Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: katzMelyik nem megy?

"Aki nem halna meg semmiért, az nem elég jó az élethez."
Ha nincs semmi ami számodra fontosabb a tyúkszaros életednél, akkor nem vagy több egy véglénynél, aki csak az ösztöneinek él!

Na ez az, amivel teljes mértékben egyetértek. Csak engem meg ritkán értenek meg :/ To hell with them! :morci:

QuoteAz élet rövid, bármikor vége érhet, de halál mindig is volt. A halál örök. Majdnem örök.

Ditto ^^ Végre megint helyeselhettem :bsd:

katz

Jackot felmentették :b+: Hülye amcsik, ha egyszer ott van a villamosszékük, mi a fszért nem használják?

Quote from: RouninDitto ^^ Végre megint helyeselhettem :bsd:
Ha már a buzis témában nem tudtál Rou-chan :D

Itachi

Quote from: ZelgadisMár szerintem nem fakadnak egy tõrõl kedves R. :D
Attól hogy valaki nem buta, még mondhat butaságot olyan dologról amiben nem eléggé tájékozott (és esetleg azt hiszi, hogy de). Ez nem jelenti azonnal azt, hogy az illetõ sík hüjje (ha esetleg mégis az az egészen más téma :D), egyszerûen csak olyat mondott, amire a legenyhébb kifejezés, hogy butaság :)

Homokossághoz: nem tudom, hogy neveltetésrõl itt lehet-e szó, engem a világ minden kínzóeszközével sem tudnának ránevelni, hogy a fiúkat szeressem... Az, hogy valakit esetleg gyerek korától kezdve így nevelnek mennyire mûködik... hát engem nem kellett ránevelni, hogy ha látok egy szép szál leányzót, mûködésbe lépjenek a hormonjaim :D Az szerintem nem nevelés kérdése, hogy valaki "mire izgul" :)
Sajnos pedig igen.Persze soha nem tudatos nevelés eredménye.Pl. egy fiúból akkkor lehet mondjuk biszex ha torz az anyaképe.Hogy homokos mikor lehet azt nem tudom, de biztos az is vmi hasonló.Ettõl függetlenül vannak szerintem született köcsögök, gondolom ezért bizots a köcsög-gén a felelõs.Nekem nincs bajom a homikkal addig amig 1. nem az én seggemre pályáznak 2. amíg nem kell néznem aktusaikat (ez már pedig néha elõfordul mivel vannak a 4chan on barmok akik ien képekkel floodolnak a hentai topicba)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Rounin

Quote from: katzJackot felmentették :b+: Hülye amcsik, ha egyszer ott van a villamosszékük, mi a fszért nem használják?

Ha már a buzis témában nem tudtál Rou-chan :D

Aaaaaargh!!!!! Kirai yo!!! :D

Okés, elég, semmi Rou-chan többé! :morci: Mert nem vagyok homofób? Nem vonz a legkevésbé sem az azonos nemûek közti szexualitás legcsekélyebb formája sem (pontosan, a leszbikus jelenetektõl is padlón vagyok (nem, nem undorodom, hanem egyszerûen görcsöl a gyomrom)), a hiteles érzésekkel teli, jó sztori viszont mindig is. Amúgy meg nem volt idõm reagálni. Gekk, most jut eszembe, hogy pm-et kell írnom o.O
Bulizni voltam pesten, aztán pestrõl rögtön pécsre munkába. Éjszakásba. Van mentségem :p
Most már nem is írok oda, mert megint elvadultok. :ejj:  :)

Rounin

Quote from: ItachiSajnos pedig igen.Persze soha nem tudatos nevelés eredménye.Pl. egy fiúból akkkor lehet mondjuk biszex ha torz az anyaképe.Hogy homokos mikor lehet azt nem tudom, de biztos az is vmi hasonló.Ettõl függetlenül vannak szerintem született köcsögök, gondolom ezért bizots a köcsög-gén a felelõs.Nekem nincs bajom a homikkal addig amig 1. nem az én seggemre pályáznak 2. amíg nem kell néznem aktusaikat (ez már pedig néha elõfordul mivel vannak a 4chan on barmok akik ien képekkel floodolnak a hentai topicba)

Az igazi homik agyi defekt miatt azok ('orvosi defekt'). A csak magukat annak hívõk, vagy annak megjátszók agyilag rendben vannak a hülyeséget leszámítva :rolleyes:

