Main Menu

Képek

Started by .Attila, 2004-01-16, 22:15:50

Previous topic - Next topic

Kalibur

QuoteOriginally posted by Emarsharae
Az enyém nagyooobb!! :hehe:

(Amúgy ez csak egy kép... a sorozatban nem mászkálnak egy szál alsógatyában. Amire igazán gondoltam, az pl. a GitS-ben van, amikor a hölgy enyhén hiányos egyenruhában szaladgál, a hímnemű kollégái öltönyben... bár megértem a pasikat... :D  de tényleg... )

FIÚK, HA EZT MEGNÉZITEK, KIÉG A SZEMETEK! NE NÉZZÉTEK MEG, CSAK HA JÓ PSZICHOLÓGUSOTOK VAN! :hopp:
Na nem azért, hogy kritikával éljek, de ettől az én szemem is kishíján kiégett... ennél azért léteznek jobb Weiss képek is, ha bátorkodhatom megjegyezni...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Kalibur

Vagy mondjuk:

Kalibur

De ha feltétlenül a hiányos öltözet a feltétel, arra is van másik verzió (és ezzel le is lövöm magam, mert bár kép lenne még, de nem húzom túl a türelmeteket, mielőtt meglincseltek... :D )

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Kalibur
De ha feltétlenül a hiányos öltözet a feltétel, arra is van másik verzió (és ezzel le is lövöm magam, mert bár kép lenne még, de nem húzom túl a türelmeteket, mielőtt meglincseltek... :D )

:eek: :eek: :eek: :eek: ....:p :D

Emarsharae

Grrr, nem hiszem el, elveszett a válaszom...
No jó. Küldhetek én is jobbat, de annál a bizonyos képnél a "kié a meztelenebb" volt a cél.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Emarsharae

vagy....
(bocs srácok, ez sem nőkről van, akit ez lelkileg zavar, ne nézze meg)
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Shock12

nincs
lincs

(vagy mondhatni: lincs, ami nincs :D)

.Attila

Na most égett ki a szemem... :D

Emarsharae

De bevallom őszintén, nekem ők túl fehérek. Avagy nézd a bal oldalt. ;)

Shadowolf

Sztem lassan ideje lenni témát váltani...:rolleyes: Egy kép a Macross fanoknak. ;)

Emarsharae

Szeeeegény Trivi.
Tessék, itt egy kép a Schreient-ről, a lány testőrökről a Weiss kreuz-ból.

roderick

Hmm.. még a GITSre visszatérve, azért elég érdekes, hogy a filmben azért volt olyan kevés ruha Motokon, merthogy ugyebár a b?rében van a thermoptic camo... csak az a fura, hogy a sorozatban -ahol szintén nem visel magán tul sokat- ott a többi, teljesen beöltözött ember is képes használni a camo-t...:rolleyes:

Nadeokkor ontopic... ilyen morcinak régen láthattuk Alucardot... ennél márcsak én leszek gonoszabb, ha nem találok hirtelen további fordításokat a mangáról...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Emarsharae

Alucard... :D Na még egy kedvenc pasi. Mondd, ezt miért nem a bishikhez postolod? :hopp:

Shadowolf

QuoteOriginally posted by roderick
Nadeokkor ontopic... ilyen morcinak régen láthattuk Alucardot... ennél márcsak én leszek gonoszabb, ha nem találok hirtelen további fordításokat a mangáról...

És ez miben különbözik a jókedvű Alucardtól? :rolleyes: :D

roderick

QuoteOriginally posted by Emarsharae
Alucard... :D Na még egy kedvenc pasi. Mondd, ezt miért nem a bishikhez postolod? :hopp:

egy topicba Griffithel nem rakok én semmit... nem engedhetem meg, hogy egy kalap alá vegyék ?ket.

Kuroneko-samaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
(Nyaaaaaaaa)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Drótmalac

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Sztem lassan ideje lenni témát váltani...:rolleyes: Egy kép a Macross fanoknak. ;)
Köszike, ez még hiányzott :)
(legalább valaki gondol szegény Macross fanokra is.)

Emarsharae

A jókedvű Alucard így néz ki.

Shadowolf

QuoteOriginally posted by roderick
Kuroneko-samaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
(Nyaaaaaaaa)

Gourry!!!!!!!!!! :hopp: :http://www.anime-online.com/gallery/details.php?image_id=655

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Köszike, ez még hiányzott :)
(legalább valaki gondol szegény Macross fanokra is.)

Csak neked :D : http://www.anime-online.com/gallery/details.php?image_id=265

Drótmalac

Csak neked :D : http://www.anime-online.com/gallery/details.php?image_id=265
Köszike.
Akkor én is megosztok egyet:)

.Attila

Engem csak a feliratok zavarnak a kép alján, azok viszont nagyon, nem is mentem el őket.
És hogy én is hozzájáruljak: cic-mic, ide kiscicák :)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Engem csak a feliratok zavarnak a kép alján, azok viszont nagyon, nem is mentem el őket.

Mondjuk eleve azok miatt a feliratok miatt postoltam őket így. ;)

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Lorenor
Üdv!Ez pedig kedvenc OP wallpaperem:zen:

Na így már teljes a csapat. ;) :D

Shadowolf

Itt meg egy kép a CB csapatáról. ;) :

via_mala

Biztosan mindenki ismeri már, de nekem új volt.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

via_mala

ez már egy kicsit erősebb ;)
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

ignus

"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Zelgadis

Hail Il Palazzo!

Micsodaa? Mit hallok? :hopp:

Selba

QuoteOriginally posted by via_mala
Biztosan mindenki ismeri már, de nekem új volt.

:) :D :hopp: :lul: