Legjobb bishonenek

Started by Eleanor, 2004-02-01, 14:15:35

Previous topic - Next topic

Kazenokizu

Quote from: Dreamcleaver on 2006-07-22, 06:54:59
Vincent sztem nem bishi, átlagos anime style férfi. Igazi bishinek csekkoljátok ezeket. Figyelem, csak erős idegzetűeknek:

http://i6.photobucket.com/albums/y247/Dreamcleaver/bishi%20bleh/b1001.jpg
...
Kerestem valami történelmi-románcot, de ezt a bishifest sorozatot asszem hanyagolom.  :ejj:
Anyám, ezek már nekem is fájnak... :lul:
Quote from: Lythis on 2006-07-22, 03:56:39
Err, Vincent mióta nőies már boccs? jah, kitalálom, hosszú haja van...
Az, hogy ilyen arcot kapott AC-ben az egy dolog, de szerintem ez nem teszi azzá.
Megbeszéltük, hogy csak a külseje nőies. ;) Az viszont szerintem igenis az. (Nemcsak a hosszú haja miatt, hanem az arcvonásai is elég lányosra sikeredtek. Még szerencse, hogy a hangja olyan jóóóóóóó!)
Quote from: Rounin on 2006-07-22, 06:59:28
És még a Vampire Princess Miyu-s Larva-ra mondták nekem anno, hogy nem bishi, mert túl nőiesre csinálták XD
Pedig ö nem is rossz... :angyali:  :D :D

És, hogy ne legyek teljesen off, pár deviantartos kedvencem következik:

01.
02.
03. Ez ugyan Harry Potter, de azért nagyon tetszik! :D
04.
05.
06.
07.
08.
09. !!!
10.
11. Spike, kicsit máshogy
12.
13. Roy
14.
15.
16. Ez nagyon tetszik!
17.
18. Szebb, mint a Slayersben! (Én miért nem tudok így rajzolni??? :bruhuhu: )
19.
20.
Nnnna, egyelőre ennyit, mert hát ugye jóból is megárt a sok. :D ;)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Lythis

Quote from: Kazenokizu on 2006-07-23, 01:38:00
Quote from: Lythis on 2006-07-22, 03:56:39
Err, Vincent mióta nőies már boccs? jah, kitalálom, hosszú haja van...
Az, hogy ilyen arcot kapott AC-ben az egy dolog, de szerintem ez nem teszi azzá.
Megbeszéltük, hogy csak a külseje nőies. ;) Az viszont szerintem igenis az. (Nemcsak a hosszú haja miatt, hanem az arcvonásai is elég lányosra sikeredtek. Még szerencse, hogy a hangja olyan jóóóóóóó!)

Én meg épp evvel nem értek egyet. A ruhája tuti nem valami nőies, a viselkedése és a mozgása sem éppen nevezhető annak szerintem. Vagy esetleg van olyan Adven Children, amit nem láttam volna? Az arca meg szerintem totálisan normális, nem értem, hogy abban mi olyan húde nőies. Ezzel az erővel az avám kifejezetten férfias :D

Kazenokizu

Quote from: Lythis on 2006-07-23, 04:27:30
...
a viselkedése és a mozgása sem éppen nevezhető annak szerintem.
Igen, ebben egyetértünk, mivel szerintem a viselkedés és a mozgás nem meríti a ki "külső" fogalmát, azt meg én is mondtam, hogy maga a karakter minden, csak nem nőies. :smile:
Quote from: Lythis on 2006-07-23, 04:27:30
Az arca meg szerintem totálisan normális, nem értem, hogy abban mi olyan húde nőies.
Valószínűleg nem foglak vele meggyőzni, meg nem is ez a célom, viszont én az alábbiak miatt tartom az arcát nőiesnek:
1.) Nagyon szimmetrikus az arca.
2.) Az egész fején sehol egy szőrszál, de még borosta sem látható.
3.) Olyan a bőre, mint a babapopsi.
4.) Szép, szabályos ívű a szája.
5.) Olyan szempillái vannak, hogy bármelyik műszempillagyár reklámarcként szerződtethetné.
6.) A szeme ki van húzva feketével.
7.) Nála annyira nem lehet megfigyelni, de pl. Cloudnál már igen: olyan nőies ívű, szedett szemöldöke van, hogy ihaj!

