Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Solid Snake

Quote from: Eberinu on 2007-03-01, 12:20:33
Choco-kám^^ Még csak egy egyszerű vázlat, de ha színt kap.... :D

Az igen...  :tezsvir:

Csak kíváncsiságból, mennyi időt vett igénybe a "vázlat" elkészítése?

Eberinu

2 órát kb. Suliban unatkoztam,aztán rajzoltam...

Solid Snake

Quote from: Eberinu on 2007-03-03, 17:07:26
2 órát kb. Suliban unatkoztam,aztán rajzoltam...
Gratulálok, nem semmi.  :cool:

Draconire

Solid Snake

Draconire

Soldier

Quote from: Eberinu on 2007-02-06, 12:06:04
Na újra töltöm a rajzaim is,mivel ahol volt,az az oldal nemmüxik:

Chii

my favorite ^^ saved

es grat

Eberinu

Arigatoooo^^

Araki

Eberinu, te értesz valamihez! :jee:

Ezt Memberkének kreáltam névnapja alkalmából, bár tudom, hogy ahol lehetett ott elrontottam...

kelvor

Quote from: Soldier on 2007-03-04, 14:25:41
Quote from: Eberinu on 2007-02-06, 12:06:04
Na újra töltöm a rajzaim is,mivel ahol volt,az az oldal nemmüxik:

Chii

my favorite ^^ saved

es grat

Jaj, Chobits, az egyik kedvencem, de jó , hogy benéztem ide :hopp:  Valakit nem ihletett meg a Love Hina anime? Ha igen, ne habozzon megmutatni :smile: Nagyon jó rajzok, csak így tovább!  :appl:

Member

Egyszerre hátsó borító és Propaganda (Cosplay) :D

Btw. Love Hina engem csak arra ihletne meg, hogy atomot küldjek minden népesebb városnak. :__devil: :haha:

kelvor

Quote from: Member on 2007-03-15, 16:51:06

Btw. Love Hina engem csak arra ihletne meg, hogy atomot küldjek minden népesebb városnak. :__devil: :haha:

Ezek a mai művészek...hmhm :D

Member

Quote from: kelvor on 2007-03-16, 02:45:58
Ezek a mai művészek...hmhm :D
Nem tudom, hogy melyik filmben, de volt egy f@szi, akinek az volt a művészet, hogy minél szebbeket robbantson. :haha:

Ez csak félig fanart, de csináltam egy új háttérképet az oldalamhoz, mert már kicsit untam azt a világos babafílinget.
(Azt nézzétek el nekem, hogy nem használok Photoshop-ot :redface: )

Eberinu

Csináljunk már egy olyat, hogy mindenki lerajzolja magát :D Na? Akár milyen ruhát lehet tervezni,de tükrözze a személyiségedet :D Ki száll be?

Member

Én már megcsináltam 1x magam egy valentinos képen, ám legyen. :)
Viszont ezen a héten ne számítsatok rá, túl sok dolog jött össze erre a pár napra... :/

Próféta

Quote from: Eberinu on 2007-03-16, 10:49:57
Csináljunk már egy olyat, hogy mindenki lerajzolja magát :D Na? Akár milyen ruhát lehet tervezni,de tükrözze a személyiségedet :D Ki száll be?
Én beszállok, ebbe a razjba minden tudásomat beleadtam. A személyiségemet is tükrözi.

Draconire

Solid Snake

Beszállok a buliba: THE ANI"ME" :D
Az nem volt kritériumba szabva, hogy ceruzával vagy Photoshop (+egér) segítségével készüljön el az alkotás, ugye?  :smile:

Quote from: Gmer on 2007-03-16, 20:24:48
THIS IS HOW I LOOK LIKE WHEN I WATCH OVER /V/.
WTF!  :wtf: DO U LIKE BUNNIES?  :hehe:

Eberinu

Na ez egy gyors sketch magamról tablettel :P majd csináok igényeset is, ezt negyed óra alatt dobtam összze.
Eberinu

Meske

Quote from: kelvor on 2007-03-14, 02:24:59
Valakit nem ihletett meg a Love Hina anime? Ha igen, ne habozzon megmutatni :smile: Nagyon jó rajzok, csak így tovább!  :appl:
De engem még régebben megihletett! :)
Kaolla

Jé, de érdekes! Nemrégiben pont az volt a házi rajzból, hogy rajzoljunk önarcképet, s meg is csináltam de elég szánalmas lett, szóval nem igazán volt szándékomban megosztani másokkal... De ha nagyon akarjátok majd bescannelem... :P
Ja, és még régebben Mohát is lerajzoltam chibiként szülinapjára. Na, az jól sikerült, csak nem akarja besccannalni, pedig végre lenne egy olyan képe a neten, amin jól néz ki!  :hehe:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Raggie

Quote from: Próféta on 2007-03-16, 19:17:01
Quote from: Eberinu on 2007-03-16, 10:49:57
Én beszállok, ebbe a razjba minden tudásomat beleadtam. A személyiségemet is tükrözi.

:cool: Eddig ez a legjobb! :lazza:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

LuckyDingo

Anime mangához nem sok köze van, meg fanarthoz se, de ha már magatokról csináltok képeket akkor berakom a Photoshoppos önarcképemet.. /tom tom elég elcseszett fejem van XD/
:PPP
http://www.deviantart.com/deviation/51642857/

SpawnOfHell

Hű de rég rajzoltam már valami értelmeset...^^;
De barátnőm már lassan másfél hete nyaggatott, hogy rajzoljak valamit az emlékkönyvébe.
És hát ez lett belőle.^^

Bishop

http://kepfeltoltes.hu/070327/20060427191_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ez ugyan nem ANI'ME,és a minőség is béne de elivleg én volnék :D

Member

True love ^^'
[spoiler]Sajnos L a létező leglehetetlenebb arcú karakter, amit eddig láttam, így elsőre nem nagyon ment... :/[/spoiler]

Fubenalvo

Höhőő, hát akkor ittvok én rajzban :)
Eléggé elkapkodott 5-6 perces kézirajz és kb 10 perc photoshop. Most nem volt türelmem szöszölni és mellette nem is vagyok egy Van Gogh... ^^"
[spoiler][/spoiler]

A rajzon a tervezett hosszúságú hajam van, jelenleg a dolog folyamatban.

Összehasonlításnak ittvok életnagyságbaaan :D
[spoiler][/spoiler]

------------------------------------------------------------------------------------

Quote from: SpawnOfHell on 2007-03-27, 15:21:35
Hű de rég rajzoltam már valami értelmeset...^^;
De barátnőm már lassan másfél hete nyaggatott, hogy rajzoljak valamit az emlékkönyvébe.
És hát ez lett belőle.^^
Baromi szép, bár én is így rajzolnék. :)
Kép alapján vagy saját beállítás?

Rounin

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-04-03, 13:35:48
True love ^^'
[spoiler]Sajnos L a létező leglehetetlenebb arcú karakter, amit eddig láttam, így elsőre nem nagyon ment... :/[/spoiler]
Jó lett az. :jee:
Ki a másik karakter L mellett? 

btw: L (egy régebbi rajzom)

Quote from: Fubenalvo on 2007-04-03, 18:21:53
Höhőő, hát akkor ittvok én rajzban :)
[spoiler][/spoiler]

Szintén jó.  :tezsvir:
(Habár egy kis kukacoskodás: a rajzon a "Kispál és a Borz" felirat a póló jobb oldalán van, míg a valóságban a bal oldalon.  :ejnye:)

Quote from: Rounin on 2007-04-08, 17:06:43
Ez meg én :p
Nice ears.  :lazza:

SpawnOfHell

Több hetes késés után elkészült a Code Geass-es fanartom! :hopp:
Már elegem lett, hogy sosem volt időm befejezni, szóval tegnap éjfélig ezen kínlódtam.^^'

Íme^^

(Még mindig nem tudok egyenes vonalat húzni^^')

Quote from: FubenalvoBaromi szép, bár én is így rajzolnék. :)
Kép alapján vagy saját beállítás?

Köszi!^^ Ugyan nem szeretek másolni, de ezt másik kép alapján csináltam. :redface:

Eberinu

Mivel ma postázom a rajzaim, már megmutizhatom amiket a Con-ra készítettem  :Kiraly:
Fanart-Investigation
Original-Édes élet