Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: ShiroiEz már majdnem megérdemel egy bannolást... ;)

majdnem?
forumnak automatiokusan meg kellett volna tennie.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Ez nekem kissé montázsnak tûnik. Ha mégsem, akkor BLAAAAAARGH...

Ramiz

White SeeD: az emberi hülyeség teljességgel végtelen!!!
A nyulat amúgy is meg szokták enni (jobb helyen)!!!
Az állatvédõk nagy része is eszik húst... akkor mi a baj a nyúlevésben?
Az, hogy olyan kis aranyos szõrös? :confused:
Mondjuk az amcsikkal kapcsolatban valahogy ez az egész sztori nem is lep meg annyira.
Lásd még: idõgép az EBay-on, valamint az utolsó elõtti link.
Az utolsó két link amúgy is elég durva. :D :__devil:
Kezd visszatérni régi fényéhez a topic.
Már csak egy-két TurboK-féle extrabrutál oldal kell. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Exo

Quote from: KvikvegA fekete lovag legyozhe... szoval adoszedo...

Olyan dilis játék, hogy már azért jó! :D

Sajna csak level 2-ig jutottam! :(

.Attila

Quote from: RamizWhite SeeD: az emberi hülyeség teljességgel végtelen!!!
A nyulat amúgy is meg szokták enni (jobb helyen)!!!
Az állatvédõk nagy része is eszik húst... akkor mi a baj a nyúlevésben?
Az, hogy olyan kis aranyos szõrös? :confused:
Mondjuk az amcsikkal kapcsolatban valahogy ez az egész sztori nem is lep meg annyira.
Lásd még: idõgép az EBay-on, valamint az utolsó elõtti link.
Az utolsó két link amúgy is elég durva. :D :__devil:
Kezd visszatérni régi fényéhez a topic.
Már csak egy-két TurboK-féle extrabrutál oldal kell. :lazza:
A baj csak az, hogy ilyen hülyeségért az a vki 50k dollárt kap majd. Aztán amikor az a nyúl megmenekült, elõvesz egy másikat, mert hát ugye nyúlfarmja van ;)

Ramiz

Dilis, de tényleg egy kicsit unalmas.
Azért kíváncsi leszek, mi lesz a nyulas sztoriból.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: RouninNõi test. Csak 18 éven felülieknek ;) :D

Vazze, azt miért nem írtad, hogy erõs idegzet, meg gyomor is kell hozzá! :hogyaza: :)

Ramiz

Csak 18 éven felülieknek!
Erõs idegzet és gyomor is kell hozzá!
NAGY-GYON SÚLYOS!
És ízléstelen!
És... és...
És nagyon :lol: !!! :D

Darkstar

Én a 3.-ig, de ott már csak a pénz felét sikerült begyûjteni. Mindenképp venni kell olyan olajat, ami gyorsítja a "regenerálódást" elcseszett ütés után.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarÉn a 3.-ig, de ott már csak a pénz felét sikerült begyûjteni. Mindenképp venni kell olyan olajat, ami gyorsítja a "regenerálódást" elcseszett ütés után.
Én is a 3.ig. Olaj? Oké, majd kipróbálom.
Nemtom, hogy mindenki észrevette-e: nemcsak az embereket kell leütni, hanem a madarakat, tárgyakat, bódékat is, azok is dobnak pénzt.

Darkstar

Quote from: BonciÉn is a 3.ig. Olaj? Oké, majd kipróbálom.
Nemtom, hogy mindenki észrevette-e: nemcsak az embereket kell leütni, hanem a madarakat, tárgyakat, bódékat is, azok is dobnak pénzt.

És minél nagyobbat ütsz, annál többet.  :__devil:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

en a 15. palyanal hagytam abba.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Orion

Quote from: ShiroiÉn is. :wtf: Jutott valaki tovább? pl. 4-5?

Eljutottam a 4. pályáig.  :jee:  Nagyon barók a fegyverek.
Liberate tuteme ex infrenis!

Raggie

Quote from: RamizCsak 18 éven felülieknek!
NAGY-GYON SÚLYOS!
És ízléstelen!
És... és...
Uhhhhhhhh!  :bruhuhu:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Bloergh... Ezt mar buntetni kene. Hogy tud egy no ilyet tenni a sajat testevel??!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

NAGY-GYON SÚLYOS!
És ízléstelen!
És... és...

Nyertél. Ennél semmi nõ nem durvább :D

Raggie

Quote from: RouninNyertél. Ennél semmi nõ nem durvább :D
Sztem is! Az lenne még durva, hogyha az izraeli miniszterelnöki fogadáson szolgálnák fel benne az ötórai teát mondjuk! :D  :__devil:  :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Raggie, ez már túl durva... :D :__devil:

Raggie

Ezt jól jegyezd meg: ez a topic már többször is bebizonyította, hogy olyan, hogy túl durva nem létezik!
Strapabíró egy teremtés az ember! :D

Well, do ya, punk?"

Moha

Idegesség ellen nyugtató játék (pihent agyaktól természetesen :D)

Raggie

:eeek: !!!!!?????!!!!!! :lul:
No Comment!
Nekem eredetiben jobban bejön... :)

Edit: Ellenõrizd milyen jól tudsz piszoárt választani:
avagy, mennyire vagy paranoiás a WC-ben is!

Well, do ya, punk?"

Moha

Fúúúúúj! :hányós smiley:
NAGY-GYON SÚLYOS!
És ízléstelen!
Valóban ízléstelen. Egy dologra jó: széttörni. :p
3. szinten egyelõre nem sikerült túljutni. De meg kell hagyni, aranyos játék!

Ramiz

Quote from: MohaIdegesség ellen nyugtató játék (pihent agyaktól természetesen :D)

Ez tényleg jó!

---------

Nézitek az RTL Klubon a "Benne leszek a TV-ben" mûsort?
Remélem nem pazaroltátok az idõtöket ilyen szennyre... eddig.
Mi is csak véletlenül vettük észre egy kocsmában, ahol be volt kapcsolva a TV.
Ez... ez egy... MEGAHIPERLOL! De nem is... több, mint :lol: !
Az emberiség megalázása!
Az emberi értékek porba tiprása!
Az önmegalázás legmélyebb bugyrai!
Elhagytak a szavak... friss az élmény... ("Géza, a reppelõ kõmûves...")
Majd Raggie ír még valamit... én képtelen vagyok...
ATOMOT NEKIK!!!

ui. a piszoáros nagoyn igaz! de nem kellett volna megnéznem - eddig is totál paranoiás voltam, fõleg a piszoárban!  :eeek:  :3x3:

Damnatus

Hali!

De jó volt pukkasztgatni. Milyen rég is csináltam utoljára! Bár az igazi picit jobb.

Raggie

Quote from: RamizATOMOT NEKIK!!!
Háát, igen! Azt nem értem csak ezekkel az emberekkel kapcsolatban, hogy õk hogy-hogy nem érzik, azt hogy mindenki azon röhög(KIZÁRÓLAG KÍNJUKBAN) hogy mennyire sz*rok, h*lyék, gyökerek, korlátoltak, blõdök. Beszarás az egész! Ha még a matek meg fizika ketteseiteknek is örülni akartok, akkor ajánlott mûsor(mit beszélek, elég annak örülni, hogy egyszerûen nem olyanok vagytok mint õk). :bruhuhu:  :bruhuhu:
Huhhh...engem is elhagytak a szavak, meg az agysejtjeim. :ejj:
És még a mûsorvezetõkrõl nem is beszéltem....... :linsux:  :linsux:  :comp:

Edit: valaki a kocsmában ezt mondta a TV-re pillantva: "Nemértem ezeket az AL-Kaidákat, miért nem az RTL-klubot robbantják fel ahelyett, hogy Izraelbe meg másutt robbantgatnak!" -és egyetértek....

Well, do ya, punk?"

Feldin

Quote from: White SeeDNapjainkban egy hírt halottam a TV-ben, amit aztán a hiradó ki is fejtett:

Egy amerikai fiatal megfenegette a világot, hogy ha nem kap 50.000!!! dollárt!!! akkor megeszi a saját nyulát... Az állatvédõk felháborodtak és a pénz felét már össze is gyûjtötték...

Ez kész. Újjab példa arra, hogy az emberi hülyeség határtalan:D

Ehem, most szeretném bejelenteni, hogy ha két héten belül nem utaltok át 500.000 hun ft-t a bankszámlámra, akkor megeszem az akváriumomban levõ összes halat, és a szomszéd hörcsögeit!  :__devil:

(De megelégszek egy repülõjeggyel Japánig, esetleg beszámítok hot spring utalványokat, illetve anime DVD-ket, esetleg mangákat:D)

+Nemhiszem el, hogy én lettem a legelvetemültebb antiszociális animemániás. Csak van valaki, aki 80 pontnál többet kapott! :)

A nyúl nagyon is finom! Megértem a srácot, mindenképp jól jár :)
Azok akik meg pénzt küldenek állatok :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

3850 pont karddal
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Raggie

Quote from: FeldinA nyúl nagyon is finom! Megértem a srácot, mindenképp jól jár :)
Azok akik meg pénzt küldenek állatok :)
Nemhiszem, hogy sokkal állatabbak lennének, az aláírásodban( :jee: ) szereplõ két kendósnál! :D

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: DamnatusDe jó volt pukkasztgatni. Milyen rég is csináltam utoljára! Bár az igazi picit jobb.

Szerintem ez jobb. Pölö nincsenek megpuhuló, de ki nem pukkanó gömböcök. És nem fájdul meg az ujjam. És akárhányszor újra lehet kezdeni. És van "gyorspukkasztó" mód (megnézném azt, aki olyan gyorsan tud pukkasztgatni egy Vulcan gépágyú nélkül).

A srác következõre azt fogja mondani, hogy megeszik egy állatvédõt, ha nem adnak neki 50'000 nyulat. A kör bezárult. :lazza:

Ez pedig egy szintén nagyon súlyos oldal... témájában némileg kapcsolódik a teáskannához.
Stalin VS Hitler

Raggie

Ha ez bekövetkezik, akkor én meg jelentkezem a "Benne leszek a TV-ben"-be.... lehet, hogy ez elhemarkodott kijelentés volt! :D

Well, do ya, punk?"