Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

ignus

Jó képek! Saori: :cool:

Shadowolf :rotflol:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Soridan

MOst tértem csak vissza, egyelőre szavakat keresek... majd szólok pár dícsérő szót, ha leltem egyet-párat...
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Bruce

Good! (God?... izé Goddes? asszem így írják :) )

Super Shock... röviden SS... No comment.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Shock12

Quote from: SaoriElőkotortam a régi rajzaim és összeszedtem pár pacit meg D-sama-t legfőképp Kaliburnak :) ;)
VHD 1. - 6.
A képek kiválóak... ha a VHD csak ennyire darkos, akkor asszem egyenlőre kihagyom ... ^^''.

Kalibur

Quote from: Shock12A képek kiválóak... ha a VHD csak ennyire darkos, akkor asszem egyenlőre kihagyom ... ^^''.
Pedig naaaagyon jó. A képi megjeleítés sem hagy kívánnivalót és a sztori sem, de erről már áradoztam eleget az odavágó témákban  :)
Most csak annyit: KÖSZÖNÖM Saori mester, te továbbra is király(nő) vagy   :appl:
(D sama... drool-drool)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

Ezt tegnap éjjel rajzoltam...nem tudtam elaludni, és valahogy el kellett ütni az időt reggelig..:rolleyes:..hát olyan is lett..:rolleyes:

...Cry...
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

Quote from: SaoriEzt tegnap éjjel rajzoltam...nem tudtam elaludni, és valahogy el kellett ütni az időt reggelig..:rolleyes:..hát olyan is lett..:rolleyes:

...Cry...
Mi az, hogy olyan is lett?! Igenis jól sikerült. Ne szidd a műveidet, mert nem leszünk jóban ;) :)

Shock12

Quote from: SaoriEzt tegnap éjjel rajzoltam...nem tudtam elaludni, és valahogy el kellett ütni az időt reggelig..:rolleyes:..hát olyan is lett..:rolleyes:
A kép szép lett... de bár ne ilyen hangulatúhoz lett volna Ihleted... :( .

ignus

Quote from: Shock12A kép szép lett... de bár ne ilyen hangulatúhoz lett volna Ihleted... :( .

Télleg jó a kép... Gyönyörű!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Soridan

Quote from: ignusTélleg jó a kép... Gyönyörű!

Az... bár inkább lennének örömkönnyek :-/
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Bruce

Quote from: SoridanAz... bár inkább lennének örömkönnyek :-/

Egyetértek... Tényleg szép, és olyan szomorú...  :beken: Most a minimum, hogy egy vidám kép jön, mert fel kellene vidulnom  :rolleyes:

Soridan

Na akkor ez születik, ha háromszor megnézed egymás után a VHD-t, féltelihold van, a kutya vonítja az eget, neogótikus kis szobácskádban halkan percegnek a szuvak, miközben a pókhadosztályok bőszen ostromolják forgószékedet és a falon lógó Vampire - The Masquarade poszter egyenesen rád mered... nos ekkor, ha van a kezed ügyében egy 3 centis ceruzacsonk, és kellően kialvatlan vagy, valamint szívedet átjárja az éjszaka néma (tudom, kutyavonítás, részletkérdés, kucc^^" ) feketesége, nos akkor ezt fogod teremteni, ha reszkető kezed és a figyelő denevérek óvó tekintete is úgy akarja :D Vagymi ^^"

Sorry, nem vidám kép...vagy mégis. D kicsit mosolyog...na jó, majdnem  :rolleyes:

Vampire Hunter D - Bloodlust

Shadowolf

Quote from: SoridanNa akkor ez születik, ha háromszor megnézed egymás után a VHD-t, féltelihold van, a kutya vonítja az eget, neogótikus kis szobácskádban halkan percegnek a szuvak, miközben a pókhadosztályok bőszen ostromolják forgószékedet és a falon lógó Vampire - The Masquarade poszter egyenesen rád mered... nos ekkor, ha van a kezed ügyében egy 3 centis ceruzacsonk, és kellően kialvatlan vagy, valamint szívedet átjárja az éjszaka néma (tudom, kutyavonítás, részletkérdés, kucc^^" ) feketesége, nos akkor ezt fogod teremteni, ha reszkető kezed és a figyelő denevérek óvó tekintete is úgy akarja :D Vagymi ^^"

Sorry, nem vidám kép...vagy mégis. D kicsit mosolyog...na jó, majdnem  :rolleyes:

Hát ha te ilyenek rajzolsz kialvatlanul, akkor azt ajánlom aludjál jó keveset. :D

Soridan

Quote from: ShadowolfHát ha te ilyenek rajzolsz kialvatlanul, akkor azt ajánlom aludjál jó keveset. :D

Ha te ilyeneket ajánlasz nekem, akkor lerajzollak és összetéplek  :hehe: :D

Egyébként :merci:

Shadowolf

Quote from: SoridanHa te ilyeneket ajánlasz nekem, akkor lerajzollak

Hát, ha még rosszat is akarsz álmodni...:D

Soridan

Quote from: ShadowolfHát, ha még rosszat is akarsz álmodni...:D

Most már csak azért is lerajzollak :D Lehet rettegni ;) /komolyan/

Shadowolf

Quote from: SoridanMost már csak azért is lerajzollak :D Lehet rettegni ;) /komolyan/

