Ettől függetlenül a FF sorozatot jobban szeretem mint a LOD ot... :)  Az meg ugyebár rendes RPG .(ha az nem ,akkor semmi.) :zen:

Vóbert

Quote from: LorenorFelmész a Battle netre és automatikusan letölti.. :rolleyes:  :zen:

Nem tudok... pont ez az, hogy nem tudja megállapítani a verzió számomat...

Totya

Quote from: LorenorEttől függetlenül a FF sorozatot jobban szeretem mint a LOD ot... :)  Az meg ugyebár rendes RPG .(ha az nem ,akkor semmi.) :zen:

Jójó csak úgy mondtam mivel csak úgy tobzódnak a Dios postok.
Az FF-t én is szeretem leginkább a 8-at. Valahogy a játékmenet jobban leköt mind a folyamatos hent.  :hopp:
Teacher Banzai!!!