Main Menu

Lepedo"

Started by VASH, 2003-12-22, 23:38:08

Previous topic - Next topic

Sky

QuoteOriginally posted by Saori
...Férfiak..ehh....:rolleyes:

Nem tudom mi bajod...
Pasast is lehet rányomni...
Mess with the best,
Die like the rest...

Shock12

QuoteOriginally posted by Sky
Nem tudom mi bajod...
Pasast is lehet rányomni...
Nem a rányomással van a hangsúly, és az elsõ oldalon kifejtette, hogy õ egy helyes bishounent szeretne rajta látni... a hozzászólások "elfajulására" célzott ;) Saori!

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Nem a rányomással van a hangsúly, és az elsõ oldalon kifejtette, hogy õ egy helyes bishounent szeretne rajta látni... a hozzászólások "elfajulására" célzott ;) Saori!

Nahh..végre valaki megértett^^
Khmm..de én nem azt mondtam, hogy egy pasit akarok a lepedőmre (jobb egy igazi ;)) Csak azt hogy nekem ajánlottak ilyet bishounennel:) (neeeeeeem, most nem olyan a lepedőm..és nem is azért nem mert épp mossásban van ;))

Najó..visszafogom magam^^" nem vagyok komplett ma^^" (ahogy máskor sem;))
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Kono

A lepedõ lényegtelen (azért ne legyen cikis), ha az ágyát meg tudja osztani valakivel ugye a tulajdonos... ;) (Akkormár úgysem a lepedõ mintázatával foglalkozik az ember... maximum a reggeli kisimítgatással :) !)

Ehhhhh ^^"" Erről megint eszembejutott v.mi, azaz megint ugyanaz, "ne legyen cikis" alatt pontosan mit értesz? :p

Egyébként Saori drága....én is megértettem, de tudod milyen vagyok :D És abban meg egyetértek, hogy jobb egy igazi....hmm! ;)
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Shock12

QuoteOriginally posted by Kono
Ehhhhh ^^"" Erről megint eszembejutott v.mi, azaz megint ugyanaz, "ne legyen cikis" alatt pontosan mit értesz? :p

Ne legyen cikis... pl ha valaki jön hozzád... igen, és hát az ágyadban nem csak Te kerülsz, és nemcsak alszotok... szóval azért ne legyen babarózsaszín fehér pöttyökkel (festék, nem az elsõ oldalon említett... bárugye az sem elõnyös :D), vagy valami hasonszõrû... meg azért ne gólyák hozzák rajta a babát, vagy disznók közösüljenek... (kedvenc alsógatyatéma... elvetemültek számára)... szóval a hölgy ne a röhögéstõl dõljön el, vagy fejcsóválva csukja be az ajtódat... kívülrõl :) ! (Bármondjuk nem lehet tudni, hogy a hölgyek hogy vélekednek a dolgokról, biztos személye válogatja... de az ilyen "aranyos" dolgokkal jobb nem kísérletezni... :D )

Kono

Ne legyen cikis... pl ha valaki jön hozzád... igen, és hát az ágyadban nem csak Te kerülsz, és nemcsak alszotok... szóval azért ne legyen babarózsaszín fehér pöttyökkel (festék, nem az elsõ oldalon említett... bárugye az sem elõnyös :D), vagy valami hasonszõrû... meg azért ne gólyák hozzák rajta a babát, vagy disznók közösüljenek... (kedvenc alsógatyatéma... elvetemültek számára)... szóval a hölgy ne a röhögéstõl dõljön el, vagy fejcsóválva csukja be az ajtódat... kívülrõl :) ! (Bármondjuk nem lehet tudni, hogy a hölgyek hogy vélekednek a dolgokról, biztos személye válogatja... de az ilyen "aranyos" dolgokkal jobb nem kísérletezni... :D )

Hát ettől a magyarázattól fetrengetm egy sort, kimerítő volt köszönöm! :D Mondjuk szerintem ilyentől nem látnád még azt sem, hogy röhögne a célszemély, inkább csak egy porfelhőt lácc, ahogy faképnél hagy :D Bár kérdés: mivan akkor, ha a folt utána kerül oda? :confused: Gondolom erről is tudnál nekem példálozni! :p

Saori

Anyám^^" Na assezm én most fújtam visszavonulót ;) Majd kicsit épelműbb állapotomban visszatérek ide :) Röhögni egy jót:)

Kono

Anyám^^" Na assezm én most fújtam visszavonulót ;) Majd kicsit épelműbb állapotomban visszatérek ide :) Röhögni egy jót:)

Hihi, csak nem túlságosan is elkalandoztunk drága? :p Hát igen, ez is ritka értelmes topic....de még csak most kezdtük, ne? :D Lesz ez még így se! ;)

Mondjuk vannak a témában tapasztalatok asszem :hopp:

Baldy

A sok tapasztalt emberke :)
Közben meg a társaság fele azt sem érti talán, miről beszélünk, mert még nem múlt el 14 :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Spectre

QuoteOriginally posted by Baldy
A sok tapasztalt emberke :)
Közben meg a társaság fele azt sem érti talán, miről beszélünk, mert még nem múlt el 14 :D

Miért miről is beszéltek? :ad:
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Saori

Hmm..én asszem inkább maardnék egy igazinál ;)

.Attila

Hmm..én asszem inkább maardnék egy igazinál ;)

