Ftp es egyebek

Started by Rikkudo, 2003-10-21, 14:55:51

Previous topic - Next topic

zsozso

Quote from: remlatoszép.
amúgy ma beszéltem a chellóval, hogy akkor hogyan tovább, a csöki csak azt tudta mondogatni, hogy nem náluk van a probléma.
mondom és akkor?
nem tudja.
köszi szépen havi 10 rugóért.
még körbenézek és ha nem találok semmit akkor lehet hogy tényleg váltani kéne. csak az a baj hogy hûségszerzõdés van.
ezt a korlátozás dolgot lehet valahogy bizonyítani?
a másik dolog meg az, hogy a melóban miért nem korlátozzák? ott éjjel nappal ftp-zünk.
Jo kerdes. ftprol nemtudok sehonnan 100k felett szedni napkozben, meg olyan helyekrol se mint pl fsn.hu
Death is the only redemption

Yakumo

Quote from: zsozsoJo kerdes. ftprol nemtudok sehonnan 100k felett szedni napkozben, meg olyan helyekrol se mint pl fsn.hu
Azannya:o Nekem mindig jön, még napközben is 270k-val. Úgy látszik ez erõsen függ szolg.-tól, helytõl, kiépítéstõl stb. Nálunk meg az a problema viszont, hogy többször ledob a hálózatról és csak Router off&on-nal lehet visszakéredzkedni^^ Affranc^^

apocalypse

Könyörgöm, valaki mondja meg, hogy mi az ftp címe!!!!

Member

Quote from: apocalypseKönyörgöm, valaki mondja meg, hogy mi az ftp címe!!!!

Usteam.hu: 31337.
MOHA linkjét megkeresve kapsz egy egész pofás help-file-t. Mondjuk van olyan topic, hogy mi az FTP címe? :rolleyes:

Rounin

Quote from: apocalypseKönyörgöm, valaki mondja meg, hogy mi az ftp címe!!!!

Na csak megtaláltad? Ugye nem is volt olyan nehéz :rolleyes:

----
Sori

apocalypse

köszi, örök hálám

Miguel125

Sziasztok!
Total cmd-vel ftp-zek és nálam nincs kipipálva a passzív mód használata.
Ennek ellenére tökéletesen megy.
Fontos, hogy ez be legyen kapcsolva, mert már így használom egy ideje, de nem találkoztam még problémával.

Member

Quote from: Miguel125Sziasztok!
Total cmd-vel ftp-zek és nálam nincs kipipálva a passzív mód használata.
Ennek ellenére tökéletesen megy.
Fontos, hogy ez be legyen kapcsolva, mert már így használom egy ideje, de nem találkoztam még problémával.
Általában vagy USTEAM esetén? Mert az összes többinél nekem is fut pipa nélkül, az USTEAM volt eddig az egyetlen kivétel.

Miguel125

Az USTEAM esetében is megy nálam pipa nélkül.
Máshol még nem is ftp-ztem.

Medo

Hali vki megadja nekem az ftp címet? és a többi adatot...:)  köszi...

Manitu

Quote from: MedoHali vki megadja nekem az ftp címet? és a többi adatot...:)  köszi...
Ott van, pontosan 5 posttal a tied fölött (alatt, ha úgy állítottad be :D ) user/pass meg amivel a fõoldalon regeltél.

Medo

Ishinomori

Sziasztok!

Gondom van, nagy. Illetve tanácstalan vagyok. Végigolvastam mindent az ftp kapcsolódásról, mégsemmegy....elmondom hogy csináltam, a címe legyen Variációk sikertelen FTP kapcsolódásra:

Alapvetõ feltételek: tûzfal beállításainál engedélyezés, hálózati kártya, Total Commander 6.53, Passzív mód bekapcsolása az ftp szerkesztése menüben.

Kísérlet 1. : A Fórumon használt névvel és jelszóval, nagybetûk, kisbetûk variálásával ------> Kapcsolódás sikertelen.
Kísérlet 2. : Névtelen kapcsolódás, jelszó nem kell -------> Kapcsolódás sikertelen.
Kísérlet 3. : Az usteam.hu 31337 helyett beírtam, hoyg 193.202.89.3, kapcsolódás a fórumon használt névvel, jelszóval------>Kapcsolathívási hiba
Kísérlet 4. : Az usteam.hu 31337 helyett beírtam, hoyg 193.202.89.3, kapcsolódás névtelenül, jelszó nélkül------>Kapcsolathívási hiba

KHM.....szóval most itt ülönk, bambuljuk a monitort a párommal, aki progterves és nagyokat pislogunk....gyermeki énünk körülöttünk ugrándozva ordibál, hogy ANIMÉT, ANIMÉT, MOST MIÉRT NEM TUDOK ANIMÉT TÖLTENI??? ANYAAAAAAAAA!!!!

Tehetek, tehetünk még valamit?

Ha valakinek van valami építõ jellegû ötlete, akkor szívesen meghallgatom. De azt is szívesen venném, ha valaki egy torrent file-t ide bökne nekem /Berserk/, mert az legalább mûkszik, igaz, baromi lassú....

Elõre is köcce!!!

Darkstar

Ne a fórumos jelszót használd, hanem regisztrálj a fõoldalon Usteam.hu és azzal a jelszóval menni fog.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ishinomori

Quote from: DarkstarNe a fórumos jelszót használd, hanem regisztrálj a fõoldalon Usteam.hu és azzal a jelszóval menni fog.

