Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Marox

Quote from: AleyneRomantikus öngyilkosság
Osztálykiránduláson beszélgettem néhány lánnyal. Egyikük úgy gondolta, nincs is szebb halál annál, ha körülveszed magad liliomokkal... Ezt rajzoltam le. :)
Thor
A germán mitológia viharistene, tussal...
Csenrézi
Ezt pedig apukámnak rajzoltam karácsonyra, szintén tussal. A Szeretõ Szemek Buddháját ábrázolja.

Szépek, gratulálok hozzájuk. :jee:

Meske

Grat Aleyne! Nagyon ügyes vagy!! :jee:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Baldy

Quote from: MeskeGrat Aleyne! Nagyon ügyes vagy!! :jee:

Csatlakozom az elõttem szólóhoz :)
Grat Aleyne! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Meske

Ezt ma rajzoltam. Szegényke elég béna lett....

Djinn

Quote from: MeskeEzt ma rajzoltam. Szegényke elég béna lett....
Szerintem jó! Teccik a szeme!  :)
Örülnék ha én ilyet tudnék rajzolni  :(
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Meske

Quote from: DjinnSzerintem jó! Teccik a szeme!  :)
Örülnék ha én ilyet tudnék rajzolni  :(
Köszi! :merci:
A szemével dolgoztam a legtöbbet, de szerintem ez meg is látszik. Egyébként rotlinggal (jól írtam le? :o) készült.
Amikor apukámnak megmutattam azt mondta rá, hogy egy UFO...

.Attila

Quote from: MeskeEgyébként rotlinggal (jól írtam le?)
Rotring ;)

Meske

Quote from: TriviRotring ;)
Köszi!
A lényeg az, hogy megértetted mit akarok kifelyezni, azzal a borzasztóan rossz helyesírásommal... :)

Freyja

Hû de rég jártam erre megint...gyûlnek a rajzok rendesen!
Aleyne, Meske, gratula! :cool: Ha lesz még egy kis idõm, végignézem az elõzõ oldalakat is :) A galériát pár napja néztem, Kalibur szélangyala nagyon ott van  :appl:
Tegnap én is rajzolgattam tanulás helyett...az az érzésem, meg is lesz az eredménye..:(
rokkerarc
elf

Meske

Köszi Freyja és grat neked is a rajzaidhoz, mert nagyon jók! Az elf különösen tetszik! :cool:

Kvikveg

Quote from: MeskeEzt ma rajzoltam. Szegényke elég béna lett....
Áááááááááá! Segítség! UFO!!!  :eeek::rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Meske

Quote from: KvikvegÁááááááááá! Segítség! UFO!!!  :eeek::rotflol:
Kösz... Ez nagyon kedves volt... (Önbizalmam most a padlót súrolja, vagy talán inkább a pokol fenekét...)

Kvikveg

Quote from: MeskeKösz... Ez nagyon kedves volt... (Önbizalmam most a padlót súrolja, vagy talán inkább a pokol fenekét...)
Nyugi, ez csak attol van, hogy holnap diplomavizsgazom, es irnom KELL a diplomaeloadasomhoz a .ppt anyagot, es elegem van mindenbol.
Szoval nem kell komolyan venni. :wtf:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: MeskeKösz... Ez nagyon kedves volt... (Önbizalmam most a padlót súrolja, vagy talán inkább a pokol fenekét...)
Miért? Ahelyett, h inkább növekedne... Egészen az égig, ahol majd találkozhatsz a lerajzolt lényeddel :3x3: Õk odafönt biztos jobban fogják majd értékelni a szép rajzodat, mint a gyarló, korlátolt emberek  :D  ;)

Csak nehogy odafönt a klánom vadászaival találkozz...

Djinn

Nahát!  :ejj:
Szörnyûek vagytok.
Értékelhetnétek, hogy Meske vette a fáradtságot és megosztotta velünk, amit alkotott!
Nekem igenis tetszik! Akinek meg nem az mutasson jobbat, amit õ rajzolt és építõ kritikát írjon másokéra :hehe:  :)

Kvikveg : Sok sikert holnapra!  :)

katz

Quote from: DjinnNahát!  :ejj:
Szörnyûek vagytok.
Értékelhetnétek, hogy Meske vette a fáradtságot és megosztotta velünk, amit alkotott!
Nekem igenis tetszik! Akinek meg nem az mutasson jobbat, amit õ rajzolt és építõ kritikát írjon másokéra :hehe:  :)
Hétvégén végre lesz egy kis idõm. Nekiülök és rajzolok vmi szépet, de sztem azt te aligha fogod majd értékelni :rolleyes: :__devil:
Én is hasonló állapotban vagyik most, mint Kvikveg (a héten már a 4. vizsgám lesz) szal most belõlem is dõl a hûlyeség (ld.: cosplay :rotflol: )

Djinn

Quote from: katzHétvégén végre lesz egy kis idõm. Nekiülök és rajzolok vmi szépet, de sztem azt te aligha fogod majd értékelni :rolleyes: :__devil:
Én is hasonló állapotban vagyik most, mint Kvikveg (a héten már a 4. vizsgám lesz) szal most belõlem is dõl a hûlyeség (ld.: cosplay :rotflol: )
Ne gondold! Én teljes analfabéta vagyok a rajzoláshoz!! Úgyhogy mindegy mit ábrázol, ha le tudod rajzolni, nekem már zseni vagy!!  :rotflol:  

És sok sikert a 4. vizsgádhoz!  :)

Mindenkinek sok sikert, aki mostanában vizsgázik még!!!

Relunx

Hmmm látom szép számmal gyûlnek a rajzok, és mindegyik egész jóra sikeredett.

Elnézést kérek, mindenkitõl, de sajna még várnotok kell arra a group-os rajzokra.
Tudjátok elég sok idõmet elveszi a suli + yugioh + szerepjáték + amv készítés + bloodbowl + stb miegymás - tudom jó kifogás :D
De a jó munkához idõ kell! Szal még kell egy kis idõ míg a kellõ ihlet megszáll és szabadjára engedem a képzeletem amit a ceruzám majd ábrázol :D, micsoda szöveg, néha egészen én is meglepõdõm magamtól...tán egy költõ is megszált!?
Hiába a mûveszek elég különös figurák. :rolleyes:

Relunx

katz

Quote from: DjinnÉs sok sikert a 4. vizsgádhoz!  :)
Köszi. Meglett 4-esre. Kézi lõfegyverek tervezése és gyártása tárgyból vizsgáztam egyébként.
Quote from: DjinnNe gondold! Én teljes analfabéta vagyok a rajzoláshoz!! Úgyhogy mindegy mit ábrázol, ha le tudod rajzolni, nekem már zseni vagy!!  :rotflol:  
Régen szerettem rajzolgatni, de már vagy 6 éve csak mûszaki rajzokat készítek. Most van némi szabadidõm, ezért megint hozzákezdem rajzolni. Egy késõbbi rajzhoz, amit el akarok majd készíteni szükségem lesz egy kutyafejre. Mivel nincs kutyám, ezért gondoltam csak úgy rajzolok egyet, netes képek felhasználásával. Ez lett belõle. Kérném a konstruktív kritikát. Mi nem jó rajta? Mit kellen megváltoztatni? Hogyan?

Moha

Szerintem egyáltalán nem lett rossz, én még ilyet sem tudnék.
Bár kicsit mintha szétfele nézne, és talán túl kerek a pofája. De ez csak az én - nem túl mûértõ - véleményem. ;)

katz

Quote from: MohaSzerintem egyáltalán nem lett rossz, én még ilyet sem tudnék.
Bár kicsit mintha szétfele nézne, és talán túl kerek a pofája. De ez csak az én - nem túl mûértõ - véleményem. ;)
Így utólag a jobb szeme tényleg egy kicsit kancsal...

katz

Quote from: MohaSzerintem egyáltalán nem lett rossz, én még ilyet sem tudnék.
Ez milyen?

Djinn

Quote from: katzEz milyen?
Aranyos kutyuli  :p
Szakmailag nem tudom értékelni, de nekem tetszik!

Moha

Quote from: katzEz milyen?
Határozottan jobb lett szerintem! Gratula!
A másik rajz is jó :)

Hearty

régebben már mutattam itt pár rajzomat, és mivel most volt idõm és bescanneltem újakat, gondoltam megint megteszem
elsõ
második
3.
4.
5.

építõjellegû kritikának örülnék  :rolleyes:
"There are no dangerous weapons; there are only dangerous men. -Robert A. Heinlein"

Rounin

Quote from: KaliburCa mióta ceruzát tudok fogni a kezembe... anime stílus? Na azt csak nemrégóta...

Erre csak azt tudom mondani, hogy azám. Mióta elbírom a ceruza súlyát (meg a tanulás helyetti firkálgatások eredményeképpen születõ pofonokét :p :D )

Anime stílust meg nagyjából 2003 szeptemberétõl :)
Quote from: Heartyépítõjellegû kritikának örülnék  :rolleyes:

Annak mi is :rolleyes: de ritkán van olyan :D

Rounin

Quote from: Heartyépítõjellegû kritikának örülnék  :rolleyes:

Annak mi is :rolleyes: de ritkán van olyan :D

Rounin

Quote from: RouninAnnak mi is :rolleyes: de ritkán van olyan :D

Látod? Egy szóval sem illették Griffisu-rõl készült rajzom :P Permanens ignore? :P

Alucat

Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

Bruce

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!