Main Menu

Yu-gi-oh

Started by Relunx, 2003-10-23, 01:59:44

Previous topic - Next topic

Raisu-Sama

Megvan a Kaiba the Revenge :P

amcsi

Quote from: RelunxKöszi a neveket Raisu-Sama!

Egyébként láttam egy jó kis lapot! Egyből belopta magát a szivembem, és rögtön a Fave-Lapom lett! Nos ime:

Injection Fairy Lily
Type: Earth
Group: Spellcaster/Effect
Level: 3
ATK: 400
DEF: 1500
This card's effect can be activated only during the Battle Step of either player's turn. Pay 2000 Life Points to increase the ATK of this monster by 3000 points only during the Damage Step.


Isn't that cute? :)

Relunx
ez jó lap!
beépített 6 db reinforcements 1 lapba ;)

thx Cruel Angel
MyAnimeList

Kilteh

Jól látom, hogy a serveren nincsen fent a Yu-gi-oh? Vagy már megint szemészhez kell mennem?  :rotflol:
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Cobra

Nem is lesz, de itt  vannak részek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Raisu-Sama

Nemsokára rakok fel többet is, meg magyar feliratot hozzájuk, és bocsi, hogy az angol verzió, de ez megvan jó sokáig, és ezt 100% hogy jó minőségben be tudom szerezni

ArchElf

Ha valakit érdekel (bár nem tudom mióta vann kinn, csak most vettem észre), a 3. metró Árpád hídi megállójában a központ felé menő oldalon az egyik üzlet ajtajára a következő van kiírva:
"Yu-gi-og kártyák kaphatók"

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

.Attila

Előre is bocsánat azoknak, akik szeretik a Yugi-Oh-t.

Miért ilyen bárgyúságot kell játszani? Van egy csomó baromi jó anime, pl. Ranma, VanDread (na jó, talán ez a reggeli órákban nem mehet), Azumanga Daioh stb. még rengeteget mondhatnék. Lehet, hogy ezzel kártyázni jó, de az anime maga röhejes. "Jaj, ez az utosló lehetőségem" - az ellenfele elfüstöli az "utolsó lehetőségét" - és ekkor hirtelen mégiscsak előkap egy újabb fantasztikus dolgot - és ezt eljátszák egymás után ötször. A történet nudli, a rajz sem tetszetős, és erre jócskán rátesz még a magyar szinkron (bár ez magától az anime-től független).

Játszák már le a Ranma-t, az Azumanga Daioh-t, vagy pl. az Ultra Maniac-et! 1000x jobbak.

Shadowolf

Quote from: TriviElőre is bocsánat azoknak, akik szeretik a Yugi-Oh-t...

Csak annyit mondok: ízlések és pofonok...:rolleyes: Speciel nekem nincs különösebb gondom a Yu-Gi-Oh-val. Tény hogy a sztori nem valami magas szintü (ugy mint ahogy pl. a pokemonnál, vagy a digimonnál sem volt az), de ettöl még sztem igenis lehet élvezni. A kártyajátékkal sincs problémám, mivel engem valmilyen szinten a régi jó HKK-s idöimre emlékeztet. (nosztalgia rulez! :D) Ja és, hogy miért nem az általad említett dolgokat játsszák: ha jól tudom az rtl klub német tulajdonú, szóval csak azokat fogják itt leadni, ami a németeknél is bejött, s mivel ott éppen a Yu-Gi-Oh a legkedveltebb anime, ezért az erre vonatkozó döntés asszem elég egyértelmü volt a menedzsment számára. A következö amire én tippelnék, hogy átjön Mo-ra, talán a One Piece lenne. (azért az se olyan rossz :rolleyes: :D) Na asszem kb ennyit akartam csak mondani...

Cobra

Az első sorozat valóban elég gyenge, de később azért fejlődik az anime.
Azért vetítik, mert van egy csomó vele kapcsolatos dolog, amit el lehet adni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: ShadowolfJa és, hogy miért nem az általad említett dolgokat játsszák: ha jól tudom az rtl klub német tulajdonú, szóval csak azokat fogják itt leadni, ami a németeknél is bejött, s mivel ott éppen a Yu-Gi-Oh a legkedveltebb anime, ezért az erre vonatkozó döntés asszem elég egyértelmü volt a menedzsment számára.
Erre annyit mondanék, hogy Németo-ban a Ranma vezeti a listát, mégse azt játszák itt :ejj:
Abban van vmi, amit Cobra mond. A Ranma-val kapcsolatban szinte semmit sem lehetne eladni, legfeljebb a manga-t, de nincs kártya meg egyéb bizbasz.