Valóban. Nagyon köszönöm, már töltöm is!!! :D

Szereztél Nekem egy szép napot!!! :D

Sõt, sok szépet!!!

rolie123

Elõször is szeretném megköszönni ezt a csodálatos ftp-t! Végre minden itt van ami sem-szájnak ingere ^^.

Nos a problémám a következõ: van egy nagyon kedves anime rajongó izraeli ismerõsöm és szeretne õis innen töltögetni, de sajnos nem tud ftp-re csatlakozni.

Ha valaki tud legyen olyan kedves és segítsen, mert gondolom nem tilos másnemzetiségûnek innen tölteni, fõleg, mivel amint láttam a forumnak van angol fordítása is.

Elõre is köszönöm szépen!

Üdvözlet: Roli
"Revenge is a dish best served cold." ( Old Klingon Idiom )
"I'm sure your feelings will reach her." ( Ah! Megami-sama! -Belldandy )

Rage

Szerezz akkot egy magyar proxyhoz.
痛みを感じる方向に、出口がある!

rolie123

Ehh...köszi, de kifejtenéd kicsit bõvebben? Elég n00b vagyok ilyen téren ^^. Csináltam magamnak accountot, de azzal sem tud csatlakozni.

Vagy az õ protjátkell átállítani?
Nem vágom ^^.

Plz kicsit részletesebben! Kösziiiii ^^

Rage

Az addig rendben van, hogy csinaltal magadnak akkot, csakhogy a server csak es kizarolag Magyarorszagon belulrol erheto el. Ha kulfoldrol szeretned hasznalni, hozzaferest kell szerezned olyan serverhez, mely Mo.-n van, de elerheto kulfoldrol. (Igy azon keresztul tudnal tolteni.)
痛みを感じる方向に、出口がある!

rolie123

Oké, most már értem ^^ De azt sem tudom hol keressek ilyen szervert :) Bocsi, hogy zaklatlak, de nagyon fontos lenne ^^.

U.I.:Nincs itt valahol chat? Úgy könnyebb lenne XD.

Moha

Quote from: rolie123Nos a problémám a következõ: van egy nagyon kedves anime rajongó izraeli ismerõsöm és szeretne õis innen töltögetni, de sajnos nem tud ftp-re csatlakozni.
Nem is fog tudni. Mint már Rage is említette, az ftp csak és kizárólag Magyarországról érhetõ el. Ha az ismerõsöd tölteni szeretne, akkor vagy keres egy proxy szervert :G (keress rá : +"free proxy server" +hungary), vagy pl te beállíthatsz egyet a saját gépeden (értelem szerûen akkor a te gépednek mennie kell ahhoz, hogy õ el tudja érni).

Ja, és légyszi, legközelebb nézz körül jobban, mielõtt új threadet nyitsz, mert ez a kérdés is befért egy már melévõ threadbe! :)

Nojika

Sziasztok! Lenne egy problémám: Eddig tudtam FTP szerverre csatlakozni,de most  azt írja ki hogy:
"220 Servers identifying string
USER Nojika
331 Password required for Nojika.
PASS ***********
530 Login incorrect."
Nem tudjátok mi lehet a baja??:confused: :confused:

Cobra

írd be újra a loginnevedet és jelszavadat (amit a fõoldalon regisztráltál, nem amit itt a fórumon). Ha utána se megy, írj pm-et zsozsonak a loginneveddel és IP címeddel.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Vladislaw

Hello, van egy kis problémám az ftp-vel kapcsolatban.

Total commandert használok
és minden tökéletesen be van konfigurálva, passzív mód stb. Kb 1 éve tökéletesen mûködik az ftp. Ban listát is megnéztem, nem vagyok rajta.

A probléma: Magához az ftp-hez kapcsolódik a cucc. Minden klappol mappák stb.
Viszont ha belépek valamelyikbe akkor tök üresek. A player c. mappa kivételével MIND üres. Nemtudom hogy nálam van-e a hiba vagy esetleg más is észlelte de kezd aggasztani. Mindenesetre ha csak én vagyok :lame: akkor valaki légyszi segítsen mert kezdõdnek az elvonási tünetek. :muhahah:

DaeusEx

Póbáld más ftp kliensel pl flashfxp, hátha jó. (1épként minden megvan a szerveren most néztem :) )
Én vagyok az Alpha és az Omega, a kezdet és a vég... ...Én vagyok az örökkévalóság, amit a vágy szült. Isten árnyéka, ami átcsordult ebbe a világba. A Zûrzavar megtelt fénnyel, és a Mennyország sötétséggel. (Aion)

Vladislaw

Köszi a FlashFpx segített de én azért a Total Cmd-t szoktam meg. Nincs ötleted mért nem megy azzal? :confused: :confused: :confused: :comp:

Vladislaw

Idõközbe komplikálódott a helyzet.

Rájöttem hogy a cmd igazából csak NEM LÁTJA a fájlokat.
Ha áthúzok mappástul valamit, akkor elkezdi tölteni a stuffot.( a mappa tartalmát)

NEM TUDJA VALAKI MI A RETEK LEHET EZ???? :confused:

A Parent Directory (..) dátuma pedig 1980.00.00 00:00 ????

Member

Kapcsold ki a tûzfalat. XP-n genyázik rendesen. Ezért használok WinMet.

Vladislaw

Sajna nem segít. :( nincs más ötlet ? :confused:

Vladislaw

Na megoldódott a gond. Az volt a baj hogy a nézet át volt állítva minden fájlról
programokra...  ezért látta kodekeket..  :hogyaza:  hogy lehettem ennyire :lame:
Tehát bocsi fiúk riadó lefújva én voltam béna. De azért most húdemegkönnyebbültem....:teccik: :hopp: