Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: ToTo

My japanese name is 秋本 Akimoto (autumn book) 拓海 Takumi (open sea).
http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/969/">Take your real japanese name generator! today!
Created with http://rumandmonkey.com/">Rum and Monkey's http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/">Name Generator Generator.

:eeek:
猿渡 Saruwatari (monkey on a crossing bridge) 大輝 Taiki (large radiance)
Szóval egy majom vagyok a hídon. De hogy még eszméletlen mód ragyokok is?! :eek:

Raggie

Quote from: ToToMit csinál az ûrhajós ha szomjas lesz?
-Ûrkutatás!
Jujjjj... ez felveszi a versenyt HVp213 vicceivel...

A biciklis képrõl csak annyit, hogy lebuktatok kis b*znyákok! :D :hehe: (akik megnézték)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Meske

Nemtom, hogy lol e, de szerintem nem rossz játék. Nézzétek meg a készítõjének a honlapját is, mert az is nagyon jó! (és még ott is vannak + játékok!) :) (akik esetleg nem találná a linket hozzá, az a nagy sárga banner lesz az oldal tetején.;))

http://redmoon.ingyenweb.hu/

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Zelgadis

Quote from: Pirula猿渡 Saruwatari (monkey on a crossing bridge) 大輝 Taiki (large radiance)
Szóval egy majom vagyok a hídon. De hogy még eszméletlen mód ragyokok is?! :eek:

Itt minden második ember majom a hídon lett :lul:
Csak te még közülük is kitûnsz úgylátszik :D

syeren

Elég régi már de én bírom ezt a kis mászkáló birkát!  :)
http://www.albinoblacksheep.com/download/sheepy

(Otthon kutyus is van..)

Nakedape

http://www.thebuttercowlady.com/buttercow.mov

és én még azt hittem, én szöszök el sok idõt, mindenféle.. :hahaha:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Quote from: PirulaMágia
Francba! Nem birok rohogni, mert izomlazam van!!! Ne kinozz!!! :lul:  :lul:  :lul:
Quote from: PirulaEpisode III már megint :)
"killed faster than you can say 'plot holes' " :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Quote from: PirulaMágia
Gandalf kiteszi a galaktikus-mágikus STOP-táblát a fekete sereg elé, mire az nem tud átkelni a következõ keresztezõdésen!!!! :D :lul:  :hahaha:  :rotflol:
Quote from: PirulaEpisode III már megint :)
"It-s over Anakin! This high ground adds a +5 to my agility!" --> SUPER LOL!!!  :lul:  :bruhuhu:

Edit: Poénos kis cikk egyes gyümölcsleveinkrõl: itten

Ez meg egy jó kis pálcikaemberes fejtörõjáték! Eléggé nehéz!
Itt van a végigjátszás de elõbb szenvedjetek vele vagy húsz percet, mert én is güriztem! :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: Raggie Gordon...
Ez meg egy jó kis pálcikaemberes fejtörõjáték! Eléggé nehéz!
Itt van a végigjátszás de elõbb szenvedjetek vele vagy húsz percet, mert én is güriztem! :)
Na neeee.  :eeek: Egyhez mar volt szerncsem, az kisebb is volt, de mar az is halalra idegesitett...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Raggie GordonGandalf kiteszi a galaktikus-mágikus STOP-táblát a fekete sereg elé, mire az nem tud átkelni a következõ keresztezõdésen!!!! :D :lul:  :hahaha:  :rotflol:
Kösz, hogy elmagyaráztad a poént, te... te Mazsom! :hehe: :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: Raggie GordonGandalf kiteszi a galaktikus-mágikus STOP-táblát a fekete sereg elé, mire az nem tud átkelni a következõ keresztezõdésen!!!! :D :lul:  :hahaha:  :rotflol:[/SIZE]

:lul:  :lul:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Sinistro

Egy csodásan magányos szigetecskére a következõ
embercsoport vetõdik egy hajótörés miatt:
két olasz férfi és egy olasz nõ,
két francia férfi és egy francia nõ,
két német férfi és egy német nõ,
két görög férfi és egy görög nõ,
két angol férfi és egy angol nõ,
két bolgár férfi és egy bolgár nõ,
két japán férfi és egy japán nõ,
két kínai férfi és egy kínai nõ,
két amerikai férfi és egy amerikai nõ,
két ausztrál férfi és egy ausztrál nõ,
két Új-Zélandi férfi és egy Új-Zélandi nõ,
két ír férfi és egy ír nõ.
Egy hónap elteltével a semmi közepén lévõ magányos
kis szigeten a következõ furcsaságok észlelhetõk:
Az egyik olasz férfi legyilkolta a másikat az olasz nõ miatt.
A két francia férfi pikáns hármast alakított a francia nõvel.
A két német pontos heti idõbeosztás szerint felváltva hál a német nõvel.
A két görög pasas egymással hál, a görög nõ pedig fõz rájuk.
Az angol férfiak azóta is várják, hogy valaki bemutassa õket az angol nõnek.
A bolgárok hosszú percekig nézték a végtelen óceánt, majd újabb
hosszú percekig szemlélték a bolgár nõt, végül úszni kezdtek.
A két japán férfi faxon utasítást kért Tokióból.
A két kínai pasas alapított egy vegyesbolt/mosoda/étkezdét, és
teherbe ejtették a kínai nõt, hogy legyen elég személyzet.
A két amerikai férfi az öngyilkosság határán van, mert az amerikai nõ
folyamatosan azon nyavalyog, hogy nem tudja megvalósítani
önmagát, nem beszélhet a pszichoterapeutájával, hogyan fogják itt egyenlõen elosztani a
házimunkát, az elõzõ barátjával összehasonlítva ezek az urak nem
tisztelik eléggé, fel szeretné végre dolgozni az anyjával való kapcsolatát, és kövérnek látszik a
pálmafák mellett, és ezen az sem változtat, hogy itt nem kell adót fizetni.
A két ausztrál férfi lepofozza egymást, mialatt az ausztrál nõ a többi pasassal kacérkodik.
A két Új-Zélandi ürge felkutatja a szigetet birkák után.
Az írek felosztották a szigetet északi és déli részre, valamint
lepárlót építettek. Nem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka
némi homályosodást idéz elõ az agyukban, de boldogok,
mert az angolok nem érzik jól magukat.

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Darkstar

Egyszer volt egy fiatal férfi, aki fiatal korában a világ egyik legnagyobb írója szeretett volna lenni. Amikor megkérték, hogy mondja el, mit ért "nagy" alatt, azt válaszolta:
- olyan dolgokat akarok írni, amit az egész világ olvasni fog,
- olyat, amire az emberek valódi érzelmekkel reagálnak,
- olyat, amelytol sikítani, sírni, a fájdalomtól és dühtöl ordítani fognak!
-> Most a Microsoft-nál dolgozik, hibaüzeneteket ír.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

syeren

Zelgadis

Quote from: Raggie GordonGandalf kiteszi a galaktikus-mágikus STOP-táblát a fekete sereg elé, mire az nem tud átkelni a következõ keresztezõdésen!!!! :D :lul:  :hahaha:  :rotflol:

Na azért ne legyünk ilyen brutálisak! Át tudnak kelni csak... csaaak
körül kell nézzenek, ezért egy körbõl kimaradnak! (hoogyne, hogy egy lépéssel megnyerni az ezeréves háborút (hõbörög))

Raggie

Quote from: SinistroNem emlékeznek szexre, mert a kókuszpálinka
némi homályosodást idéz elõ az agyukban, de boldogok,
mert az angolok nem érzik jól magukat.
Ez DURVA!!! :lol: :D :hahaha:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: SinistroEgy csodásan magányos szigetecskére a következõ
embercsoport vetõdik egy hajótörés miatt: (...)
A japános hülyeség, a többi jó.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: RamizA japános hülyeség, a többi jó.
Miért hülyeség a japános?
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Raggie

Quote from: DjinnMiért hülyeség a japános?
Vedd észre, hogy ezt egy debiltõl kérdezted.... lehet, hogy hiba volt. Legalábbis a majdani kapott választ mindenki csak saját felelõsségére olvassa el! :D ;)

Well, do ya, punk?"

Ramiz

A japánok nem hülyék... a japánoknak nagyon fejlett és bonyolult szexuális kultúrájuk van. A fax különben is egy elavult gép, egy japán nem használna már semmi pénzért faxot. Különben sem írta a szöveg, hogy a 2 férfin és a nõn kívül egy faxot is kitettek volna a szigetre. És áram is honnan lenne?

.Attila

Quote from: RamizA japánok nem hülyék... a japánoknak nagyon fejlett és bonyolult szexuális kultúrájuk van. A fax különben is egy elavult gép, egy japán nem használna már semmi pénzért faxot. Különben sem írta a szöveg, hogy a 2 férfin és a nõn kívül egy faxot is kitettek volna a szigetre. És áram is honnan lenne?
Hordozható akkumulátoros mûholdas fax ;)

Necrid^

Quote from: RamizA japánok nem hülyék... a japánoknak nagyon fejlett és bonyolult szexuális kultúrájuk van.

Akit érdekel (angol tudás nem ártana) Click

Xipe

gondolhattam volna hogy ez az igazsag.

Lord of the Ring
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Japán verzió: a gyûrû szövetsége egyesével kihal. A gyûrû ugyanis átkozott, és ha nem adod tovább valakinek, akkor neked is megjelenik a fiatal, gyönyörû nõ, fekete hajú és sápadt, éjszaka bukkan fel az arcába fésült hajjal és meghalsz. Végül mindenki elpusztul, Gollam felmarkolja a gyûrût és elviszi Szauronnak, aki az egészet intézte (valójában õ a fekte hajú lány, és azért kísért, mert nem vették fel a tokiói egyetemre), és így önnön csapdájába esik: éjszaka megjelenik magának (kimászik a látógömbbõl) és õ is elpusztul. Nézõk megkönnyebbülve távoznak.

Necrid^

Quote from: Xipegondolhattam volna hogy ez az igazsag.

Lord of the Ring
jolvan  :lul:

Sinistro

Rendeznek egy versenyt, melyben egy, a sivatagban elrejtett tevét kell megtalálniuk a versenyzõ csapatoknak minél rövidebb idõ alatt. Az elsõ csapat egy amerikai 40 fõs banda, mûholdakkal, haditechnikával, multimédiás felszereléssel indul neki a keresésnek, és fél óra múlva hozzák is a tevét. A második egy szintén amerikai csapat, 20 fõ, elindulnak, majd 20 perc múlva hozzák a tevét. A zsûri csodálkozik:
- Hát ezt hogy csinálták?
- Csatárláncot alkottunk, átfésültük a sivatagot, és ami fennakadt, azt elhoztuk - hangzik a válasz.
- Nagyon jó, gratulálunk.
A harmadik csapat egy 5 fõbõl álló szerb kommandós alakulat. Elindulnak, majd 5 perc múlva visszatérnek egy összevert elefánttal, az agyara le van törve, stb.
A zsûri:
- Á, maguk nagyon ügyesek, ez a legjobb idõ, de van egy kis probléma: ez nem teve, hanem elefánt.
Mire az elefánt riadtan megszólal:
- Teve vagyok! Teve vagyok!

Ramiz

Az orosz-csecsen viszály idején a harmadik csapat oroszokból állt. :)
De a szerbekre is illik persze. :rolleyes:

Kvikveg

Hehe, en ezt meg anno amerikai-brit-orosz felallasban hallottam. Na ja, valtoznak az idok... :D