Mármint igazi lepedőnél?... :D

Titkos®

QuoteOriginally posted by Himura-san
Hidd el a legtöbb bőven elmúlt....Profile azért van....:rolleyes: ;) :zen:

Aki meg nem múlt el, azt sem kell félteni: ezek manapság már 10 évesen fel vannak világosítva, vagy felvilágosulnak maguktól (ezért röhögök mindig jót a "12 + szülői felügyelet" nevű karikán...), hogy sajnos vagy szerencsére, azt mindenki döntse el maga.;)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Saori

QuoteOriginally posted by Trivi
Mármint igazi lepedőnél?... :D

Neeeeem^^ Én egy hús-vér pasira gondoltam :D
Lepedő nemkell ;)

SlEePwAlKeR

Nekem az még messze van.....Mivel megfogadtam ,hogy kizárólag egy tradicionális(vagy mondjuk kevésbé modern) japán lányt szeretnék társamul ezért tekintettel arra ,hogy Mo. on vagyunk nehéz lesz ilyet találnom max Japánban...Oda meg még ki kell jutnom...:( Nem baj én bizok abban ,hogy a sors kegyes lesz..:) :p :zen:
hát az télleg elég kemény dió.....
"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

.Attila

Ennek persze az a hátránya ,hogy a romantikus anime k től egy picit depis leszek....:(  De azért megnézem őket..(álmodik a nyomor...)

Nem vagy egyedül :beken:

Baldy

Öööö...
Akkor ne is mondjam azt a hírt, hogy irtam egy mailt Cseh Norbertnek, a Magenta Bt.-hez?
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Sky

Ezt senki nem mondta...
Mess with the best,
Die like the rest...

VASH

QuoteOriginally posted by Baldy
Öööö...
Akkor ne is mondjam azt a hírt, hogy irtam egy mailt Cseh Norbertnek, a Magenta Bt.-hez?

a lényeget, a lényeget...

nekem már van egy 10db rendelésem csak a haveroktól és még egy 21 db rendelés magamnak:hehe: Hétfõ, Kedd, Szerda,... Szombat 3 , Vasárnap 3.

Baldy plz mindent részletesen, mert van akinek tényleg kéne...
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Titkos®

QuoteOriginally posted by Trivi
Nem vagy egyedül :beken:

Ezt jó hallani. (Illetve nem azt, hogy depressziósok lesztek, hanem azt, hogy ez nem csak nálam van így. Mindenki mondja, hogy "NGE így, meg úgy", miközben nálam egy romantikus anime kétszer jobban odatesz a hangulatomnak.;) )
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Tiaro

A lepedőnek is vannak előnyei... nem kell ruhát venni neki, nem beszél hülyeségeket havonta egy hétig, nem balhézik, ha veszel egy másik lepedőt... bár néha kissé hogyismondjam... funkciótlannak tűnik... :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Sky

QuoteOriginally posted by Tiaro
A lepedőnek is vannak előnyei... nem kell ruhát venni neki, nem beszél hülyeségeket havonta egy hétig, nem balhézik, ha veszel egy másik lepedőt... bár néha kissé hogyismondjam... funkciótlannak tűnik... :D

True, true!:zen:
Mess with the best,
Die like the rest...

Kono

Neeeeem^^ Én egy hús-vér pasira gondoltam :D
Lepedő nemkell ;)

Hát itt szerintem bárki lecserélné a lepedőjét egy hús vér pasira/nőre...szal tényleg felesleges az a lepedő oda, bár tény, néha vannak "előnyei" :D

McDouglas

Hehe, latom jo sok szemermes emberke jar ide :P Na eccer kozkincse teszem #raganrok.hu csati logjait... imho paran sokkot kapnak, vagy szivrohamban elpatkolnak ha vegigolvassak :PPPPPPPPPPP
Kukorica Rox ^^

McDouglas

QuoteOriginally posted by Tiaro

Fogsze egy nagy furot, es minynar funkcionalsi eszkozhoz jutottal :PPPP
Kukorica Rox ^^

Sky

Csak én érzem így, vagy ez a topic egyre jobban degenerálódik...
Mess with the best,
Die like the rest...

Tiaro

I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Saori

QuoteOriginally posted by Kono
Hát itt szerintem bárki lecserélné a lepedőjét egy hús vér pasira/nőre...szal tényleg felesleges az a lepedő oda, bár tény, néha vannak "előnyei" :D

Jó....a tisztelt Úr tudja hogy értettem :D :D Jó a sima lepedő is , nem kell rá semmi nyomat :D :D

Baldy

QuoteOriginally posted by Sky
Csak én érzem így, vagy ez a topic egyre jobban degenerálódik...

Rosszul érzed, ugyanis ez már eleve nem volt egy magas röptű gondolatokkal megáldott topic :D
Amugy az illető még nem irt vissza, ugyhogy kénytelenek vagyunk várni... Ennek valószínűleg az a fő oka, hogy csak 5-én lesz az első munkanap az új évben :)
Szóval még egy kis türelem :)
És persze imádkozzatok, hogy ne nézzen minket nagyon hüléknek :):):)

Kono

Jó....a tisztelt Úr tudja hogy értettem :D :D Jó a sima lepedő is , nem kell rá semmi nyomat :D :D

Hogyne érteném.....pont ezaz hogy ÉRTEM! :D

Baldy..............ehhhh, LOL! :hopp: