Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: NecridTermészetesen.. ;)
Hozzád? Gondolod vagy olyan jó Koránból, mint én Bibliából (ld.: Vallások topic, téynleg lassan átmehetnénk ezzel a témával oda)

Xipe

most erre mondjam azt hogy az ilyen vallasos temaju postok sertik az en nem vallasos nezeteimet?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: BonciEzesetben menjetek a vallások topicba.
Megelõztél  :bruhuhu:

.Attila

Quote from: Xipemost erre mondjam azt hogy az ilyen vallasos temaju postok sertik az en nem vallasos nezeteimet?
:jee:

katz

Quote from: Xipemost erre mondjam azt hogy az ilyen vallasos temaju postok sertik az en nem vallasos nezeteimet?
Esetleg editeljem a postom és tegyek a szöveg végére egy szmájlit?

EDIT: meg is van

Xipe

Quote from: katzEsetleg editeljem a postom és tegyek a szöveg végére egy szmájlit?

EDIT: meg is van

hehe.
pedig mar azt hittem elszirom magam.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipehehe.
pedig mar azt hittem elszirom magam.
1. Min?
2. Te? vannak érzéseid? Ja persze, utálod magad! Mondjuk ezt meg tudom értemi. :D

Xipe

Quote from: katz1. Min?
2. Te? vannak érzéseid? Ja persze, utálod magad! Mondjuk ezt meg tudom értemi. :D

jol van na, nem engem kell piszkalni mar megint.
a hehe meg a posztodra ment amit be kellett emoticonozni.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipejol van na, nem engem kell piszkalni mar megint.
A hehe-t értettem, azt nem vágom min sirod el magad?

Xipe

Quote from: katzA hehe-t értettem, azt nem vágom min sirod el magad?

szarkazmus...
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipeszarkazmus...
lehet azért, mert keveset aludtam, de én még mindig nem értem

Xipe

Quote from: katzlehet azért, mert keveset aludtam, de én még mindig nem értem

mindegy,felejtsd el, nem volt fontos.
_(๏̯͡๏)_

TurboK

Quote from: Xipeen is pont erre gondoltam, bar nem sok ember van aki tud meg Mekka mellett masik kettot.
A nagyobb világvallásoknak van egyáltalán hasonló jelentõségû központja?
Max a Canterbury érsekség az egyetlen ami most beugrik, és az sem igazán vallási központ.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Darkstar

Quote from: TurboKA nagyobb világvallásoknak van egyáltalán hasonló jelentõségû központja?
Max a Canterbury érsekség az egyetlen ami most beugrik, és az sem igazán vallási központ.

Vatikán?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

TurboK

Quote from: DarkstarVatikán?
Vatikán, Mekka, Jeruzsálem... ezeken kívül.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Assassin

Bonci, katz, Necrid, Xipe: Szép kis vitaest volt, ezen végigröhögtem magam. Nagyon jóóó.
" There is no sin to know their sins."

katz

Quote from: AssassinBonci, katz, Necrid, Xipe: Szép kis vitaest volt, ezen végigröhögtem magam. Nagyon jóóó.
:merci: Én is nagyon élveztem. :D

Necrid^

Quote from: katz:merci: Én is nagyon élveztem. :D
Ditto  :rolleyes:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Potala Tibetben?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Quote from: katzJa licsi, de annak nincs semmi értelme, ezért ricsi.
Hippodrom! :hehe:

katz: konyvtarban nincsen koran?
De asszem jobban megeri venni, tekinve, hogy ha olyan surusegu, mint a Biblia, akkor sokaig fogok ulni folotte....

Potala Tibetben?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: Kvikvegkatz: konyvtarban nincsen koran?
ja, de nincs kedvem 2 hetente hosszabitgatni...
Quote from: KvikvegDe asszem jobban megeri venni, tekinve, hogy ha olyan surusegu, mint a Biblia, akkor sokaig fogok ulni folotte....
Én mos kérek küccsün egyet :D

Assassin

Quote from: Xipejol van na, nem engem kell piszkalni mar megint.

Nekem ismerõs ez az írási stílus...khm (Msn-en sokat kezdtem emiatt használni az emotionikonokat, pedig nem volt szokásom.)

Katz, van egy haverom, aki szerint pszichomókusra lenne szüksége (inkább meg nevelésre), szerinte: vele mindenki g..i, az élet is, tõlem kér tanácsot, te mit mondasz?

katz

Quote from: Assassinkatz, van egy haverom, aki szerint pszichomókusra lenne szüksége (inkább meg nevelésre), szerinte: vele mindenki g..i, az élet is, tõlem kér tanácsot, te mit mondasz?
Gumibotot és gázsprayt neki, az majd megneveli :__devil:

pszichomokus? Minek, be akarod záratni egy életre? Gyerek még, maj benõl a feje lágy osz megkomolyodik, csak nevelni kellene egy kicsit. kicsit olyan, mintha még a tojáshéj odaragadt volna a seggére és ezért tovább maradt a tinis dackorszakában.

Assassin

Quote from: katzGumibotot és gázsprayt neki, az majd megneveli :__devil:

pszichomokus? Minek, be akarod záratni egy életre? Gyerek még, maj benõl a feje lágy osz megkomolyodik, csak nevelni kellene egy kicsit. kicsit olyan, mintha még a tojáshéj odaragadt volna a seggére és ezért tovább maradt a tinis dackorszakában.

:lul:  :lul:  :lul:  :lul: . Van neki mindkettõ, de sajnos nem megfelelõen használja. :lul:  :lul:
Ez oda.....tt rendesen. Tökéletesen írtad le a srácot, mintha tudnád kirõl van szó. Köszi a tanácsot.  :)

katz

Quote from: AssassinEz oda.....tt rendesen. Tökéletesen írtad le a srácot, mintha tudnád kirõl van szó. Köszi a tanácsot.  :)
:eeek:  Aszittem Xiperól van szó.  :3x3:  Õ is pont ugyanez  :haha:

Kvikveg

Quote from: katz:eeek:  Aszittem Xiperól van szó.  :3x3:  Õ is pont ugyanez  :haha:
:lul:  :lul:  :lul:

Necrid^

Jó éjt mindenkinek tóvábbi jó fórumozás !!
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Assassin

Quote from: katz:eeek:  Aszittem Xiperól van szó.  :3x3:  Õ is pont ugyanez  :haha:

Xipe ilyen lenne?  :eeek: ... Hmm...Te vagy végülis a pásztora  :lul: , te jobban tudod. :lazza:

sirtomi

Elég érdekes vita ment itt az éjjel, jól szórakoztam míg végig olvastam  :jee:

sirtomi

Quote from: White SeeDáá, már megint meleg van!
Hova letta telem?  :bruhuhu:
Hát a nyár már csak ilyen, meleg van.
Bár ez a nyár elég változatos, nincs mindig meleg. Strandon sem voltam sokszor eddig.