Nos, ezek egyike sem lenne feltétlenül nőies vonás, de EGYSZERRE szerintem már igenis feminim jelleget adnak Vincent arcának. De ez csak az én véleményem.
:zen:

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Dreamcleaver

Quote from: Kazenokizu on 2006-07-23, 11:18:22
Valószínűleg nem foglak vele meggyőzni, meg nem is ez a célom, viszont én az alábbiak miatt tartom az arcát nőiesnek:
1.) Nagyon szimmetrikus az arca.
2.) Az egész fején sehol egy szőrszál, de még borosta sem látható.
3.) Olyan a bőre, mint a babapopsi.
4.) Szép, szabályos ívű a szája.
5.) Olyan szempillái vannak, hogy bármelyik műszempillagyár reklámarcként szerződtethetné.
6.) A szeme ki van húzva feketével.
7.) Nála annyira nem lehet megfigyelni, de pl. Cloudnál már igen: olyan nőies ívű, szedett szemöldöke van, hogy ihaj!

Nos, ezek egyike sem lenne feltétlenül nőies vonás, de EGYSZERRE szerintem már igenis feminim jelleget adnak Vincent arcának. De ez csak az én véleményem.
:zen:

1. Az én fejem is szimetrikus. Sajnálom azt akinek nem.  :D (jó tudom senkinek sem 100% szimetrikus)
2. Tudod vannak olyan férfiak, akik borotválkoznak.
3. Ezt nem igazán értem. Én még nem láttam olyan részletesen megrajzolt animot/CG-t ahol a bőr ilyen részletesen ki lett volna dolgozva. A tónusára utalsz?
4. Mint a legtöbb anime karakternek.
5. Ok ezt elismerem egy érvnek, de
6. ezzel együtt már mondhatjuk, hogy csak gothic style vagy valami.  :D
7. Cloud meg már más tészta ugye, de nekem még ő sem bishi, csak k*rvára emo.  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kazenokizu

Quote from: Dreamcleaver on 2006-07-23, 13:53:26
1. Az én fejem is szimetrikus. Sajnálom azt akinek nem.  :D (jó tudom senkinek sem 100% szimetrikus)
2. Tudod vannak olyan férfiak, akik borotválkoznak.
3. Ezt nem igazán értem. Én még nem láttam olyan részletesen megrajzolt animot/CG-t ahol a bőr ilyen részletesen ki lett volna dolgozva. A tónusára utalsz?
4. Mint a legtöbb anime karakternek.
5. Ok ezt elismerem egy érvnek, de
6. ezzel együtt már mondhatjuk, hogy csak gothic style vagy valami.  :D
7. Cloud meg már más tészta ugye, de nekem még ő sem bishi, csak k*rvára emo.  :rotfl:
1. SENKINEK nem szimmetrikus teljesen a feje. Neki sem. Viszont minél szimmetrikusabb, annál "helyesebb" valaki.
2. Képzeld, láttam már borotválkozás utáni férfiarcot közelről, de olyat még nem, akinek EGYÁLTALÁN nem látszott volna, hogy volt mit leborotválni. Úgy értem, borotválhatja egy ember a fejét akármeddig, akkor sem lesz olyan közelről, mint egy női arc, amin eleve nincs szőr (vagyis van vmennyi, csak nem látszik). Vincentnek meg, ha megfigyeled, egyáltalán nincs szőr  az arcán. Sem leborotvált, sem semmilyen.
3. A tónusára. Meg arra, hogy nincs rajta semmi hiba. (Pl. sebhely, vagy hasonlók.) Egyébként való igaz, hogy az animekaraktereknek nem szokták kidolgozni annyira a bőrét, de neki ki van, ezért hoztam fel ezt is példaként.
4. + 5. És a gothic style-ban nyomulókat nem tartod kissé nőiesnek? Mert szerintem azok.
6. Cloudot csak azért hoztam fel, mert nála sokkal szembetűnőbb. Egyébként Vincenten is meg lehet néha figyelni, csak általában nem látszik a szemöldöke a fején lévő pánttól.

Egyébként megismétlem: egyenként ezek a tulajdonságok nem tesznek vkit nőiessé, viszont ezek eggyüttes jelenléte miatt Vincent külsjét én változatlanul nőiesnek tartom.

Rounin

Quote from: Kazenokizu on 2006-07-23, 14:59:49
2. Képzeld, láttam már borotválkozás utáni férfiarcot közelről, de olyat még nem, akinek EGYÁLTALÁN nem látszott volna, hogy volt mit leborotválni. Úgy értem, borotválhatja egy ember a fejét akármeddig, akkor sem lesz olyan közelről, mint egy női arc, amin eleve nincs szőr (vagyis van vmennyi, csak nem látszik). Vincentnek meg, ha megfigyeled, egyáltalán nincs szőr  az arcán. Sem leborotvált, sem semmilyen.

Te se láttál bosnyák nőt... nagyobb bajszuk van, mint egy harcsának :hehe:

Amúgy meg elég pihés az arcuk :p

Kazenokizu

Quote from: Rounin on 2006-07-23, 15:13:10
Te se láttál bosnyák nőt... nagyobb bajszuk van, mint egy harcsának :hehe:
OK, elismerem: ebben igazad van. :D :D :D :D
QuoteAmúgy meg elég pihés az arcuk :p
"(vagyis van vmennyi, csak nem látszik)"

Araki

Kaze, amiket belinkeltél egy kivételével vagy "Forbidden" vagy "Error". DeviantART-nál mostanság én is ezt tapasztalom...

Lythis

err...
1. kitárgyalva
2. Lézeres szörtelenítés. Utána se borosta, se semmi.
3. használj kozmetikumokat, neked se lesz kérges :D (plusz annyi JENOVA sejttel a szervezetében szerintem mindenkinek az lenne, tekintettel, hogy Vincent lazán több, mint 70 éves...)
4. Nagyon sok anime karakternek, meg 1-2 IRL személyre is mondják a szakértők, szal tudjafene.
5. Annyira azért nem hosszú, de hja. És? Kb nekem is, sőt, ha kihúzom szerintem hosszabb lenne, mint neki :D
6. Nincs, csak nem alszik :P Egyébként szerintem tényleg nincs, vagy csak nagyon nem látszik. semmiképp sem ilyen
7. Hát istenem, láttál te már David Beckham fényképet? :D

Araki: nekem gond nélkül bejönnek...

Meske

Quote from: Araki on 2006-07-23, 20:14:44
Kaze, amiket belinkeltél egy kivételével vagy "Forbidden" vagy "Error". DeviantART-nál mostanság én is ezt tapasztalom...
Próbáld meg úgy, hogy miután rákattintotál, ráenterezel mégegyszer a címre. Így nekem bejöt mind. :) És nekem tetszettek is! :jee:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Kazenokizu

Gondoltam, kicsit felélesztem ezt a topicot. Ime néhány CLAMP-es csoda:
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
Sajnos csak úgy jönnek be, ha címsorba bemásoljátok a linket...

Member

Nekem úgy sem.
Neked is csak azért, mert ideiglegenesen tárolja őket a Windows, de amint elévültek, már neked sem működnek majd a linkek.

Rage

Quote from: Member on 2006-08-01, 00:32:41
Neked is csak azért, mert ideiglegenesen tárolja őket a Windows, de amint elévültek, már neked sem működnek majd a linkek.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? :D
Nalad van a hiba, a linkek teljesen jol mukodnek (direkt linkkent persze nem).
痛みを感じる方向に、出口がある!

Member

Quote from: Ha a címsorba másolomThe page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.

Open the ivy.obidasin.com home page, and then look for links to the information you want.
Click the  Back button to try another link.
Click  Search to look for information on the Internet.

HTTP 400 - Bad Request
Internet Explorer 
Nekem ez lesz belőle.

Lythis

Nekem másolni se kellett, sima kattintással nyitja őket rendesen.

