Romantikus témájú animék.

Started by Exo, 2004-03-13, 14:05:18

Previous topic - Next topic

Darkfury

Végignéztem a Maison Ikkoku mind a 96 részét. Nem maradt hajam.
Választ nem lelem.
Ökölbe szorult kezem.
Pedig: a tenyerem.

Sancho

Quote from: Darkfury on 2006-06-20, 01:42:13
Végignéztem a Maison Ikkoku mind a 96 részét. Nem maradt hajam.

:lol: annyira rossz vagy annyira jó? :D  :lol:

Misu

Aktuális romantikus anime amit nézek: Nana ...Annyira szép,rég sírtam már animén.. Alig várom a folytatást..

smash++

Nem találtam rendes topikot ahova irhatnám,szóval ide jön a kérdésem.
Valaki megtudná mondani,hogy miért rontják el sok anime végét amibe a romantikát is bele fűzték(lehet,hogy nincs olyan sok:D)?PL az Escaflowne vége?Miért nem tudnak egy igazi happy ended adni minden olyan animének amibe beleraktak romantikát(még ha csak egy keveset is)?Annyira utálom ezért ezeket az irókat...

Lazzaret

Erre mondják azt hogy jó kérdés. Talán csak azért mert anime és ez japán termék. Ott régen sem épp arról volt híresa művészetük hogy happy end lett volna vége akár egy kabukinak vagy akár egy írói műnek. Pont ezért jó a japán romantikus anime mert más mint a nyugati szemét.

www.arkangyalok.uw.hu

smash++

Én azért nem mondanám,hogy egy nyugaton megszokott happy end-ing egy szemét.Sok vacak mű van itt az biztos.De én abból a célből szeretem nézni a romantikus műveket,mert happy end-ing van.Elég szörnyűség és szerencsétlenség van a világban igy is.Ezért szeretk(jelen esteben szerettem volna) olyat nézni aminek szép vége van(tényleg minden összejön)...:D(de lehet,hogy ezzel csak én vagyok igy)

Member

Benne volt a postodban a kérdésedre a válasz:
Azért nem happy end, mert az élet sem az. Meg hülyén jön le, ha a főhősök környezete szenved, míg ők boldogan egymás karjaiba bújnak.
[spoiler]Escaflowne pl.: Van bátyja nem valami szerencsésen jön ki a dologból és a névek is egymásnak esnek.[/spoiler]

Draconire

Ha Happy Ending et akarsz akkor nézd meg a Mai-HiME-t.
Annál nagyobb happy ending szerintem nem sok van.

smash++

Quote from: Gmer on 2006-06-20, 16:10:32
Ha Happy Ending et akarsz akkor nézd meg a Mai-HiME-t.
Annál nagyobb happy ending szerintem nem sok van.

Köszi a cimet.Utánna néztem.Már is kezdem a beszerzést.Én olyan romantikus anime-t szeretnék nézni amiben akció is van,szóval nem a "lányoknak való anime"<-nem akarok senkit megsérteni és nem álltalánositani akarok(csak nem tudtam másképpen kifejezni),sorry.Ha valaki tud még ajánlani ilyen cimeket akció+romantika(és tényleg jó anime) azt nagyon megköszönöm.

Draconire

Shakugan no Shana
Akció az van benne bőven, meg romantika is, meg szerintem elég jó anime :jee:

Selmo

Az Oh! My Goddess mennyire romantikus? Mármint a 2x részes sorozat, mert az OVA után szándékomban áll megnézni.

A tökéletesség unalmas.

Lazzaret

Teljes mértékben az. Nyugodtan ess neki. Nagyon szép anime.

www.arkangyalok.uw.hu

smash++

Nos,lekezdtem nézni a Mai-Hime-t.
[spoiler] Őszintén szólva az intro-t látva picit megijedtem,hogy ilyen "girl power" sorozatot fogok nézni mint a SalierMoon vagy hasonló.De kellemesen csalódtam eddig(5.rész).Nagyon szépen megrajzolták a harcokat csak azt sajnálom,hogy valószinűleg csak lányoknak van ilyen különleges erejük szóval valamilyen szinten "girl power"-es sorozat.Eddig jó a történet is(picit echhi hangulata van némelyik helyen :whoah:)-főleg az extra részekben nah azok áááá,nagyon jók!!!!Szóval kérdés,csak lányok fognak harcolni benne vagy azért fiúk is kapnak ebben szerepet?
Azt azért hozzá kell tenni,hogy szinte mindejik lánynak van mivel büszkélkedni:D,erre nagyon figyeltek az alkotók [/spoiler]

GerMicid

hello!Nem tudna valaki mondani  olyan romantikus animéket amik fent vannak az ftp-n és japán szinkronosok is?
előre is köszi

