Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: TriviNade arra a 3-4 missre 40000-et von le? :eeek:
akkor mégegyszer: nem tudom mennyit von le, még az is lehet. de sztem a miss az arra vonatkozik, hogy összesen hány elzúgó 'z'-t ill. 'm'-et nem sikerült jól leütnöd. de emellett van úgy emlékszem lejjebb egy másik érték, hogy mennyiszer ütöttél fölöslegesen billentyût, vagyis mondjuk 1 db z-re jutott még 2 fölösleges leütésed és ezért bizony összeadogatva elég sok pontot levonhat :(

noriko

mikomiko-ban nekem a maximum eddig 72550 volt. aztán ismét feladtam. azt is számolja, hogy pontosan akkor ütöd-e le amikor kell, mert ha egy kicsit késõbb, akkor kevesebb pontot ad!
"I wish I could, but I don't want to."

Marfy

Hogy kell ezzel jáccani ? :lame: :D

teraflare

hogy kell ezt letölteni? :beken:  :lame:

Marfy

Quote from: teraflarehogy kell ezt letölteni? :beken:  :lame:
Az egy rar fájl letöltöd kicsomagolod és a böngészõdhöz társítod, vagy Flashplayer azem így hívják azzal elindítod.
Olvass vissza egy kicsit ott le van írva.

teraflare

gyugyu azért nem vagyok. Nekem nem akarja letölteni. rákattintva a lap nem hozható be. cél letöltése egy html lesz. azt ha elindítom az expolorer megnyugtat,hogy megmentett engem egy letöltéstõl (egy hülye gépteremben vagyok és jogom sincs átírni a beállításokat). Kösz Explorer (már az AnimeMusicVideos-on is megmentett pár AMV automatikus letöltésétõl   :grrr: )

Marfy

Quote from: ShiroiAmikor a hang a két zárójel közé ér, akkor meg kell nyomni a megfelelõ gombot (pirosnál z, kéknél m). Minél jobbkor nyomod meg, annál több pontot ad (lásd korábbi post-jaim). A sárga csíknál felváltva kell nyomni, amilyen gyorsan csak tudod. Ha kihagysz egy hangot, akkor az -100 pont.
Egyébként 349 hang van elvileg a játékban. 105 100
A gépen amin próbáltam nics hang azért nem sikerült rájönnöm mi ez most már köszi menni fog :).

.Attila

Quote from: ShadowolfBeasts of Vanadiel

10 megás fájl szóval eltart míg betölti.
Hmm... nem is olyan rossz a zene :)

Marfy

Ha elmegyek az oldalra ott mit kell nyomni mert /me nem érteni japán.:D

katz

Quote from: NokiHa elmegyek az oldalra ott mit kell nyomni mert /me nem érteni japán.:D
1 Start gombot:D

Shadowolf

Sandy Wilson, a Santa Fe grandmother, and her grandchildren were surpised by a group of men intent on robbing her home; one of whom pointed a gun at the kids. However, the family was saved by a Grand Theft Auto game.

From KTRK, "The children happened to be playing a video game called Grand Theft Auto at the time. The game has dozens of random police scanner messages, which blare out calls such as 'This is the police! You're surrounded!' Believe it or not, Wilson says the burglars heard that message and thought police were outside the door waiting for them."

"Galveston County Asst DA Michael Elliott explained, 'The police in the game were saying, "Stop, we have you surrounded. This is the police." The burglar, unknowingly, thought this was the actual police and panicked ... being apprehended by Playstation.'

"Police arrested the four men. Samuel Woodrow received a five-year prison sentence this week. Ronnie Farris is serving four years. Lucas Griffin got probation. And Zachary Brandenburgs trial is in January."

Cobra

Itt  van magyarul a történet :p
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Sajna csak egy 404-es hibaüzenet jön be. :( Konno peeji wa .... desu

.Attila

:lol: De gáz :D
Moha és többiek -> jobb klikk, mentés másként, és máris töltõdik le az swf file.

Moha

Quote from: Trivi:lol: De gáz :D
Moha és többiek -> jobb klikk, mentés másként, és máris töltõdik le az swf file.
FireFox-szal az sem megy. (Ja, amúgy nem 404-es, hanem 403-as (forbidden) a hiba).
De mindegy, Exploiter letöltötte.

Marfy

Quote from: ShadowolfIgen, ismét eljött az idõ hogy untassalak titeket pár flash-el. :bsd:

Azumanga-Blackjack
Forbidden love (2chan style)
kikkoman
kikkoman (sub-olt változat)
Megaman Rhapsody
Narutard Revolution
Pretty Kuma
way of the stick

S most megyek szunyálni. :D
Nem lehet õket leszedni :( vagyis nekem nem megy az IE-el.
Edit: Ez a rohadt SP2  :hogyaza: , úgyhogy akinek SP2 van az ne lepõdjön meg.

Cobra

Noki
Quote from: Trivi:lol: De gáz :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Marfy

Ezt tudtam csak az SP2 kiírta nekem hogy nem engedi letölteni a fájlt kiírta hogy "az ön érdekében az IE letiltotta a fájl letöltését" :lol: shit SP2.

katz

Quote from: NokiEzt tudtam csak az SP2 kiírta nekem hogy nem engedi letölteni a fájlt kiírta hogy "az ön érdekében az IE letiltotta a fájl letöltését" :lol: shit SP2.
Ha rákattintasz a sávra, akkor be lehet állítani, h letöltse a fájlt az adott oldalról. SP2 tényleg nagy szívás, túl biztonságosnak hiszi magát :ejj:

Chronos

Quote from: MohaFireFox-szal az sem megy. (Ja, amúgy nem 404-es, hanem 403-as (forbidden) a hiba).
De mindegy, Exploiter letöltötte.
Mûködik, csak kattints rá egyszer a linkre...:)

CHRONOS

katz

Szereti rajtam kívül még vki a kutyákat?
Nintendo Dogs

Meske

Quote from: katzSzereti rajtam kívül még vki a kutyákat?
Nintendo Dogs
Jaj, de édik!! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Moha

Eladó pantsu a Vatera-n! :lol:
Vajon használt? :hehe:

Marfy

Quote from: MohaEladó pantsu a Vatera-n! :lol:
Vajon használt? :hehe:
Ez csak akkor derül ki ha megrendeled :D.

Marfy

Pirula

Quote from: NokiSzvsz ez nagyon jó :lol:

Ááá! Mekkora!  :lol: Tudtam hogy  nem kellett volna elajándékoznom legóimat...

Van még itt egy "kortárs mûvészeti" honlap is egy ismerõsöm készíti, ajánlom mindenki figyelmébe.
Zero Brain

Meske

Quote from: NokiSzvsz ez nagyon jó :lol:
:lol: Ilyet hol lehet kapni?

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

TurboK

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>