Amíg másokat nem riogatsz vele, velem rendben. :D

Soridan

Quote from: ShadowolfAmíg másokat nem riogatsz vele, velem rendben. :D

Legfeljebb engedelmeddel akasztom ki a szobám ajtajára a tilos a belépés, harapós a kicsike felirat mellé :D

Shadowolf

Quote from: SoridanLegfeljebb engedelmeddel akasztom ki a szobám ajtajára a tilos a belépés, harapós a kicsike felirat mellé :D

:lol: nem is rossz ötlet. Lehet, hogy az albimban alkalmazni fogom. :rolleyes: :D

noriko

Quote from: SoridanSorry, nem vidám kép...vagy mégis. D kicsit mosolyog...na jó, majdnem  :rolleyes: Vampire Hunter D - Bloodlust
wow! nagyon nagyon  :jee:  ....alig mertem utána benyomni ezt az órai munkát! komolyan. submit nyomás előtt kétszer is kitöröltem...:D
Ti (kép postolók) milyen scannert használtok? hogyan kell beállítani, hogy jó legyen? mert nekem alig akart úgy kijönni, hogy ne hót sötét legyen a kép. :(
"I wish I could, but I don't want to."

Saori

Quote from: Bruce579Egyetértek... Tényleg szép, és olyan szomorú...  :beken: Most a minimum, hogy egy vidám kép jön, mert fel kellene vidulnom  :rolleyes:

Vidám kép..hátmajd igyexem...:rolleyes:

.Attila

Quote from: SoridanNa akkor ez születik, ha háromszor megnézed egymás után a VHD-t, féltelihold van, a kutya vonítja az eget, neogótikus kis szobácskádban halkan percegnek a szuvak, miközben a pókhadosztályok bőszen ostromolják forgószékedet és a falon lógó Vampire - The Masquarade poszter egyenesen rád mered... nos ekkor, ha van a kezed ügyében egy 3 centis ceruzacsonk, és kellően kialvatlan vagy, valamint szívedet átjárja az éjszaka néma (tudom, kutyavonítás, részletkérdés, kucc^^" ) feketesége, nos akkor ezt fogod teremteni, ha reszkető kezed és a figyelő denevérek óvó tekintete is úgy akarja :D Vagymi ^^"

Bárcsak mindössze ennyi feltétel kellene hozzá... :)
A képről a vélemény a gallery-ben.

Soridan

Quote from: norikowow! nagyon nagyon  :jee:  ....alig mertem utána benyomni ezt az órai munkát! komolyan. submit nyomás előtt kétszer is kitöröltem...:D
Ti (kép postolók) milyen scannert használtok? hogyan kell beállítani, hogy jó legyen? mert nekem alig akart úgy kijönni, hogy ne hót sötét legyen a kép. :(

Még egy ilyen beszólás valakitől holmi bátortalanság végett, és azonnal lóra kapok, hogy lepárbajozzam a talpáról az illetőt  :grrr:  :)

Egyébként nekem scannelés után mindig túl világosak a képek, ezért egy képszerkesztővel átbuherálom a gammát. Ennyi.

noriko

Soridan! en garde! :p

Ezt már én is átbuheráltam, főleg mivel elsőre túlzottan átütött a hátoldalon található Btk. 137. §-a.. :D  (na jó, most megyek vissza tanulni..)
"I wish I could, but I don't want to."

Soridan

Quote from: norikoSoridan! en garde! :p

Ezt már én is átbuheráltam, főleg mivel elsőre túlzottan átütött a hátoldalon található Btk. 137. §-a.. :D  (na jó, most megyek vissza tanulni..)

/me előkapja szúr-o-mata pallosát és térdre kényszeríti egy haránt-szélmalomkörzéses alulcsapott támadással Norikot.

Szép dolog az önbizalom ;)

:jee: rajz :)

Saori

Quote from: Soridan/me előkapja szúr-o-mata pallosát és térdre kényszeríti egy haránt-szélmalomkörzéses alulcsapott támadással Norikot.

Micsoda Lovag az aki nőkkel ilyet tesz..:rolleyes:

Soridan

Quote from: SaoriMicsoda Lovag az aki nőkkel ilyet tesz..:rolleyes:

/me döbbenten áll néhány dermesztően hosszú pillanatig, majd eszelős sebességgel felfeszíti rozsdától csikorgó sisakrostélyát.

"He? Illetve... Na neem. Ne már megint!"

/me kétségbeesetten földhöz vágja már amúgy is erősen deformált sisakját és összetörten térdreborul.

Alássan megkövetlek noriko... de a hajamtól és a sisaktól nem látni semmit (s a hangok is csak tompán jutnak el hozzám)  :beken:

--------------------
Elvonulok remetének.

Tiaro

Mivel már rég tévedtem erre, annyit szeretnék hozzáfqzni a dologhoz, hogy királyak a rajzok.
Remélem mindenki hasznosítani fogja választékos, és precíz kritikámat a további fejlodéséhez.  :)
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Bruce

Fent található tömör és találó kritikához annyit fűznék hozzá, hogy: Bezony!

Kvikveg

Saori!  :hail:
Ezekutan nekem is meg kell probalnom!
:wtf: Kvikvegnekigyurkozikhogylekuzdjedepressziojat. Es nekiall.. Reszkessetek! :hehe:

Addigis:
Van es Hitomi
Ez volt az eddigi csucsteljesitmenyem anime teren. Az eredeti rajz nem az enyem, en csk "kiszineztem" :rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.