Mik kerülnek/kerültek fel

Started by zsozso, 2002-11-19, 15:20:50

Previous topic - Next topic

zsozso

Death is the only redemption

TurboK

Ha már így szóba jött a gyaloggalopp, nincs meg véletlenül valakinek DVD ripbe magyar szinkronnal? (lehetõleg választható vobsubos magyar+angol szinkron/felirattal)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

edrebel

Nincs meg valakinek a Wolf's Rain OST? Konkrétan az utolsó rész utolsó száma érdekelne leginkább, a Tell Me What The Rain Knows... nagyon ott van.
ed

zsozso

QuoteOriginally posted by edrebel
Nincs meg valakinek a Wolf's Rain OST? Konkrétan az utolsó rész utolsó száma érdekelne leginkább, a Tell Me What The Rain Knows... nagyon ott van.

Teljesen véletlenül fentvan :)

VASH

Cihiro szinkron tûrhetõ mivel máshogy még nem hallottam:D

valószínû hogy csütörtök tájékában fog felmenni;)
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Venom

QuoteOriginally posted by TurboK
Ha már így szóba jött a gyaloggalopp, nincs meg véletlenül valakinek DVD ripbe magyar szinkronnal? (lehetõleg választható vobsubos magyar+angol szinkron/felirattal)

Franc se tuggya mijen minőség, de holnap viszem havernak a Cd-t, aki remélhetőleg át tudja írni még a héten. :)
A feltöltés megint más tészta, még sose csináltam. :)

Venom

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Shock12

QuoteOriginally posted by Venom
Franc se tuggya mijen minőség, de holnap viszem havernak a Cd-t, aki remélhetőleg át tudja írni még a héten. :)
A feltöltés megint más tészta, még sose csináltam. :)

Venom

Hát ha még nem töltöttél fel, akkor van még néhány lépés eme ominózus tetted véghezvitele elõtt ;) . Ez pedig abban merül ki, hogy Zsozso kollegától kell kérned egy accountot (pm-eld meg, és abban írd meg, milyen user nevet, és passwordöt kérsz). Utána fel tudsz tölteni, pl egy FlashFXPvel a usteam.uw.hu -ra az 1234es porton... durván ennyi... köbö :D .

emperor

ma, vagy holnap este elkezdem feltölteni a Macross Do you remember love-t. A Gundam részekkel nem tudom, hogy lesz, jelenleg nincs túl sok szabaidõm, de majd igyekszem!:)
Loyalty Never Dies

Drótmalac

QuoteOriginally posted by emperor
    ma, vagy holnap este elkezdem feltölteni a Macross Do you remember love-t. A Gundam részekkel nem tudom, hogy lesz, jelenleg nincs túl sok szabaidõm, de majd igyekszem!:)
    Köszike!:hopp:
    Macross Rulez!

TurboK

QuoteOriginally posted by Shock12
    Hát ha még nem töltöttél fel, akkor van még néhány lépés eme ominózus tetted véghezvitele elõtt ;) . Ez pedig abban merül ki, hogy Zsozso kollegától kell kérned egy accountot (pm-eld meg, és abban írd meg, milyen user nevet, és passwordöt kérsz). Utána fel tudsz tölteni, pl egy FlashFXPvel a usteam.uw.hu -ra az 1234es porton... durván ennyi... köbö :D .

Nemtom hogy zsozso megengedi e hogy nem-animét töltsünk fel, habár lehet hogy egy ilyen legendás filmmel kivételt tesz, pláne ha jó minőségű a rip.
    Ha nem majd töltesz akkor hozzám.

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Shock12

Nem engedi meg, a megoldás az, hogy feltölti a saját acc-jára, és szépen megkéri Zsozsó hadurat, hogy legyenszíves átlökni az AHQ szerverére...

zsozso

QuoteOriginally posted by TurboK
    Nemtom hogy zsozso megengedi e hogy nem-animét töltsünk fel, habár lehet hogy egy ilyen legendás filmmel kivételt tesz, pláne ha jó minőségű a rip.
    Ha nem majd töltesz akkor hozzám.
    Mint már sokat mondtam a server policy-javal ellenkezik a nem anime felpakolása.
    Ez uu vonatkozik barmilyen jatekra mint ahogy barmilyen filmre.

Chronos

Yu Yu Hakusho 31. részig felment...:D
    Egyelõre a 40. részig rippelték le, szóval utána már nem fog ilyen sok rész jönni naponta...:p
    Addig is, ha van valakinek valami anime igénye, és véletlenül nekem megvan, akkor azt feltölthetem, ha akarjátok...;)

CHRONOS

Chronos

QuoteOriginally posted by zsozso
    Mint már sokat mondtam a server policy-javal ellenkezik a nem anime felpakolása.
    Ez uu vonatkozik barmilyen jatekra mint ahogy barmilyen filmre.
    Mert akkor már illegálisnak bizonyulna az FTP, nemde?

CHRONOS

Shock12

Pontosabban: akkor már nyilvánvalóan, és abszolúte ilegális lenne... most csak egy kicsit, és Magyarhonban alig észrevehetõen az :D ...

Chronos

Pontosabban: akkor már nyilvánvalóan, és abszolúte ilegális lenne... most csak egy kicsit, és Magyarhonban alig észrevehetõen az :D ...
    Addig fentmaradhatnak az animek az FTP-n, amíg Magyarországon nem licenszelik őket, nem?
    Vagy rosszul tudom?

CHRONOS

zsozso

Mivel itthon szinte semmi sincs licenselve a fenntlévõ animek között ezért nemigazan illegalis.
    Amennyiben akár 1 _film_ vagy _jatek_ fentvan onnantol kezdve illegalis.

Drótmalac

Igaz, semmi szükség illegalitásba vonulni, amíg nem muszáj.
    De mi a helyzet azokkal az animekkel, amik licenselve vannak? Mert azért akad olyan is...

Drótmalac

Bár, az csak kicsit illegális:)

Shock12

Hát azok, amik licenszelve vannak... hümm... tényleg, össze kéne számolni:
    - Dradonball Z
    - Pokemon (sorozat + 3 film)
    - Metropolis
    - Cowboy Beebop

Van még valami ?

Drótmalac

Ebbõl sincs mind fennt...

paTKany

Van még valami ?

Van igen, köztük két különösen olyan amit én biztos nem tartanék ftp szerveren:

Animátrix
    Chihiro Szellemországban

TurboK

Van még az RTL Klub régi sorozatai is (elvileg):
    valami Candy-Candy baromság (ajánlom a Roshinál megnézni ezt a szekciót, kicsit más képet fest mint a sorozat)
    "Pálya ördögei" (vagy valami hasonló, focis õrület)
    Sailor Moon

Van még a TV2-n a Bayblade,
    A Viasaton a Digimon
    Van az Ezüst Nyíl, aminek van magyar szinkronja videókazin,
    Meg még egy õsöreg ûrhajós valami, aminek nem jut eszembe a címe, még a Martin írt róla valamikor az egyik nagyon régi 576ba,

De nem hiszem hogy ezek közül akármi is fenn van.

Venom: tölts ide
    evilboris.kicks-ass.org port 1987
    upload/upload

Venom

még nincs meg a cuccos, de legkésõbb jövõ héten. izébigyó...

zsozso, kiráj vagy ember! az mplayer amihez linket adtál kivállóan jácca le a kenshin hátralevõ részeit.
    de, mint minden jóban, van valami rossz is:
    1) nem tud feliratot tolni, angolul nem nézem, japánul meg nem értek (bár, belenéztem is határozottan sokat értettem, ami meglepett)
    2) ha mégis tuggya ezt, akkor nagyon jó, de nincs benne help mint az mplayerekben általában, és nincsenek sehol a parancsok. pontosítok: se az input, se az mplayer file-ben nem tudtam belőni. :)  gihi :)

Venom, a problémás :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

thebluesnote

Jungle wa Itsumo Hare Nochi Guu egészen véletlenül nincs meg valakinek? eMule-ról lejött egy rész (talán ha kettô még le fog), és eszméletlen q jó. Kb. Azumanga Daioh, dzsungelben.

VASH

QuoteOriginally posted by paTKany
    Van igen, köztük két különösen olyan amit én biztos nem tartanék ftp szerveren:

Animátrix
    Chihiro Szellemországban

de néha kell egy kis TELETUBBIES hogy utána tudd értékelni a jobb dolgokat...

A sorsunkat csak a szenvedésen keresztül tudjuk lemérni...
    (Õszentsége a Dalai Láma)
    You can't stop me
    You can't stop me
    keep it to myself
    keep it to myself

Dschneider

még nincs meg a cuccos, de legkésõbb jövõ héten. izébigyó...

zsozso, kiráj vagy ember! az mplayer amihez linket adtál kivállóan jácca le a kenshin hátralevõ részeit.
    de, mint minden jóban, van valami rossz is:
    1) nem tud feliratot tolni, angolul nem nézem, japánul meg nem értek (bár, belenéztem is határozottan sokat értettem, ami meglepett)
    2) ha mégis tuggya ezt, akkor nagyon jó, de nincs benne help mint az mplayerekben általában, és nincsenek sehol a parancsok. pontosítok: se az input, se az mplayer file-ben nem tudtam belőni. :)  gihi :)

Venom, a problémás :)

Ha parancsokra vágysz ajánlom ezt:

http://tivo-mplayer.sourceforge.net/docs/mplayer-man.html

Ha már ismerted akkor bocsi.

VASH

QuoteOriginally posted by Dschneider
    Ha parancsokra vágysz ajánlom ezt:

http://tivo-mplayer.sourceforge.net/docs/mplayer-man.html

Ha már ismerted akkor bocsi.
    na ez nekem is jól jött:D
    You can't stop me
    You can't stop me
    keep it to myself
    keep it to myself

Venom

Arigato Schneider, de sajnos nem mûködtek ezek a parancsok. Blöe. :) Még a végén angolul kell megnéznem Kenshint... vagy kénytelen vagyok megérteni mindent japánul. LOL :)

Venom

Dschneider

Arigato Schneider, de sajnos nem mûködtek ezek a parancsok. Blöe. :) Még a végén angolul kell megnéznem Kenshint... vagy kénytelen vagyok megérteni mindent japánul. LOL :)

Venom

Hm, ugye jól értem a problémádat, .ogm-nél az mplayer nem játszik le feliratot?

Ha ez a helyzet, akkor erre a -sid kapcsoló a megoldás, ez elvileg DVD-nél választ a rendelkezésre álló feliratokból. Nálam a -sid 3 választás hozta "vissza" a feliratokat. (Legalábbis ogm-es Love Hina és Yu Yu esetében.)

Remélem nem írtam túl nagy baromságot, fáradt vagyok és nem értek hozzá.