Kérdés egy anime fõhõshöz !

Started by Che, 2003-10-14, 17:30:35

Previous topic - Next topic

Aidan

QuoteVágták már keresztül a gerincét? ;)  Én egy olyan részre emlékszem, amikor Musou átszúrta a gyomránál, de ott nem mondták, hogy a gerincét is átvágta volna.

hát amikor a nyakán átszúrják néha (egyszer biztosan volt), kétlem hogy akkor az olyan hip-hip dolog lenne...de hát igaz, rossz a kédés...inkább valamiilyesmi, hogy miért gyógyul meg néha szinte hirtelen amikor egy borzasztó komoly szúrást kap, máskor meg kevesebbtõl is lazzán elfekszik pár napra...de végül is ez is hülyeség, hiszen valahogy a sztorit is folytatni kell, amire az inu sérülések is kiváló eszközt nyújtanak :D de a sesshomarus dolog az érdekelne, ha valaki tudná véletlenül manga élményeibõl...
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

ReLax18

A Narutoban lévõ Kyuubi-tól kérdezném meg: Milyen érzés egy hülye állatban élni? :)

Excel-tõl kérdezném: IQ-teszteken milyen eredményt szokott elérni?

Jah, és még Dilandau-tól kérdezném: MI A JÓISTEN BAJOD VAN?!
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Darkstar

Shiho-tól: miért nem képes békén hagyni a "báttyát" és Mai-t?  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarShiho-tól: miért nem képes békén hagyni a "báttyát" és Mai-t?  :)
Többször is megválaszolta az animeben :)

Darkstar

Quote from: BonciTöbbször is megválaszolta az animeben :)

Költõi kérdés volt, amolyan kívánság. ;)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Titkos

Quote from: Aidande a sesshomarus dolog az érdekelne, ha valaki tudná véletlenül manga élményeibõl...

Én olvasom a mangát, de egyenlõre ott sem derült ki semmi az anyukájáról. ;)  Viszont még majdnem 100 fejezet van hátra a végéig, úgyhogy bármi megtörténhet. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Titkos

Quote from: ReLax18Excel-tõl kérdezném: IQ-teszteken milyen eredményt szokott elérni?

Az IQ tesztje nem lett rossz, ellenben erõs hiperaktitást állapított meg nála a pszichiáter. :D (Magyarul szerintem Excel nem hülye, csak túlbuzgó. :) )
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

TearOfAngel

Ichigo 100-Manakától
=>Miért vagy ekkora loser?
Inuyasha-Chipótol
=>Hol lehet olyan yóyó-t kapni? :haha:
(Inuyasha+Trigun) Sesomarutól és Vash-tól
KI a stylistjuk, mert nagyon yó a ruhájuk? :jee:
YOU'RE GONNA CARRY THAT WEIGHT (4 EVER)

Ramiz

Quote from: TearOfAngel=>Én a CBB bõl Edwardtól:
Minek ment L megkersni az apját?
Gyerek, fontos neki az apja... meg az apja még akkor is többet törõdött volna vele a Bebop csapat tagjainál, ha elég kurtán-furcsán elhúz, amikor találkoznak.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TearOfAngel

Quote from: RamizGyerek, fontos neki az apja... meg az apja még akkor is többet törõdött volna vele a Bebop csapat tagjainál, ha elég kurtán-furcsán elhúz, amikor találkoznak.
Igaz ebbõl az irányból még nem néztem + a témát, de most hogy mondod... :tezsvir: Csak hát nem értem õ akart annyira csatlakozni a Bebophoz [annak ellenére, hogy a gyreket eléggé félre nem érthetõen ott akarták hagyni]... Úgylátszik megunta,vagy talán csalódott,vagy csak gyerek. sry kicsit túlsokat filozofálok ezen :haha:

Ramiz

Quote from: TearOfAngelIgaz ebbõl az irányból még nem néztem + a témát, de most hogy mondod... :tezsvir: Csak hát nem értem õ akart annyira csatlakozni a Bebophoz [annak ellenére, hogy a gyreket eléggé félre nem érthetõen ott akarták hagyni]... Úgylátszik megunta,vagy talán csalódott,vagy csak gyerek. sry kicsit túlsokat filozofálok ezen :haha:
Addig se kötõdött sehova (abban az elhagyott házban élt), neki poén volt a Bebophoz csatlakozni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TearOfAngel

Quote from: RamizAddig se kötõdött sehova (abban az elhagyott házban élt), neki poén volt a Bebophoz csatlakozni.
Jeee +gyõztél szeretek így vitázni. :jee:

Relunx

A Kyou Kara Maou anime fõhõsétõl kérdezném meg: Milyen érzés volt a klotyón át utazva/lehúzva átrepülni egy másik dimenzióba?

Relunx

Ramiz

Quote from: RelunxA Kyou Kara Maou anime fõhõsétõl kérdezném meg: Milyen érzés volt a klotyón át utazva/lehúzva átrepülni egy másik dimenzióba?
Relunx
Egy bulin megitattak velem egy bögre pálinkás-almaleves bort... na én tudom, milyen érzés lehet... :D (Ilyen: :eeek: )

The KID

Trowa Barton-nal Szun Cé-rõl beszélgetnék! X)))))
Seijuushi Bismarc ELEMENT .:-Great Balls of FIRE-:.
:cool:

SaiyaGin

Én Armblasttól (Kiddy Grade - Csajkommandó) kérdezném meg, hogy hol vette az aktatáskáját, és hogy  mennyibe került!  :jee:  :lazza:

Relunx

Tenjou Tenge-bõl: Nagi-tól kérdezném meg: miért nem vagy hajlandó egy kis figyelmet szentelni Aya-nak? Ha eg yilyen bombázó (mint Aya) engem "ugrálna" körül és lesi minden kérésemet én nem nézném "levegõnek".

Relunx

Necrid^

Quote from: RelunxTenjou Tenge-bõl: Nagi-tól kérdezném meg: miért nem vagy hajlandó egy kis figyelmet szentelni Aya-nak? Ha eg yilyen bombázó (mint Aya) engem "ugrálna" körül és lesi minden kérésemet én nem nézném "levegõnek".

Relunx
Mert Barom...csak a Street fighting érdekli.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Relunx

Nem lehet vmi sok esze...de hogy enniyre.....nála még Gaurry is "okosabb" õ legalább öszejött Lina-val...

Relunx

Titkos

Quote from: SaiyaGinÉn Armblasttól (Kiddy Grade - Csajkommandó) kérdezném meg, hogy hol vette az aktatáskáját, és hogy  mennyibe került!  :jee:  :lazza:

Olyan táska nekem is kéne. :D

Moha

Én most Shipon-tól (Stellvia) kérdezném meg: "Miért nem tudsz Kouta-val együttmûködni csak azért, mert valamiben jobb nálad? Hiszen még kedveled is a srácot..."

pniko

Én Sesshomarutol kérdezném meg hogy honnan van a félhold a homlokán?
Talán az édesanyjától örökölte?
Esetleg ha valaki tudja a választ megírhatná.

Ramiz

Motoko-val szívesen elbeszélgetnék néha, pl amikor szerintem elég keményen viselkedett a csapattársaival (SAC 1-2), megkérdezném, hogy ez meg mire jó? Minek hajtod magad meg a többieket annyira? Tényleg csak a munka van számodra?
Illetve a Fullmetal Alchemist két szereplõjétõl két dolgot, amire kíváncsi vagyok: milyen érzés egy fém végtag, illetve milyen érzés nagy tömegûnek lenni (páncél miatt), amikor teste sincs az embernek? :3x3:

Alkyra

Quote from: MohaÉn most Shipon-tól (Stellvia) kérdezném meg: "Miért nem tudsz Kouta-val együttmûködni csak azért, mert valamiben jobb nálad? Hiszen még kedveled is a srácot..."

Ezt én is megkérdeztem volna tõle.
De ha már Stellviáról van szó akkor megkérdezném Arisa-tól, hogy lenne-e
a barátnõm.:) :) :) :) :haha: :haha: :lul: :lul:

Member

???
Kedves Karasuma!
Egy valami nagyon nem világos számomra: Mit szeretsz a curry-ben?
(Nameg hol lehet beszerezni Kappa jelmezt, az sem ártana...)
http://usteam.hu/pictures/b/pics/1132741476410.jpg

Danhibiki

Drága Urd!

Miért is vagy te annyira barna?:) Csak nem szolizol?:haha: És hogyan tudsz annyi sake-t meginni:eeek: :D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

katz

Quote from: White SeeD(Aki nem tudná a Pet shop of Horror-ból)

VAN-E MUNAK?!?!?!
Munak?

Darkstar

Quote from: katzMunak?
Ragnarokban egy szörny, gyanítom WS kedvence, mert a háziállata is az. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: DarkstarRagnarokban egy szörny, gyanítom WS kedvence, mert a háziállata is az. :)
Thx, én munkára gondoltam. WS-bõl a multkori postja alapján kinézném, h átvenné a Count melóját és megajándékozná pár rokonát, néhány kisállattal :__devil:

Darkstar

Quote from: katzThx, én munkára gondoltam. WS-bõl a multkori postja alapján kinézném, h átvenné a Count melóját és megajándékozná pár rokonát, néhány kisállattal :__devil:
:lol:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん