Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Emarsharae

Na én épp ezért nem adok, mert bármily jogos is lenne a negatív repem, úgyis visszakapnám azért, mert merészeltem adni. Akkor meg már inkább elküldöm vadászni PM-ben vagy ha elég nagy hülyeséget mondott, vagy kifejezetten sértõ volt, fórumon belül.
Ámbár katz faszparasztjánál nagyon viszketett a kezem. :D Egyetlen jópontja az volt, hogy linkelte és nem csak beírta. Meg aztán önzésbõl nem éri meg, abból úgyis csak nagy vita kerekedik.

Amúgy meg szia Damnatus, rég láttalak!
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Damnatus

szerintem bolhából csináltok elefántot. Azért érdemes mellékelni egy üzenetet a negatív rep. mellé. Az "én csak visszaadtam" a negatív repet meg elég érdekes. Ha annyira bánt valakit, és nem tudja, vagy nem érzi jogosnak, beszélje meg PM-ben. Vagy verseny van, hogy kinek nagyobb a repje?

sirtomi

Én negatív rep-et még nem adtam senkinek. Pozitívat már igen, de is indokoltam röviden.

Egyébként azon kívül, hogy van, van más értelme is a rep pontoknak?

Edit: Hol tudom megnézni, hogy kitõl kaptam rep-et? És esetleg, hogy kinek adtam? Lehet, hogy csak én vagyok vak azért nem találom :)

katz

Quote from: Shiroi:lol: De a maci igenis jól van! Ma is találkoztam vele, le is fejelt a kis piszok! Nem hiszed? :p
:D

Emarsharae

Quote from: DamnatusAzért érdemes mellékelni egy üzenetet a negatív rep. mellé. Az "én csak visszaadtam" a negatív repet meg elég érdekes. Ha annyira bánt valakit, és nem tudja, vagy nem érzi jogosnak, beszélje meg PM-ben. Vagy verseny van, hogy kinek nagyobb a repje?
Valszeg annak szánták.
Én csak annál maradok, hogy nem akarom a -100. rep fokozatig vinni azért, mert ha valaki visszaadja, képes vagyok én is visszaadni, és az ide vezethet.
És igen, Eleanor pl. hiába mellékelt a negatív repje mellé üzenetet, úgyis visszaadta a kedves illetõ.  :rolleyes:
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Meske

Ez nem igaz...
Egyszerûen nem találom az egyik versemet, pedig 10000%, hogy feltettem ide! :bruhuhu:  :bruhuhu:
Remélem nem törölték, mert fontos lenne tudnom, hogy mikor írtam... De miért lett volna törölve, hiszen az biztos, hogy az "Írások" threadbe lett rakva, s nem tudom mi lett volna a baj vele...

Nem tudna valaki segíteni nekem?
Aki megtalálja kap tõlem egy bónusz verset! :)
LÉCCILÉCCILÉCCI!!!

A szövege szerencsére megvan:

Kicsi, kerek ez a föld,
Mégis olyan nagy a köd,
Elvész aki messze néz,
Nem találni hova lépsz.

Távol van a messzeség,
Mégis elvisz egy mesét,
Aki innen hallgatja,
A történetem, nézz oda!

Városokból kifele,
Az erdõkbe befele,
Mehetsz egyszer izibe,
Mikor biciklizel be.

Ennyi mára gyerekek,
Jó éjszakát tinektek.
Aludjatok párnával,
Mint egy pici báránnyal.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Meske

Quote from: HVp213a legalján
http://usteam.hu/forum/showthread.php?p=45107&highlight=Kicsi#post45107
Köszi szépen!! :merci: :hail:
Már tényleg kezdtem attól rettegni, hogy törölve lett, de mostmár végre megnyugodtam. :)

A verset pedig máris írom! :)

213213213213213213213213213213213213213

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula

Quote from: EmarsharaePirula: ne halj meg. Nem akarom én a halálodat okozni. (mellesleg vicceltem, ha valakinek nem esett volna le) És a Wiccák és a boszorkányok mellett mások is léteznek. Nézz inkább khm... heveny okkult érdeklõdésû emberkének.
Volt a halálhörgésem végén egy smiley, szóval ennek szellemében tessék vizsgálni a komolyságot. :)
Tudom hogy a wiccák és boszorkányok mellett mások is léteznek. Nézz inkább egykor heveny okkult érdeklõdésû emberkének. ;)  Most már nem vagyok naprakész a témában de azért még emléxem pár dologra és ha valami ilyesmirõl hallok még felkapom a fejem hogy aztán szakértsek egy nagyot. :haha:
Diszkordianizmus rocks! :whoah::D

Damnatus

Én spec azért nem fizetek elõ most, mert nincs semmi pénzem. De tervezem, hogy szemptembertõl a legkisebbre elõfizetek.

Fazék

hát igen, csak az a baj, hogy ugyanerre a pénzhiányra hivatkozva (ami egyébként tényleg jogos érvnek mondható) az összes többi ember se fizet elõ... mostanában nagyon mázlista az az ember (vagy szimplán tolvaj, vagy politikus), akinek van fölös költõpénze. nekem sincs. de én pl Nakedape-tól kérek egy kis támogatást és így kicsit meghúzva magam a következõ hónapra, elõfizetek egy legkisebb csomagra egy évre. Sztem megpróbálhatnátok ti is, mert lehet hogy hirtelen soknak tûnik ez az ideiglenes tõkeelvonás, de zsozso meg szeptemberben már húzhatja le a rolót, ha addig nem áll elõ legalább a letöltõk 2-3%-a vmilyen elõfizetéssel...

zsozso

Quote from: Fazékhát igen, csak az a baj, hogy ugyanerre a pénzhiányra hivatkozva (ami egyébként tényleg jogos érvnek mondható) az összes többi ember se fizet elõ... mostanában nagyon mázlista az az ember (vagy szimplán tolvaj, vagy politikus), akinek van fölös költõpénze. nekem sincs. de én pl Nakedape-tól kérek egy kis támogatást és így kicsit meghúzva magam a következõ hónapra, elõfizetek egy legkisebb csomagra egy évre. Sztem megpróbálhatnátok ti is, mert lehet hogy hirtelen soknak tûnik ez az ideiglenes tõkeelvonás, de zsozso meg szeptemberben már húzhatja le a rolót, ha addig nem áll elõ legalább a letöltõk 2-3%-a vmilyen elõfizetéssel...
Hmm ezt jol eltalaltad, majdnem kitudom fizetni meg az augusztust :p
A letoltok 0.2% is eleg lenne legalabb annyira hogy legalabb 1par honapra biztositsam a fentmaradast.
Death is the only redemption

Kvikveg

Azt is meg kell gondolni, hogy hanyan toltenek le ugy, hogy nem forumoznak!
Az ftp-re is ki kene rakni valahogy az infot, ugy, hogy el KELLJEN olvasnia.
Radikalis modszerkent 1-2 napra csak azt az egy filet elerhetove tenni pl olvassel cimen. Vagy SOS.txt neven.
Csak hogy erezzek, mi lesz ha nem... :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Quote from: KvikvegAzt is meg kell gondolni, hogy hanyan toltenek le ugy, hogy nem forumoznak!
Az ftp-re is ki kene rakni valahogy az infot, ugy, hogy el KELLJEN olvasnia.
Radikalis modszerkent 1-2 napra csak azt az egy filet elerhetove tenni pl olvassel cimen. Vagy SOS.txt neven.
Csak hogy erezzek, mi lesz ha nem... :mad:
Ez elég durva módszer lenne, de hatásos az biztos.

Én ismerek pár embert akik csak letölteni szoktak, nekik már szóltam ezügyben és még fogok is. Én meg nekiálltam spórolni, hogy legalább egy negyedévre elõfizethessek.

katz

Ma elég felemás napom volt. Még az éjjel megpróbáltam felölteni a beigért AMV-t, de a többször bontott a kapcsolat, azóta az atw nem is enged kapcsolodni. Ma voltam a melóhelyen. Felvettek, már csak az államvizsgát kéne letudni :haha: A kocsi elektronikája viszont sajna bekrepált, így vonattal kell majd lezötyögnöm a balcsira :( Hazaérve viszont egy hosszúkás csomag fogadott, melynek tartalma roppant mértékben felviditott. Most reggeltem az uw-re, igy fel tudtam tölteni a netre a Korn AMV-t is.

.Attila

Quote from: katzFelvettek, már csak az államvizsgát kéne letudni :haha:
És mi jót fogsz csinálni? :)
QuoteMost reggeltem az uw-re, igy fel tudtam tölteni a netre a Korn AMV-t is.
:merci: Jön lefele.

Emarsharae

Quote from: White SeeDAham, most halottam, hogy 7000 felhasználóból eddig 3-man jelentkeztek webhostingra.
Nem tudom, de szvsz mindenki aki kicsit is érdekelt abban, hogy megmaradjon a szerver és ez az oldal, az elõfizethetne legalább egy 3000Ft-s csomagra!
Nem hiszem el, hogy ekkora lenne az érdeklõdés!
Ez szvsz kib@szottúl felháborító!
Innen töltögetünk már mióta és sokaknak annyira sem telik, hogy kicsit megnyissa a pénztálcáját, és mondjuk félévente/évente elõfizessen egy-egy ilyen kisebb csomagra (ami holt legális, még is tudjuk mire megy a pénz), miközben egy halom warezoldal 600-at elkér 3 napért!!!!!
+Megemlíteném, hogy abból a 3K-ból ha kettõ megmarad az üzemeltetõnek adózás után akkor már jó.

Nem a másikra kéne várni/mutogatni hogy majd õ fizet, hanem magunkba kéne nézni, mert aztán 1-2 hónapon belül arra leszünk figyelmesek, hogy az oldalnak és az FTP-nek hült helye van!
Ezek szerint te is elõfizetsz, ugye?
Quote from: PirulaMost már nem vagyok naprakész a témában de azért még emléxem pár dologra és ha valami ilyesmirõl hallok még felkapom a fejem hogy aztán szakértsek egy nagyot. :haha:
Na, szakérts. Akár PM-ben is. Kíváncsi vagyok. :)
Mellesleg még egy negatív (pozitív annál inkább) visszajelzés se érkezett a kártyáimmal kapcsolatban. És erre büszke vagyok. :p Hiába, csodálatos paklijaim vannak. :D Mindegyik egy külön személyiség. :p

katz

Quote from: BonciÉs mi jót fogsz csinálni? :)
Hûtõgépet tervezni. Szal addig vegyetek ujat, amig munkába nem állok :)

Emarsharae

Quote from: katzHûtõgépet tervezni. Szal addig vegyetek ujat, amig munkába nem állok :)
Miért, lesz valami külön zugevõ-leszúró berendezés benne? :p

katz

Quote from: ShiroiLesz rajta külön AK tartó?
:lol: :jee:
Egyik barátom ezt írtan sms-ben amikor megtudta, h megkapom az állást:
Hallom mész hütöt tervezni. Gartula! Ugye lesz bennük jéglövedék-fagyasztó beépített tár tartóval? :)

Moha

Quote from: TurboKNálam is 120 mega körül van inditáskor az xp, de úgy hogy inditáskor alapból elindul az internet, és betölt a Netlimiter, Zonealarm, trillian, directupdate, bulletproof ftp, mirc, daemon és a seventeen or bust.
Mondjuk nem egy rövid folyamat mire elindul a gép  :haha:
Nekem is eltart egy ideig, míg elindul. Indításkor olyan 95-100 MB a foglalás (driverek, tûzfal, alcohol 120%, F-prot, Hddhealth, a billentyûzet kezelõprogramja).
Amúgy nálad folyton megy a seventeen or bust? Ennyire megéri primszámokat keresni? :haha:

Dragon

Quote from: MohaNekem is eltart egy ideig, míg elindul. Indításkor olyan 95-100 MB a foglalás (driverek, tûzfal, alcohol 120%, F-prot, Hddhealth, a billentyûzet kezelõprogramja).
Amúgy nálad folyton megy a seventeen or bust? Ennyire megéri primszámokat keresni? :haha:
Nem is tudod, mennyit adnak azért a kettõért, amik szorzatából pl. egy konkrét 1024 bites számot lehet összehozni?

Egyébként használj procexpet rendszervizsgálatra, sokkal jobb, mint a task manager.
A sysinternals oldaláról letölthetõ, ingyenes.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Kvikveg

Quote from: katzHazaérve viszont egy hosszúkás csomag fogadott, melynek tartalma roppant mértékben felviditott.
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH! :lol:

Gratula a munkahelyhez!
Ha AK tartos, jeglovedekes hutot csinalsz, szolj, lenne par haverom, akit erdekelne. :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

A monitorom legújabb lakója:
Kép1
Kép2
Az eBay-en rendeltem, egyenesen Japánból. :) Ugye felismerhetõ, hogy kicsoda?

Egész hamar megérkezett, több idõ volt az utalvány, amivel fizettem.

Tényleg! Kinek milyen "kincsei" vannak? :)

Emarsharae

Quote from: MohaTényleg! Kinek milyen "kincsei" vannak? :)
Nekem egy rakás általam gyártott foszforeszkálós matrica. Lábnyomok... meg egy pillangó... egy smiley... stargetes jelek...
Szal csak a szokásos... :D

Kvikveg

Ah! Meg nem fenykepeztem le a lampaburamat??! Nosza.

.Attila

Sry, hogy teljesen eltérek a jelenlegi témától egy ilyen kirohanással:

Imádom az ilyen barmokat. Vki képes volt az animenfo-n a Tenchi Universe-t a Value kategóriában egyesre értékelni csak azért, mert rossz volt a sub-ja! Mintha az az anime hibája lenne!

Darkstar

Quote from: MohaUgye felismerhetõ, hogy kicsoda?

Csak nem Shinobu?  :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Lampabura - made by sk :rolleyes:  - jut eszembe, alatta regi kartyanaptar. Meg gimiben hasznaltam irodalmi szoveggyujtemenyben.
Hellsing manga - mazohista modon japanul - mar tudom milyen analfabetanak lenni... :D
Totoro szormok, szenlabdacs es kieso szemu dharmak A dharmabol a nagynak berajzolod az egyik szemet, kivansz, ha teljesult, a masik szemet is berajzolod. Batyamnak meg mindig van egy felszemu, az enyem... Nyavalyas felnottek beugrattak regen. :mad:  De hogy ennek a kicsinek miert esik ki a szeme? Valaki? (Egyaltalan mit jelent, hogy dharma?)