Kazenokizu

Na, ez a topic is meghalt egy ideje...
No de sebaj, én most felélesztem. :D
Következzen egy kis Meine Liebe-bishi-áradat:
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
Pont olyanok, amiket én szeretek. :D

(Mellesleg, aki netalántán valahol Meine Liebe-feliratba (lehetőleg nem franciába) botlik a neten, az dobjon már meg egy pm-mel! Thanx!)

Rounin

Hm, a ruhák tetszenek. =)

"(vagyis van vmennyi, csak nem látszik)"

Dehogynem :__devil: Közelre elég jól látok, szóval ne tagadj! XD

Araki

Quote from: Kazenokizu on 2006-08-11, 22:27:41
Következzen egy kis Meine Liebe-bishi-áradat
Valahogy volt egy olyan érzésem, hogy ez be fog következni...

Nos, így összességében nem tartom őket katasztrófálisnak, de ezt te komolyan gondoltad?! :confused: Ez már túlzottan leányos...
Amúgy ez a kettő a legjobb :jee: : 1 2 (az előtérre célzok)

Nekem most ő az új kedvencem :hehe: Bocs de nincs róla jobb kép a neten, ezt is úgy kellett kifényképeznem...

SpawnOfHell

Nekem most ő az új kedvencem :hehe: Bocs de nincs róla jobb kép a neten, ezt is úgy kellett kifényképeznem...

Mit műveltem én veletek... ::) Nah, ha már Bleach-nél tarunk, akkor én se maradjak már ki!^^

Egy jó kép Ishidáról szerintem...

Nekem ez az egyik kedvencem! :D

Member

Quote from: SpawnOfHell on 2006-08-12, 17:28:20

Ez amolyan tipikus "az a két kutya vajon mit csinálhat" tekintet. :D Amúgy egész korrekt, fővel mivel a teste nincs rajta a gizda lábaival. :__devil:

SpawnOfHell

Quote from: Member on 2006-08-12, 17:30:07
Quote from: SpawnOfHell on 2006-08-12, 17:28:20

Ez amolyan tipikus "az a két kutya vajon mit csinálhat" tekintet. :D Amúgy egész korrekt, fővel mivel a teste nincs rajta a gizda lábaival. :__devil:

Hát igen... Néha már én is röhögök, hogy tudják ilyen vékonyra rajzolni...
Nem baj! Nekem így gizdán is ő a kedvencem! :D

Didico

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Didico

Nos... találtam egy pár emberkét akik nagyon teccenek nekem! :)

http://www.animevisions.net/Pictures/spiral/spiral02.jpg
http://www.act1anime.com/images/small/ge9609ws.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y68/5566_craze/pics/19.jpg

Kicsit lehet, h b...-zisak de nekem bejönnek.

Araki

Kettő nem jön be, a harmadik meg le van tiltva... amúgy nem képet köllene beszúrni, hanem linket...

EDIT: Beírva a címsorba működnek... nos, az utolsó kivételével nem is rossz, és télleg a spirálos kissrác volt az akiről egyszer találtam egy képet. Tán pár oldallal előrébb van....

Didico

Quote from: Araki on 2006-09-13, 19:35:13
Kettő nem jön be, a harmadik meg le van tiltva... amúgy nem képet köllene beszúrni, hanem linket...

Várjál... gondolkodom...

Araki

Quote from: Didico on 2006-09-13, 19:37:01
Várjál... gondolkodom...
Ne tedd... :eek: már meg tudtam nézni, és lehet hogy másnál simán bejön és csak én vagyok hülye.

Didico

Quote from: Araki on 2006-09-13, 19:41:32
Quote from: Didico on 2006-09-13, 19:37:01
Várjál... gondolkodom...
Ne tedd... :eek: már meg tudtam nézni, és lehet hogy másnál simán bejön és csak én vagyok hülye.

És? Hogy teccenek?  :D

Araki

Quote from: Didico on 2006-09-13, 19:42:24
Fentebb mész 1-2 posttal, és ott van az EDITben

Didico

Quote from: Araki on 2006-09-13, 19:49:21
Quote from: Didico on 2006-09-13, 19:42:24
Fentebb mész 1-2 posttal, és ott van az EDITben

Oksi.... nekem teccenek... nem tudom mi a baj velük... hmm.... majd linkelek be másból... Gravitation?  :rotfl: :angyali: