Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Member

3. műhöz mérten nagyon jó. És pont három részen változtatnék. :D

Soldier

Quote from: Member on 2007-08-09, 22:31:08
3. műhöz mérten nagyon jó. És pont három részen változtatnék. :D

min ?, hallgatlak^^ btw köszi

Lythis

Quote from: Soldier on 2007-08-09, 21:26:27
MyThird/MyThird

Harmadik Művem?!
egyiken csak latszik vmi ,azert tettem fel 2-t mert a vaku nagyon kiszedet nem 1 halványabb vonalat.. tudom nem vmi mestermü de nekem tetszik :redface:
egész jó! persze, bele lehet kötni, de szerintem 3adik műnél még bőven belefér 1-2 "hiba".

motifator

Quote from: Soldier on 2007-08-09, 21:26:27
MyThird/MyThird

Harmadik Művem?!
egyiken csak latszik vmi ,azert tettem fel 2-t mert a vaku nagyon kiszedet nem 1 halványabb vonalat.. tudom nem vmi mestermü de nekem tetszik :redface:
Szép :) De tessék venni egy rendes vázlatfüzetet, és örökre elfelejteni a kockásat ;)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zsiga

Quote from: motifator on 2007-08-10, 01:05:20
Szép :) De tessék venni egy rendes Wacom Graphire táblát, és örökre elfelejteni a papírt ;)
FiXED

Member

Quote from: Zsiga on 2007-08-10, 01:09:57
Quote from: motifator on 2007-08-10, 01:05:20
Szép :) De tessék venni egy rendes Wacom Graphire táblát, és örökre elfelejteni a papírt ;)
FiXED
És megszólala az eretnek, akinek papíron nem megy. :__devil:

Zsiga

Quote from: Member on 2007-08-10, 10:55:12
És megszólala az eretnek, akinek papíron nem megy. :__devil:
Se papíron se digitáblán nem tudok rajzolni, de legalább nem is erőltetem...   :hehe::D

Soldier

Thanks  :redface: v.fütetet majd szerzek valhonan de tábla valahogy nem fekszik ^^

yaone

ha jól emlékszem, itt kérte valaki h szinezzem ki a tűzdémont
hát, az eredeti jobb  :frown:
http://kicsisup.deviantart.com/art/Fire-Daemon-color-62287407

Selmo

Aham, én voltam. És szerintem :cool: lett. :merci: Saved. :Kiraly:

A tökéletesség unalmas.

Member

Remélem, hogy minimálisan felismerhető, röpke fél órás szösszenet. :)

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-08-17, 19:01:18
Remélem, hogy minimálisan felismerhető, röpke fél órás szösszenet. :)

Nincs elég kockafeje (+ a ':3'-száj is hiányzik).  :ejnye: :lazza:

Member

Pont ezt akartam elkerülni, alapból lehetne a "japán south park". :ejnye: :D

Én

Szerintem jobb, mint az eredeti :szemuveges:

Cartmen

Én is csináltam egy gyors rajzot fél órán át csináltam
Itt van

Bishop

Egész jó,a szinezés főként. Mi ez? Yuyu Hakusho?  :jee:

yaone te meg ne menj el te vagy az én idol-om  :angyali: azoktól szinektől még mindig padlót fogok olyan jók és részletesek.

Cartmen

igen ez Yu Yu Hakusho

Member

Sajnos meglátszik a színeken, hogy nem adtál neki több időt. :(

Én

Én valamiért szeretem, ha ilyen a színezés :jee: Meg a yyh-t is, szal tetszik :)

Cartmen

Quote from: Member on 2007-08-27, 13:20:54
Sajnos meglátszik a színeken, hogy nem adtál neki több időt. :(

hát igen a 3. rajzom volt

Eberinu

Woolie make up

Yaone, respekt a munkádra :D Kicsit olyan,mintha tanultál volna már rajzot :P

Member

Nemigen tudok többet hozzáfűzni, nagyon jó lett. :jee:

yaone

Quote from: Selmo on 2007-08-14, 20:54:24
Aham, én voltam. És szerintem :cool: lett. :merci: Saved. :Kiraly:
akkor megvan a célszemély =)
lehet lesz démonhugica..meg démonnővér.. meg démonbishi, mivel egyik ismerősöm szerint olyan a csaj mint akit megbűvöltek :D.. egy épkézláb történet kitalálását meg arra bízom akinek lenne kedve hozzá

Quote from: Bishop on 2007-08-27, 11:48:48
yaone te meg ne menj el te vagy az én idol-om  :angyali: azoktól szinektől még mindig padlót fogok olyan jók és részletesek.
nadekérem  :redface:

Eberinu : szeretem az avatarod =) meg azt is nagyon szeretem aki rajzolta ;)
volt egy időszakom amikor úgy ültem le hogy na akkor én most komolyan tanulok rajzolni és végigmegyek a lépcsőfokokon, de 3 rajz után feladtam, rájöttem hogy se kedvem se időm :D egész embert igényelne ez
annyit szoktam megtenni, hogy mielőt nekiülök egy rajznak, keresek ( vagy készítek ) pár fényképet a beállításokról,  utánanézek az anyagok textúrájának, ilyesmi

amúgy a te rajzaid  nagyon jók
(most megpróbálok építő jellegű kritikát írni, bocs ha valaki kioktatásnak nézné )
ami hiányzik belőle, az a tervezés, hogy megnézd, az arányok, rövidülések konkrétan hogyan helyezkednek el
a vonalrajzaidon sokat finomítana, ha a megfelelő helyeken vastagabb vagy vékonyabb vonalat használnál
(közelebb lévő dolgokat vastagabb vonallal, illetve ha két rész fedi egymást térben ,akkor ott is ), pl:
http://www.frozenlilacs.com/files/works/lineart/rowenalineart.html
a szinezést nagyon leegyszerűsíted, nagyobb, mélyebb árnyékokkal térbelibb lenne a hatás

Eberinu

Jah, ennek az emberkének a rajzait már én is láttam, viszont rengeteg ilyen rajz painterrel és photoshoppal van megcsinálva, ami viszont nem igazán az én asztalom....nekem marad a ceruza....sajna rendes szines készletem sincs,ami meg kéne azt darabokba kéne megvenni. Copic készletre vágyom egy ideje,de egy olyan filc 1400Ft/db, és elég sok árnyalat van benne:D Jah, ált.az a baj a rajzaimmal, hogy megvan az elképzelés, és fejben rohadt jól néz ki,de gyorsan akarom megvalósítani. Amit leginkább a rajzaimból hiányolok, hogy kifejezéses legyen a figuráim arca..Nem az a merev tekintet...de nagyon ritkán jön össze.Néztem a tutorialod devianton, pl. az indigó eszembe se jutott soha, mindig az origi művön dolgoztam ki mindent,de ezek után ki fogom probálni azt is:D Meg aztán ceruzás rajzokat még bescannelve se olyanok mint egy photoshopban készült rajz.

Bishop

Eberimu: nekem rajzaiddal csak annyi a bajom hogy túl giccsesek,de mivel láthatóan jobban rajzolsz mint én full respect  :jee: Néha kicsit természetesebb vagy egyszerűbb,valósághűbb rajzott azért megnéznék.
Jah és no offense, ez is csak építőjellegű kritika

Eberinu

Én meg pont nem szeretem az egyszerűt :D Szeretem ha sok fantázia van egy rajzba,de köszi,nem vettem rossz néven a kritikát:)

Member

A fantázia és a giccs azért nem ugyanaz. Egy vigyázban, mereven álló kari egy ékszerbolttal a nyakán még nem éppen fantáziadús, szerintem az üzenetben rejlik a fantázia. :p

Eberinu-sama devarton, ezt te sem gondoltad komolyan... :confused:

Selmo

Quote from: Eberinu on 2007-08-29, 09:52:16
Woolie make up
Hozod a formádat. :D De ennek a nyaka nem lett kicsit vékony?

Quote from: yaone on 2007-08-29, 10:42:25
akkor megvan a célszemély =)
lehet lesz démonhugica..meg démonnővér.. meg démonbishi, mivel egyik ismerősöm szerint olyan a csaj mint akit megbűvöltek :D.. egy épkézláb történet kitalálását meg arra bízom akinek lenne kedve hozzá
:hail:

A tökéletesség unalmas.

Bishop

Quote from: Eberinu on 2007-08-29, 14:09:20
Én meg pont nem szeretem az egyszerűt :D Szeretem ha sok fantázia van egy rajzba,de köszi,nem vettem rossz néven a kritikát:)
A fantáziával nincs baj lásd yaone Elfei . Egyszerűbbre úgy gondoltam hogy mondjuk egy Elf vagy egy japán Gésa valami extravagáns kimonoba stb. Viszont ezt a szinkavalkádot néha soknak érzem. Próbálj 4-5 színt használni és azok árnyalatait és sokkal jobb az összhang szerintem. De persze ha te így élvezed a rajzolást akkor az más :)
El kéne már nekem is újra kezdeni rajzolni,azt hiszem neki is látok majd este