Main Menu

Playstation games

Started by kaoru, 2002-12-25, 15:51:54

Previous topic - Next topic

Alkyra

Quote from: L.Mole on 2006-05-02, 12:47:36
Nem nagyon, tudniillik én boltban szerzem be a játékokat (meg sem chippeltettem egyik gépemet sem). A kettest ráadásul kölcsönbe kaptam egy haveromtól, akinek kölcsön volt meg egy haverjától.

Boltban? Had mondjak vlmt:
A FF XII már megjelent japánban. Amerikában hamarosan meg fog jelenni(vagy már megjelent) Euban vlkmikor nov-dec környékén...
Kingdom Hearts II szintúgy. Euban még híre se volt, mire én már a végén jártam a gamenek.:)
Szal ennyit arról, hogy megveszem a gamékat hozzá...egyszer 10et kidobok utána download start.XD
Egy game árából szerzek neked 20-30atXD.

L.Mole

Quote from: Alkyra on 2006-05-02, 17:23:17Boltban? Had mondjak vlmt:
A FF XII már megjelent japánban. Amerikában hamarosan meg fog jelenni(vagy már megjelent) Euban vlkmikor nov-dec környékén...
Kingdom Hearts II szintúgy. Euban még híre se volt, mire én már a végén jártam a gamenek.:)

Nemtudok japánul, és számomra nem presztízskérdés, hogy mikor játszom végig a játékot.

Quote from: Alkyra on 2006-05-02, 17:23:17
Szal ennyit arról, hogy megveszem a gamékat hozzá...egyszer 10et kidobok utána download start.XD
Egy game árából szerzek neked 20-30atXD.

A legtöbb ismerősöm általában háromszor egymás után szokta nekem elismételni, az "eredetiben tízezer, másoltan csak egy DVD ára" mantrát, mert nem hiszik el, hogy én ezzel tisztában vagyok. Maradjunk annyiban, hogy szeretném eltemetni ezt a vitát még mielőtt megszületne, és hogy jó példát mutassak, nem is kezdek bele az ezzel kapcsolatos véleményem kifejtésébe. :angyali:

Necrid^

PS2 hol a legolcsóbb most? Ne apronet, meg ilyen hülyeség legyen pls...
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Dj.Csabi.C.

Quote from: McDouglas on 2003-03-03, 13:33:54
QuoteOriginally posted by Touji
Helló!

Leírom a PSX-games listámat, ha cserélni vagy rendelni szeretnél valamit irj ide: touji4@freemail.hu és ne a fórumba, mert azt ritkán nézem.

PSX-games:
...

Ha mar AHQ-ra feltoltad a Lunar Silver Star Story-t, akkor requestelnem a Lunar 2 Eternal Blue-t is ;))

Thx.                      Kell nekem a Most Wanted

sight

HELL!
NEM TUDJA VKI HOGY HONNAN TOM LETÖLTENI AZ ANGEL'S FEATHER JÁTÉKOT????
VAGY ESETLEG NINCS MEG VKINEK??
PLIZZZ IRJON AZ AKI TUD RÓLA VMIT!!!!!

Liquid Snake

A Naruto: Ultimate Ninja nemrég jelent meg PS2-re és mivel nekem megvan csak ajánlani tudom mindenkinek.

gr33n

Valaki tudna nekem segíteni? A Hack játékok nagyon jók és főleg azért is játszanék velük mert a .hack//LIMINALITY-ről szólnak éshát be kell vallani elég nehéz megérteni de ha végigvisszük a játékot minden kérdésre választ kapunk. Nos...Már sikeresen haladok a 3 (outbreak) és a 4 (quarantine) beszerzésével de az 1 (infection) és a 2 (mutation)-t sehonnan sem tudom beszerezni. VAlaki tudna nekem segíteni? Természetesen PAL verziósak kénének.

Előre is köszi!

Necrid^

Keresek egy helyet ahonnan lehet venni tekken tag tornament vagy ha esetleg vki el akar válni tőle (persze jó álapotban van) akkor PM nekem. előre köszönöm.

Soldier

egy sors,egyszerü kérdés :
ps2-höz létezik e olyan átalkito vagy valmilyen mod hogy a NTSC-s gamek amik a tv-n fekete-feher szines legyen ?
valmiröl halotam de nem tudom , es hogy ha télleg létezik hol lehet beszerezni ?
köszi :\

Necrid^

Eladó egy Resident Evil 3 PS1re eredeti karc mentes akit érdekel PM me.

Cloud

Miről olvastam?
Metal Gear Online....
Be....ás.Télleg lesz ilyen?

RE@L

Van, MGS 3 Subsistence kiadásában van online multiplayer mód.
Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni :) (Necrid előnyben  :D)
Mondjatok nekem jó PS2 játékcímeket. Mert keresek én, böngészek én de nagyon sok közül kell választani és nem tudok csak 1-2 konkrét címet ami kell nekem ill már megvan.

MGS2,MGS3,Wipeout Fusion,Samurai Champloo,GITS SAC,Black,Tekken5,GT4,Futurama,GOW1+2,Final Fantasy-k,COD 3,MOH Frontline,Soul Calibur meg Resi 4. Így hirtelen ennyi amit én tudok h be kéne szerezni.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Necrid^

Quote from: RE@L on 2006-11-30, 11:37:05
(Necrid előnyben  :D)

MGS2,MGS3,Wipeout Fusion,Samurai Champloo,GITS SAC,Black,Tekken5,GT4,Futurama,GOW1+2,Final Fantasy-k,COD 3,MOH Frontline,Soul Calibur meg Resi 4. Így hirtelen ennyi amit én tudok h be kéne szerezni.
Köszönöm :)

szal a top játékok azok már soroltad amit tudnék még én áljánlani :

DragonBall Budokai 1-2-3 és a Budokai Tenkaichi 1-2, Devil may cry-k, Prince Of perisa-, Ridge race-k, Magna Carta: Tears of Blood, Bleach: Erabareshi Tamashii, Grand Theft Auto (San andreas, libirty city stories,vice city storeis),Naruto: Uzumaki Chronicles, Need for speed carbon, okami, Kingdom Hearts II,Pro Evolution Soccer 6,Tomb raider Legend, Rumble Roses, Bully, Xeno saga-k, Marvel: ultimate Allince, Dead or Alive 2, Yakuza, GGX-k, just cause, scarface, Socom, wildarmes, Street Fighter-k, Tales of the Abyss, Splinter Cell double Agent, MK Armageddon, one piece Grand Advanture, Metal Saga, Dynasty warrios, Suikoden V, Burnout-k, Grandia-k, Drakengard 2.

.Attila

Dragonball, Naruto meg hasonlók igazából csak akkor, ha fanatikus nézője vagy a sorozatoknak.

Dreamcleaver

Shining Tears.  :hehe: Non 3D rpg. Izometrikus nézet, 2D-s grafika. Tony Taka csinálta az artworkot. Mondjuk én sem ezzel játszanék, de az emu csk ezt viszi elfogadhatóan a gépemen.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

nyest

Nem tudom, de a TR Legend szerintem sz*r lett, de neked adom ha kell, szomszéd :D
ja meg adhatok pár játékot hallod-e én is ám :]
van olyan is amiből 2van ;D
sőt psxes is van, abból meg kötelező a mgs....úgyhogy Boldog Karácsonyt  :angyali:
**** COMMODORE 64 BASIC V2 ****
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
READY... ..
(?!)

RE@L

Na van miből szemezgetni, Jaja bizti nem fogok DBZ-zni :D GTA-t meg már Vice Citynél meguntam PC-re :) de tényleg pes lemaradt meg, reservoir dogs meg scarface. Ty szomszédasszony, én még gondolgodom hogy mi lengyen a te karácsonyi ajándékod :) Lehet h csak hungarocell lesz  :lazza:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Necrid^

Eladó 2 Eredeti karc mentes PS1 játék

- Tekken 3
- Resident Evil 3

Akit érdekel PM me.

gr33n

A dot .//hack sorozat nincs meg valakinek? Vagy valamelyik része? Az mind1 hogy másolt vagy eredeti.

Ramiz

Necrid, sikerült PS 2-t venned? Hol, mennyiért?
Karácsonyra beújítanék egyet - az öcsémnek. Mivel neki úgyis sokkal több ideje lesz játszani rajta, mint nekem, meg a szüleim neki beszállnak pénzzel, ha vesz egyet, nekem meg nem, hát mondjuk, hogy neki lesz. :D De én is régóta szeretnék egyet. :D :D :D Új játékokra nem hiszem, hogy lenne pénzem, de ha nagyon nem megbízható dolog a chippelés, akkor muszáj lesz?...

Mit tudtok mondani ez ügyben?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

thrall

Szerintem inkább SwapMagic. Nem nyúl belel a HW-be, igaz drágább, mint egy chippelés, de biztonságosabb is

Necrid^

Quote from: Ramiz on 2006-12-10, 17:42:41
Necrid, sikerült PS 2-t venned? Hol, mennyiért?
Karácsonyra beújítanék egyet - az öcsémnek. Mivel neki úgyis sokkal több ideje lesz játszani rajta, mint nekem, meg a szüleim neki beszállnak pénzzel, ha vesz egyet, nekem meg nem, hát mondjuk, hogy neki lesz. :D De én is régóta szeretnék egyet. :D :D :D Új játékokra nem hiszem, hogy lenne pénzem, de ha nagyon nem megbízható dolog a chippelés, akkor muszáj lesz?...

