Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

noriko

ohayo minna! azért máshonnan lehet linkelni képet...ugye? mert ezeket nem szeretném a képtárba tenni:(
eddig direkt nem írtam ide, nehogy feltűnjön valakinek hogy én még "arctalan" vagyok:D
de most takarítgattam a gépet, és találtam olyan képet amin én is vagyok, úgyhogy csak úgy fair ha megmutatom, hisz én is láttam a tiétek.:)

EDIT: vááá elrontottam valamit, mert nem működik, úgyhogy még tanulmányozom a dolgot! majd akkor később jön kép!:rolleyes:

EDIT2: :(  :lame: vagyok. sajnálom. bár nektek lehet hogy jobb is így... Képtárba akkor sem akarom berakni a fejem, szóval max csak akkor lesz kép, ha valaki kedves segítőkész egyén pm-ben vagy e-mailben elmagyarázza nekem a freewebes honlapkészítés rejtelmeit. :(

Fentiekben noriko bénázását olvashatták. Köszönjük hogy velünk tartottak. :D
"I wish I could, but I don't want to."

Ramiz

QuoteOriginally posted by Baldy
Szerintem itt jön felszinre az a gond, hogy sokan túl sokat adnak a postok számára itt a fórumon. Pedig nem a postok számának kéne fontosnak lennie, hanem inkább a tartalmának. Tehát egy tüsszentésre ne itt mondjunk "egészségedre"-t, hanem inkább élőben, vagy ha ugy nem megy, akkor telefonon :) Viszont ha egy uj hirről, vagy valami érdekesről szól a post, akkor már az számit :)

Egyetértek. De hogy jön ide? :confused: :rolleyes:

Shadowolf: Itt azért mégis otthonosabb, mint a képtárban, nem? Ne szűnjön meg ez a topic! :ejnye:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Saori

Akkor egy kép..kellőképp friss tegnap esti műve öcsémnek :D //"érdekes"..:rolleyes:
Kép
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Akkor egy kép..kellőképp friss tegnap esti műve öcsémnek :D
:o ... hát ööö ... :o

ignus

Akkor egy kép..kellőképp friss tegnap esti műve öcsémnek :D //"érdekes"..:rolleyes:
Kép

Szerintem szép... Semmi gond nincs vele(d)! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

QuoteOriginally posted by ignus
Szerintem szép... Semmi gond nincs vele(d)! :D

Anyu szerint sikerült olyan SzűzMária/Angyal arckifejezést produkálnom, dehát ez van :D

Shock12

Anyu szerint sikerült olyan SzűzMária/Angyal arckifejezést produkálnom, dehát ez van :D
Hehe... mosthogymondod :D !

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Hehe... mosthogymondod :D !

:p :p

ignus

Hát ha Szűz Mária igy nézett volna ki, már rég hívő lennék! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

;) :o ! Naja... :p

Shadowolf

:ejnye: :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Ramiz
Shadowolf: Itt azért mégis otthonosabb, mint a képtárban, nem? Ne szűnjön meg ez a topic! :ejnye:

Természetesen én sem szeretném, ha megszűnne ez a topic (elvégre Baldy-val együtt találtuk ki), viszont annak meg nem túl sok értelmét látom, hogy felrakjuk a képeket a képtárba, majd pedig onnan linkeljük őket ide. (elvégre így már ott is láthatóak, és ezért a linkelés sztem tökéletesen fölösleges) Ide postolni képeket pedig azért nem igazán érdemes, mivel (mint azt már zsozso is kifejtette az offtopicban) ez egy idő után alaposan lelassítaná a fórumot. Ezért (akármennyire is sajnálom), én is azt kell hogy mondjam, hogy nincs sok értelme a topic fenntartásának. :(

Ellenben sztem meg lehetne beszélni zsozso sama-val, hogy csináljon a képtárban is egy önarckép szekciót. ;)

Shock12

QuoteOriginally posted by Shadowolf
Ezért (akármennyire is sajnálom), én is azt kell hogy mondjam, hogy nincs sok értelme a topic fenntartásának. :(
Ellenben sztem meg lehetne beszélni zsozso sama-val, hogy csináljon a képtárban is egy önarckép szekciót. ;)
Viszont egy dologra nem gondolsz... mégpedig az, hogyha továbbra is él a topic, és mondjuk be van linkelve ide a megfelelõ kép, akkor ötvözhetõ az elkülönült képtárolás az új postokról való értesítés... mert az nincsen a boardon... ;)

Moloko

hajrá, hajrá :D

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Shock12
Viszont egy dologra nem gondolsz... mégpedig az, hogyha továbbra is él a topic, és mondjuk be van linkelve ide a megfelelõ kép, akkor ötvözhetõ az elkülönült képtárolás az új postokról való értesítés... mert az nincsen a boardon... ;)

Végülis igazad van (mint mindig :D). Tudjátok mit, csináljátok úgy a dolgokat, ahogy jólesik, a lényeg hogy jobban megismerjük egymást. ;)

ignus

QuoteOriginally posted by Angel
hajrá, hajrá :D
Csatlakozva vagyok az ötlethez! :)

Shadowolf

Ha van rá elegendő igény, akkor végülis megbeszélhetem zsozso-val ezt az önarckép szekció dolgot. Eddig két támogatója van, továbbiak jelentkezését szívesen várom. ;) :D

EDIT: ellenben a végső döntés meghozásában Baldy-nak is van beleszólási joga, szóval az ő véleményét a dologról mindenképpen meg kell várnunk. ;)

Baldy

Ha van rá elegendő igény, akkor végülis megbeszélhetem zsozso-val ezt az önarckép szekció dolgot. Eddig két támogatója van, továbbiak jelentkezését szívesen várom. ;) :D

EDIT: ellenben a végső döntés meghozásában Baldy-nak is van beleszólási joga, szóval az ő véleményét a dologról mindenképpen meg kell várnunk. ;)

Hmmm...
Abban benne vagyok, hogy legyen önarckép szekció, végülis miért ne? Igy kicsit könnyebb lenne mindenkinek, azt hiszem. Viszont ez a topic sztem biztos élni fog, mert a véleményeket a képekről ugyis itt fogjuk megfogalmazni...
Szóval a lényeg: ahogy mostanra kialakult a rend, az szerintem jó, és az már nem egy életbevágóan fontos, de mindenképpen előnyös, ha az az Önarckép(csarnok) szekció létrejön, ahogy azt Shadowolf kitalálta...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

ignus

Hmmm...
Abban benne vagyok, hogy legyen önarckép szekció, végülis miért ne? Igy kicsit könnyebb lenne mindenkinek, azt hiszem. Viszont ez a topic sztem biztos élni fog, mert a véleményeket a képekről ugyis itt fogjuk megfogalmazni...
Szóval a lényeg: ahogy mostanra kialakult a rend, az szerintem jó, és az már nem egy életbevágóan fontos, de mindenképpen előnyös, ha az az Önarckép(csarnok) szekció létrejön, ahogy azt Shadowolf kitalálta...

ÁMEN! :D

Shadowolf

Hmmm...

Oksa, akkor holnaptól elkezdem zaklatni zsozso-t, hogy csinálja meg. ;) :D

Baldy

Oksa, akkor holnaptól elkezdem zaklatni zsozso-t, hogy csinálja meg. ;) :D

Csak szólj neki, hogy nézze ezt meg, és döntsön belátása szerint... Ha nem tetszik neki, akkor meg elkezdünk aláirásokat gyűjteni petició benyujtásához :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Ramiz

Él, élt, élni fog! Mármint ez a topic.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Shadowolf

Csak szólj neki, hogy nézze ezt meg, és döntsön belátása szerint... Ha nem tetszik neki, akkor meg elkezdünk aláirásokat gyűjteni petició benyujtásához :D

zsozso ismételten bizonyította isteni mivoltát, mivel már meg is van az új szekció!  :whoah:

Saori

Soridan

Bocs...töröltem....
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

noriko

:confused: miről maradtam le vajon... de ha olyan amit törölni kellett, lehet hogy jobb is... :p

Saori kisegített!! Arigato!!!!!:)

én . béna minőségű webcam-es képen.
tesóm és én . Halloween-ra készülve. (és nem, nem a középső vagyok:ejj: ) :p

Saori

QuoteOriginally posted by noriko
:confused: miről maradtam le vajon... de ha olyan amit törölni kellett, lehet hogy jobb is... :p

Saori kisegített!! Arigato!!!!!:)

Örülök hagy segíthettem :)
Amúgy jók a képek ! :) //már amennyire ezt egy meghülyült..lilás színárnyalatban pompázó monitoron meglehet állapítani...:p :p

Shadowolf

Tényleg jók a képek. ;) :D

noriko

Örülök hagy segíthettem :)
Amúgy jók a képek ! :) //már amennyire ezt egy meghülyült..lilás színárnyalatban pompázó monitoron meglehet állapítani...:p :p
Én jobban örülök :D   ...és köszi, még senki nem mondta eddig hogy jól áll nekem a lila! :D :p

Saori

Én jobban örülök :D   ...és köszi, még senki nem mondta eddig hogy jól áll nekem a lila! :D :p

Pedig jó..:)
Bár szívesen megnézném normális színekben is, de most annyira behülyült ez a đ#@#&@ monitor, hogy az ütögetés sem hatásos már...örülök hogy egyeltalán látni rajta valamit...(pedig a kezem már kellőképp sajog..:() //éspersze ilyenkor nem jön haza apám egyszer sem napközben, hogy csináljon vele valamit  :rolleyes: