Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Fazék

Helló!

Kérdésem arra vonatkozna, hogy meglesz várhatóan egy-két héten belül az X TV sorozat csak éppen 2 változatban. Az egyik 512x384 (kb4,4GB) (10 epizód van már ebből letöltve), a másik 640x480-as felbontásban (kb5,7GB) (7 epizód van már ebből letöltve), namármost az lenne a kérdésem, hogy melyiket töltsem föl?
Nem sürgős a válasz, csak gondoltam azért megkérdezem, hogy mire van igény.

zsozso

QuoteOriginally posted by Blimp
Helló!

Kérdésem arra vonatkozna, hogy meglesz várhatóan egy-két héten belül az X TV sorozat csak éppen 2 változatban. Az egyik 512x384 (kb4,4GB) (10 epizód van már ebből letöltve), a másik 640x480-as felbontásban (kb5,7GB) (7 epizód van már ebből letöltve), namármost az lenne a kérdésem, hogy melyiket töltsem föl?
Nem sürgős a válasz, csak gondoltam azért megkérdezem, hogy mire van igény.

A jobbikat.
Death is the only redemption

Kono

Hm, na beszenvedtem ezt a fórumot még gépkarbantartás elõtt...

Nos, 2 dolog lenne, bár nem mai darobok szerintem! :) Esetleg ha megvan v.kinek fel lehetne-e tölteni vagy megosztani v.hogy velem a következõket?

Az elsõ a Armitage III: Dual matrix (nem a poly matrix, az az elsõ) és a második a DNA^2 OVA (errõl meg csak úgy olvastam, nemtudom létezik-e és nema 12 részrõl van szó)

A Dual-t megtaláltam kazaa-n, de 0,1-0,3as letöltéssel 700 mb, az örökkévalóságig jönne... Pedig ez kábel, csak akitõl jön az nagyon nemaz! :( Amennyiben v.ki tud segíteni pls! Egyébként meg ez az Ai Yori eszméletlen aranyos, jó hogy letöltöttem régebben, most végre megnézhetem animére visszaszokás gyanánt! :)

No bye és elõre is köszi mindent! (Azt senki ne írja, hogy "már fentvan" mert 1Nlõre nemtudom megnézni és leszedni)
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Venom

Eléggé offtopic a következõ bejelentés, de nyertünk!

Akarom mondani, a Chihiro Szellemországban (Spirited Away) megnyerte a legjobb animációs filmnek járó Oscar díjat. :)

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Fazék

Tudom föltettem már ezt a kérdést párszor, de most következzék utoljára: szóval X TV 512x384-es változat nálam normálisan megy, viszont néha nekem magas hangoknál elég csúnyán torzul a hang, bár lehet hogy csak az én gépem a hibás. Van még 640x480-as változat is, csak az meg nálam (mivel a normális monitorkártyám megadta magát és most csak egy 4 megás S3  van benne) nem megy rendesen, csúszik a kép/hang, viszont 2 ilyen részt már föltöltöttem még korábban, és jó lenne ha leellenőriznéd, hogy nálad jó-e és a hang is rendben van-e, mert akkor inkább azt raknám fel. Bocs hogy megint ezzel a kérdéssel zaklatlak, de hát én már csak ilyen vagyok.

McDouglas

QuoteOriginally posted by qwell
Azért az FTP-ken kívül is van élet:
Itt van egy pár anime zene, köztük CB is!:)

Csendben megjegyeznem, hogy az AHQ-n fennt van majdnem az osszes letezo CB album, de hat aki nem latja a fat az erdotol... ;)
Kukorica Rox ^^

Venom

Hoi!

Ez megvan már valakinek? Tudom, hogy még csak moziban tolják, de nem lehet, hogy már valahol megvan élvezhetõ minõségben? Speciel most erre csorgatom a nyálam, remélem vki tud segíteni. :)

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Venom

Zsozso!!!!!!

Anime2/X, a sorozatból hiányzik 3 rész, 4-6-ig! Fel lehetne rakni minnél elõbb? Nem akarom kihagyni õket, de már nagyon nézni akarom további részeket! Lécciléccilécci!

Venom

Fazék

Látom kicsit lassú vagyok... Könnyedén előteremtettétek az X sorozatot miközben én meg csak újabb hülye kérdéseket teszek föl... ha viszont az a hiányzó 3 rész kellene (bár meglepődnék), akkor szívesen fölraknám, csak mondjátok meg mik az új feltöltési paraméterek, mert az egy hónappal ezelőtti beállításokkal nem enged be.
Majd ha lesz egyszer ígérem még pénzt is küldök...

zsozso

Látom kicsit lassú vagyok... Könnyedén előteremtettétek az X sorozatot miközben én meg csak újabb hülye kérdéseket teszek föl... ha viszont az a hiányzó 3 rész kellene (bár meglepődnék), akkor szívesen fölraknám, csak mondjátok meg mik az új feltöltési paraméterek, mert az egy hónappal ezelőtti beállításokkal nem enged be.
Majd ha lesz egyszer ígérem még pénzt is küldök...

