Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Baldy

Jajj ezt le kell ide gyorsan irnom :)
Fent vagyok neten(meglepõ mód), chatelek kicsit, mire bejön egy gyermek az igazán okoska kis nevével: Zseb je'taime
(aki nem értené, az szóljon nekem, elmagyarázom :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Feldin

Quote from: BaldyJajj ezt le kell ide gyorsan irnom :)
Fent vagyok neten(meglepõ mód), chatelek kicsit, mire bejön egy gyermek az igazán okoska kis nevével: Zseb je'taime
(aki nem értené, az szóljon nekem, elmagyarázom :D
Onegai!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Baldy

Quote from: FeldinOnegai!

Háááát khm...
Kicsit vörös a fejem, miközben ilyeneket irogatok ilyen kis szemérmes forumocskába, de mindegy, hamar elmulik :) Kiváncsi vagyok, törölve lesz-e a postom :D
Szóval mint sokan tudjuk szerintem, a je'taime anyit jelent franciául, hogy szerelem. a Zseb je'taime meg annyit, hogy zsebszerelem (mily meglepõ :D)
Igy mikor egy kamasz srác ilyen nevet vesz fel chaten, mit tesz Isten, mire gondol szegény ember? Valseg azt, hogy a gyerek szlogenje a következõ lehet: "Bal kéz elõjáték. jobb kéz barátnõ " :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shadowolf

Quote from: BaldyKiváncsi vagyok, törölve lesz-e a postom :D

Akarod? :P

Nem törlöm, mert tényleg szórakoztató. :)

Baldy

Quote from: ShadowolfAkarod? :P

Nem törlöm, mert tényleg szórakoztató. :)

Ohh köszönöm Mester, hogy megkimélted kedves irományomat!
Sok-sok arigato (sûrû hajlongások közepette :D)

Pirula

Ez egy PM-váltás rövid története köztem és Baldy között, megkért rá hogy hozzam nyilvánosságra. Tudni kell hozzá hogy nyertem egy sört az idézetkitalálós játékon, ám átvenni nem igazán tudom meeten, mert nem tudom mikor jutok oda.
Ez lett belõle:

Originally Posted by Baldy
Majd postázom, de imádkoznod már neked kell, hogy út közben ki ne lötyögjön. :D

Originally Posted by Pirula
Ha még emlékszel az elsõ önarcképemre amit feltöltöttem tudhatod hogy kedves vagyok én az Úrnak színe elõtt, mivel egyszülött fiára felettébb hasonlítok vala. Így az serital megóvand Általa bárminemû kilöttyenéstõl, utazzék az akár tevéknek púpos hátán nagy zötykölõdések és veszedelmek közepette Hebrontól házamnak ajtajáig. :áhítatos: :D

:D Végre egy akkora ökör a neten mint én! ez nagyon LOL! :hopp:
Ezt oszd meg a többi kedves fórumozóval is, amit nekem irtál :D

Most Posted by Pirula Ámen. :)

Baldy

Quote from: PirulaEz egy PM-váltás rövid története köztem és Baldy között, megkért rá hogy hozzam nyilvánosságra. Tudni kell hozzá hogy nyertem egy sört az idézetkitalálós játékon, ám átvenni nem igazán tudom meeten, mert nem tudom mikor jutok oda.
Ez lett belõle:

Ha még emlékszel az elsõ önarcképemre amit feltöltöttem tudhatod hogy kedves vagyok én az Úrnak színe elõtt, mivel egyszülött fiára felettébb hasonlítok vala. Így az serital megóvand Általa bárminemû kilöttyenéstõl, utazzék az akár tevéknek púpos hátán nagy zötykölõdések és veszedelmek közepette Hebrontól házamnak ajtajáig. :áhítatos: :D

Ámen részemrõl is Atyám! :D

Meske

Quote from: BaldySzóval mint sokan tudjuk szerintem, a je'taime anyit jelent franciául, hogy szerelem.
Nem egészen, mert szerintem az je t'aime lenne (szóval még rosszúl is írta a gyerek) és egész pontosan azt jelenti, hogy szeretlek. A szerelem az l'amour.
Szóval valami olyasmi lenne, hogy Zseb-szeretlek. (de a gyerek biztos arra gondolt, amit te is írtál, csak nem tudott franciául...)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Marfy

Quote from: BaldyIgyekszem a régi avataromra visszagondolva nem célzásnak venni a második linket :D
Nem célzásnak szántam :D.
A Chat.hu-n rengeteg ilyen nick név van, mint pl: Szebszerelem :)

Kvikveg

Quote from: PirulaEz egy PM-váltás rövid története köztem és Baldy között, megkért rá hogy hozzam nyilvánosságra. Tudni kell hozzá hogy nyertem egy sört az idézetkitalálós játékon, ám átvenni nem igazán tudom meeten, mert nem tudom mikor jutok oda.
Ez lett belõle:

Hogy Pirulat idezzem: Anyam, borogass!  :rotflol:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Bruce

Quote from: KvikvegHogy Pirulat idezzem: Anyam, borogass!  :rotflol:
Hát igen, két hithû (nem megsértõdni! ;) ) netökör beszélgetése veszélyes lehet az ember elmeállapotára  :rolleyes: Ki kellett volna írni, hogy a kockázatok és mellékhatások tekintetében kérjük olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezzem meg picológusát, gyógyszerészét...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Baldy

Quote from: BruceHát igen, két hithû (nem megsértõdni! ;) ) netökör beszélgetése veszélyes lehet az ember elmeállapotára  :rolleyes: Ki kellett volna írni, hogy a kockázatok és mellékhatások tekintetében kérjük olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezzem meg picológusát, gyógyszerészét...

Ugyan nem tudom, mi az a picológus, de szerintem erõsen szükséged lesz rá, ha beindulunk :D De tudok ajánlani akár egy óvszerészt is, ha netán rá van szükséged :D

Bruce

Quote from: BaldyUgyan nem tudom, mi az a picológus, de szerintem erõsen szükséged lesz rá, ha beindulunk :D De tudok ajánlani akár egy óvszerészt is, ha netán rá van szükséged :D
picológus=agykurkász=dilidoki=pszichológus :hehe: És hogy szükségem lesz rá? Hahh! Nehogy azt hidd, hogy elkaphatnak! Tudod már mióta üldöznek a muszálydzsekisek? De még mindig itt vagyok! Pill... dörömbölnek az ajtómon... Hé, maguk meg mit akar... NEEEE! Na megálljatok! Hé, ez fáj! Ezt kapd ki! ÁÁÁ! Nesze! Nesze! Hé, hova visznek Neeeeeee

Na végre... Aszitték hogy elvihetnek... Nyugodjanak békében... Szóval hol is tartottam...?

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Shadowolf

Quote from: BruceSzóval hol is tartottam...?

Éppen az offtopicban akartad ezt az elmés társalgást folytatni. ;)

Baldy

Quote from: ShadowolfÉppen az offtopicban akartad ezt az elmés társalgást folytatni. ;)

Ne csináld ezt vele, tök mulatságos :)
Az én véleményem a szövegérõl:  :lol:  :lol:  :lol:
Ugyhogy jogos ide a  postja :D

Shadowolf

Quote from: BaldyNe csináld ezt vele, tök mulatságos :)
Az én véleményem a szövegérõl:  :lol:  :lol:  :lol:
Ugyhogy jogos ide a  postja :D

Jóvan most az egyszer elengedem. :D (de csak azért mert te kérsz :P)
Viszont a jövõben légyszi az elnyúló hülyüléseket az offtopicban (mint ahogy én és Soridan/Rounin szoktuk), ok? :)

Baldy

Na nem tudom, felkerült-e már ez a beteg flash ebbe a topicba, de ha még nem, akkor nagyon itt az ideje! :D Nézzétek végig, bár egy kis angol tudás ajánlott. Szadistáknak kötelezõ megnézni  :bsd:
Éneklõ Lazac
És persze a karácsonyi kiadás :D
Karácsonyi Lazac
Jó szórakozást :)

Meske

Itt is van egy kis játék, ha netán leakarnátok vezetni a gép elleni erõszakot...

Baldy

Quote from: MeskeItt is van egy kis játék, ha netán leakarnátok vezetni a gép elleni erõszakot...

Hehe, ez tényleg nagyon jó :)
Eszembe juttatta Sephiroték akcióját :D

.Attila

Quote from: MeskeItt is van egy kis játék, ha netán leakarnátok vezetni a gép elleni erõszakot...
ignus már postolta egyszer, de azért kiállatkodtam magam :D

katz

:bsd:  :lol:  :lol:  :lol:

Marfy

Jó játék nagyon jókat röhögtem rajta. :comp:
De menndig lehet a maradványokat ütni mert sokáig vertem én nem lett vége.

Moha

Bakker, hol találsz te ilyeneket? Stressz-levezetésnek egy fárasztó melós nap után jól jön. :)

.Attila

Baldy

Quote from: NokiTaláltam pár idióta Flash-t :D.
http://www.gumicsizma.hu/swf/nopic/bug.swf
http://www.gumicsizma.hu/swf/nopic/Cow1B.swf
http://www.gumicsizma.hu/swf/nopic/AsianPride.swf
http://www.gumicsizma.hu/swf/nopic/puking_maria.swf
http://www.gumicsizma.hu/swf/nopic/bug.swf

Csatlakozom öcsém mondandójához, annyival kiegészitve, hogy szerintem a Tehénkés volt a legjobb (animal fetish rulez :D:D:D) De a 2Pac átdolgozásos flash is aranyos a szövegével :)

Meske

Quote from: MohaBakker, hol találsz te ilyeneket?
Ezzel speciel drága öcsikénk játszott amikor hazajöttem, s gondoltam bepostolom ide. Jól tettem? :)

Baldy

Na ime egy kellemes mondóka, kicsit másképpen:

Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel,
Windows mondja Kék Halál,
Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem.

Visszamentem a vásárba fél pénzzel,
Megkerestem a zugárust fél pénzzel,
Árus mondja: "Kell ápdét!"
Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél
pénzem

Hazamentem a vásárból ápdéttel,
Telepítek, installálok két kézzel,
Windows mondja 0E,
Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem.

En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel,
Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel,
Hardver mondja krr-krr-bumm,
Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel.

Lecseréltem az egészet, részletre,
Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve,
A gépem már elavult,
Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem.

Pirula

Quote from: BaldyNa ime egy kellemes mondóka, kicsit másképpen:

Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
stb.

Aaaaaaaaaaaaarrrrrrrrgggggggggggggggghhhhhhhhh!!!!!!
 :lol:
Linuxmániás cimborámnak pont jó lesz.  :)

Marfy

Quote from: BaldyNa ime egy kellemes mondóka, kicsit másképpen:

Én elmentem a vásárba fél pénzzel....

:lol: Nagyon jó :lul:.