Önarckép(csarnok)

Started by Baldy, 2004-01-31, 23:59:39

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Angel
Tiaro, ez megint egy régi post...
mikor jönnek a képek? :D
Milyen memóriája van egyeseknek... :p !

Moloko

QuoteOriginally posted by Shock12
Milyen memóriája van egyeseknek... :p !
hát ja... csak iskolai témájú dolgok nem tudnak beleférni...
(egyébként csak végiglapoztam a topic eddigi oldalait és lementegettem róla a jobb képeket... ismét volt szerencsém megnézni Saori második rólatok készült mangás rajzát, megint sikerült megállapítani, hogy "ne kínozzanak engem ilyen romantikus képekkel" - najó, hogy romantikus lenne azt kétlem, inkább aranyos, de akkor is)

ignus

hát ja... csak iskolai témájú dolgok nem tudnak beleférni...
(egyébként csak végiglapoztam a topic eddigi oldalait és lementegettem róla a jobb képeket... ismét volt szerencsém megnézni Saori második rólatok készült mangás rajzát, megint sikerült megállapítani, hogy "ne kínozzanak engem ilyen romantikus képekkel" - najó, hogy romantikus lenne azt kétlem, inkább aranyos, de akkor is)

ön szerint ha én úgy döntenék hogy felrakom az egyik képem az ustem.hu/picturesre akkor melyik legyern az? Szerinted melyik a legjobb? (tudom, amelyiket te rajzoltad :hehe: )
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Moloko

QuoteOriginally posted by ignus
ön szerint ha én úgy döntenék hogy felrakom az egyik képem az ustem.hu/picturesre akkor melyik legyern az? Szerinted melyik a legjobb? (tudom, amelyiket te rajzoltad :hehe: )
hát ha már engem kérdezel.. szerintem az is jó, amin a barátnőddel vagy, az is amin 4en vagytok meg az is amin 2en öcséddel. :D Edit: meg az is amin egyedül vagy, de nem a beállított kép!
Oh, csak nem beloptam magam a szivedbe azzal a rajzzal? :p ;)

ignus

hát ha már engem kérdezel.. szerintem az is jó, amin a barátnőddel vagy, az is amin 4en vagytok meg az is amin 2en öcséddel. :D Edit: meg az is amin egyedül vagy, de nem a beállított kép!
Oh, csak nem beloptam magam a szivedbe azzal a rajzzal? :p ;)

Dede... CSinálhatnál egy "chibi-ignust" is... Vagy ezzel forduljak Saorihoz? :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Moloko

Hát ezzel szerintem nyaggasd Saorit :D (mert 1.  nem érek rá 2. nem szeretem az ilyen 'chibi' dolgokat.)

Shock12

Dede... CSinálhatnál egy "chibi-ignust" is...  
Micsodát :confused: ?

Moloko

Micsodát :confused: ?
amikor egyes normális karaktereket összetömörítenek valami baba-szerű dologba ami "olyan ééédees" :mad: ezeknek a "chibi" karaktereknek az arcvonásai szinte eltűnnek, csak a szemük szine meg a hajuk meg a ruhájuk amiből ki lehet következtetni hogy kiről is van szó.
Einon avatarja pl egy chibi-Rei. kukkantsd meg magadnak.

Shock12

... valami baba-szerű dologba ami "olyan ééédees" :mad: ...
Értem... juhé...

ignus

amikor egyes normális karaktereket összetömörítenek valami baba-szerű dologba ami "olyan ééédees" :mad: ezeknek a "chibi" karaktereknek az arcvonásai szinte eltűnnek, csak a szemük szine meg a hajuk meg a ruhájuk amiből ki lehet következtetni hogy kiről is van szó.
Einon avatarja pl egy chibi-Rei. kukkantsd meg magadnak.

:( Bocsánat.... Most le lett harapva a fejem.... :( Mingyá keresek magamnak valami fej nélküli avatart! :D

Shock12

:( Bocsánat.... Most le lett harapva a fejem.... :( Mingyá keresek magamnak valami fej nélküli avatart! :D
:D !! Ez csak egyéni magánvélemény, nem kell vele törõdni... ;) !

