Main Menu

Esetleges rendelések

Started by .Attila, 2003-12-04, 23:28:23

Previous topic - Next topic

.Attila

Jaja, szép kis Les Paul.

Moha

Aztaaaa!  :he:
Az a gitár a kezében! Iszonyat részletesen ki van dolgozva. Még ahhoz képest az ára nem is egetverő.
Nekem ugyan a beállítása nem jön be annyira, de a minősége, az nagyon ott van!

Ramiz

Ide is:

PayPal accountja van valakinek, aki segítene 6000 forintot átutalni PayPal-en? Tudok bankkal utalni meg kápézni meg minden faszááűáányos.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

noriko

Quote from: Ramiz on 2009-10-09, 21:15:21
Ide is:

PayPal accountja van valakinek, aki segítene 6000 forintot átutalni PayPal-en? Tudok bankkal utalni meg kápézni meg minden faszááűáányos.
még mindig kell segítség, vagy már nem aktuális? előbbi esetben pm. :)
"I wish I could, but I don't want to."

Ramiz

Megvan az ajándékom karira:
http://www.amazon.com/How-I-Got-Over-Roots/dp/B0029LX2LC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1257695148&sr=8-1

Meg persze minden random könyv, amire rákeresek és nem bírom nem megvenni... :D

Ha valaki más is rendelne amazonról, összeállhatunk egy csomira.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: Ramiz on 2009-11-08, 17:48:49
Megvan az ajándékom karira:
http://www.amazon.com/How-I-Got-Over-Roots/dp/B0029LX2LC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1257695148&sr=8-1

Meg persze minden random könyv, amire rákeresek és nem bírom nem megvenni... :D

Ha valaki más is rendelne amazonról, összeállhatunk egy csomira.
hmm. egy ilyen lehet hogy nekem is kéne...
még megfontoljuk

Darkstar

Ezt de megveszem majd májusban. Tamaki mindíg is az egyik gyenge ponton volt, ez a figura meg különösen bejön. Ilyen egészben
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Na figyeljetek! Az van, hogy nemsokára már nem lehet majd kapni a Gone With The Blastwave könyvecskét, most viszont baromi olcsón kapható, még szállítással együtt is!

Csak sietni kell!!!

Quote from: Zen on 2010-02-03, 18:07:50
EL SE HISZEM, ÉS MÉG VICCES IS

Ha hárman veszünk például, akkor fejenként kevesebb mint 2000(!) forint a képregény szálllítással együtt! Akkor is megéri simán, ha nem egy vaskos cucc.

Én benne vagyok, és tudok utalni is pénzt, de nincs PayPal-em. :D

Zsiga

Nekem is kéne egy, van Paypal-em is.

Próféta

Nincs PP-m, de asszem a GWTB kedvéért csatlakozhatok a Fazékista felekezethez, ha valaki lesz olyan kedves lerendezni és megrendelni  :angyali:
És így megvan a három. Például.

Fazék

ha még nem ment el a rendelés, akkor jelentkeznék negyediknek, úgy csak 1600 Ft fejenként, ha jól értelmezem.

Zsiga

Még nem ment el a rendelés, szerintem 1-2 napot nyugodtan várhatunk vele.

.Attila

Ramiz

Csak nehogy elfogyjanak...

Szerintem a Filmmaratonon fizessünk Zsigának és aznap este rendeljük is meg őket. :hopp: Ez a könyv, a Perry Bible...-el együtt, régóta  a DO WANT!!1! listámon volt.

Ramiz

Najó akkor rendeljük meg a képregényeket! Zsiga küldj egy árat meg egy bankszámlaszámot pm-ben.

Zsiga

Délután négyig minden érdeklődő ide vagy nekem privátba írja be hogy hány darabra tart igényt, addig nem tudok árat mondani amíg nem tudom mennyit rendeljek.
Négykor megrendelem a cuccot, és körbeküldöm mindenkinek a számlaszámom meg hogy pontosan mennyire jött ki. (Négy darabra számítva ~1750HUF.)

.Attila

Zsiga

Megrendeltem, ment körbe pm a sikeres nyerteseknek. :)

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Makos

Zsiga

Rendelek pár cuccot holnap reggel game.co.uk-ról, ha valakinek kell valami szóljon. (Vannak jó húsvéti akciók.)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2010-04-04, 17:25:30
Rendelek pár cuccot holnap reggel game.co.uk-ról, ha valakinek kell valami szóljon. (Vannak jó húsvéti akciók.)
átnézem a kínálatukat, még ma este szólok, ha kell valami, oszt majd elosztjuk a postaköltséget
amúgy testvéroldalán a gameplay-en általában ugyanazok az akciók szoktak lenni, ott is érdemes körülnézni, van hogy 1-2 fonttal olcsóbb ugyanaz. (és persze hamarabb is fogy el onnan)

szerk:
gameplay előny: preorder-es cuccok nem kerülnek extra postaköltségbe
gameplay hátrány: azt hiszem sima buborékos borítékban küldik az árut

game.co.uk előny: egész jó kartonpapírba csomagolva küldik az árut, a tok kevésbé sérülékeny (persze ettől még ugyanúgy előfordulhat, hogy a tokon belül kiesik a lemez és ide-oda esik a tokon belül. (szerencsére eddig egyszer sem karcolódott össze ennek ellenére)
game.co.uk hátrány: preorder-es cuccokat külön rendelésnek veszi, mindegyik preorder-es tételre rászámol 3 font postaköltséget

Lythis

Quote from: Zsiga on 2010-04-04, 17:25:30
meddig szólhatunk? :D

Zsiga

Reggel 8 körül fogok hazaérni, szóval kb. addig. De még az is lehet hogy csak délután fogom leadni a rendelést, attól függ lesz-e erőm reggel szórakozni vele.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Ha valaki rendel The Roots - How I Got Over CD-t, az nekem is rendeljen! :D :merci:

Fazék

Quote from: Ramiz on 2010-06-07, 16:20:31
Ha valaki rendel The Roots - How I Got Over CD-t, az nekem is rendeljen! :D :merci:
én már rendeltem 2 helyről is.
egyik helyről hivatalos megjelenés után 4-5. "sorry még nem tudjuk küldeni, nem kaptunk a beszállítótól" üzenet után visszamondták a rendelésemet, másik helyről egy hete kaptam meg a 2. "sorry.." levelet.
és jelenlegi font váltással olyan 3500 Ft-omba fog fájni a CD (amikor először előrendeltem kb még 305 Ft körül járt a font) :)

Fazék

Quote from: Ramiz on 2010-06-07, 16:20:31
ez a kérés még mindig él? csak mert meguntam az zavvi-s rendelésem csúszását és hajlandó lennék megrendelni amcsiktól egy boltból, amit korábban is használtam és a jelenlegi forint $ váltással, szállítással együtt kb 2600 Ft lenne. szólj ha kell, és meg is rendelem