Anime ajánlás

Started by AnWar, 2003-01-18, 00:22:55

Previous topic - Next topic

popec

hi
ajanljatok mar nekem lecci valami harcos animet lehet fantasy is, amik eddig bejottek az a bleach, naruto, fate stay night
kosz

chilip

Quote from: popec on 2007-05-13, 09:27:12
hi
ajanljatok mar nekem lecci valami harcos animet lehet fantasy is, amik eddig bejottek az a bleach, naruto, fate stay night
kosz

Guyver remake-je (asszem 24 v. 26 részes verzió, nem a 13 részes), One Piece (ez most 308. résznél jár...), Tengen Toppa Gurren Lagan (ez kicsit érdekes viszonyítva a te általad felsoroltakkal, mecha és kicsit szürreális, poén történetvezetéssel - 6 rész van kinn), FLCL (ugyanaz igaz erre, mint a Tengen Toppára, kivéve, hogy kevesebb mecha), Seirei no Moribito ( :jee: sajna ebből eddig csak 5 rész van subbosan), Darker than Black (ez is marha jó, és  csak 5 rész van kinn asszem), Hunter X Hunter (ez kicsit Naruto-s, leszámítva a pecabotot sztem marha jó, az OVA-k a folytatásai az 51 részes sorozatnak) és esetleg D.Gray-man (31. résznél jár, olyan néha darkos, néha poén egyedi világgal, nekem bejön ^^ ) ... ennyi jut eszembe

popec

köszi
nekem elso 2 resz amit lattam  one piecebol nem jott annyira be olyan gyerekesnek tunt
az flcl 1. meg 2. resze pedig olyan kaosznak:D

Cobra

popec: Scryed, szerintem tetszeni fog, bár kicsit komolyabb, mint a felsoroltak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

popec

koszi megcsekkolom

p*csaba szinkronosan van fenn ftp n:S

Zsiga

Quote from: popec on 2007-05-13, 11:43:10
p*csaba szinkronosan van fenn ftp n:S
Van benne japán hang és angol felirat.
És ha kérhetem, legközelebb próbálj egy kicsit kulturáltabban megnyilvánulni.

Selmo

És lehetőleg ne duplapostolni. :)

A tökéletesség unalmas.

popec

:D elnezest nem gondoltam volna hogy tulsagosan is obszcen voltam:(

kelvor

Quote from: Cheesy on 2007-05-13, 01:23:41
Ajánljatok már valami "vidám animét" lécci. Amolyan Green Green (ezt láttam legutóbb), Golden Boy, Amadeiyo!, GTO, stb. félét. Előre is köszi :D

School Rumble-t néztem legutóbb, ha még neked is kimaradt, nézd meg :jee:

popec

scryed ot vegigneztem koszi igazan bejott

Cobra

Örülök, hogy tetszett. Macross Plust és Zerot tudom még ajánlani, bár ezekben sajnos csak másodlagos a mecha harc, a történet inkább romantikus sci-fi. A Plus kicsit régebbi, de a Zeronál szerintem leesel majd a székről a látványtól.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

popec

Cheesy

Quote from: Cobra on 2007-05-20, 21:58:34
Örülök, hogy tetszett. Macross Plust és Zerot tudom még ajánlani, bár ezekben sajnos csak másodlagos a mecha harc, a történet inkább romantikus sci-fi. A Plus kicsit régebbi, de a Zeronál szerintem leesel majd a székről a látványtól.

Eszméletlen a látvány valóban. Plusz ajánlanám a Nightwish - Wish I Had An Angel c. számát hallgatni a Zero első részének elején lévő légicsata alatt. Multkor véletlenül épp így jártam és 2-en néztük, annyira vágott hozzá a zene, pont ott volt minden törés ahol kell, még akarva sem tudtuk volna ugy beállítani :P (azóta sem sikerült :( )

Baggio

valaki tudna olyan cucoot ajánlani, mint a Tenjou Tenge? Tehát verekedős (csak ne box legyen), és inkább komolyabb hangulató dolog kéne

kelvor

Samurai 7? Igaz, én még nem láttam, de fenn van a listámon. Azt hallottam elég tűrhető. Fate/Stay Night-ot is megnézheted, ha még nem volt hozzá szerencséd.

