Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Eberinu

Arrancar Eberinu & Christian ^^ <3
Grimm's relatives^^

Calintz

GrimmJow
Na énis kiteszem amit mostanában alkottam igy egy késő szombat hajnali órábanXXD
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

Yakumo

Quote from: Calintz on 2007-04-28, 03:42:04
GrimmJow
Na énis kiteszem amit mostanában alkottam igy egy késő szombat hajnali órábanXXD
Hoppá. Great! :jee:

Eberinu

Eberinu

Member

Nem ego kicsit, hogy magadat rajzolgatod? :D
Amúgy aranyosak, de remélem, hogy élőben nem ugranak szét ennyire a melleid, mert akkor sajnálnám szegény derék Christian-t. :rolleyes:

Eberinu

Ecsém, a póz miatt van ugy :D Azért nemtom láttál e már nőt melltartó nélkül,de nem egyenesen előre merednek ott a dolgok XDDD pfff...azért kösz....és Jah, egosita vok :P

Member

Nos, ha végiggondolod, hogy milyennek láttál animecon-on, és végiggondolod a kérdésedre a lehetséges válaszokat, szerintem már tudod. :D

Legutóbbi agyviharom:
Molestus (Nem, ő nem Haku, annak nem volt rés a hasán, amiből szúnyogok törnek elő ^^)

LuckyDingo

NAh csatlakozok én is a fanartosokhoz.. és ego vagyok /bár legkevésbé se hasonlít hozzám. sztem/
Szal egy Arrancar féleségként rajzoltam meg magam és *dobpergés* színes cerkával színeztem lol XD
Tom aránytalan meg minden, de nekem ez csak így megy lol :P[spoiler=ezitten]
[/spoiler]

minuszmiki

Teljesen jó  :jee:

Bishop

http://img159.imageshack.us/img159/8164/200705060292zz2.jpg

már egszer belinkeltem de akkor nem kaptam semmi kritikát, szal megint belinkelem, alapből én lennék mint vaizard de nekem nincs valami anime szerű fejem így kicsit sem hasonlít

LuckyDingo

Nah egy kis bleach fanart, a milyen lenne ha.. kategóriából :D Találjátok ki kiről lett mintázva ez a kép? :XDD

Member

Kon?

Ne már, hogy minden kapitánynak és helyettesnek van megfelelője az arrancaroknál?!

Eberinu

Quote from: LuckyDingo on 2007-05-24, 13:24:37
Nah egy kis bleach fanart, a milyen lenne ha.. kategóriából :D Találjátok ki kiről lett mintázva ez a kép? :XDD

Drága Grimmie ^^

LuckyDingo

Tess ki is színesítettem :D /meg persze cseppet letisztáztam a körvonalakat :D/

LuckyDingo

Nah gyakorolgatok :D Van egy fanart verseny a bleachhunon, lehet hogy nevezek :D mondjuk a következő alkotást ökörködésből csináltam :D Megnéztem milyen lehetne Grimmjow teljesmaszkkal :D Kicsit vaizardos lehet, de nem rossz :D
[spoiler][/spoiler]

Member

Egy ősmetál együttesnek lehetne akár a kabalája. :)

Eberinu

Jut eszembe, felkerültek a MAT oldalára a rajzversenyek rajzai, köztük a helyben rajzolós is. Én ezt csináltam akkor :P
Cirkusz témás

LuckyDingo

Full photoshoppal készült alkotás ^^" Kipbróbáltam ezt az árnyékolást is :S még nem megy valami jól :D Szegény karakternek még neve sincs ^^"""

Ha valaki találna neki jó nevet, szóljon :P

Member

Ejnye, átálsz a géprajzolás sötét oldalára? :p

A ZagZag megfelel? :)
(Ha tudnám, hogy hol él a kari, milyen a történet, akkor talán még lenne ötletem)

LuckyDingo

Nem tom XD  Komolyan nekiláttam rajzolni a line-toollal és ez lett :D Még én is meglepődtem XD Történetet nem találtam ki neki..Legyen remete démonkölyök, aki a hegyekben él ;)

Member

Shren'tumilous? :)
Vagy adj neki vmi ősmezepotámiai alsóbbrendű istennevet, most nincs kedvem ezért előtúrni a rajzkönyvet. :p

LuckyDingo

Nah egy kis Grimmjow release által ihletett kép.. spoilergyanús :D
[spoiler=Grimmcat][/spoiler]

minuszmiki

Lolgyanús  :D, a link elől viszont vegyél ki egy http-t meg az idézőjeleket belőle, mert így nehéz megnyitni. 

Solid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2007-07-02, 00:57:35
[spoiler=Grimmcat][/spoiler]

:bruhuhu: -- a röhögéstől  :D

LuckyDingo

Egy cseppet komolyabb, de még mindig Bleach :D /elkapott a Halibell őrület/, meg törölték a DA-ról az összesz színezésem, szal fanartozgatásba kezdtem :P /mondjuk ezt mindenhol elmondom XD/
Nah itt van :D a sima Lineartot nem mutizom :D Fent van az is DA-n szal aki akarja megtalálja :D
http://www.deviantart.com/deviation/59313655/

yaone

Bishop

NAGYON JÓK LETTEK! :jee:
Nem tudom elképzelni hogy tudsz ilyen részletesen és szépen szinezni.Egyszer szivesen végignézném a szinezési módszereidet :angyali:
Az elsőben van egy olyan 1980-90-es évek anime érzése nekem :Kiraly: . A másodikban meg a szinek tetszenek. Na és persze alapból mind a két rajz.
Bárcsak egyszer én is így tudnék és az enyémet dicsérnék deviantarton :frown: