Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Master PsychoYou are .html You are versatile and improving, but you do have your limits.  When you work with amateurs it can get quite ugly.
Nekem ez jött, de foggalmam nincs, miaz a html. Fel tud világosítani valaki?
html
En is meglepodtem, hogy megkerdezted...
Ha explorerezel: Nezet / Forras 1. sor.

Edit:
http://www.bbspot.com/News/2004/10/extension_quiz.php">
http://www.bbspot.com/Images/News_Features/2004/10/file_extensions/jpg.jpg" width="300" height="90" border="0" alt="You are .jpg You are very colorful.  Sometimes you forget things, or distort the truth.  You like working with pictures more than words.">
Which File Extension are You?

Elsore .swf lettem. Ma meg jpg... De ez asszem jobban passzol. Foleg az utolso mondat.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

teraflare

Quote from: BaldyRészermrõl szintén ez lettem :D
Detto. Már van egy triumvirátus!

teraflare

Ezt próbáljátok ki.
http://www.tetris1d.org/

hehe. nem tudok új hozzászólást nyitni, mivel az oldal Xipe szövegével ér véget.(már nem)
Itt a sör veszélye:
http://members.aol.com/matt999h/beer.htm

Xipe

Quote from: Master PsychoYou are .html You are versatile and improving, but you do have your limits.  When you work with amateurs it can get quite ugly.
Nekem ez jött, de foggalmam nincs, miaz a html. Fel tud világosítani valaki?

a html annyit jelent hogy Hyper Text Markup Language.
ez teszi lehetove szamunkra az internetes oldalakat.
peldaul ennek az oldalnak ez a kodja.
legalabb is egy resze:
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Karma XXL

Nem lepõdök meg annyira.. egyrészt a szöveg kb igaz, másrészt az Ogg a kedvenc formátumom :rolleyes:

Master Psycho

Kösz srácok! Különben ha van valami amihez hót hülye vagyok, akkor az a számtech. :(  Kérdezzétek csak meg Brucet, õ tudja tanusítani.
De most már ezt is tudom, és ennyivel okosabb lettem! :D
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Pirula

VIGYÁZAT, NAGYON MORBIIIID!!!
edit: bazz, ez nem megy, pedig az elõbb még itt volt!

TurboK

Quote from: katzA dohányzás öl!!!!
ezt már postolta valaki régebben.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

katz

Quote from: TurboKezt már postolta valaki régebben.
Lehet. Nem néztem végig a topicot.
És ezt?

Kvikveg

Quote from: katzLehet. Nem néztem végig a topicot.
És ezt?
A listabol 2 mar volt, de a tobbi nem  :rotflol:
Az olimpia halalos :lol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

És ezt?
Valakinek az aláírásába volt berakva anno, ha jól emlékszem.

Amúgy a belinkelt oldalon az olimpiás, az valami haláli :lul: A gátfutás a legjobb! :D:D:D

Kvikveg

Quote from: MohaValakinek az aláírásába volt berakva anno, ha jól emlékszem.

Amúgy a belinkelt oldalon az olimpiás, az valami haláli :lul: A gátfutás a legjobb! :D:D:D
Nekem is az jott be. De az uszas is tetszett. Az a hang, amikor teker fel-ala... :rotflol:

Djinn

Quote from: KvikvegAz olimpia halalos :lol:
Szerintem is  :lol:

Ha már olimpia...
1
2 gondolom ez jobban fog tetszeni  :rolleyes:

élesebb helyzetben  :hopp:
van még egy pár, de szerintem már ismeritek õket.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

.Attila

Hát nekem az olimpiás nem igazán jött be. Amiket ismertem már (YesNo, Europe & Italy) azok változatlanul kegyetlen jók :lol: A westernesben van pár jó poén, a horroros meg elég unalmas. A csajszi sikítása viszont nagyon tetszett (nem a hang ;)).

Moha

Quote from: Trivia horroros meg elég unalmas.
Csak, mint egy átlag horror film. :)

Marfy

Quote from: DjinnHa már olimpia...
1

Ekkora hülyeséget  :rotflol: .

Meske

Quote from: DjinnSzerintem is  :lol:

Ha már olimpia...
1

élesebb helyzetben  :hopp:
van még egy pár, de szerintem már ismeritek õket.
Ezek nagyon tetszenek! :lol:

A Bruno Bozetto-sak közül pedig nekem is az olimpiás tetszik!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Master Psycho

És ezt?
Nekem az Adamot nem töltötte be, a westernnel és a horrorral kapcsolatban osztom Trivi véleményét, a többi viszont haláli.  :lol:
Bár a Europe & Italy-nak adhatnánk azt a címet is hogy Europe & Hungary. :)
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Baldy

Az Italysat én is láttam, és nekem is az a véleményem, hogy nem árt, ha felfedezzük benne azt a kis magyar vonást is :)
Az olimpiásra azt mondom, hogy a Gusztáv féle olimpia-paródia ezerszer jobb, ezért nem tudtam annyira jónak találni, de azért 1-2 dolog aranyos volt benne :)
A Yes&No meg kifejezetten fárasztó és erõltetett sztem.

Amugy nekem ez tetszik:
Rocky is back!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyAz Italysat én is láttam, és nekem is az a véleményem, hogy nem árt, ha felfedezzük benne azt a kis magyar vonást is :)
Az olimpiásra azt mondom, hogy a Gusztáv féle olimpia-paródia ezerszer jobb, ezért nem tudtam annyira jónak találni, de azért 1-2 dolog aranyos volt benne :)
A Yes&No meg kifejezetten fárasztó és erõltetett sztem.

Amugy nekem ez tetszik:
Rocky is back!

ez se rossz.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Master PsychoBár a Europe & Italy-nak adhatnánk azt a címet is hogy Europe & Hungary. :)
Nem sok a különbség, az biztos.
Végül is csak a zászlót kell elfordítani és kész. :)
Quote from: BaldyAmugy nekem ez tetszik:
Rocky is back!
Ez a csávó röviden és tömören:

Baldy

Quote from: MohaNem sok a különbség, az biztos.
Végül is csak a zászlót kell elfordítani és kész. :)Ez a csávó röviden és tömören:

Hát tény, hogy nem egyszerû eset, de véleményem szerint le a kalappal elõtte, hogy ilyet be mert vállalni :D
Ha itt csinálnál ilyet, a rendõrbácsi jönne, és addig ütne, amig nem csak az izomrángás miatt mozdulsz még meg...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Rocky is back!
Agyhalál! :lol:

Marfy

Rocky is back!
Nagyon jó :lol:.

Xipe

Quote from: BaldyHát tény, hogy nem egyszerû eset, de véleményem szerint le a kalappal elõtte, hogy ilyet be mert vállalni :D
Ha itt csinálnál ilyet, a rendõrbácsi jönne, és addig ütne, amig nem csak az izomrángás miatt mozdulsz még meg...

rendor el se tudna kapni.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xiperendor el se tudna kapni.

Ja igaz... futnia kéne :D

Xipe

Quote from: BaldyJa igaz... futnia kéne :D

lattal mar rendort futni?
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipelattal mar rendort futni?

Csak a fizetéséért :D:D:D