Baggio

Quote from: kelvor on 2007-05-21, 15:19:36
Samurai 7? Igaz, én még nem láttam, de fenn van a listámon. Azt hallottam elég tűrhető. Fate/Stay Night-ot is megnézheted, ha még nem volt hozzá szerencséd.
kösz a tippet, el is kezdtem letölteni a Fate-et. Bár ezt a Tenjou Tenge-t nehéz lesz überelni... kéne egy jó kis meccset rendezni a Kenichi és a Tenjou szereplői között... én a Miu vs Maya meccsre tuti jegyet váltanék  :rotfl:

Solid Snake

Quote from: kelvor on 2007-05-21, 15:19:36
Fate/Stay Night-ot is megnézheted, ha még nem volt hozzá szerencséd.

Pártolom.  :cool:
Elvégre a F/SN lett a USTEAM - Best of 2006 "hivatalos" győztese.  :Kiraly:

popec

en ftp-n csak ezt a zerot talaltam Zero_no_Tsukaima... vagy esetleg ftp n nincs fenn es mashonnan kene beszerezni?:P

chilip

Quote from: popec on 2007-05-22, 00:35:00

en ftp-n csak ezt a zerot talaltam Zero_no_Tsukaima... vagy esetleg ftp n nincs fenn es mashonnan kene beszerezni?:P

Macross Zero...

popec

Quote from: chilip on 2007-05-22, 00:39:03
Quote from: popec on 2007-05-22, 00:35:00

Macross Zero...
thx
jaaa viszaolvastam es leesett :D jol van megesik hogy faradt az ember:P

Eberinu

Valaki látta végig az Inukamit? Én most kezdtem el, nagyon beteg :D De bejön

Member

Quote from: Eberinu on 2007-05-25, 14:01:30
Most W_S nevében szólok: "Én láttam, nagyon perverz és beteg, ajánlottam Membernek is, nézzétek meg ti is." :)

Alkyra

Quote from: Member on 2007-05-25, 14:05:50
Quote from: Eberinu on 2007-05-25, 14:01:30
Most W_S nevében szólok: "Én láttam, nagyon perverz és beteg, ajánlottam Membernek is, nézzétek meg ti is." :)

hooo. membernek ajánlott? akkor azt én se hagyhatom ki!^^ btw én most OutlawStart nézek. Slayers+Scifi=OutlawStar. ahhoz képest h régi rajzolású egészjó...:Ö

Dannyael

Sziasztok!

Nem tud valaki véletlenül egy Death Note-hoz hasonló elkaplak-úgyse kapsz el animét,
amiben ugyanúgy előre kiagyalt tervekkel szöknek-cserkésznek be?

Member

Elég sok mindent ajánlott már (főleg harem és/vagy ecchi :D), de nem leszek a klónja. :p
Az Inukami-ból csak az 5. részt láttam, de azt hiszem, nem az én stílusom. :/

REPOST:
Quote from: Dannyael on 2007-05-25, 15:38:50
Sziasztok!

Nem tud valaki véletlenül egy Death Note-hoz hasonló elkaplak-úgyse kapsz el animét,
Ilyen érdekelne engem is.

Solid Snake

Sziasztok!

Code Geass - talán.

Alkyra

Quote from: Member on 2007-05-25, 15:40:26
Elég sok mindent ajánlott már (főleg harem és/vagy ecchi :D), de nem leszek a klónja. :p
Az Inukami-ból csak az 5. részt láttam, de azt hiszem, nem az én stílusom. :/

REPOST:
Sziasztok!

Ilyen érdekelne engem is.

Nu leszedtem 6ot. majd meglátjuk...

Próféta

Többé-kevésbé illik a leírásra: Lupin III - Castle of Cagliostro. Nem sorozat, hanem egészestés anime.

Entrery

Sziasztok, még mindig nem tud senki Trinity Bloodhoz hasonló animét ajánlani? Vagy legalább Full Metal Panichoz :)

Solid Snake