Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: AlucatÉn rossz fényviszonyok közt és webcamerával. :)

Ez olyan....tök... aranyos :D

Alucat

Quote from: Xipecsodas, van meg egy utodott ocsem.

jó, akkor letagadlak. :P
Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

Xipe

Quote from: Alucatjó, akkor letagadlak. :P

ez a legjobb otlet amit eletemben hallottam.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Alucat

Ugye milyen zseniális vagyok, és fõleg milyen szerény  :rolleyes:  :haha:
Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

Xipe

Quote from: AlucatUgye milyen zseniális vagyok, és fõleg milyen szerény  :rolleyes:  :haha:

es most mar lepjunk at az Offtopicba.
eleget offoltunk itt mara.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

noriko

Quote from: XipeAlucat, ok erre gondoltak.
...whoa! thats one freaky picture!  :muhahah:
"I wish I could, but I don't want to."

Xipe

Quote from: noriko...whoa! thats one freaky picture!  :muhahah:

actually thats me after 112 hours spent awake.
_(๏̯͡๏)_

Alucat

wtf ware you doing 112 hours?? Anyways, isn't that ööö almost 5days?

Xipe

Quote from: Alucatwtf ware you doing 112 hours?? Anyways, isn't that ööö almost 5days?

chronic insomnia
_(๏̯͡๏)_

Alucat

uh... that's nice :P ^_^
Now, enough of Offs (this sounds so stupid if you say it out loud)

Djinn

Quote from: Alucatwtf ware you doing 112 hours?? Anyways, isn't that ööö almost 5days?
Szerintem csak viccelt! Élõ ember nem bír ki annyi ébren... :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnSzerintem csak viccelt! Élõ ember nem bír ki annyi ébren... :rolleyes:

a vilagrekord 11 nap Djinn.
_(๏̯͡๏)_

Alucat

hmm meg kéne dönteni. :D

Djinn

Quote from: Alucathmm meg kéne dönteni. :D
Sok sikert! És utanna tegyetek ide a kepeteket!!   :)

Alucat

ignus

LÉcci Ne Chatnek HasznÁljÁtok A FÓrumot!!! KÖszi
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Djinn

Quote from: Blimpelsõ kép feltöltve (ez mondjuk 2003 nyaráról van, és nem is látszik sokminden (mármint a hajamból), de jobbat hirtelen nem találtam) :)
Szerintem nincs semmi baj ezzel a képpel :p.
Én is felraktam két képet. Elég roszz minõségûek, de a hajam hossza látszik. Ha találok kibontottat, azt is felrakom.

Közben találtam gyerekkori képeket  is. Ugyhogy várom mindenkiröl a kiskori fotókat!!  :haha:

Fazék

Quote from: DjinnSzerintem nincs semmi baj ezzel a képpel :p.
Én is felraktam két képet. Elég roszz minõségûek, de a hajam hossza látszik. Ha találok kibontottat, azt is felrakom.

Közben találtam gyerekkori képeket  is. Ugyhogy várom mindenkiröl a kiskori fotókat!!  :haha:
jajj hát ki ez a tündér? :)

gyerekkori képek rólam nem nagyon várhatóak, majd talán ha lesz scanner-ünk pár héten belül...

hát rendben felraktam a kép vágott verzióját, de csak kíméletesen a kritikákkal :)
egyszerûen a húgom nem tud fényképezni, a kalap pedig Domonkos jóbarátomtól származik, ezt fel lehet fogni tulképpen egy anti-képnek, vigyázat vakulás-veszély itt !

Xipe

Quote from: Blimpjajj hát ki ez a tündér? :)

gyerekkori képek rólam nem nagyon várhatóak, majd talán ha lesz scanner-ünk pár héten belül...

hát rendben felraktam a kép vágott verzióját, de csak kíméletesen a kritikákkal :)
egyszerûen a húgom nem tud fényképezni, a kalap pedig Domonkos jóbarátomtól származik, ezt fel lehet fogni tulképpen egy anti-képnek, vigyázat vakulás-veszély itt !

tisztara Pirula 2.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Blimpjajj hát ki ez a tündér? :)

Szerintem jó a hajad. Növeszd meg megint :rolleyes: És a sapi is jóó!! :jee:
Scanner meg nekünk sincsen. Lefényképeztem oszt kész. :)

Fazék

Quote from: DjinnScanner meg nekünk sincsen. Lefényképeztem oszt kész. :)
hát jelenleg az se menne, mert ellopták kb fél éve a digitális gépünket, azóta meg inkább nem vettünk, majd ha már az 5MP-es ára is lentebb lesz (ez az 5-ös a mániája az apámnak), veszünk egy véglegeset talán. szóval elõbb lesz scanner-ünk :)

Djinn

Quote from: Blimphát jelenleg az se menne, mert ellopták kb fél éve a digitális gépünket, azóta meg inkább nem vettünk, majd ha már az 5MP-es ára is lentebb lesz (ez az 5-ös a mániája az apámnak), veszünk egy véglegeset talán. szóval elõbb lesz scanner-ünk :)
De kááár! :(
Azért a többiek tegyenek fel képeket. Ne égessetek, hogy csak én mutogatom itt magam :eeek:

Xipe

Quote from: DjinnDe kááár! :(
Azért a többiek tegyenek fel képeket. Ne égessetek, hogy csak én mutogatom itt magam :eeek:

MAGAMUTOGATOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipetisztara Pirula 2.
ejha! sorszámozott példány vagyok! :D

Djinn

Quote from: XipeMAGAMUTOGATOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt megbánod! Nem kapsz ma egy darab birkát sem tõlem!!  :hehe:  :hopp:

Xipe

Quote from: Blimpejha! sorszámozott példány vagyok! :D

ja, vagy te vagy az eredeti.
en ezt nem tudom.

Djinn, lehet hogy a mai esti jatekot is le kell mondanom.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: XipeDjinn, lehet hogy a mai esti jatekot is le kell mondanom.
Akkor nem kapsz birkat legközelebb. Azt nem tudod lemondani. :D

Xipe

Quote from: DjinnAkkor nem kapsz birkat legközelebb. Azt nem tudod lemondani. :D

jol van te azumanga fangirl.
de akkor tolem se varj el segitseget.
es csak emlekeztetlek arra,hogy en dobok mindig hetest,nem te.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipejol van te azumanga fangirl.
de akkor tolem se varj el segitseget.
es csak emlekeztetlek arra,hogy en dobok mindig hetest,nem te.
Ok, ok. Hetesek ura, te nyertél! Inkább tegyél fel magadról gyerekkori képet, Légyszi, légyszi!!:p

Xipe

Quote from: DjinnOk, ok. Hetesek ura, te nyertél! Inkább tegyél fel magadról gyerekkori képet, Légyszi, légyszi!!:p

rolam nincs gyerekkori kep.
szegenyek voltunk.
_(๏̯͡๏)_