Shadowolf

Quote from: TriviErre annyit mondanék, hogy Németo-ban a Ranma vezeti a listát, mégse azt játszák itt :ejj:
Abban van vmi, amit Cobra mond. A Ranma-val kapcsolatban szinte semmit sem lehetne eladni, legfeljebb a manga-t, de nincs kártya meg egyéb bizbasz.

A Ranma én úgy tudom, hogy legutoljára akkor vezette a listát mikor még játszották. És valószínü azért sem adják itt le, mert kb csak a 2.-ik szezonig van meg nekik. :rolleyes: Az viszont tény, hogy túl sok minden nincs, amit a nevével eladhatnának. (talán akciófigurákat :D)

Relunx

Jó részek mennek most az rtl2-őn!

Joey Vs Marik (csak kár hogy Joey ki fog kapni...Mai már vár rá a "ráisz der shatten-ben")

Aztán jön Yugi Vs Kaiba, ahol Kaiba fog kikapni...hehe kiváncsi leszek majd az arckifejezésére...

Majd a finálé, ahol Yugi Vs Marik csata után ismét Yugi nyer és megmenti a világot...

Relunx

Raisu-Sama

1. A Ranmat ha le is vetítenék, tuti hogy betiltanák, mivel Ranma egyszerre fiú is és lány is. Javítsatok ki ha tévednék... (bár a magyar SM-ben Harukanál nemváltást csináltak, úgyhogy ki tudja...)

2. Trivi: Megkérdezhetem hogy láttál-e japán YGO!-t, vagy olvastad-e a mangáját... A mangát én csak ajánlani tudom, mert nem csak hogy komolyabb, de természetesen szebb is...

A 2. sorozat (Az első a shadow Game volt, amit csak Japánban adtak le :P) első saga-ja valóban nem annyira hűdejó (hiperlebutított szabályok, rajzok, bár néha vannak egész jó kis ábrázolások), viszont nézzük a jó oldalát: megismerjük Pegasust :D (Pegasus Rulz!) A 2-nál már kezd érdekesebbé válni, aztán a Battle Ship részeknél már a rajz is majdnem gyönyörű. Nekem rajzilag azok a kedvenc részeim. A filler sagakkal sincsen semmi baj, szerintem, bár ezt sokan nem így gondolják... pl. a Battle Ship Noah-s részei szerintem nagyon jók lettek, már cska azért is, mert megtudjuk Setoék múltját, valamint Noah személyisége is nagyon megfogó. A Doom Orichalcost még nem láttam teljesen, de hallottam már róla jót is rosszat is, majd valamikor azt is beszerezem. A KC GrandPrix nem valami lényeges, az valóban csak egy filler, viszont japánban megkezdték a Memory World sagat (végre :).

Szóval: ne ítéljetek néhány rész alapján! (Főleg ne a magyar részek alapján) inkább szerezzetek be japán részeket (azokból is inkább 50-től felfelé, vagy a sima Yu-Gi-Oh!-t /ez a Shadow Game/).

.Attila

Látom Yugi-Oh fannel van dolgom :)
Hogyne kérdezhetnéd. Nem, mert visszariasztott, amit a TV-ben láttam, és nem csak a szinkron. Van csomó más anime, amik viszont biztos jók, és messze-messze megelőzik a Yugi-Oh-t a megnézendők_listámban (pl. Goldenboy, CB).
Manga-t nem szoktam olvasni. Én alapból anime-zek, csak Ranma manga-t olvastam, mert ott nem bírtam ki, hogy az anime után ne folytassam a történetet :)
Ne ítéljek pár rész alapján... ebben igazad van, csakhogy nekem a Yugi-Oh nagyon Pokemon-osnak tűnik, ezek elől pedig én már menekülök.

