Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Ramiz

Az a legviccesebb, hogy van, aki ilyen zenéket hallgat. :haha:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

csak egy kis hímsovinizmus! :D (nem az egyébként, csak inkább férfiaknak érdekes... bár ki tudja manapság!)
jókis cigisdoboz!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Ha ez ilyen egyszerû lenne... :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

- Miért nem harapja le a pék a kifli csücskét?
- Mert akkor nem tudná eladni.

Raggie

Quote from: RamizHa ez ilyen egyszerû lenne... :lol:
Akkor csak ilyen cigit szívnék!! :D

Pirula: már te is kezded?! :D JUJJJJ!!! Ilyen kaliberû faviccekkel már rég nem találkoztam! :haha:

Edit: Megérkezett a bunnykill 3!!!!! itt található!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonEdit: Megérkezett a bunnykill 3!!!!! itt található!
Nagyon állat! A megboldogult '90-es években ilyen cselekményszállal már szupermozikat készítettek. :haha:
edit:
Magyar városnevek a csatlakozás után:

Pacific Csaba = Békéscsaba
Saturday Place = Szombathely
Have Six = Hatvan
Very Bad Iron = Szarvas
Legless = Lábatlan
Mizs Of Louis = Lajosmizse
Saint S = Szentes
Red One House = Veresegyház
Wish Of Balaton = Balatonakarattya
Little Hold It = Kistarcsa
Nutty D = Diósd
Turkish Valentine = Törökbálint
Girlvillage = Leányfalu
Froggy Goes R = Békásmegyer
Saxon Pile Fucked It = Százhalombatta
Eugene Nutty = Diósjenõ
Her Lip = Ajka
Reach It = Érd
Your Peanut = Mogyoród
Big Smithy = Nagykovácsi
Hey Water = Hévíz
He Would Push You = Tolna
Castlecastle = Várpalota
Noble Customs = Nemesvámos
Veered Grass = Martfû
He Wolud Steal = Csorna
His Problem = Baja
Archbishop Wild Garden = Érsekvadkert
My Big Problem = Nagybajom

syeren

Quote from: PirulaCastlecastle = Várpalota
:hahaha: Ez tetszett, még jó, hogy itt lakok...

Egy tûzoltóságon a laktanyaparancsnok kényelmesen lesétál a beosztottaihoz, leül, iszik egy kávét, majd megszólal:
- No, fiúk, lassan lehet szedelõdzködni. Ég az APEH!!!

Éjszaka, egy pesti raktárépület tetején egy símaszkos alak feszegeti a szellõzõrácsot. Mellette a pisztoly, a kötél,a láng vágó és még sok egyéb kellék.Hirtelen megszólal a mobilja,
és õ idegesen válaszol a hívásra:
- Majd késõbb visszahívlak nagyi, most készülök az érettségire!

Raggie

Pirula + syeren: JUJJJJ! durvi!
A bunnykill tényleg elég állatra sikeredett, amikor elõhúzta a fénykardot akkor azért nagyot néztem! De akkor is a jetpackos csókák a legjobbak!! :D

Well, do ya, punk?"

HVp213

Vigyázz a Barátnõ programmal!

Kérdés egy programmal kapcsolatban:

User kérdése:

Tavaly a Barátnõ 1.0-mat Feleség 1.0-ra fejlesztettem, és az új program váratlanul elindította a "gyerek" proceszt, amelynek rendkívül nagy a tár- és erõforrásigénye. A termékismertetõben nem esik szó errõl a jelenségrõl. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba beinstallálja magát, és már a rendszerindításkor betöltõdik. A különbözõ programok, úgy mint az Éjszakai póker 10.3 és a Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indulásukkor a rendszer összeomlik. Úgy tûnik, nem is tudom kiirtani a rendszerbõl a Feleség 1.0-t. Gondolkoztam a Barátnõ 1.0-ra való visszatérésen, de az Uninstall nem mûködik. Tudnak segíteni?

