Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

zsozso

QuoteOriginally posted by via_mala

Ui.: remélem a mangák csak átmenetileg tűntek el :(

Nemtuntek azok el.
Death is the only redemption

Venom

Csak azért írom ezt ide, mert máshol nem akarok új threadet nyitni, ráadásul ezt sokan olvassák. :)

1) A Last Exile ritka jó sorozat, mindenkinek csak ajánlani tudom. Remek CGI-s grafika, jó történet, kellemes szereplők.
2) Szerény véleményem szerint a Gilgamesh nagyon rossz, az első 5 perc után töröltem az egész sorozatot.
3) Örök hála a GITS második széria feliratos változataiért, ismét egy remek kis szériának nézünk elébe, szóval mindenkinek ajánlom.

Amit kérni akarok, hogy a Berserk 24 és 25-öt ha lehet cseréljétek le jobb minőségűre. Ha jól emléxem, Cronos kezdte el feltenni az új változatokat.

A könyvtárszerkezet átpakolásához csak gratulálni akarok, nagyon jó lett, habár kissé lassan tölti be, amit meg nem csodálok. De ennyit nekem bőven megér. :zen:

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Chronos

QuoteOriginally posted by Venom
Csak azért írom ezt ide, mert máshol nem akarok új threadet nyitni, ráadásul ezt sokan olvassák. :)

1) A Last Exile ritka jó sorozat, mindenkinek csak ajánlani tudom. Remek CGI-s grafika, jó történet, kellemes szereplők.
2) Szerény véleményem szerint a Gilgamesh nagyon rossz, az első 5 perc után töröltem az egész sorozatot.
3) Örök hála a GITS második széria feliratos változataiért, ismét egy remek kis szériának nézünk elébe, szóval mindenkinek ajánlom.

Amit kérni akarok, hogy a Berserk 24 és 25-öt ha lehet cseréljétek le jobb minőségűre. Ha jól emléxem, Cronos kezdte el feltenni az új változatokat.

A könyvtárszerkezet átpakolásához csak gratulálni akarok, nagyon jó lett, habár kissé lassan tölti be, amit meg nem csodálok. De ennyit nekem bőven megér. :zen:

Venom
Ha utánajártál volna a dolgoknak, akkor tudnád, hogy még nem rippelték le az uccsó 2 részt...:)
Nem szép dolog ujjal mutogatni, főleg feltöltőkre...;)

CHRONOS

deyo

Eddig minden úgy tűnt ok... épp az imént vettem észre, hogy a You're_under_arrest könytár üres:-(((
Az érdekelne, hogy csak nálam van vmi gond (bár ezt kétlem, mert minden más megy rendesen) vagy esetleg vmi probláma van... azért remélem nem veszett el:-((

Titkos®

Nagyon jó az új könyvtárszerkezet!:D  Nekem már a múltkori is tetszett, de ez a legkirályabb, le a kalappal, ez szép volt zsozso!:jee: :cool:
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

ignus

QuoteOriginally posted by deyo
Eddig minden úgy tűnt ok... épp az imént vettem észre, hogy a You're_under_arrest könytár üres:-(((
Az érdekelne, hogy csak nálam van vmi gond (bár ezt kétlem, mert minden más megy rendesen) vagy esetleg vmi probláma van... azért remélem nem veszett el:-((

Nálam is hasonló probléma jelentkezett... úgyhogy nem nálad van a gond!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Cobra

a You're_under_arrest könytár üres:-(((
Nálam is üres.
Még egyszer megkérdezem, a Slayers Movie 1 ogm-es változatát már nézte valaki ? Nálam a film hosszára a wmp több, mint 14 órát ír ki. Nálam lett hiba, vagy eleve rossz ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

deyo

QuoteOriginally posted by Cobra
Nálam is üres.
Még egyszer megkérdezem, a Slayers Movie 1 ogm-es változatát már nézte valaki ? Nálam a film hosszára a wmp több, mint 14 órát ír ki. Nálam lett hiba, vagy eleve rossz ?
Ehhez konkrétan sajna nemtok hozzászólni, DE én már találkoztam olyan ogm fájl-al, amire a crc teszt azt mondta, hogy semmi gond, de az mplayer azt mondta, hogy 00:00:00 hosszú... vagy hogy 2412 órás...:D :D
Szal nem feltétlen a fájl a ludas:-))

Venom

QuoteOriginally posted by Chronos
Ha utánajártál volna a dolgoknak, akkor tudnád, hogy még nem rippelték le az uccsó 2 részt...:)
Nem szép dolog ujjal mutogatni, főleg feltöltőkre...;)
CHRONOS

Ab1: Nem szoktam nézni a fansubok oldalait.
Ab2: Úgy tudom ebben a topicban lehet kérni, hogy mik kerüljenek fel, én meg épp ezt tettem.
Ab3: Speciel hálás voltam, hogy az előzőket feltöltötted, ezért említettem meg a te neved.

