Main Menu

Counter-Strike

Started by [BouNCE], 2004-01-20, 11:00:03

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: katzAz 1.6-ra gondolsz? Nekem az nincs meg, szal nem tom.
vagy nagyon a téma ellen vagy (ha ez a helyzet, akkor szépen elintézted a kérdést, de tartok tõle inkább félreértetted :)), vagy tessék egy kicsit khmm ööö úgy gondolkodni, hogy nagyon olcsón szerezte, mondhatni szinte ingyen* :D és úgy gondolja, hogy azzal a szerzett adatfolyammal, nem lehet minden szerverre fölmenni :) - bár errõl a szerver részrõl nekem már fogalmam sincs, hogyan ellenõrzik...

*fenntartjuk a jogot, hogy idõnként az 'ingyen' helyett, a 'szinte ingyen' kifejezést használjuk :D

bár nagyon hülyén hangzik, de igazán kiadhatnának valami demo-t a CS-hez (mondjuk csak egyfajta pályára tudsz fölcsatlakozni és csak a demo szerverekhez) mert a HL2 demo-ja nem gyõzött meg hogy ki kéne érte adnom 10k forintot... bár tudom erre 0 az esély... így nincs más megoldás, mint várnom fél-1 évet, hogy lemenjen valamennyit az ára, mondjuk 7k-ra, az már elviselhetõbb lenne :)

katz

Quote from: Blimpvagy nagyon a téma ellen vagy (ha ez a helyzet, akkor szépen elintézted a kérdést, de tartok tõle inkább félreértetted :)), vagy tessék egy kicsit khmm ööö úgy gondolkodni, hogy nagyon olcsón szerezte, mondhatni szinte ingyen* :D és úgy gondolja, hogy azzal a szerzett adatfolyammal, nem lehet minden szerverre fölmenni :) - bár errõl a szerver részrõl nekem már fogalmam sincs, hogyan ellenõrzik...

*fenntartjuk a jogot, hogy idõnként az 'ingyen' helyett, a 'szinte ingyen' kifejezést használjuk :D
Korábban, mintha azt említette volna bpka000, h 1.6-os verziója van, ezért gondoltam erre. Egyébként én is szoktam letölteni játékokat. Sõt, csak azt veszem meg, amit már kipróbáltam és megelégedtem vele.
Én sem tudom, h ellenõrzik az accountokat, de attól még elég hatékonyak, de mivel nekem eredeti verzió van ezért gõzöm sincs milyen crack szerverek vannak.
Quote from: Blimpbár nagyon hülyén hangzik, de igazán kiadhatnának valami demo-t a CS-hez (mondjuk csak egyfajta pályára tudsz fölcsatlakozni és csak a demo szerverekhez) mert a HL2 demo-ja nem gyõzött meg hogy ki kéne érte adnom 10k forintot... bár tudom erre 0 az esély... így nincs más megoldás, mint várnom fél-1 évet, hogy lemenjen valamennyit az ára, mondjuk 7k-ra, az már elviselhetõbb lenne :)
CS demo tudtommal nem lesz, de töltsd le vhonnan a crackelt változatot, azt ki tudod addig próbálni amig nem törlik az accountodat és ha megtetszik megveszed. Figyelembe véve mennyit nyomtam eddig sztem bõven megérte, pedig én 50k-t fizettem érte.
Ha meg nem jön be a játék akkor próbáld ki az ingyenesen letölthetõ Americas Army-t. Szerintem az egyik legjobb multi fps.

Fazék

Quote from: katzKorábban, mintha azt említette volna bpka000, h 1.6-os verziója van, ezért gondoltam erre. Egyébként én is szoktam letölteni játékokat. Sõt, csak azt veszem meg, amit már kipróbáltam és megelégedtem vele.
ez sztem részben így van rendjén, én is csak azután vettem meg a CoD-Deluxe-ot, hogy kipróbáltam a szomszéd warez verziójának elsõ 2 pályáját és úgy döntöttem, hogy ez mindenképpen megéri a pénzét :)

Quote from: katzCS demo tudtommal nem lesz, de töltsd le vhonnan a crackelt változatot, azt ki tudod addig próbálni amig nem törlik az accountodat és ha megtetszik megveszed. Figyelembe véve mennyit nyomtam eddig sztem bõven megérte, pedig én 50k-t fizettem érte.
:eeek:  USA-ból express-légivel behozatott Coll.Ed verziót vettél?! vagy mitõl került ennyibe :eeek:  lehet hogy mégiscsak megéri azt a 10k-t összekaparnom? :)
Quote from: katzHa meg nem jön be a játék akkor próbáld ki az ingyenesen letölthetõ Americas Army-t. Szerintem az egyik legjobb multi fps.
köszi, majd kipróbálom, egy próbát mindenképpen megér :)

katz

Quote from: Blimp:eeek:  USA-ból express-légivel behozatott Coll.Ed verziót vettél?! vagy mitõl került ennyibe :eeek:  lehet hogy mégiscsak megéri azt a 10k-t összekaparnom? :)
Sapphire ATI 9600XT 256Mb + Tomb Raider nevû fos + HL2 kupon :teccik:

Fazék

Quote from: katzSapphire ATI 9600XT 256Mb + Tomb Raider nevû fos + HL2 kupon :teccik:
ok, ok így már értem :D

Dragon

Nem, nem az 1.6-ot értettem, nekem csak az 1.5 volt meg.
De most már megvan az S is.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Lion Priest

Quote from: '[BouNCE']Bár egyre kevésbé bízom benne :)
Nincs meg valakinek az a palya az 1.5-höz, ami egy fürdõszobát ábrázol, és az emberkék meg olyan aprók, hogy 1 ora mig atertek a masik felere?
Az kéne :)

BouNCE: Nekem és pár haveromnak megvan, csak egyetlen probléma van vele,  hogy (bár nem akarom lebecsülni) 15 perc és uncsi.. :(
Még jelent kezem...Lion Priest
"Vándor ki itt belépsz,
hagyj fel minden reménnyel,
mert a sötétség terjed,
s tégd aki megment:
Lion-Priest"        :hopp:

Marfy

Ti ugye eredeti játékokkal jáccotok, feltörtet nem enged fel a szerver?

Xipe

Quote from: NokiTi ugye eredeti játékokkal jáccotok, feltörtet nem enged fel a szerver?

igen feltortet nem enged fel a szerver.
2 napja a Steam 30,000 accountot torolt.
ezek mind illegalisan probaltak jatszani a jatekkal.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: Xipeigen feltortet nem enged fel a szerver.
2 napja a Steam 30,000 accountot torolt.
ezek mind illegalisan probaltak jatszani a jatekkal.
Akkor muszály lesz megvennem :(, bár a pénztárcám most kong az ürességtõl.
Remélem minél elõbb meg tudom venni és bebüntetek mindenkit  :uzi:  :D

.Attila

Érdemes rászánni azt a 10k-t szvsz :) Szerintem én már közel járok a 100 óra játékhoz, ha még nem haladtam meg :)

Xipe

Quote from: TriviÉrdemes rászánni azt a 10k-t szvsz :) Szerintem én már közel járok a 100 óra játékhoz, ha még nem haladtam meg :)

hu, en regebben(egyetem alatt) lehuztam minimum 60 orat egy heten.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lion Priest

Nos én Hatvan órát nem de..mondjuk úgy sokat játszom vele, Nekem annyival könnyebb, hogy otthon 3 Pc is van. Sajna anyukám már ideges.. :grrr:
"Vándor ki itt belépsz,
mert a sötétség terjed,
s tégd aki megment:

Marfy

Quote from: Xipehu, en regebben(egyetem alatt) lehuztam minimum 60 orat egy heten.
Mikor koliban laktam 22 gép volt hálóban és napi 9-10 óra CS-t játszottunk csak akkor áltam meg ha ettem vagy még akkor sem :D.
Ti használtok vásárló script-et mert nekem volt egy a CZ-hez de az most nem mûködik a CS:S-el ha lenne valakinek szívesen elfogadnám mert nincs kedvem írni egyet :p

Xipe

Quote from: NokiMikor koliban laktam 22 gép volt hálóban és napi 9-10 óra CS-t játszottunk csak akkor áltam meg ha ettem vagy még akkor sem :D.
Ti használtok vásárló script-et mert nekem volt egy a CZ-hez de az most nem mûködik a CS:S-el ha lenne valakinek szívesen elfogadnám mert nincs kedvem írni egyet :p

nem hasznaltunk semmilyen scriptet.
pillanatok alatt meg lehet venni mindent siman a mnubol foleg ha mar egy jo ideje jatszol a jetekkal es tudod mi hol van.
vagy hasznald az F1 es F2 gombokat.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: Xipenem hasznaltunk semmilyen scriptet.
pillanatok alatt meg lehet venni mindent siman a mnubol foleg ha mar egy jo ideje jatszol a jetekkal es tudod mi hol van.
vagy hasznald az F1 es F2 gombokat.
Tudom mi hol van fejbõl de nekem kényelmesebb volt megnyomni a NUM0-át és vett páncélt HE-t Flasht és Defuse kit-et.
Hát akkor majd visszaszokom :).

Xipe

Quote from: NokiTudom mi hol van fejbõl de nekem kényelmesebb volt megnyomni a NUM0-át és vett páncélt HE-t Flasht és Defuse kit-et.
Hát akkor majd visszaszokom :).

ezert mondtam az F1 es F2-t.
az F1 megveszi a meglevo penzedbol a megfelelo cuccot, max veszel hozza HE-t.
ha emghalsz akkor meg az F2-vel tudod megvenni ugyanazt amit az elozo korben hasznaltal.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: Xipeezert mondtam az F1 es F2-t.
az F1 megveszi a meglevo penzedbol a megfelelo cuccot, max veszel hozza HE-t.
ha emghalsz akkor meg az F2-vel tudod megvenni ugyanazt amit az elozo korben hasznaltal.
Hm ezt nem is tudtam ez új dolog lehet mert ez nem volt benne a régi CS-ben köszi és remélem minnél hamarabb találkozhatunk a csatamezõn :).

Xipe

Quote from: NokiHm ezt nem is tudtam ez új dolog lehet mert ez nem volt benne a régi CS-ben köszi és remélem minnél hamarabb találkozhatunk a csatamezõn :).

ez 1.6-ota van benne miota kivettek a rebuy menut.
CS:S mar megvan ugyan, csak meg nincs telepitve, mert meg nem raktam ossze az uj gepem, ez meg mar nem nagyon birna.
_(๏̯͡๏)_

Lion Priest

A Cs Condition Zero Is jó!!Nem??
Véleményeket csak nyugodtan.... :)
"Vándor ki itt belépsz,
mert a sötétség terjed,
s tégd aki megment:

Xipe

Quote from: Lion PriestA Cs Condition Zero Is jó!!Nem??
Véleményeket csak nyugodtan.... :)

a COndition Zero igazabol csak azert volt jo mert voltak benne a Single Player jatekok.
igazabol csak atvezetes volt a Source-ig.
_(๏̯͡๏)_

Marfy

Quote from: Xipeigazabol csak atvezetes volt a Source-ig.
Csak csillapították a játékosok éhségét :), amúgy nekem jobban bejön mint a Source no de haladni kell a korral.

Xipe

Quote from: NokiCsak csillapították a játékosok éhségét :), amúgy nekem jobban bejön mint a Source no de haladni kell a korral.

mas iranyba vittek a stilust egy picit mert felhasznaltak hozza az ismert Fusion Pack skineket.
engem az zavart hogy tul konnyu volt.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Van egy program (The All-Seeing Eye), amivel a szervereket lehet nézegetni, be lehet állítani, hogy milyen régiókban, országokban keresel szervert, megmutatja, kik vannak a szerveren stb. Barátokat is lehet regisztrálni, szóval nagyon jó program, csakhogy a programot úgy lehet beszerezni, hogy letöltöd az installert, ami neten keresztül installál, ezért mindig a legfrissebbet szedi le, amihez persze nincs crack. 21 napos trial verzió, Ha vki talál crack-et a 2.5b verzióhoz, az szóljon, megköszönném :)
Egyébként kiderült, hogy az UNQL es Pft klán kozos szerveren az egyik admin a Trillian tulajdonosa :)

.Attila

Szerintem folytassuk itt, amit az Offtopicban nyomunk, mert idevaló :) Már ha van még mit folytatni...
Nem alakítunk USTeam klánt? :) Vagy hogy több tag is lehessen, ne csak 3-4, vmi anime-set?

Xipe

Quote from: TriviSzerintem folytassuk itt, amit az Offtopicban nyomunk, mert idevaló :) Már ha van még mit folytatni...
Nem alakítunk USTeam klánt? :)

felolem alakithatunk klant.
kivancsi vagyok hanyan mernek majd kiallni ellenunk.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipefelolem alakithatunk klant.
kivancsi vagyok hanyan mernek majd kiallni ellenunk.

Megalakitjuk CS Source-n az elsõ noob klánt :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Dragon

Már valahogy vártam ezt az ötletet a RO-beli USTeam klán után :D
Kár, hogy ebbõl most kimaradok.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Marfy

Quote from: BaldyMegalakitjuk CS Source-n az elsõ noob klánt :D
Ha én is benne leszek akkor nem lesz noob.  :rolleyes:   :lol:
Jó ötlet már csak meg kell venni a játékot, amire a rendelés és a Bécsi út miatt nincs pénzem :).

Baldy

Quote from: bpka000Már valahogy vártam ezt az ötletet a RO-beli USTeam klán után :D
Kár, hogy ebbõl most kimaradok.

:D:D:D
Hát igen, az aranyos kis játék volt, de elég volt, most jöhet valami akciódúsabb :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.