.Attila

Quote from: katz"Aki megbarátkozik a halállal, megtelik életerõvel."
Ha elfogadod, hogy a mindenható Isten bármikor elveheti az életedet, akkor többé nem fogsz félni a haláltól. Ha nem félsz a haláltól, legyõzhetetlen leszel! Ezen a világon nincs semmi amitõl félni kellene, kivéve Isten haragja! Az élet rövid, bármikor vége érhet, de halál mindig is volt. A halál örök. Majdnem örök.
Ha megengeded, én elvonatkoztatnék Istentõl. Függetlenül attól, hogy hiszel-e benne vagy sem, ha a halál árnyékában élsz, állandóan félsz, akkor sosem fogsz igazán élni. Ha viszont elfogadod az elkerülhetetlent, akkor már bátran fogsz tudni élni.
Amire én magam rájöttem, az az, hogy nem attól kell félni, hogy mikor halunk meg, hanem attól, hogy addig mit tettünk, vagy mit nem. Én attól félek, hogy nem érem el azt idõben, amire vágyok, és nem vágyok lehetetlenre.

Ramiz

Quote from: katz"Aki nem halna meg semmiért, az nem elég jó az élethez."
Ha nincs semmi ami számodra fontosabb a tyúkszaros életednél, akkor nem vagy több egy véglénynél, aki csak az ösztöneinek él!
Egyébként pedig nem vagy jobb egy véglénynél, aki valami hülyeségnek él. Amit egyébként nyugodtan nagyon komolyan vehet... de az én szememben nem lesz több egy "magának élõnél", illetve fordítva: a magának élõ nem lesz kevesebb.

Quote from: katz"Aki megbarátkozik a halállal, megtelik életerõvel."
Ha elfogadod, hogy a mindenható Isten bármikor elveheti az életedet, akkor többé nem fogsz félni a haláltól. Ha nem félsz a haláltól, legyõzhetetlen leszel! Ezen a világon nincs semmi amitõl félni kellene, kivéve Isten haragja! Az élet rövid, bármikor vége érhet, de halál mindig is volt. A halál örök. Majdnem örök.
A "mindenható Isten" helyére bármit beírva ugyanúgy stimmel (pl: halálos betegség, a fejedre zuhanó koncertzongora, megvadult veszett pincsi harapása stb) az a rész.
A sebezhetetlenséggel nem értek egyet, pl azon szeretteid, akik nem tudják így elfogadni a halált (vagy bármi rosszabbat...), mindenképpen kiszolgáltatottá tesznek bizonyos értelemben.
A halálkultuszos szövegekre nem tudok mit mondani. Az élet rövid (persze ez is relatív...a földrajzórák pl mindig nagyon hosszúak voltak), de miután véget ér, nincs semmi (a halál nem egy állapot, hanem az élet, azaz egy relatíve hosszú dolog nagyon rövid vége). Én így gondolom.

Quote from: NethireeRamiz: miért váltottál nicket? -.- Nekem az elõzõ jobban tetszett. :eek:
Nicket? Inkább avatárt. Hát, nemtom. Elõzõt nagyon bírtam, de ez viszont jobban hasonlít rám, több dologban is. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: RamizNicket? Inkább avatárt. Hát, nemtom. Elõzõt nagyon bírtam, de ez viszont jobban hasonlít rám, több dologban is. :D
Minden bizonnyal Nick Carterre gondolt (hamár a buzis témánál vagyunk :rolleyes: ) :hehe:

katz

Quote from: RamizEgyébként pedig nem vagy jobb egy véglénynél, aki valami hülyeségnek él. Amit egyébként nyugodtan nagyon komolyan vehet... de az én szememben nem lesz több egy "magának élõnél", illetve fordítva: a magának élõ nem lesz kevesebb.
Ha nincs célod az életben és nem is akarsz egyett, akkor minek élsz?
Quote from: RamizA "mindenható Isten" helyére bármit beírva ugyanúgy stimmel (pl: halálos betegség, a fejedre zuhanó koncertzongora, megvadult veszett pincsi harapása stb) az a rész.
Ezek csupán eszközök, melyeknek nincs hatalma az ember fölött.
Quote from: RamizA sebezhetetlenséggel nem értek egyet, pl azon szeretteid, akik nem tudják így elfogadni a halált (vagy bármi rosszabbat...), mindenképpen kiszolgáltatottá tesznek bizonyos értelemben.
Miért is?
Quote from: RamizA halálkultuszos szövegek..
:wtf:
Quote from: Ramiz...Én így gondolom.
Most már ezt is tudjuk
Quote from: BonciHa megengeded, én elvonatkoztatnék Istentõl. Függetlenül attól, hogy hiszel-e benne vagy sem, ha a halál árnyékában élsz, állandóan félsz, akkor sosem fogsz igazán élni. Ha viszont elfogadod az elkerülhetetlent, akkor már bátran fogsz tudni élni.
Ugyan azt mondod mint én, csak ateistán
Quote from: BonciAmire én magam rájöttem, az az, hogy nem attól kell félni, hogy mikor halunk meg, hanem attól, hogy addig mit tettünk, vagy mit nem. Én attól félek, hogy nem érem el azt idõben, amire vágyok, és nem vágyok lehetetlenre.
és mit csinálsz azután, h elérted amit akarsz? Azon görcsölsz, h ne veszítsd el?

.Attila

Quote from: katzHa nincs célod az életben és nem is akarsz egyett, akkor minek élsz?
És ha az a célja, hogy élvezze az életet? (-> hedonizmus)

katz

editeltem az elõzõt
Quote from: BonciÉs ha az a célja, hogy élvezze az életet? (-> hedonizmus)
Nekem ez nem cél. Ez egy állat célja, nem egy inteligens létformáé.

.Attila

Quote from: katzés mit csinálsz azután, h elérted amit akarsz? Azon görcsölsz, h ne veszítsd el?
A kérdésedbõl ítélve elérhetetlen célt kell kitûzni. Ezzel én viszont nem értek egyet.
Az én célom, amit nem fogok elárulni, az nem olyan, hogy megszereztem, megvan, kész, vége, hanem ha megszerzem, akkor átalakul egy másik céllá, ami viszont hogy úgy mondjam folytonos, tehát mindig elérhetõ, de hogy a köv. pillanatban is meglegyen, tenni kell érte vmit. Szerintem ebbõl már sokan rájöhetnek, hogy mi az én célom.
QuoteNekem ez nem cél. Ez egy állat célja, nem egy inteligens létformáé.
Az állatok nem hedonisták. Csak az ember lehet hedonista. Azt, hogy mi az intelligens életforma, nem könnyû meghatározni. Hogy az ember céljai határozzák-e meg, hogy intelligens vagy sem, az kétes szerintem. Attól, hogy vki Nobel-díjas tudós akar lenni, de tkp. hülye mint a (rakjatok ide akármit, ami ide illik), és mégis hajt érte, attól még nem lesz intelligens életforma. Szerintem az ember intelligenciáját inkább konkrét cselekedeti határozzák meg.

Meske

Quote from: BonciSzerintem az ember intelligenciáját inkább konkrét cselekedeti határozzák meg.
Ezt én is így gondolom! :zen:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

katz

Quote from: BonciA kérdésedbõl ítélve elérhetetlen célt kell kitûzni. Ezzel én viszont nem értek egyet.
Nem feltétlen. Nekem két célom van. Az egyik evilági, a másik túlvilági, de teljesülése a jelenlegi életvitelemtõl függ. A hitem szerint egyik sem lehetetlen. Sõt! Csak akarni kell.
Quote from: BonciAz én célom, amit nem fogok elárulni...
Ki lehetett eddig is találni...

Ez egyébként akkor magaslabda, amit, ha lecsapnék a magam módján egy életre nem állnál velem szóba... :bruhuhu:

.Attila

Quote from: katzNem feltétlen. Nekem két célom van. Az egyik evilági, a másik túlvilági, de teljesülése a jelenlegi életvitelemtõl függ. A hitem szerint egyik sem lehetetlen. Sõt! Csak akarni kell.

Ki lehetett eddig is találni...

Ez egyébként akkor magaslabda, amit, ha lecsapnék a magam módján egy életre nem állnál velem szóba... :bruhuhu:
Dobd fel, mert ebbe nálam nem tudsz belekötni, de pm-be ha lehet.

katz

Quote from: BonciDobd fel, mert ebbe nálam nem tudsz belekötni, de pm-be ha lehet.
Felejtsd el! Nem hiányzik ez nekem.

Tyrael

Quote from: BonciDobd fel, mert ebbe nálam nem tudsz belekötni, de pm-be ha lehet.
No"ro"l van szo'? :)

Tyrael

katz

Quote from: TyraelNo"ro"l van szo'? :)
Remélem :D

.Attila

Quote from: katzRemélem :D
Látom felkapott lett a buzis téma :)
Igen, nõrõl is van szó :)

katz

Quote from: BonciHát, a jelenlegi tempó mellett az biza még 2 év, és ha közben kijutok Japánba, akkor valszeg kisebb tempóra kapcsolok ;)
Jelenleg csak az 5k-ra vagyok kíváncsi, ahhoz sacc/kb 15 nap kell még :)
Elérhetõ már egyáltalán külföldrõl a honlap? Vagy majd tesód postolja be helyetted a mailjeidet? :)
Meglett végre fixen a helyed, vagy még mindig levegõben lóg a dolog?

Tyrael

Quote from: BonciAz én célom, amit nem fogok elárulni, az nem olyan, hogy megszereztem, megvan, kész, vége, hanem ha megszerzem, akkor átalakul egy másik céllá, ami viszont hogy úgy mondjam folytonos, tehát mindig elérhetõ, de hogy a köv. pillanatban is meglegyen, tenni kell érte vmit. Szerintem ebbõl már sokan rájöhetnek, hogy mi az én célom.
Ebbol gondoltam, hogy norol van szo.
Csomo melo van vele, hogy meghoditsd, es a java csak utana kezdodik :)
Vagy csak en vagyok ilyen realista?  :haha:
Szolj am, ha nem publikus, akkor kitorlom

Tyrael

katz

Quote from: TyraelSzolj am, ha nem publikus, akkor kitorlom
Szerinterm mindenki ki bírja találni, akinek volt nõ az életében...

Xipe

Quote from: katzSzerinterm mindenki ki bírja találni, akinek volt nõ az életében...

a no szerintem alapbol egy S&M szimulator ferfiak szamara.
ezert se tartom kizartnak, hogy az egesz eletunk egy Sims szeru jatek.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: katzElérhetõ már egyáltalán külföldrõl a honlap? Vagy majd tesód postolja be helyetted a mailjeidet? :)
Meglett végre fixen a helyed, vagy még mindig levegõben lóg a dolog?
Hát hogy a fórum elérhetõ-e külföldrõl, arról még nem hallottam, csak azt tudom, hogy a szerver nem érhetõ el. Viszont ettõl függetlenül, ha tudnék is írni, nem hiszem, hogy annyi idõm lenne, mint most. Ha lenne, akkor kint biztos fogok gondoskodni arról, hogy ne legyen annyi idõm, mint amennyi most van :)
Nõ téma: miközben írtam a szöveget, rájöttem, hogy egyértelmû lesz mindenkinek, szóval felesleges bármit is törölgetni :)

Djinn

Quote from: katzSzerinterm mindenki ki bírja találni, akinek volt nõ az életében...
Djinn belepofázik a dologba: Általánosítás rulez  :hehe: :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Tyrael

Quote from: BonciHát hogy a fórum elérhetõ-e külföldrõl, arról még nem hallottam, csak azt tudom, hogy a szerver nem érhetõ el. Viszont ettõl függetlenül, ha tudnék is írni, nem hiszem, hogy annyi idõm lenne, mint most. Ha lenne, akkor kint biztos fogok gondoskodni arról, hogy ne legyen annyi idõm, mint amennyi most van :)
Nõ téma: miközben írtam a szöveget, rájöttem, hogy egyértelmû lesz mindenkinek, szóval felesleges bármit is törölgetni :)
angliabol tuti elerheto az ftp
kiprobaltam

Tyrael

.Attila

Quote from: Tyraelangliabol tuti elerheto az ftp
kiprobaltam

Tyrael
Ennek zsozso minden bizonnyal örül, hiszen nem akarja, hogy külföldrõl is töltsenek.
ftp vagy fórum?

Meske

Quote from: Xipeezert se tartom kizartnak, hogy az egesz eletunk egy Sims szeru jatek.
Hehe, ezen már én is sokszor elgondolkoztam, hogy nem vagyunk  mások, mint sim-ek... :haha:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Tyrael

Quote from: BonciEnnek zsozso minden bizonnyal örül, hiszen nem akarja, hogy külföldrõl is töltsenek.
ftp vagy fórum?
ftp
oldalt nem neztem
angol havernak segitettem progit, eztazt telepiteni (msn tavsegitseg opcio)
Es tole beneztem a sajat loginommal, siman beengedett, meg is lepodtem.

Tyrael

katz

Quote from: Tyraelangliabol tuti elerheto az ftp
kiprobaltam
Nekem németbõl nem jött be. Igaz van annak már vagy 1,5 éve is. Akkor írtam a Pokemon ismertetõmet, és Zsozsonak mailben küldtem el  :rolleyes: