Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: BaldyMegnézném azt az ökröt, aki megveszi :)
Elsõként az állítólag Naruto által használt csuklópántot láttam meg, és tetszett az a falsch szöveg, hogy "Naruto által használt", mivel én sosem láttam rajta ilyet :D Na mindegy, lehet, hogy csak én vagyok vak, és Naruto ténylegesen hord ilyet  :eeek:
Aztán nehogy Shadowolf egy ilyenben jelenjen meg egyszer meet-en :rotflol:

Baldy

Quote from: katzAztán nehogy Shadowolf egy ilyenben jelenjen meg egyszer meet-en :rotflol:

Ha ez bekövetkezne, akkor megmutatnám ott helyben, hogyan is néz ki ez a szép rövidités: ROTFLOL :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Dragon

Quote from: katzAztán nehogy Shadowolf egy ilyenben jelenjen meg egyszer meet-en :rotflol:
A Sailormoon-os rucira gondolsz? Az tényleg  :lol: lenne.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Exo

Quote from: katzCosplay cuccok

:lol:

Télleg ritka nagy marha lehet, aki ilyenre kidob ekkora pénzeket...

Shadowolf

:nagyere: <-ezt neked :P

bpka000: sztem még a SM-os ruci a legigényesebb. Nem, ez nem azt jelenti hogy abba fogok meetre menni. :rolleyes:

Exo

Bemegy a roma a könyvtárba, odamegy a könyvtároshoz és megkérdi:
- Van Adyjuk?
- Nincs.
- És Petõfijük?
- Az sincs.
- Akkor mijük van?
- Kalasnyikovunk.
- És, az mit írt?
- Cigányokat.

katz

Quote from: Shadowolf:nagyere: <-ezt neked :P
Tudtam, h tetszeni fog :D
Quote from: Shadowolfbpka000: sztem még a SM-os ruci a legigényesebb. Nem, ez nem azt jelenti hogy abba fogok meetre menni. :rolleyes:
Miért nem? Pedig nagyon kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiii lennél  :rotflol:

Moha

Quote from: ExoBemegy a roma a könyvtárba, odamegy a könyvtároshoz és megkérdi:
- Van Adyjuk?
- Nincs.
- És Petõfijük?
- Az sincs.
- Akkor mijük van?
- Kalasnyikovunk.
- És, az mit írt?
- Cigányokat.
Jaaaaaj!

Amúgy cosplay: kínálat csak ott van, ahol kerelet is, szóval biztos akadnak, akik megveszik. :) Aztán majd készülnek a szörnyûbbnél szörnyûbb cosplay party képek. :D

Baldy

Quote from: Shadowolf:nagyere: <-ezt neked :P

bpka000: sztem még a SM-os ruci a legigényesebb. Nem, ez nem azt jelenti hogy abba fogok meetre menni. :rolleyes:

Pedig nagyon örültem volna neki :D
Biztos hogy nem akarod bevállalni? :hehe:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Animal

A marketing magasiskolája magyar módra!

Moha

Quote from: AnimalA marketing magasiskolája magyar módra!
Ejgen! :rolleyes: Ugyebár mindenhol aratnak az ilyen finom utalások éshát majmolni tudni kell...

Animal

Quote from: MohaEjgen! :rolleyes: Ugyebár mindenhol aratnak az ilyen finom utalások éshát majmolni tudni kell...
Szvsz az a baj, hogy ezek az utalások egyre kevésbé finomak+egyediek és úgy már egyaltalán nem poén... :hehe:

Baldy

Ez sajna igy van...
Erre jó példa az index mai fõ cikke: Durva reklámok

Animal

Quote from: BaldyEz sajna igy van...
Erre jó példa az index mai fõ cikke: Durva reklámok

Igen, olvastam én is. Szeretem a poénos reklámokat - valahogy jobban ösztökélnek a vásárlásra -, csak az a baj, hogy például errõl bizonyos okok miatt nehéz eldönteni: poénos-e vagy sem.  :confused:

Baldy

Quote from: AnimalIgen, olvastam én is. Szeretem a poénos reklámokat - valahogy jobban ösztökélnek a vásárlásra -, csak az a baj, hogy például errõl bizonyos okok miatt nehéz eldönteni: poénos-e vagy sem.  :confused:

Na hja.. De a Pumás reklm nekem tetszik... Kár hogy nem én voltam a modell :hopp:

Animal

Quote from: BaldyNa hja.. De a Pumás reklm nekem tetszik... Kár hogy nem én voltam a modell :hopp:

Na igen, az nem rossz, de csak akkor ha a jobb oldali modell vagy  :hopp:  :hopp:

Baldy

Quote from: AnimalNa igen, az nem rossz, de csak akkor ha a jobb oldali modell vagy  :hopp:  :hopp:

õõõõ... háááát... khm
Én is ara gondoltam  :eeek:

sirtomi

Quote from: AnimalIgen, olvastam én is. Szeretem a poénos reklámokat - valahogy jobban ösztökélnek a vásárlásra -, csak az a baj, hogy például errõl bizonyos okok miatt nehéz eldönteni: poénos-e vagy sem.  :confused:
Én nagyot röhögtem rajta. Meglepõ volt a vége :)

Baldy

Quote from: sirtomiÉn nagyot röhögtem rajta. Meglepõ volt a vége :)

Én még nem láttam, mert nem tudom ennél a gépnél lejátszani. De majd meglátjuk, ha meglátjuk :D

Animal

Quote from: Baldyõõõõ... háááát... khm
Én is ara gondoltam  :eeek:

Hogy ne legyek teljesen  :_off: , itt van a másik video, amit az index említ.

Fazék

Quote from: AnimalHogy ne legyek teljesen  :_off: , itt van a másik video, amit az index említ.
már régebben is láttam és sztem jó :) bár tény hogy elég durva...

Animal

Quote from: Blimpmár régebben is láttam és sztem jó :) bár tény hogy elég durva...

Igen, a korábban postolt video azért nem ennyire durva és poénosabb is végeredményben.  :rolleyes:

Moha

Az öngyilkos merénylõ még nem is rossz, bár hülye poén.
A macskás viszont undorító szvsz. :ejj:

Baldy

Hehe :)
Arab terroristás reklám tök cuki, most hogy meg tudtam nézni, nem olyan vészes, mint ahogy azt leirják. Az egyetlen, ami miatt durva lehetne, az a távol keleti helyzet, de valahogy ez engem hidegen hagy :D
A macskás viszont tényleg durva, és ez még egy ok arra, hogy ne szeressem a Ford "szar/2"-jét  :grrr:

Fazék

Quote from: MohaA macskás viszont undorító szvsz. :ejj:
bocsánat, igen ez tény hogy undorító, csak a morbid humor hívei ugorjanak neki, ezt elfelejtettem odaírni, sorry :(

.Attila

http://www.bbspot.com/Images/News_Features/2004/10/file_extensions/html.jpg" width="300" height="90">
Function keys-nél kellett volna egy F10 is (----> CS :D).

Fazék

Quote from: MohaAsszem viszont ezt már egyszer postolta valaki.
én még nem találkoztam vele, de ez esetben bocsi :)