Main Menu

Bible Black

Started by McDouglas, 2002-11-13, 08:57:52

Previous topic - Next topic

Alkyra

iko

QuoteOriginally posted by Lorenor
Szerintem a BibleBlack a LEGJOBB hentai amit eddig láttam minden mást porig aláz!Bár jönne már kia cenzúrázatlan folytatás...Ha vki szereti az IGÉNYES hentait akkor ez kötelezõ darab..Aki meg nem bírja az ne nézzen hentai t.Nézzen helyette sok kawaii xart...(Vagy "edzen" hentai mangákon majd ha már azokat bírja jöhet a lényeg:))Hozzátenném, hogy a Doku Doku Ryouki Zukan még nekem is sok volt......Pedig én bírom a kemény anyagokat...;)Aki pedig ennek ellenére keménynek tartja magát az nézzen utána ezen a linken://www.roshi.hu

a Doku Doku Ryouki Zukan  nem annyira durva sőt lightos mint egy lágy nyári fuvalat egy esős téli napon

Itachi

QuoteOriginally posted by Sky
Az új BB 5-6 már subolt?
Jah subbolt.. :D  Most már végre értettem is belőle valamit,hiába aki nem tud úgy japánul(még) annak a sub fontos..;) :p :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Soridan

QuoteOriginally posted by iko
a Doku Doku Ryouki Zukan  nem annyira durva sőt lightos mint egy lágy nyári fuvalat egy esős téli napon

És még mindig nem tudom eldönteni, hogy komolyan mondod-e, vagy sem :confused:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Saori

QuoteOriginally posted by Soridan

Ízlések és pofonok...:rolleyes:
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Cobra

Akinek ez az ízlése, az megérdemelne néhány pofont  :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shock12

Kinek a pap, kinek a papné... nekem a lánya... egészben, élõn, sértetlenül... ;) !

ignus

QuoteOriginally posted by Shock12
Kinek a pap, kinek a papné... nekem a lánya... egészben, élõn, sértetlenül... ;) !

Edit: sértetlenül helyett "érintetlenült" akart irni csak nem figyelt! :hehe:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

QuoteOriginally posted by ignus

Biztos vagy te ebben? :rolleyes: :D

Itachi

QuoteOriginally posted by ignus
A Doku Doku esetében a sértetlen a találó... :rolleyes: ;) :p :zen:

Saori

A Doku Doku esetében a sértetlen a találó... :rolleyes: ;) :p :zen:

Hát igen...:rolleyes:

Itachi

Hogy már sokadik defibrilátoros élesztést is elvégezzem eme "érdekes" topicon,megkérdezném, hogy kinek ki a kedvenc karaktere a BibleBlack ben? Nekem (kedveltségi sorrendben) Takashiro Hiroko,Saeki, Kitami Reika(persze farok nélkül..;) :p  ):bsd: :zen:

Saori

Hogy már sokadik defibrilátoros élesztést is elvégezzem eme "érdekes" topicon,megkérdezném, hogy kinek ki a kedvenc karaktere a BibleBlack ben? Nekem (kedveltségi sorrendben) Takashiro Hiroko,Saeki, Kitami Reika(persze farok nélkül..;) :p  ):bsd: :zen:

...ööö..mi a főszereplő srác neve?...:p

Itachi

Minase...:rolleyes:  A keresztnevét nem mondják soha..:confused:  :zen:

Saori

Minase...:rolleyes:  A keresztnevét nem mondják soha..:confused:  :zen:

..Naigen..szóval akkor ő :p

Itachi

Hmm eddig nem sok az "érdeklődő"...vajon miért..:rolleyes: :p  Nem baj napi egy post is életben tartja a topicot,úgyhogy nincs ok az aggodalomra..(nem mintha bárki is aggódna..:rolleyes:  ):zen:

Ecco

Sziasztok!

Lorenor ne aggodj, a topic nem fog eltunni a sullyesztoben, ugyanis jon a folytatas... Egesz pontosan aprilis 25-en.

(Ha egy uzlet beindul... ;)  )

Katt ide:
http://www.milky-anime.com/00/press/0405.pdf

iko

QuoteOriginally posted by Soridan

"egy lágy nyári fuvalat egy esős téli napon" zavaró mondat mi? :D ...attól függ ki hogy értelmezi :rolleyes:

Itachi

QuoteOriginally posted by Ecco
Sziasztok!

Lorenor ne aggodj, a topic nem fog eltunni a sullyesztoben, ugyanis jon a folytatas... Egesz pontosan aprilis 25-en.

(Ha egy uzlet beindul... ;)  )

Katt ide:
http://www.milky-anime.com/00/press/0405.pdf
Oh ez nagyon jó és milyen "érdekes" cím... :rolleyes: :p  Huhú már alig várom ,hogy folytatodjon a story...:D  Nagyon király lesz..!!!!:hopp: :hail: :D :zen:

Soridan

"egy lágy nyári fuvalat egy esős téli napon" zavaró mondat mi? :D ...attól függ ki hogy értelmezi :rolleyes:

A mondat egyértelműen kellemes benyomásokat kelt, ezért vagyok zavarban :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Moloko

QuoteOriginally posted by Saori
..Naigen..szóval akkor ő :p
naigen, nekem is :rolleyes:
de az áldozatnak kiszemelt csajszi aki bele van zúgva főszereplőnkbe, nevét persze nem tudom, ő is aranyos, meg a tanárnő hm.. hm.. annyira bírom azt a részt, amikor Minase lakására viszik, és amikor Minase hazaér még mindig hat a tanárnőn az a  vágyfokozó vagy miacsuda :D haláli az a szitu ^^" a tanár könyörög a diákjának, ráadásul ilyen jellegű kérdésben *ördögikacaj*

Itachi

QuoteOriginally posted by Angel
naigen, nekem is :rolleyes:
de az áldozatnak kiszemelt csajszi aki bele van zúgva főszereplőnkbe, nevét persze nem tudom, ő is aranyos, meg a tanárnő hm.. hm.. annyira bírom azt a részt, amikor Minase lakására viszik, és amikor Minase hazaér még mindig hat a tanárnőn az a  vágyfokozó vagy miacsuda :D haláli az a szitu ^^" a tanár könyörög a diákjának, ráadásul ilyen jellegű kérdésben *ördögikacaj*
Imari Kurumi nak hívják a lányt...Nekem egyáltalán nem jön be... :ejj:  Én kedvencem Takashiro Hiroko(a tanárnő)-a legjobb-:D  ,meg Minase mostoha húga/nővére,na meg Saeki (a lófarkas mágia mániás szőke csajszi.) :p :zen:

Saori

Takashiro sensei-t énis bírom :)

Itachi

Takashiro sensei-t énis bírom :)
Ha ezt már egy azonos nemű állítja akkor meg lehet érteni,hogy nekem mint ellenkező neműnek miért ő a kedvencem.:zen:

Saori

Ha ezt már egy azonos nemű állítja akkor meg lehet érteni,hogy nekem mint ellenkező neműnek miért ő a kedvencem.:zen:

Igen meg :D Teljes mértékig :)
//külön szimpi, hogy rajztanárnő ;)

Itachi

//külön szimpi, hogy rajztanárnő ;)
Jajj... :p :zen:

Moloko