Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

Chronos

QuoteOriginally posted by emperor
A Gundam Wing elsõ része jobb minõségben fönt van. Ma este felmegy néhány AMV, meg NGE filmzene.:D
:jee:

CHRONOS

Zodd

Köszönet annak aki felrakta a FLCL Speed King AMV-t nekem eddig ez tetszett legjobban, lehet, hogy a zene is közrejátszott:hopp: :D

Zsozso:
Nem tudtam hova lenne jó írni. Meg lehetne oldani, hogy a login nevem megváltozzon Zodd ra.  :zen:
:bsd:

emperor

QuoteOriginally posted by Mcjol
Köszönet annak aki felrakta a FLCL Speed King AMV-t nekem eddig ez tetszett legjobban, lehet, hogy a zene is közrejátszott:hopp: :D

Zsozso:
Nem tudtam hova lenne jó írni. Meg lehetne oldani, hogy a login nevem megváltozzon Zodd ra.  :zen:

Meg tudod változtatni magadnak a user cp-ben...;)
Loyalty Never Dies

Chronos

Meg tudod változtatni magadnak a user cp-ben...;)
    Hol?;)

CHRONOS

Venom

A Gundam Wing elsõ része jobb minõségben fönt van. Ma este felmegy néhány AMV, meg NGE filmzene.:D

Erről jut eszembe! Nem lehetne a teljes Gundam Wing sorozatot lecserélni jobb mínőségűre? Vhogy nincs kedvem 50 megás RealPlayer-es filmeket nézegetni, amiktől kifolyik a szemem, mégse látok semmit. Eccer megnéztem vmit ebben a formátumban, azóta szemüvegemen van. :hopp:

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

McDouglas

QuoteOriginally posted by Mcjol

Zsozso:

Loginnevet utolag nem lehet modositani. Majd atirom sql-ben ha raerek, onnantol kezdve Zodd-al tudsz majd loginolni.
    Kukorica Rox ^^

Ekuseru

Nos nem tudom kinek köszönhetõ az AnimeHQ-n az Animestars könyvtár tartalma de egy biztos a J-pop MP3-makra ugyahogy van "F5"
    :D :D
    日本 - 中國 - 한국

McDouglas

QuoteOriginally posted by Ekuseru
    Nos nem tudom kinek köszönhetõ az AnimeHQ-n az Animestars könyvtár tartalma de egy biztos a J-pop MP3-makra ugyahogy van "F5"

Ha joltom az animehq-n hostolt egyik weblap adatai, es amig bekerul az uj vinyojuk addig az ftp-n van tarolva.
    Kukorica Rox ^^

Chronos

Asszem Lezl honlapja:
    http://animestars.animehq.hu/index.php

CHRONOS

Chronos

Nah, megy fel az Excel Saga uccsó 26. része...:D

CHRONOS

s007

my neighbours the yamadas felkerült, legalábbis részemrõl :)

kérdés: kell-e jó minõségben (dual audio dvd rip, nem ráégetett felirattal, kb 230 mega/rész) now and then, here and there? ez most is fenn van a szerveren, de kicsit ratyibb minõségben.
    viva la resistance!

Rhyagelle

QuoteOriginally posted by Chronos
    WinSock 2.0
    Connecting to usteam.uw.hu
    Connected to usteam.uw.hu Port 21
    220 ProFTPD 1.2.8 Server (USTEAM server) [usteam.uw.hu]
    [...]
    257 "/Anime9/Anime/Excel Saga" is current directory.
    TYPE A
    200 Type set to A
    PASV
    227 Entering Passive Mode (212,92,18,113,212,181).
    LIST
    150 Opening ASCII mode data connection for file list
    227 Entering Passive Mode (212,92,18,113,226,211).
    REST 162816
    350 Restarting at 162816. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer
    RETR excel saga-01 [rg].avi
    150 Opening BINARY mode data connection for excel saga-01 [rg].avi (244765696 bytes) :D
    May the eternal fire of the Heaven burn your soul!

Chronos

QuoteOriginally posted by Rhyagelle
    WinSock 2.0
    Connecting to usteam.uw.hu
    Connected to usteam.uw.hu Port 21
    220 ProFTPD 1.2.8 Server (USTEAM server) [usteam.uw.hu]
    [...]
    257 "/Anime9/Anime/Excel Saga" is current directory.
    TYPE A
    200 Type set to A
    PASV
    227 Entering Passive Mode (212,92,18,113,212,181).
    LIST
    150 Opening ASCII mode data connection for file list
    227 Entering Passive Mode (212,92,18,113,226,211).
    REST 162816
    350 Restarting at 162816. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer
    RETR excel saga-01 [rg].avi
    150 Opening BINARY mode data connection for excel saga-01 [rg].avi (244765696 bytes) :D
    :lol:!!

CHRONOS

Chronos

CHRONOS
    Fent van az uccsó rész is, és ezzel kész a sorozat jobb minõségre cserélése...:D :D :D
    Kellemes töltögetést!:p

CHRONOS

Ekuseru

Quotekérdés: kell-e jó minõségben (dual audio dvd rip, nem ráégetett felirattal, kb 230 mega/rész) now and then, here and there? ez most is fenn van a szerveren, de kicsit ratyibb minõségben.

én nem ellenezném!

az igazság az hogy a TV-tuner rip féle minőség volt az ami elvette a kedvemet a sorozattól
    日本 - 中國 - 한국

Chronos

Emperor kérésére elkezdtem feltolni az Iria: Zeiram The Animation Vol. 1-et (elsõ két rész, 700 MB OGM, DualAudio).:)
    "Rettenetesen gyors" 16 K/s-es feltöltési sebességemnek köszönhetõen várhatóan holnaputánra fog felmenni. :D

CHRONOS

s007

én nem ellenezném!

az igazság az hogy a TV-tuner rip féle minőség volt az ami elvette a kedvemet a sorozattól

elkezdtem. szépen, lassan, de megy felfelé :)
    viva la resistance!

zsozso

Sorry, hogy kicsit késõbb pakolom át, de lanon vagyok épp ;)
    Death is the only redemption

Ekuseru

Quoteelkezdtem. szépen, lassan, de megy felfelé :)

Doumo arigatou gozaimasu...:D
    日本 - 中國 - 한국

Che

Hello

Gondoltam megkérdezem, mivel láttam mást is érdekel a forumban hogy feltöltsem e a Final Fantasy Unlimited sorozatot???
    Elég jó minõség, bár mint szinte minden animet nem csak 1 csapat subolta igy van pár rész ami gyengébb subot kapott. Égetett subos mind, 26 része van (nekem 25). Ha érdekelne írjatok.

Sehol nem találok 26. részt. Lehet ám hogy mégiscsak 25 részes bár ez elég kevés anime-nél fordul elő...

Tényleg tudja valaki miért 26 részes a legtöbb sorozat? Rég óta foglalkoztat a kérdés :)

Csá

Ekuseru

általában 13 vagy 26 részesek
    szeintem ez a szezonok miatt van egy év 52 hét igy pont két szezon fér bele vagy egy 26 részes nyári szünettel

persze most lehet, hogy nagy hülyeséget irtam
    日本 - 中國 - 한국

Chronos

általában 13 vagy 26 részesek
    szeintem ez a szezonok miatt van egy év 52 hét igy pont két szezon fér bele vagy egy 26 részes nyári szünettel

persze most lehet, hogy nagy hülyeséget irtam
    Talált, süllyedt...;)
    Jól tudtad, ugyanis Japánban minden animébõl 1 héten 1 részt adnak le, és pont ezért tervezik 26 vagy 13 részesre a sorozatokat...;)

CHRONOS

Zodd

Na most csak késve de megköszönöm a loginnevem átírását a Zodd-ra:hopp:, mivel eddig a hét elején a Pilisben voltam túrázni:hopp:

:zen:
    :bsd:

Chronos

QuoteOriginally posted by Che
    Sehol nem találok 26. részt. Lehet ám hogy mégiscsak 25 részes bár ez elég kevés anime-nél fordul elő...
    http://www.animenfo.com/animetitle,709,ryeedp,final_fantasy_u.html
    Annyi...:)

CHRONOS

s007

Doumo arigatou gozaimasu...:D

nincsmit.
    az elsõ három rész fel is ment, amint átmegy publikba lehet tölteni. gondolom :)
    viva la resistance!

Dschneider

Ha érdekel valakit a Kanon akkor fel tudnám tenni.
    (Van infó róla a 'Leírások' között, és itt: http://www.animenfo.com/animetitle,790,vcmibb,kanon.html)

Ekuseru

arra az animére is vadásztam egy darabig, szóval nem lenne rossz...
    szerintem nagyon jó lehet
    日本 - 中國 - 한국

Aya

marmalade boy, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    mar nagyon sokaig kerestem, de hiaba, ezert legycike feltennel...ha nem tudsz akkor nem tudnal hol lehet letolteni. THAKS
    :)

Chronos

Emperor kérésére elkezdtem feltolni az Iria: Zeiram The Animation Vol. 1-et (elsõ két rész, 700 MB OGM, DualAudio).:)
    "Rettenetesen gyors" 16 K/s-es feltöltési sebességemnek köszönhetõen várhatóan holnaputánra fog felmenni. :D

CHRONOS
    Fent van!:D

CHRONOS

Chronos

Felhívták a figyelmemet, hogy nincs fent az Excel Saga 18. részének az én általam feltöltött változata, holott én feltöltöttem...:(
    Légyszíves az FTP-n lévõ Excel Saga 18. részét cseréld le az én általam feltöltött DVDrip-re...:)
    Ja, és szerintem ki kéne törölnöd, vagy külön könyvtárba raknod a rossz minõségû részeket...
    Kösz elõre is...;)

CHRONOS