Saori

Chibi -ignus...hmm..énakarok olyat csinálni....:D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Saori

:D

Engedélyt megkapom? :D

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Engedélyt megkapom? :D
Na látod Ignus... máris lesz olyan kis izéd... :D !

ignus

Persze.... :D

A chibi-ség csak egy ötlet volt, de ha van hozzá kedved én nagyon fogok neki örülni.... A munkáidat ismerve úgyis kinyomtatok és kiteszem majd a falra... (úgyhogy tegyél rá kicsi (R) betűt! :D )

Télleg Saori... most hogy majdnem mindenkiről (aki aktívabb) van kép nincs kedved csinálni egy csoportképet? (jó kis munkákat találok ki mi? :D )

Saori

A chibi-ség csak egy ötlet volt, de ha van hozzá kedved én nagyon fogok neki örülni.... A munkáidat ismerve úgyis kinyomtatok és kiteszem majd a falra... (úgyhogy tegyél rá kicsi (R) betűt! :D )

Télleg Saori... most hogy majdnem mindenkiről (aki aktívabb) van kép nincs kedved csinálni egy csoportképet? (jó kis munkákat találok ki mi? :D )

Ööö..igazából már egy ideje gondolkodok rajta..hogy akikről van kép csinálnék egy chibi-vagy vmi hasonló csoportképet..:)

Moloko

támogatom az ötletet :D Saori légyszilégyszilégyszii! :D
:ad:

SlEePwAlKeR

mivel szkennerem nincs, és mivel úgysi olyan kreatív vagyok, összedobtam painttel egy képetXD váljék egészségetekreXDD

ui: a hajam az kb télleg így néz ki, mer a fésülködés az számora elég ritkán ismételt cselekvés^^'
"Put a stake through my heart!
And drag me into sunlight
So awake for your greed
As you're slaying the dreamer"

Saori

QuoteOriginally posted by SlEePwAlKeR
mivel szkennerem nincs, és mivel úgysi olyan kreatív vagyok, összedobtam painttel egy képetXD váljék egészségetekreXDD

ui: a hajam az kb télleg így néz ki, mer a fésülködés az számora elég ritkán ismételt cselekvés^^'

Mivel már egy ideje nem jártál erre ezért most mondom neked is:
No attachment..irány a képgaléria: http://usteam.uw.hu/pictures

Baldy

QuoteOriginally posted by SlEePwAlKeR

Azért nem rossz kép :)
Ezek után biztos felismernélek az életben :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Saori

Tegnap este énis raktam be egy képet..de most nincs kedvem linkelgetni..^^(argh)

Soridan

Tegnap este énis raktam be egy képet..de most nincs kedvem linkelgetni..^^(argh)

Ez bizony argh a javából :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shock12

Szerintem pedig jó kép :o ;)
Link

Soridan

Szerintem pedig jó kép :o ;)
Link

Mert én talán modntam, hogy nem az? Egyre jobb képeket küldözget Saori, én csak örülök :D
Az "ez bizony argh" azt akarta jelenti: a linkelni lustaság argh, mert így manuálisan kellett odanavigálnom, és az temérdek idő, figyelembe véve, mennyire felcsigázott a kép látványának ígérete :hopp:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

ignus

Nekem csicsi elötti képnek tűnik...

Saori: művésznő, már eldöntötte a csoportkép legyártását vagy kell még egy pár éljenző fórumozó? :D

Tiaro

Ha kéne, biztos akad még... Bár hülyén néznék ki pompom-lány ruhában, de ha nagyon kell....:D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Soridan

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ha kéne, biztos akad még... Bár hülyén néznék ki pompom-lány ruhában, de ha nagyon kell....:D

Ebben az esetben adom a  koreográfiát :D

Saori

QuoteOriginally posted by Tiaro

Naaaaaaaa!! :D Tiaroooooooo:) Én látni szeretnéééém :D Legalább egy fotót:D :D :hopp:

Shock12

Naaaaaaaa!! :D Tiaroooooooo:) Én látni szeretnéééém :D Legalább egy fotót:D :D :hopp:
Cosplay-be :) ... csak kár, hogy nincsen a boardon sticky... :D !

ElfWarrior

QuoteOriginally posted by Xaga
Csináltatok képet Bécsben?? Ha igen tessék postolni.

"Kis" késéssel itt vannak a Bécsben készült képek. Most sikerült lementeni a telefonomról.

Bécs_Shadowolf
Bécs_Baldy
Bécs_Angel
Bécs_Angel_telefon_mögött
Ha tudást keresel
Nálam nem
Csak Énemnél
Leled, Kedves