Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

katz

Quote from: White SeeDUI: Gondolom sokan vannak így vele,hogy elsõsorban anyagi okok miatt nem tudtak be "x" elni pár dolgot. Legalább is én  :bruhuhu:
Még a végén kiderül, h a 64 pontommal én vagyok a legszociálisabb :eeek: :D

Xaga

A pont az azt akarja reprezentálni hány kockát ixeltél be??

Raggie

Quote from: kikuchiyo(Aki tudja, honnan származik az idézet, az kap egy virtuális vállonveregetést.)
Stanisav Lem: Kiberiáda! A kedvencem! :D

Mostanában folyamatosan hülyeségeket találok a neten! Vagy õk telálnak meg engem?! Itt egy következõ:

http://önkiszolgálás?
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Manitu

Quote from: Raggie Gordonhttp://önkiszolgálás?
Itt merjen valaki a kiszolgálásra panaszkodni:D

katz

Quote from: XagaA pont az azt akarja reprezentálni hány kockát ixeltél be??
kb

Cobra

Nekem csak 25 pontom lett, akkor én nem is nézhetek animét?  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

De, de csak akkor, ha megígéred, hogy idén már nem mozdulsz a számítógép elõl. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: CobraNekem csak 25 pontom lett, akkor én nem is nézhetek animét?  :D
Háááát... rezeg a léc!
De egy gyorsan átpasszolt animével teli DVD megoldhatja a tilalmat! :D
Én puttó! :ejj:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Moha

Quote from: katz- Purity test:
Nekem nem akarta összeszámolni, szóval "manuálisan" számoltam össze, és 45 ponttal "otaku in training" vagyok... Ez most jó, vagy rossz? :rolleyes:
Ja, és:
"If you have over 1 Meg of anime related material saved on your computer." - 1 mega, 1 giga? :haha: Az anime könyvtáram jelenleg 40 GB-os, és akkor még nem számoltam hozzá a sok képet, OST-t, miegyebet... :hehe:

Xaga

Quote from: katzkb

Akko én nem tartozom közétek :( 24 pont " Go out and rent some Anime NOW!" :D:D

katz

Quote from: CobraNekem csak 25 pontom lett, akkor én nem is nézhetek animét?  :D
Quote from: XagaAkko én nem tartozom közétek :( 24 pont " Go out and rent some Anime NOW!" :D:D
Ti mit kerestek ezen a fórumon? Ez nem a Yo-gi-oh klub! :D

Fazék

50 pontom lett, épphogy otaku vagyok :) hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ez most jó vagy rossz? :D

Kvikveg

32 pont: a haverok segitsegere van szukseged - vagy vmi hasonlot irt ki...  :eeek:  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xaga

Quote from: katzTi mit kerestek ezen a fórumon? Ez nem a Yo-gi-oh klub! :D

Ez nem a Pukimon funclub & Tradingcard center???  :eeek: Akko má itt sem vagyok milyen helyre jöttem má :D:D:D

Rounin

Yessssssss !!! 59 pont :) Otaku vagyok, otaku vagyok! Woahhh... what a feelin'

teraflare

74 pont. EZZAZZ!!!!

Why male otaku's don't get girlfriend...

" Most women are scared off when you request that they call you "Tenchi-sama" in bed. "    Valamiért errõl Meglivorn jutott eszembe  :haha:

" SHE didn't think that she "would look" cute in that sailor foku... or with her hair dyed green. "  Errõl meg én. Szóval ezért vette rossz néven, hogy azt javasoltam fesse világoskékre a haját? :oops:

Bruce

46 pont - Otaku in training. De csak mert a felét pénzhiány miatt nem jelölhettem be :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Ügyfél: Nagy problémám van. Egy barátom feltelepített egy képernyõvédõt, de ahányszor megmozdítom az egeret, mindig eltûnik.

Hotline: Milyen számítógépe van?
Ügyfél: Fehér.

Hotline: Microsoft ügyfélszolgálat. Miben segíthetek?
Ügyfél: Jó napot! Már 4 órája várok magukra! Meg tudja magyarázni, miért segítenek nekem ilyen lassan?
Hotline: Tessék? Elnézést, nem egészen értem a problémáját!
Ügyfél: Word-ben dolgozom, és már 4 órája kattintottam a "Segítség" gombra. Megmondaná, mikor jönnek ki végre?

Ügyfél: Nem tudom a lemezt kivenni a meghajtóból.
Hotline: Próbálta a kiadó gombot megnyomni?
Ügyfél: Igen, de teljesen beragadt.
Hotline: Ez rosszul hangzik. Felírom az adatait...
Ügyfél: Várjon csak... Most látom, hogy nem is raktam be a lemezt, itt van az asztalomon...

Hotline: Kattintson a "Sajátgép" ikonra.
Ügyfél: A magáéra, vagy az enyémre?

Ügyfél: Nem tudok nyomtatni.
Hotline: Kattintson a Start gombra és...
Ügyfél: Figyelj cimbora, ne kezdj nekem ilyen szakszöveget nyomatni, nem vagyok Bill Gates, a francba!

Ügyfél: Amikor nyomtatni próbálok, állandóan azt mondja a gép, hogy nem találja a nyomtatót. Már többször odaraktam a monitor elé, de még így sem találja...

Ügyfél: A nyomtatóm nem nyomtatja ki a piros színt.
Hotline: Színes nyomtatója van?
Ügyfél: Nem.

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

Hotline: ...és most nyomja meg az F8-at.
Ügyfél: Nem mûködik.
Hotline: Pontosan mit csinált?
Ügyfél: Megnyomtam az F-et nyolcszor, ahogy mondta, de semmi sem történt...

Ügyfél: Nem mûködik a billentyûzetem.
Hotline: Biztos, hogy bedugta a gépbe?
Ügyfél: Nem, nem látom a gép hátulját.
Hotline: Fogja meg a billentyûzetet, és menjen vele 10 lépés távolságra a géptõl.
Ügyfél: Sikerült.
Hotline: Akkor nincs bedugva a billentyûzet. Nincs ott egy másik véletlenül?
Ügyfél: Nézem... De igen, van itt egy... És mûködik is!

Hotline: A jelszava kis "a" mint alma, nagy "V" mint Viktor, 7...
Ügyfél: A 7 az kicsi, vagy nagy?

Ügyfél: Nem tudok csatlakozni az Internetre.
Hotline: Biztos, hogy a jó jelszót használta?
Ügyfél: Biztos, láttam, amint a kollégám is ezt adta meg.
Hotline: És mi volt ez a jelszó?
Ügyfél: Öt csillag.

Hotline: Milyen antivírus programot használ?
Ügyfél: Netscape.
Hotline: Az nem egy antivírus program!
Ügyfél: Elnézést... Internet Explorert.

Ügyfél: Az elsõ email-emet szeretném megírni.
Hotline: És mi a probléma?
Ügyfél: Megtaláltam az "a" betût, de hogyan tudom a karikát köré rajzolni?

Darkstar

:lol:  Ez súlyos Bonci!
(Az a baj, hogy pl nagyapámról tökéletesen el tudok képzelni ilyen húzásokat  :rolleyes: )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Feldin

Quote from: PirulaWhen you start thinking in Japanese but with English subtitles...
Volt már hogy így álmodtam...:rolleyes::D
55! Otaku :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Manitu

Quote from: BonciHotline: Milyen számítógépe van?
Ügyfél: Fehér.
:lol: ilyen velem is volt már! Unokatesóm újságolta, hogy vett számítógépet, kérdezem milyet, aszongya fehéret :D Aszittem eldobom a telefont hirtelenjében:D

Exo

Hmmm... :D

63 boxes checked - Your mother is worried about you.

Karma XXL

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Sok! :D

Bonci: ha nem tudnám a Microsoft minden nemû termékérõl, hogy mennyire f*s, akkor még azt hinném, hogy kitaláció az egész! Fõleg, ha összevetjük az emberi hülyeség hatalmával( idézet a Blöff címû klasszikusból)! :D

Well, do ya, punk?"

Moha

Quote from: BonciÜgyfél: Megtaláltam az "a" betût, de hogyan tudom a karikát köré rajzolni?
:lol:
Quote from: Darkstar(Az a baj, hogy pl nagyapámról tökéletesen el tudok képzelni ilyen húzásokat  :rolleyes: )
Én meg fateromtól. Csak az a baj, hogy õ meg ráadásul rendszeresen használja a gépet és az internetet... :rolleyes:

Raggie

Quote from: MohaÉn meg fateromtól. Csak az a baj, hogy õ meg ráadásul rendszeresen használja a gépet és az internetet... :rolleyes:
Miért én is rendszeresen használom... :D

Well, do ya, punk?"

Raggie

Most találtam egy õrült mókust, aki meg nem az internetet, hanem a kalasnyikovját használja rendszeresen:
terror-mókus

Well, do ya, punk?"

noriko

Purity testben egy pontja tuti mindenkinek van: You've seen anime before its release date for where you live.  :rolleyes:

amúgy 32. you relay(rely?) on your friends for anime. how true. :p
"I wish I could, but I don't want to."

Kvikveg

Quote from: Bonci...
Ügyfél: Nem mûködik a billentyûzetem.
Hotline: Biztos, hogy bedugta a gépbe?
Ügyfél: Nem, nem látom a gép hátulját.
Hotline: Fogja meg a billentyûzetet, és menjen vele 10 lépés távolságra a géptõl.
Ügyfél: Sikerült.
Hotline: Akkor nincs bedugva a billentyûzet. Nincs ott egy másik véletlenül?
Ügyfél: Nézem... De igen, van itt egy... És mûködik is!
...
Valahogy az az erzesem, hogy a hotline-os ficko nem most kezdte a szakmat...  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.