Mit tudtok mondani ez ügyben?
Nekem már 6 éve van PS2om :)

Innen Aljánlom a vásarlást, akit ismerek onnan vette és eddig senki nem panaszkodott a chippelés ugyben pedig inkább boot disket mint chippelés mert végülis nem nyúlnak a géphez és a garancia megmarad. de havan lővéd eredeti játékra akkor nem is kell a boot disk sem :)

Ramiz

Kösz a tippeket! :merci:
Sorry Nec akkor valamit félreértettem úgy emlékeztem hogy mostanában vettél ps2-t de most már rájöttem hogy ez tévedés :) sorry :o

edit: ja még 1 kérdés: szerintetek érdemes várni mondjuk jövő nyárig, lejjebb fogja nyomni a PS3 megjelenése a PS2 árát jelentősen?

Quote from: thrall on 2006-12-10, 17:45:03
Szerintem inkább SwapMagic. Nem nyúl belel a HW-be, igaz drágább, mint egy chippelés, de biztonságosabb is
És ezt mennyiért, hol lehet/érdemes?
Úgy látom alapgép + memóriakártya 41 ezer, és akkor ezen felül ez a SwapMagic költség van még és annyi? :) Ja meg egy irányítópad, bár azt csak adnak az alapgéppel is...

Ez milyen komoly... :D
http://konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_sub_action=view_gallery&gid=1058
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz on 2006-12-10, 18:40:37
edit: ja még 1 kérdés: szerintetek érdemes várni mondjuk jövő nyárig, lejjebb fogja nyomni a PS3 megjelenése a PS2 árát jelentősen?
A magyar kereskedőket ismerve, nem jelentősen, de lejjebb.

Az azért vicces, hogy a ps3 backwards compatibiltyjét úgy oldották meg, hogy
egy chip van a ps2 helyettesítésére. Most gondolj bele, ami pár éve egy teljes
konzol volt, most egyetlen chip  :eek: :D

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-12-10, 22:12:43
Quote from: Ramiz on 2006-12-10, 18:40:37
A magyar kereskedőket ismerve, nem jelentősen, de lejjebb.

Az azért vicces, hogy a ps3 backwards compatibiltyjét úgy oldották meg, hogy
egy chip van a ps2 helyettesítésére. Most gondolj bele, ami pár éve egy teljes
konzol volt, most egyetlen chip  :eek: :D
Méghozzá egy igencsak pici és egyszerű chip. :D
Egyébként a PS2-ben (プレイステーション2  :muhahah:) meg a PS1 prociját hasznosították újra, asszem talán az volt az I/O processzora.

Ramiz

Ja és még valami: használtan (chippeltet) semmiképpen nem szabad venni? AKkor sem, ha kipróbálhatom előtte?

Necrid^

Quote from: Ramiz on 2006-12-11, 01:08:21
Ja és még valami: használtan (chippeltet) semmiképpen nem szabad venni? AKkor sem, ha kipróbálhatom előtte?
Én ugy vagyok vele nem csak konzolnél hanem bármilyen elektronikai gépet nem vennék használtan.

Darkstar

Quote from: Necrid^ on 2006-12-11, 01:18:18
Én ugy vagyok vele nem csak konzolnél hanem bármilyen elektronikai gépet nem vennék használtan.
:tezsvir:
(Bár én meg semmit nem veszek használtat. Valahogy nem ugyanaz. :))
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Általában én sem szeretek használtan venni dolgokat, de akkor legalább tuti vinné a másolt progikat...

Ez pedig nagyon kecsegtető:
http://www.golemkonzol.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=29
Azt írják, egy év garanciát vállalnak a saját maguk által újonnan chippeltetett gépre! Vagy ez valami átverés? (Jogilag ez legális? Biztos nem... De jelent így valamit a garancia? Bár nekem igazából elég, ha legalább akkor megnézhetem, hogy működik-e a cucc, amikor megveszem...)

smash++

Én is inkább újat vennék...Már 32-34 között veszel.Nem hiszem,hogy sokkal lejebb megy.Max pár ezer...
A swap magic 3-at letudod szedni torrentról.Mondjuk én nem szedtem le csak a torrentet,mert még nincs mihez használni :D.Szóval nem tom működik-e vagy sem de így nem kerül sokba az biztos

Erről hallotatok már?Eye of the judgement.Yugioh feeling vagy mi...Nekem,tetszik kíváncsi vagyok nem lesz-e túl sablonos...
http://www.totalvideogames.com/tvglounge/trailers/The_Eye_of_Judgement_5370_1699.htm

Modify: Azt lehagytam,hogy amit LSnake mond az viszont gondolom már pénzbe kerül,de hol lehet itthon megszerezni nem tom,nem is néztem utánna.RE@L megrendelte külföldről a Swap-ot talán a ezt a külső átalakítós cucc-ot is és nem volt olyan vészes az ár.
http://www.thegiantstore.com/