Már betudsz.

Venom

vita meg nyafi hejett tessék csak feltölteni, már szeretném nézni :)

Thx

Fazék

Igenis! Parancsot vettem! Film feltöltve 1 óra múlva fent van a hiányzó 3 rész. (amúgy nem 4-6-ig hanem 4,5,8 hiányzott, hacsak nincs elszámozva).
Jó szórakozást!
És most megyek összeesni. Jóéjt..........

zsozso

Igenis! Parancsot vettem! Film feltöltve 1 óra múlva fent van a hiányzó 3 rész. (amúgy nem 4-6-ig hanem 4,5,8 hiányzott, hacsak nincs elszámozva).
Jó szórakozást!
És most megyek összeesni. Jóéjt..........

Átraktam.

Gauss_chan

Köszi Blimp. :D
Eddig csak a movie-t láttam, úgyhogy már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet a sorozat.

Venom

QuoteOriginally posted by Gauss_chan
Köszi Blimp. :D
Eddig csak a movie-t láttam, úgyhogy már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet a sorozat.

Szerintem érdemes nézni, nagyon kellemes. Kissé Mortál Kombájnos beütést kap, amikor jön a 7 jó meg a 7 gonosz, aztán párbajoznak. Ettõl függetlenül elég meredek a story, szóval érdemes nézni.

Depresszióra hajlamosok elõnyben, mint mindig :) (NGE rulez)

Venom

Gauss_chan

QuoteOriginally posted by Venom
Szerintem érdemes nézni, nagyon kellemes.

Tegnap megnéztem az első négy részt. Véleményt még nem nagyon tudok mondani az első részek alapján, de egy dolognak nagyon örülök. A movie-val ellentétben itt végre igazán megismerhetjük a szereplőket. A movie ehhez túlságosan rövid volt.

QuoteKissé Mortál Kombájnos beütést kap, amikor jön a 7 jó meg a 7 gonosz, aztán párbajoznak. Ettõl függetlenül elég meredek a story, szóval érdemes nézni.

Ha a story és a karakterek jól kidolgozottak, akkor nagy gond már nem lehet. :D

Venom

Télleg nem elérhetõ még a Final Flight of the Osiris? Tudjátok, az a CGI movie by Final Fantasy készítõk, az Animatrix egyik tagja. Najó, mindenki biztos tudja, de nincs meg vkinek? Szívesen megnézném :)

Venom

u.i. Moziban nem tudom megy-e még, ha nem, akkor meg várhatók a DVD kiadásig, és nem tudom mi lesz a történetben, mert a DVD-t csak a reloaded után adják ki, pedig a FFotO annak elõzménye. jaj mennyi bajom van. :)

Sesshoumaru

QuoteOriginally posted by Gauss_chan
Tegnap megnéztem az első négy részt. Véleményt még nem nagyon tudok mondani az első részek alapján, de egy dolognak nagyon örülök. A movie-val ellentétben itt végre igazán megismerhetjük a szereplőket. A movie ehhez túlságosan rövid volt.

Ha a story és a karakterek jól kidolgozottak, akkor nagy gond már nem lehet. :D

Ti most az InuYasháról beszéltek?

Venom

QuoteOriginally posted by Sesshoumaru
Ti most az InuYasháról beszéltek?

Nem, most special az "X" sorozatról és movieról van szó. :)

De ha már InuYasháról is szót ejtettünk, vmejik nap megnéztem a filmet... háát... semmi extra, ojan mintha a sorozat 5 vagy 6 részét simán szépen összefûzték volna és egybe letolták. Szóval egy hosszú epizód volt és ennyi. :) (ettõl függetlenül kellemes volt, de nem egy GitS vagy Akira)

Rhyagelle

QuoteOriginally posted by Venom
De ha már InuYasháról is szót ejtettünk, vmejik nap megnéztem a filmet...  
Csak a látványvilágot turbózták fel valamelyest, a jólbevált sztorin nem változtattak. :D
May the eternal fire of the Heaven burn your soul!

mc_d

Hi Zsozso!
A Gensou Maden Saiyuki 8.része hibás!
Nem tudnád feltenni újra?
Az AnimeNfo szerint 50 részes a sorozat!
De az ftp-n csak 26 rész van!!  
Van több rész is?
Elõre is kösz!

Ja, és az Emule nevû fájlcserélõ rendszerrel már kb. fél éve
megvan az End of Evangelion 700 MB-os DVD RIP-ben!
A honlap: //www.emule-project.net  !!
Ajánlom mindenkinek mert gyorsan jön le vele az anyag  ;)
és megbízható, könnyen kezelhetõ (Magyar nyelvet is ki lehet
választani!). Rengeteg Anime-t le lehet vele tölteni, de ezen
kívül MP3, Film, Játékok is megtalálhatóak nagy mennyiségben!
Sok szerencsét!

:hopp:

mc_d

Hi Zsozso!
Feltölteni akarok, bejelentkezek a 1234 portra
UPLOAD/UPLOAD-dal, és ott van egy INCOMING könyvtár
és benne egyes txt-k amiket érdemes lenne elolvasni
feltöltés elõtt, csakhogy nem bírom elolvasni, mi van bennük!!!
Ilyenkor mit kell csinálni? :confused:

zsozso

QuoteOriginally posted by mc_d
Hi Zsozso!
Feltölteni akarok, bejelentkezek a 1234 portra
UPLOAD/UPLOAD-dal, és ott van egy INCOMING könyvtár
és benne egyes txt-k amiket érdemes lenne elolvasni
feltöltés elõtt, csakhogy nem bírom elolvasni, mi van bennük!!!
Ilyenkor mit kell csinálni? :confused:

Már ellehet.

Ekuseru

Hát megpróbáltam azt az eMule-t, de nem igazán sikerül semmi:confused:
Valami olyasmirõl beszél, hogy alacsony az ID-m, meghogy próbáljam meg más porttal, meg "acél tûzfalam van" stb...
(valamint a sorban állásnál több ezredik helyeket kapok)
Ha meg el is indul akkor a program nevéhez hasonlóan "öszvér" sebességgel jön le...
Valószinûleg csak én vagyok a béna de tudnál segiteni?
日本 - 中國 - 한국

mc_d

Sejtettem hogy nem fog senkinek sem elsõre sikerülni.
Ha tudsz valamelyest angolul, akkor ajánlom a honlapon a
FAQ-t! Nagyon jól le van írva, hogy mi a teendõ, én is innen
tanultam meg kezelni! Ja, és vigyázz, ha a 0.28a verziót
szedted le, mert instabil, meg egyéb gondjai vannak!
Én a 0.27c-t használom, és az tökéletesen fut! (Most is épp
az megy)
Sok szerencsét! Ha ennek ellenére sem tudnál csinálni
semmit, akkor leírom részletesebben! Ja, és a LOWID egy
tipikus hiba a fájlcserélõ rendszereknél, pontosabban minden
peer programban benne van, ezt server okozza, ilyenkor a
teendõ a gép újraindítása és újracsatlakozás. Ha zöld a nyíl
a jobb alsó sarokban, akkor HIGHID-ed van! Amúgy LOWID-del
rohadt lassan jön az adat, stb... Ha el akarod kerülni, akkor
csatlakozz minõségi szerverhez! Ajánlom a http://www.edonkey2000.com/server.met -et a server.met
frissítéshez, ez a szerverek listája, ilyenkor várni kell hogy
megtalálja õket, és utána felhasználók szerint sorrendbe rakni,
és ahol sokan vannak oda csatlakozni! pl: PROBENPRINZ a
kedvencem, azzal mindig gyorsan jött az adat! Ja, és a letöltés
nem egybõl megy, mert fel kell vennie több 100 emberrel a
kapcsolatot, ezért a letöltés általában 1 óra múlva lesz jó
sebességû!

Remélem segítettem neked! Sok szerencsét!:hopp:

mc_d

Hi Zsozso!
Azt írtátok, egyeztessem, hogy mi van meg, és még mi kéne.
Nekem sok anime megvan, és arra gondoltam, hogy feltöltök
nektek pár cuccot.
Nos ha jól tudom, a BASTARD !! elég gyatra
minõségben van meg nektek, nekem megvan DVD-RIP
minõségben, szóval ha kell, feltöltöm.
A másik, hogy elkezdtem letölteni a FLAME OF RECCA-t
fájlcserélõ rendszerrel, szóval folyamatosan jönnek le
a részek, ugyancsak DVD-RIP-ben.
Van még a ONE PIECE, SCRYED, RUROUNI KENSHIN (TV).
Szólj hogy melyik van, vagy kell, és akkor folyamatosan
tölteni fogom.

mc_d

És még valami az Emule-rõl:

Ez a legjobb peer to peer rendszer ami valaha kijött, mert
támogatja mindazokat a dolgokat, amiket a többi rendszer
csak egyenként támogatott, stb...
A letöltés attól függ minél tovább van bekapcsolva a program.
Nekem a legrosszabb letöltésem 500 MB volt 8 óra alatt.
A legjobb pedig 1.2 GB 8 óra alatt. Ezt onnan tudom, mert
ellenben a legtöbb peer rendszerrel, ebben igazi statisztika
van, ami nem csak a fel és letöltéseket, hanem rengeteg mást
is megjegyez. Rengeteg Anime van fent, olyanok is, amelyek
már rég sehol sem találhatóak meg, és a legújabbak is mint
fent vannak. Az egyes fájlok letöltései attól is függnek, hogy
mennyi embernek van meg az adott adat. 20 fölötti szám már
jót jelent, de a 200-800 a legjobbak.
Ajánlom még a SHAREREACTOR.COM-nevû site-ot mert ez a
site direkt a peer hálózatokra rak fájlokat, pl. legújabb movie-k,
legújabb játékok, anime, stb....
Remélem sok ember megragadja az alkalmat, hogy kipróbálja
ezt a nagyszerû programot!

mc_d

Ha valaki még nem ismerné, ajánlom a http://www.animewallpapers.com/ -nevû site-ot!
Ez a legnagyobb Anime háttérképek tára.:hopp:

McDouglas

Te mc_d (hmm... egye fene nem bantom;) ha tovabbra is ennyit aradozol errol a programrol, meg azt fogom hinni, hogy reklmaozod a termekedet ;)

Azer egy vacak p2p progirol nem kene ennyit aradozni, hisz mind tudjuk, hogy rakas kaki, televan spyware-val, es trojai-val, es meg igenytelenul is van megirva... miazhogy ujra kell inditani a gepemet?! Na nehogymar a 20 napos uptime-omat egy vacak kis p2p program kedveert ujrainditsam...

Terjunk mar vissza a valosagba!

QuoteEz a legjobb peer to peer rendszer ami valaha kijött, mert támogatja mindazokat a dolgokat, amiket a többi rendszer
csak egyenként támogatott, stb...
Ez az eDonkey rendszerhez egy ujabb kliens... es mint tudjuk eDonkey messze nem a legjobb rendszer... Hmm, amiket a tobbi rendszer nem.... Lattal mar valaha DC-t? ;)

QuoteNekem a legrosszabb letöltésem 500 MB volt 8 óra alatt. A legjobb pedig 1.2 GB 8 óra alatt.
Fura, ircrol nekem a legroszabb letoltesem 66k/sec volt, es a legjobb meg 800k.... mik vannak... ^_^ (mert ugye dcc is p2p rendszer;)

QuoteEzt onnan tudom, mert ellenben a legtöbb peer rendszerrel, ebben igazi statisztika van
Igazi statisztika? Ugyerted mar a statisztikat is hamisitjak? LOL, mive lesz ez a franya vilag...(ajanlom figyelmedbe a net kapcsolatod statisztikajat... bar kitudja... lehet az is fake;)

Quotenem csak a fel és letöltéseket, hanem rengeteg mást
is megjegyez
Valoban! PL jelszavakat, felhasznaloneveket, stb ;)

QuoteJa, és a LOWID egy
tipikus hiba a fájlcserélõ rendszereknél, pontosabban minden
peer programban benne van, ezt server okozza, ilyenkor a
teendõ a gép újraindítása és újracsatlakozás.
Na azer ez nem teljesen igaz, van ahol erre mar talaltak megoldast...

Nah, hat igy a nagy reklamra valo tekintettel kb ennyi merult fel bennem. Tessek megszivlelni, es nem baromsagokkal tomni a kedves userek fejet... Es ez a reklam stilus... istenem CSAK EZT NE! Nem veletlenul hagytam fel a tv nezessel lassan fel eve... (finom celzas volt ra, hogy ez legyen az utolso alkalom, ha nem esne le;)
Kukorica Rox ^^

McDouglas

Visszaterve picit a temahoz, paran felkialtottak, hogy mi az a LOWID..., nos rovidke utanjaras utan a kovetkezoket olvashatjuk:
QuoteWhat a Low ID is
A Low ID is given to the client by the server because for one reason or another, the client is not accepting incomming connections. In general, the order of information for most software on the internet is for the client computer (yours) to connect to another computer, request information, receive it, then close that connection. However, on eDonkey other clients will connect to you, to request information from you (seemingly backwards). The server you are connected to will help out, and facilitate connections between a Low ID user and a High ID user, but, two Low ID clients can not communicate. This means that many possible file sources are not available to those with Low IDs.
Nos mint azt kivehetitek ti is, ez azt jelenti, hogy vagy szar a tuzfalad, vagy NAT mogott vagy az internet szolgaltatod tuzfala blokkolja a kapcsolatodat. Ergo semmi koze az ujrainditashoz...
Kukorica Rox ^^