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

ignus

Ab2: Úgy tudom ebben a topicban lehet kérni, hogy mik kerüljenek fel, én meg épp ezt tettem.
Ab3: Speciel hálás voltam, hogy az előzőket feltöltötted, ezért említettem meg a te neved.

Venom

Szerintem Chronos bá sem le**szásként irta....
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

zsozso

Gyerekek most vagy nekem tul jo a szemem vagy ti vagytok vakok... A yua gyonyoruen ottvan ugyanis.
Death is the only redemption

Chronos

Venom
Bocs, akkor félreértettem...:rolleyes:
Csak kicsit ideges vagyok manapság...:)

CHRONOS

Chronos

QuoteOriginally posted by ignus
Szerintem Chronos bá sem le**szásként irta....
Nagyon jól sejted...;)

CHRONOS

deyo

QuoteOriginally posted by zsozso
Gyerekek most vagy nekem tul jo a szemem vagy ti vagytok vakok... A yua gyonyoruen ottvan ugyanis.
Lehet, hogy akkor éppen egy légy ment a szemembe:-))
Mert ha nálatok se változott semmi (mert nálam ugyan nem), akkor nemtom mi más lehetett az oka... merthogy most már nálam is gyönyörűen látszik:-))
A lényeg-a-lényeg: Most már minden OK:-))

Dschneider

Feltettem végig a Hyper Police-t, valamint pár Hand maid May ogm-et. Holnap felteszem az elsö öt Fruits Basket ogm-et.

deyo

Sikerült megszereznem ezt is... így végre kijelenthetem, hogy láttam az egész sztorit... legalábbis azt hiszem... gondoltam megkérdem, hogy felrakjam-e...:-)))

ArchElf

Információképp FF VII Original Soundtrack kúszik felfelé, persze csak annak akit érdekel...
4 CD-ről rippelve mp3-ban albumonként kb 80 Mb.

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Dschneider

Elsö öt Fruits Basket fent figyel ogm-ben.

.Attila

Találtam Thundercats-et. Letöltsem?

edit: meg Final Fantasy Unlimited-et. Kell?

phr0zen

QuoteOriginally posted by Trivi

edit: meg Final Fantasy Unlimited-et. Kell?

Azzal már próbálkoztam,de nincs rá komolyabb igény a botrányos minősége miatt. :p

Emberek:Gungrave érdekelne valakit?

Spectre

QuoteOriginally posted by phr0zen
Emberek: Gungrave érdekelne valakit?

Nem, engem nagyon nem érdekelne :D Mikor rakod fel? :rolleyes:
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

phr0zen

QuoteOriginally posted by Spectre
Nem, engem nagyon nem érdekelne :D Mikor rakod fel? :rolleyes:

Hát ha már ennyire nem érdekel,akkor mondjuk most,ebben a pillanatban.:D

.Attila

QuoteOriginally posted by phr0zen
Azzal már próbálkoztam,de nincs rá komolyabb igény a botrányos minősége miatt. :p

Mármint a video minősége vagy az anime minősége miatt? Mert én 150 megás file-okban találtam, avi formátumban, tehát nem lehet olyan rossz a felvétel minősége.

phr0zen

QuoteOriginally posted by Trivi
Mármint a video minősége vagy az anime minősége miatt? Mert én 150 megás file-okban találtam, avi formátumban, tehát nem lehet olyan rossz a felvétel minősége.

Én az anime minőségére céloztam.:hehe:

Moloko

Emberek, Naruto 69et nem akarja vki feltolni?
egy BakaSan fansubosat szvsz beszerzési sebességgel kb holnapra felrakhatok, ha vkit érdekel

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Angel
Emberek, Naruto 69et nem akarja vki feltolni?
egy BakaSan fansubosat szvsz beszerzési sebességgel kb holnapra felrakhatok, ha vkit érdekel

A 68.-ik résszel mi történt? :confused:

Moloko

QuoteOriginally posted by Shadowolf
A 68.-ik résszel mi történt? :confused:
ott nyaral fent az 1. rész előtt :D nem vagy elég szemfüles ;)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Angel
ott nyaral fent az 1. rész előtt :D nem vagy elég szemfüles ;)

Jóvanna! :p Amúgy zsozso, a Naruto új részei mikorra várhatók? (vagy még éppen készülnek?)

Titkos®

Sikerült megszereznem ezt is... így végre kijelenthetem, hogy láttam az egész sztorit... legalábbis azt hiszem... gondoltam megkérdem, hogy felrakjam-e...:-)))

Engem érdekelne a dolog...:)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^