Válasz:

Kedves felhasználó, ez egy általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnõ 1.0-jukat Feleség 1.0-ra, gondolván, hogy ez pusztán szórakoztató segédprogram. Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszert arra tervezték, hogy mindent õ futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával!!! A Feleség 1.0 késõbbi eltávolítása a rendelkezésre álló erõforrások sérülésével járhat! Néhányan megpróbálták installálni Barátnõ 2.0-t, illetve a Feleség 2.0-t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnõ 2.0-t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 mûködésével egy idõben. Feleség 1.0 érzékeli a Barátnõ 2.0-t, és ez összeütközést okoz, amely a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerûbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnõt használja. A Barátnõ 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek, és együtt is futtathatók!!! És akinek ez még nem elég, az jobb ha vigyáz, mert a Feleség 1.0 gyakran fertõzött az Anyós 1.0 nevû rendkívül veszélyes vírussal, ami a Feleség 1.0 meglévõ és használható részeit tönkreteheti. Nem lehet mást tenni, csak irtani, irtani, mert ez a vírus olyan káros, hogy bizonyos idõ múlva a Feleség 1.0 teljesen átalakul Anyós 2.0-vá, azaz a vírus saját magát fejleszti tovább.
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: PirulaVigyázat, fájós! :D

LOL  :lol:  :lol:  :D:D:D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Raggie

Ez sajna nem lol, hanem elszomorító!
nna tessék megnézni!!

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Quote from: Raggie GordonEz sajna nem lol, hanem elszomorító!
nna tessék megnézni!!

Ez durva, tényleg elszomorító. És még "intelligent sport technologies"-t mernek írni. Elõbb talán meg kéne nézni egy térképet.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

nna tessék megnézni!!

Nem semmi..

syeren

nna tessék megnézni!!
NNEEEEEEEE!!!!!!!!!! Ez szörnyû! Hát, itt Magyarország aztán rendesen "elsüllyedt a szláv tengerben"...   :eeek:

Rounin

Programok :lol:

Kiegészítés:

Woman.zip -> a real good program indeed but no documentation included :D

Obi... fáj :D

Edit:

Mo. hiányzik .... shit, elvesztünk!!

Idõs néni nyit be a patikába:
-Kérek egy doboz Acidum acetylosalycilicumot.
-Acidum acetylosalycilicum? De hisz az közönséges aszpirin -csodálkozik a gyógyszerész.
-Ez az! -csap a homlokára a néni. Csak mindig elfelejtem a nevet!

Raggie

Ja tényleg azt elfelejtettem, hogy progik LOL!
Nna ez viszont poénos (egy darabig): minél több lila placsnit kell szétplaccsantani egy földrõl fölfelé kilõtt dzsippel!
30. pályáig jutottam!

Edit: ez meg egy kis funny játék azoknak akik hazafelé tartanak a buliból! :D :nekem 26 m a rekordom de elég béna vok benne!(valóságban nem:)

Well, do ya, punk?"

HVp213

:lol: kis Game-ek

Quote from: Raggie GordonJa tényleg azt elfelejtettem, hogy progik LOL!
Nna ez viszont poénos (egy darabig): minél több lila placsnit kell szétplaccsantani egy földrõl fölfelé kilõtt dzsippel!
30. pályáig jutottam!
Most vagyok a 30. nál.
Quote from: Raggie GordonEdit: ez meg egy kis funny játék azoknak akik hazafelé tartanak a buliból! :D :nekem 26 m a rekordom de elég béna vok benne!(valóságban nem:)
69m (sok gyakorlás a terepen :p)

edit:
Jöjjön 1 nagyon gyenge vicc:

A mûanyag-gyártás receptje házilag

Veszünk 30 zacskó ropit. Bazi fazékban vízzel felöntjük, hogy ellepje, majd egy órán át forraljuk. Ekkor a ropit leszûrjük, a lé vissza a fazékba, ropi a kukába, arra már nem lesz szükség. A lébe belehajítunk egy kiló körüli polipot. Ezt másfél órán át lassú tûzön fõzzük, majd tésztaszûrõvel óvatosan kiemeljük a fazékból és egy tálra helyezzük. Ízlésesen eligazítjuk a karokat és kész is a polip-ropilén.
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

HVp213

Jöjjön 1 nagyon gyenge vicc:

A mûanyag-gyártás receptje házilag

Veszünk 30 zacskó ropit. Bazi fazékban vízzel felöntjük, hogy ellepje, majd egy órán át forraljuk. Ekkor a ropit leszûrjük, a lé vissza a fazékba, ropi a kukába, arra már nem lesz szükség. A lébe belehajítunk egy kiló körüli polipot. Ezt másfél órán át lassú tûzön fõzzük, majd tésztaszûrõvel óvatosan kiemeljük a fazékból és egy tálra helyezzük. Ízlésesen eligazítjuk a karokat és kész is a polip-ropilén.