Ranma-val kapcsolatban: amit mondasz, abban is van vmi; hülye magyar TV (ORTT ugyebár), és hülye magyar emberek :ejj:

Zelgadis

#314
Gihi :) Hüje magyar emberek :)  :rolleyes:   :D  :kiraly:

Most az egész fórum rádugorhatna, mert szidod? ;) :DDD
Yu Gi Oh, igen igen, egy olyan anime amiben végig "magiceznek" (Magic the Gathering típusú kártyajátékokat én már csak így hívom ^^), de attól ugyanúgy megvan a mondanivalója, mint bármelyik másik animének :) Csak ne kellene 5 percig azt hallgatni, hogy most miért hova milyen lapot fog letenni, hogy aztán legyen majd az ellenfélnek haddelhadd, hanem rakjamááánle, és legyen végre az ellenfélenk haddelhadd :) Igen, kicsit pokemonos, meg gyerekes, de kawaii^^ (kivéve a már említett félóránátmondom-mitfogokmostcsinálni részeket)

Itachi

Én is egyetértek ezzel.Én az RTL2 néztem/nézem ha nem kezdenék mindig valahonnan hátrébbról mindig újra... :grrr:   :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Cobra

Most új részek mennek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Raisu-Sama

Állítólag az RTL Klub fogja vetíteni az Inu Yashat... bár én kétlem...

Kilteh

Quote from: Raisu-SamaÁllítólag az RTL Klub fogja vetíteni az Inu Yashat... bár én kétlem...
Ja, ezt a hírt már hallottam... De nem igazán teccik, nem fog sok jó kisülni belőle... (1: szinkront elszúrják, 2: leállítják az x. rész után " ez nem gyerekeknek való...)
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Xaga

Quote from: KiltehJa, ezt a hírt már hallottam... De nem igazán teccik, nem fog sok jó kisülni belőle... (1: szinkront elszúrják, 2: leállítják az x. rész után " ez nem gyerekeknek való...)

Hol hallottad(/olvastad)??? Bár mondjuk én tuti nem fogom nézni mert
  • szokás magyar szinkron
  • addigra már megnézem :D

Raisu-Sama

Xaga: de csak szeptemberben lesz vége, nem? Akkor hogy fogod addig megnézni? Egyébként a Mangazinon olvastam

Cobra

Vissza a Yu-Gi-Oh-hoz: Legalább a Battle Towerben betartanák már a szabályokat, de itt is elferdítik őket, hogy izgalmasabb legyen a duel, arról nem is beszélve, hogy húúúúzzák az időt a szövegeléssel meg a "most felfordítom ezt a kártyát - akkor én meg ezt - akkor én ezt is - várjál, még nincs vége" játékmenetet.  
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Raisu-Sama

Apropó Duel Tower, a kanadaiak befejezték! Augusztus végén, szeptember elején jön a Doma Orichalcos sorozat

Kilteh

Quote from: XagaHol hallottad(/olvastad)??? Bár mondjuk én tuti nem fogom nézni mert
  • szokás magyar szinkron
  • addigra már megnézem :D
Hehe - szintúgy... :D Egy másik fórumon, de már az USTeamon is kint van a hírek között! (Sírjak, vagy ne vessek? És ha ne vessek, akkor arassak?  :lame: )
Kil

A .hack univerzumának fanatikus imádója...  :D

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra

Augusztus 30-tól újra Yu-Gi-Oh az RTL2-n, remélhetõleg új részekkel.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Raisu-Sama

Valószínû, hogy elkezdik a Doma Orichalcost, mivel az amcisk is most fogják kezdeni

Dragon

Tegnap láttam egy német adón a Yu-Gi-Oh! film reklámját, azt írták, hogy "6 éven aluli gyermekek szülõi felügyelettel" - király, vajon kirakják a kis karikát is a német mozikban??  :lol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Maron

Quote from: bpka000Tegnap láttam egy német adón a Yu-Gi-Oh! film reklámját, azt írták, hogy "6 éven aluli gyermekek szülõi felügyelettel" - király, vajon kirakják a kis karikát is a német mozikban??  :lol:

Nagy lenne :rotflol: Elképzeltem :hopp:

Thomasson

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letolteni a Yugiohhoz részeket vaalmi ftp vagy htp cimet tudnatok adni vagy ti hol néztétek meg mer t kocsog rtl klub beszuntette habar vasarnaponkent a humor1 14:25-15:15ig két részt lead de azok még a legelsok es én azt nem tudom kivarni
lécci segitsetek könyörgöm!!!!