Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Xipeigazabol az a bajom, hogy majd holnap latni fogod, MINDENKI a Ferrarit fogja szidni, azert, mert nem engedett meg egy szabalytalan modositast.

Már most ettõl zeng a net ^^ Holnap annyi lesz a különbség, hogy a média is bekapcsolódik közvetítõnek:/

Kvikveg

Quote from: DarkstarNem egészen, ez egy laptop mmc slotjába való "mûanyag védõpöcök". Csak amikor én megnéztem rajta a feliratot, egybõl az NGE-s dummy plug jutott az eszembe. (Lehet hogy azért, mert most megint nézem, és sokat forognak körülötte a gondolataim :) )
Hat ez nem nyert. Biztos vmi gepes szagkifejezes, amit eddig nem hallottam.. dummy...

dummy:
báb  
cumi  
fajankó  
makett  
némajátékos  
próbabábu  
statiszta  
stróman  
utánzat  

Na, valassz! :D
Mûdugasz (utanzat) ertelemben hasznaltak. De azert eleg erdekes...

F1: Michelin elb*szta, emiatt sziv sok csapat, Ferrarinak mazlija volt. Meg a masik 4nek. En a nezoket sajnalom, akik egy rakas penzt kifizettek. Meg a szervezoket. Meg a versenyzoket, akik onhibajukon kivul nem indulhattak. Es a tobbi embert, aki ott dolgozik.
Kivancsi vagyok, a Michelinnel mi lesz. Mik lesznek a kovetkezmenyek.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Dummy Card nekem is van, PCMCIA slotba, ill. menedzserkalkulátorokhoz is szoktak adni, hogy a kártyaslot ne legyen üres, ha éppen nincs benne kártya (ne porosodjon, ne jusson be lehetõleg semmi káros anyag).

katz

Quote from: ShiroiSzerintem is, egyelõre le is állok azt hiszem. Lassan mindenkirõl kiderül, hogy melyik oldalon áll. Tetszik, hogy senki nem érti, a másik fél miért nem érti meg õt... :lol:
A vége a legjobb :jee:

Kvikveg

Quote from: ShiroiLehet változtatni, voltak már példák, csak nem sok. Nem könnyû dolog. De megoldható.
Na ez az amiben szerintem tevedsz. Szerintem vannak olyanok, akinel nem lehet.
Felolem eljen egy masik hapival boldogan, de legyenek meg a hatarok.

Szerintem is a vege a legjobb. :D
De legalabb tudjuk egymas velemenyet. Es annak okait. Remeljuk. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Én voltam eddig BLIMP

Immár, hogy úgyis egy rakás emberrel találkozom, fölöslegesnek érzem ilyen "anoním" néven írogatni, és nem is igazán tetszett, amikor Blimp-nek szólítottatok, ezért inkább megkértem zsozso-t, hogy ha lehetséges, akkor változtassuk meg a nick-emet, a "rendes" becenevemre. Tudom kicsit furán hangzik, de kb 14 éve rámragadt és megkedveltem, szóval erre a névre, ha szóltok vélhetõen már oda is figyelek :haha:

katz

Quote from: FazékÉn voltam eddig BLIMP

Immár, hogy úgyis egy rakás emberrel találkozom, fölöslegesnek érzem ilyen "anoním" néven írogatni, és nem is igazán tetszett, amikor Blimp-nek szólítottatok, ezért inkább megkértem zsozso-t, hogy ha lehetséges, akkor változtassuk meg a nick-emet, a "rendes" becenevemre. Tudom kicsit furán hangzik, de kb 14 éve rámragadt és megkedveltem, szóval erre a névre, ha szóltok vélhetõen már oda is figyelek :haha:
Fazék... Most legalább nem úgy hangzik a neved, mintha egy gombot nyomogatnék :D

.Attila

O.o És miért is éppen Fazék? :)

katz

Quote from: BonciO.o És miért is éppen Fazék? :)
Remélem nem a szexuális irányultságából jön. nem akarok még egy ilyen "vitát"...

Fazék

Quote from: katzRemélem nem a szexuális irányultságából jön. nem akarok még egy ilyen "vitát"...
Na, már vártam, hogy ki süti el ezt a remek poént :rolleyes:

Abból ered, hogy 3 Zoltán volt a gimis osztályban, és vezetéknevekrõl kaptunk az egyszerûség kedvéért beceneveket, mert nem igazán voltunk se gettócsávók, se mûvészlelkek, hogy mindenféle zseniális fantázianevekkel illessük egymást, mint Golyó, Kecske, Teflon, Kutya, stb, stb... bár ezek szerint jobb lett volna, mert elõször hajlamos a "nép", a fenti módon értékelgetni, de remélem idõvel miután mindenki elsütötte egyszer ezt a poént, normális névként lehet majd használni... :) (higyjétek el, tudom, hogy egyszer mindenki elsüti, szóval ezért már meg se haragszom :haha: )

Zelgadis

Pedig úgy már megszoktam hogy a blimp az az idióta nyúl :D  :haha: (bocsi^^"")

katz: gonosz vagy :)

katz

Quote from: FazékNa, már vártam, hogy ki süti el ezt a remek poént :rolleyes:

Abból ered, hogy 3 Zoltán volt a gimis osztályban, és vezetéknevekrõl kaptunk az egyszerûség kedvéért beceneveket, mert nem igazán voltunk se gettócsávók, se mûvészlelkek, hogy mindenféle zseniális fantázianevekkel illessük egymást, mint Golyó, Kecske, Teflon, Kutya, stb, stb... bár ezek szerint jobb lett volna, mert elõször hajlamos a "nép", a fenti módon értékelgetni, de remélem idõvel miután mindenki elsütötte egyszer ezt a poént, normális névként lehet majd használni... :) (higyjétek el, tudom, hogy egyszer mindenki elsüti, szóval ezért már meg se haragszom :haha: )
Én azért lettem katz, mert KZ, már volt az osztályban, mellesleg akkoriban Kutyának is hívtak. Egyébként szvsz Fazék vhogy értelmesebb, mint a Blimp, csak meeten kell még megszokni...
Quote from: Zelgadiskatz: gonosz vagy :)
nem mondod...

Fazék

Quote from: katzÉn azért lettem katz, mert KZ, már volt az osztályban, mellesleg akkoriban Kutyának is hívtak. Egyébként szvsz Fazék vhogy értelmesebb, mint a Blimp, csak meeten kell még megszokni...
Valahol említetted a nevedet, szóval nálad sejtettem, hogy a 'katz'-nak rendes köze is van a nevedhez és pont ilyesmit hiányoltam az itteni nevembõl... engem soha életemben nem neveztek máshogy, mint Fazék és Zoli (na meg persze ezek variációi). kicsit hiányoltam, hogy nem lett valami "cool" nevem, de hát ez van, nekem megteszi ez is :)

katz

Quote from: Fazékengem soha életemben nem neveztek máshogy, mint Fazék és Zoli (na meg persze ezek variációi).
Fazék Zoli? Na ez mindjárt jobb :D
Quote from: Fazékkicsit hiányoltam, hogy nem lett valami "cool" nevem, de hát ez van, nekem megteszi ez is :)
coolabb név? Hideg Fazék/Lehel Fazék/Fezék Lehel/Gyilkos Fazék/Fazék a Kegyetlen?

.Attila

Repedt Fazék? :) (elnézést, de nem tudtam kihagyni, kövezz még érte :linsux: )

katz

Quote from: BonciRepedt Fazék? :) (elnézést, de nem tudtam kihagyni, kövezz még érte :linsux: )
Várd ki a végét, majd a nyári táborben kiderül, aztán lehet mi kérjük majd zsozsot, h irja át  :rolleyes:  :haha:

Fazék

1 napot adok, addig mindenki süsse el a poénokat! Mindenki aki elõáll egy olyannal, amit még nem hallottam kap tõlem egy Túró-Rudit... Sejtésem szerint egy darab nyertesünk se lesz :)

katz

Quote from: Fazék1 napot adok, addig mindenki süsse el a poénokat! Mindenki aki elõáll egy olyannal, amit még nem hallottam kap tõlem egy Túró-Rudit... Sejtésem szerint egy darab nyertesünk se lesz :)
Asszem ma nem alszom és holnap irok egy oldalt a Naon LOL-ba, abból majd válogathatsz  :rolleyes:  :haha:

katz

Quote from: ShiroiMegbánod te még ezt, Rettegett Fazék!
:lul:

Tyrael

Fazékiel?

Tyrael

Fazék

Rossz ötlet volt :D ha így folytatjátok csõdbe mennék :haha:
Túl kreatív a társaság, maradjunk inkább 1 szál tesco ropi díjazásnál :D

Xipe

Blimp, ne felj, en sose hivlak majd fazeknak.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Aha, szóval ezért. Akkor nem kell pm-ben megírnod új neved eredetét. :)
Én nem sütök el egy poént sem! ó :lazza: :hopp: Ezért megérdemlek egy Túró Rudit. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

animoni

Quote from: Shiroi:eeek: Lásd itt.

Fény derült a nagy titokra :haha: !!!Köszi szépen :jee: !!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Fenrir

Quote from: katzSzal aki olyat tesz ami neked nem teccik annak meg kell halnia? Miért is birálsz te engem? Te saját törvényeket állítatnál és azt tartatnád be, én az isteni törvényeket! Mi jogon bírálsz te engem?
Egyébként Kínában sem ugy bánnak a pedifilokkal. Ázsiában sokkal inkább megengedett a fizikai büntetés (botozás etc.), ugy mint az Ószövetségi részben is van. Tény, h az elrettentõ ereje nagyobb, mint pár év - börtönnek nevezett - elszállásolásnak.

Na ezt majd a Djinnek adott válaszban kifejtem.
NEM!
Kezdjük ott hogy nekem nem"törvényeim" vannak, hanem elveim. Mellesleg megjegyzem hogy sem ember, sem isten törvényeit nem tisztelem, nem tartom magamra nézve kötelezõ érvényûnek, és csak azért tartom be mert muszáj. Elveim vannak, gondolatok arról hogy mi a helyes, de nem akarom rákényszeríteni senkire. Véleményt mondok nem törvényt.
És ne akard nekem azt bemesélni hogy két homokos, akik saját szabad akaratukból fekszenek le egymásssal azok nálad ugyanabba a kategóriába esnek mint a pedofilok akik egy 7-8 éves kisgyereket megerõszakolnak?! (Most tekintsünk el attól hogy a jog értelmében ha egy 16 éves lánnyal fekszel le az is annak számít) .
És ha egy miniszter aki az én (és mellesleg a te) adódból kapja a bõséges fizetését, aztán mellé elsikkaszt még pár milliót az én (és te) adódból az büntetést érdemel. Az akasztás kissé erõs, ezt elismerem. Nézd el nekem, attól amit a mi politikusaink csinálnak néha elborítja a vörös köd az agyam.

Ha te egy nyilvános fórumon mondasz ítéletet (mert az hogy a melegek nem emberek, az nem vélemény, az ítélet!) akkor igenis bárkinek joga van hogy bíráljon. Mellesleg nem a te véleményedet kritizáltam. Az a keresztény értékítélet, amit teljes mértékben (mondhatnám szolgaian) elfogadsz, és nincs merszedvagy saját véleményed hogy bíráld. Ez az elvakult vakhit és vakbuzgóság vezetett oda hogy senki sem mert felszólalni az inkvizíció ellen.
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

katz

Quote from: FenrirNEM!Kezdjük ott hogy nekem nem"törvényeim" vannak...
Pfff. El nem hiszem, h vmi állat képes volt visszatekerni X oldalt, csak, h engem baszogassom.
Elegem van ebbõl a parttalan vitábol, ezért el sem olvastam a hozzászólásod.

Fenrir

Quote from: katzPfff. El nem hiszem, h vmi állat képes volt visszatekerni X oldalt, csak, h engem baszogassom.
Elegem van ebbõl a parttalan vitábol, ezért el sem olvastam a hozzászólásod.
Nem baszogatni akartalak, csak volt egy félbemaradt eszmecserénk csütörtökrõl. Élveztem, mert bár homlokegyenest ellenkezõk a nézeteink, jól érveltél, és akár még tanulhattam is belõle.
Kicsit többet kellene relaxálnod és kevésbé felhúzni magad azon ha valaki ellentmond... :appl:
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Tyrael

Mas jellegu kerdes
nemtom ki nezi a Naruto, elkezdtuk forditani haverokkal, de van 1-2 surun ismetelt kifejezes, amire nem nagyon van jo magyar megfelelo.
az egyik, amivel nem boldogulunk, az a This is my way of ninja.
Erre kene valami egyszeru rovid, de megis kifejezo, es frappans magyar megfelelo.
Ez az en nindzsa osvenyem-re gondoltam, ami nem tul szoveghu, de talan valamit visszaad a jelentesebol.

Tyrael

katz

Quote from: FenrirNem baszogatni akartalak, csak volt egy félbemaradt eszmecserénk csütörtökrõl. Élveztem, mert bár homlokegyenest ellenkezõk a nézeteink, jól érveltél, és akár még tanulhattam is belõle.
Kicsit többet kellene relaxálnod és kevésbé felhúzni magad azon ha valaki ellentmond... :appl:
Ja tom. Utolag belegondolva, azon huztam fel magam, h Tyrellel is ugyan azt mondogattuk egymással, mint Djinnel, csak mig Djinnel kulturált mederben folyt a vita, egy undorító témáról, addig Tyrellel elég hama alpári stílusba ment át. Beleuntam, h ugyan azt kell szajkóznom, mert Tyrel kevésbé értelmes vitapartner és nem képes egy kicsit utánnaolvasni.

Tyrael

Quote from: katzJa tom. Utolag belegondolva, azon huztam fel magam, h Tyrellel is ugyan azt mondogattuk egymással, mint Djinnel, csak mig Djinnel kulturált mederben folyt a vita, egy undorító témáról, addig Tyrellel elég hama alpári stílusba ment át. Beleuntam, h ugyan azt kell szajkóznom, mert Tyrel kevésbé értelmes vitapartner és nem képes egy kicsit utánnaolvasni.
hehehe
ne vetitsd ram ki a sajat viselkedesed :)
te mondtad, hogy a buzik nem emberek, nem en
en nem anyaztam, nem karomkodtam

Tyrael