Necrid^

Quote from: Raggie GordonEdit: ez meg egy kis funny játék azoknak akik hazafelé tartanak a buliból! :D :nekem 26 m a rekordom de elég béna vok benne!(valóságban nem:)

Oh yeah!! 104m  :)

Xipe

ha valaki nagyon unatkozna, igy is lehet jatszani az eleteddel.

Tuz
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

syeren

Ha már nem bírjátok a feszültséget:
http://www.estatica.de/

Rounin

Quote from: Xipeha valaki nagyon unatkozna, igy is lehet jatszani az eleteddel.

Tuz

Ez beteg o.O Az egészben csak a tartalék ejtõernyõ a kakukktojás. Kicsi az esély, hogy az nem mûxik :/

Raggie

Tuz
Hát azért én már vártam, hogy szétplaccsanjon a csóka! Ez sem normális! :eeek:

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Tuz

ez kész :eeek:

Moha

Quote from: PirulaVery Bad Iron = Szarvas
Saxon Pile Fucked It = Százhalombatta
Ez a kettõ volt a legjobb! :lol:
Quote from: PirulaVigyázat, fájós! :D
Jaaaaj! :fejét az asztalba verõ szmiley:
Quote from: Raggie Gordonnna tessék megnézni!!
Ez csak azt mutatja, mennyire vesznek minket számításba. Szomorú. :(

Tuz
Hát nem normális a csávó, az fix!

Kvikveg

Quote from: Raggie GordonJa tényleg azt elfelejtettem, hogy progik LOL!
30. pályáig jutottam!
..
De hisz ez a Szigurni Viver jatek! RPG.hu-n fent van, es valami halali koritesszoveggel. Kikeresem...

Aliens vs Te
"Bocs, hogy megint Neked szólunk, de megint meg kellene menteni a világot. Tudom, már kicsit unalmas, de csak most az egyszer!
Az az igazság, hogy néhány alien csak-csak túl élte Szigurni Vivert, viszont õ most valami bolygón raboskodik. Szóval itt vannak ezek az Alienek és ez a jeep., meg néhány tonna gránát. Talán ha felrobbantanád a bombákkal a dzsippet, akkor az megölné a gonoszokat.

De Te vagy a Fõnök, csak segíteni akartunk!"

------------------------------

Az asicseurope-nek meg irtam egy mailt, pontosabban a nemet oldalnak, mert persze a fooldalon SEMMI elerhetoseg nem volt. Azert felhaborito. Google-vel 1 perc volt egy normalis Europa-atlasz. Nem igaz, hogy ennyit nem birnak megtenni. :b+:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: KvikvegDe hisz ez a Szigurni Viver jatek! RPG.hu-n fent van, es valami halali koritesszoveggel. Kikeresem...
nem meglepõ módon komoly fantáziáról tesznek tanúbizonyságot rpg.hu-n, ugyanis a Warthog-robbantásról nekem nagyon a Halo c. játék jut eszembe ;)

Ma gyorsan nekiugrottam a Love Hina játéknak és rohadt mázlim volt, a könnyítõ cheat-eket kaptam meg elsõ két játékra, innentõl a végigjátszások kb 3-4 percbe teltek :) végeredmény 11 cheat megtalálva a 12-bõl illetve 19 "titkos hely" megtalálva... kedvet kaptam tõle, hogy újranézzem a sorozatot :haha:

Moha

Quote from: Blimp19 "titkos hely" megtalálva... kedvet kaptam tõle, hogy újranézzem a sorozatot :haha:
Hmmm, én milliószor átnéztem, de csak 18-at találtam. Mit nem találtam meg vajon? Nem tudnál egy listát küldeni?
Bár hajlamos néha duplán számolni egy titkos helyet, ha kétszer rákattintasz...

TurboK

Quote from: Raggie GordonAkkor csak ilyen cigit szívnék!! :D

Pirula: már te is kezded?! :D JUJJJJ!!! Ilyen kaliberû faviccekkel már rég nem találkoztam! :haha:

Edit: Megérkezett a bunnykill 3!!!!! itt található!
ahahahaa, Tiberian Sun zene az intro alatt.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>