Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

megjelent, mert beleraktam a view-t.

kep2
kep3

igy... (de meg mindig nem vilagos, hogy miert postolsz be broken linket, amirol tudod, hogy nem mukodik... mind1. nem idegelem magam tovabb, a minuszod megkaptad.)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Bishop

kösz ,amugy azért linkeltem mert később editeltem oda hogy lehet nem jó
off vége

mikusmate

Na ma is csináltam egy rajzot ^^
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060814/hellsing_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
most vettem észre hogy egy kis részletet elfelejtettem "beszínezni", de nem mondom meg hogy mi, mert akkor feltűnőbb :D (újra meg nincs kedvem beszkennelni :))

Bishop

houston egy kis gond van :frown:
nem jeleníti meg nekem

Xaga

Quote from: carfanatic on 2006-08-14, 15:07:12
houston egy kis gond van :frown:
nem jeleníti meg nekem

houston carfanatic-nak: nálunk minden rendben.

Quote from: mikusmate on 2006-08-14, 14:54:02
Na ma is csináltam egy rajzot ^^
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060814/hellsing_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
most vettem észre hogy egy kis részletet elfelejtettem "beszínezni", de nem mondom meg hogy mi, mert akkor feltűnőbb :D (újra meg nincs kedvem beszkennelni :))

Érdekes az orra :)

Araki

Quote from: Xaga on 2006-08-14, 15:12:44
Érdekes az orra :)
Alucard orra eleve nem átlagos, de nekem inkább a jobb karja szúrja a szemem. De amúgy jó. :jee:

Bishop

na most sikerült,hát nem nagyon vagyok othon hellsing-ben,de nekem a karja aza mi kicsit zavar mint ha kiszívták belőle a vért :D

mikusmate

Hát igen.. télleg a karja egy kicsit vékonyka lett :P nem baj... van még idő fejlődnöm :P

Bishop

na én is felteszek már egy fullmetal-os arcot,eredetileg scart akartam de rájöttem armstrong könnyebb :D
következő Glutony lesz,legalább próbálom megfogadni member tanácsát és az elvont rajzolásuakat rajzolom :redface: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060814/20060814040_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lt. Simoan Blarke

mikusmate: nekem tetszik. (mondjuk volt valami megmagyarazhatatlan rosszerzesem, amikor a fejet neztem, aztan rajottem, hogy igen, az orra...) mondjuk a bal karja kicsit... erdekes lett. de nem rossz :)

carfan: ez baromijo lett  :cool: :jee: csak a fuleivel van nemi gond, de ez csak kukacoskodas, tenyleg :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

SpawnOfHell

Quote from: carfanatic on 2006-08-14, 18:06:12
na én is felteszek már egy fullmetal-os arcot,eredetileg scart akartam de rájöttem armstrong könnyebb :D
következő Glutony lesz,legalább próbálom megfogadni member tanácsát és az elvont rajzolásuakat rajzolom :redface: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060814/20060814040_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nagyon jó lett! Én nem látok rajta semmi hibát... :appl:

Bishop

kösz mindenkinek

itt van akkor Gluttony,a kép minősége szerintem tont rajta egy kicsit de ezt döntse el más,a szimbólumot meg elkapkodtam
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060814/20060814045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha valaki lát kenés nyomot akkor,mondom,hogy nem szokásom elkenni a rajzokat,de mivel a photoshop kínai nekem(ebben nem akarok témát nyitni az off-ban megint)és így akartam kicsit egyöntetűbbé tenni

Member a kép volt ilyen de lehet majd máskor odafigyelek

Member

Quote from: SpawnOfHell on 2006-08-14, 20:51:15
Nagyon jó lett! Én nem látok rajta semmi hibát... :appl:
Max annyi, hogy az FMAban az arc peremein vannak a szemek, nem középen.

Lt. Simoan Blarke

hm. ez a Gluttony nagyon elborult lett, meg picit tengelyben dolt a feje (tehat a szeme az vizszintesen van egymas mellett, de a fej alap ovalisa meg ferde). a jel valoban picit el van kapkodva, de azert annyira nem veszes (viszont az is egy picit mintha meg lenne dolve...  :eek: ). viszont szerintem a maszatolas lerontja az osszkepet.

Bishop

féltem is feltenni,bár ezt a szemes fejes dolgot észre se vettem :frown:

Xaga

Quote from: Member on 2006-08-14, 20:54:47
Max annyi, hogy az FMAban az arc peremein vannak a szemek, nem középen.

Alkotói szabadság, szerintem jó lett. {+}

Draconire

Hát másolás nélkül még nem tudok normálisan rajzolni /pár halálmerev alak-kezdemény után ideiglenesen feladtam/, így másolgatni fogok még egy ideig, na de nem is magyarázkodok it sokat, íme a rajz:
Nagato Yuki

Bishop

gmer:jó lett :jee:

nem tudnátok olyan animeket,vagy képeket mutatni amiben egyéni a rajzolás,aféle szüreális mint a one piece?

Member

Gmer: Aranyos, ugye ő volt/van a sign-edben? (nekem ki vannak ugyebár kapcsolva)
carfan: Hmmm... Jungle wa itsumo Hale nochi Guu jó? ^^

Lt. Simoan Blarke

Gmer: olyan jo lett, hogy azonnal megfajdult tole a gyomrom. :D

Draconire

Quote from: Member on 2006-08-15, 13:11:03
Gmer: Aranyos, ugye ő volt/van a sign-edben? (nekem ki vannak ugyebár kapcsolva)
Igen, egy ideig ő volt ^^

És köszönöm a dícséreteket  :smile:

Próféta

Quote from: Gmer on 2006-08-15, 11:47:44
Hát másolás nélkül még nem tudok normálisan rajzolni /pár halálmerev alak-kezdemény után ideiglenesen feladtam/, így másolgatni fogok még egy ideig, na de nem is magyarázkodok it sokat, íme a rajz:
Nagato Yuki
:cool: de legközelebb még bambábbra kérjük :)

Quote from: carfanatic on 2006-08-15, 13:09:35nem tudnátok olyan animeket,vagy képeket mutatni amiben egyéni a rajzolás,aféle szüreális mint a one piece?
Te akartad...
Mind Game (a lapon az összes kép egyetlen anime filmből származik!)
Afro Samurai
Samurai Champloo: 1 2 3
Azumanga Daioh (ha ezt az openinget nem láttad, semmit nem láttál)
A már említett The jungle was quiet, then along came Guu / Haré+Guu / Jungle bláblá Guu
Matriculated 1 2

Ha ennyiből nem találsz elég absztraktat, akkor gratula.
szerk: linkek javítva
szerk2: most már tényleg javítva

Xaga

Quote from: Gmer on 2006-08-15, 11:47:44
Nagato Yuki

SuperB (+) copycat now show us something original  :hehe:

Lt. Simoan Blarke

_imho_ a Samurai Champloonak max. az openingje szurrealis, egyebkent tok normalis a rajzolasa... es az Azumanga se annyira elvont rajzolasi szempontbol (kiveve a "nooo" jellegu megnyilvanulasokat). egyebkent a jungle link nekem egy URL-rol szolo txt-t hoz be.
edit: most mar mukodik. ez az Azumanga es a School Rumble gyengebb pillanatait idezi :D

de ha mar SC opening, akkor CB opening is eleg elvont. 1 2 3 4

legalabbis nalam ez lefedi a szurrealitas temakorenek egy hatargorbejet :)

Araki

Bishop

Nos elösször is kösz mindenkinek

Amit Member küldött,az nekem gyerekes,de azért rajzoltam egyet,ha tudom felteszem.
Amiket Próféta adott,nagyon jók,a Samura champloo-t ismerem és próbáltam lerajzolni de nem találtam soha egy olyan képet se amit igazán le tudtam volna rajzolni,nem könnyű :frown:.Az Afro Samurai-ról többet akarok majd tudni lehet megnézem,elsőnek az a kép nagyon megtetszet bár kétlem hogy sikerülne valaha lerajzolni.Az utolsó elég érdekes,majd keresek képeket és megpróbálom lerajzolni.
Még nem láttam az amv-t szerintem még az anime-t se de mindjárt megnézem*lee nice guy position* :jee:

Araki tetszik a kép,de leginkább a szinezés

Próféta

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-15, 14:01:03
_imho_ a Samurai Champloonak max. az openingje szurrealis, egyebkent tok normalis a rajzolasa...
Ebben van igazság.
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-15, 14:01:03es az Azumanga se annyira elvont rajzolasi szempontbol (kiveve a "nooo" jellegu megnyilvanulasokat).
Azért szvsz nem is olyan ritka, amikor elveszti a kapcsolatát a realitással :) gondolok itt a leszerelhető loknikra, a hogyishívják buzgómócsing csaj kirohanásaira...
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-15, 14:01:03egyebkent a jungle link nekem egy URL-rol szolo txt-t hoz be.
thx, és halljátok szavam: Próféta láma vala.
Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-15, 14:01:03de ha mar SC opening, akkor CB opening is eleg elvont
Szerintem meg ez nem annyira, de végül is nézze csak meg carfanatic, a végén még elkezd James Bond openingeket rajzolni :D

Quote from: carfanatic on 2006-08-15, 14:03:12
Az Afro Samurai-ról többet akarok majd tudni lehet megnézem,
Októberben fog megjelenni :) De ha most meg tudod szerezni, szerintem itt és jó pár más magyar fórumon aranyba öntik a neved :)
Quote from: carfanatic on 2006-08-15, 14:03:12Még nem láttam az amv-t szerintem még az anime-t se de mindjárt megnézem*lee nice guy position* :jee:
Ez melyik animére vonatkozott?

Bishop

Azumanga-ra vagy mire,amit adtál
próbálkozom az animatrix-al,csak a haj itt mág nehezebb mint amugy,pedig az arcok tetszenek

mikusmate

Nos íme a mai darab ^^
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060815/beolvas_s0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a karján a színezés kicsit halványabbra sikeredett, de már nem volt erőm erősebben színezni :D