Lt. Simoan Blarke

ami nekem beugrik (foleg sorozatok) : Onegai Teacher, Onegai Twins, School Rumble, Oh! My Goddess. ezekbol a School Rumble a legkevesbe komoly, a tobbi komolyabb (, de azert donkent humoros) hangvetelu. Refrain Blue OVA az csak 3 resz, az is romantikus cucc... {elsore ezek jutnak eszembe, mert nekem ezek tetszettek a legjobban. mind fent van ftpn.}

edit: nem tudom, hogy Onegai Teacher angol-e, viszont az Oh! My Goddessbol az egyik verzio, ami fent van, angol, a masik viszont feliratos. a tobbi tuti japan szinkronos.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kazenokizu

Quote from: GerMicid on 2006-07-28, 21:29:27
hello!Nem tudna valaki mondani  olyan romantikus animéket amik fent vannak az ftp-n és japán szinkronosok is?
előre is köszi

Szerintem ha figyelmesen elolvasod ezt a topicot, akkor megtalálod, amit keresel. Amikről itt szó volt azok szerintem mindegyike fenn van, ráadásul mind japán szinkronos.

Edit: Az Onegai Teacher japán szinkron- angol felirat kombinációban van fenn, úgy emlékszem .aviban. De nekem az nem tetszett. Ettől persze neked még tetszhet. ^^
A Blarke által fent ajánlottak mellett szerintem még jó az Angel Sanctuary is.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

GerMicid

smash++

Én most fejeztem be a Tenjeu Tenget.Láttam a 24 részt és a 2 ova-t.De ez nekem nem bejezés már megint(romantika szempontjából)!!!!!Nincs más kiegészitője?
Nekem annyi jött le a végére,hogy mindenki mást "szeret",de komolyan.Most pl Suichiro Maya-t szereti vagy érez vmit Aya iránt is.Az biztos,hogy Maya-t akarja védeni ezek szerint neki ő az igazi.
Se a harcot se a romantikus szálakat nem varták el.Ezt annyira de annyira utálom.
Aki látta mondja már el nekem akkor most mi van a Mitsuomi-Maya-Suichiro-Aya 4essel??Ha kekeckedni akrnék akkor még 2 szereplőt is hozzá adhatnék ehez és akkor már egy 6-os fogat lenne amiben mindenki más után "szalad".
Aya olyan aranyos volt...

smash++

Vágom,hogy nem egy tipikus romantikus darab.De én ide irom minden anime-vel kapcsolatos "romantikus kérdéseimet".Komolyan van manga?Annak mi a neve,mert az f.p-n nem találtam.Esetleg vmi link?
Nem nagyon szeretm a mangát,de ha csak igy tudom kideriteni a végét akkor egy fene.

White SeeD:Köszi!!

Groven

Azért a listából ne hagyjunk ki 1-2 igazi szép művet. Chobits, A I R, Saikano. Romantika mellett erős drámai vonal van bennük. De a romantika és a dráma együtt adja ezek igazi szépségét. :smile:
Még néhány könnyedebb is az előzöekhez képest: Erementar Gerad, Ai Yori Aoshi.

smash++

Quote from: White SeeD on 2006-09-14, 14:33:25
Az animehq ftp-jén van.
Én is onnan szedtem le.
Ráadásúl kicsi sebeséggel uygan de updetelik a dolgot :smile:

Kész!Nekem nincs ehez türelmem.Egyszerűen nem birom nézegetni a rajzokat és olvasni.Nem megy.Szóval légyszi mond el a végét nekem :D,hogy kit választ Soichiro ha választ...

smash++

Na jó!!!Ezzel a spoiler-el meggyőztél!!Erőt veszek magamon,mert mostmár mégjobban érdekel.
De ezek szerint tuti kéne legyen folytatása az anime-nek.Gondolom befejezik a mangat aztán jöhet az anime.
Az a "van minden"-es dolog egy picit zavar.Remélem nem Aya és Maya-ra vonatkozik:D

Modify:Bele pill és háát elég érdekes volt,hogy Aya ruha nélkül szaladgál az utcán és a gyerek látja őt igy amikor neki nem kéne...(az ilyeneket nem szeretem)<-Ez nem is nagyon lenne jó az anime-ben(nem jó  ez az ecchi)

Norboy

Hi, lenne egy kérdésem, mégpedig, tudja-e valaki, hogy honnan lehetne leszedni a Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora(Looking up at the Half-Moon=>http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.479) című animét? Előre is thx!

...My minds unrest struggling with me,
Recalling the past who I could be,
Gotta Rise and be strong,
Gotta be tough but not lose the person I am.
Two lives I have,
One live I live,
One life I dream.
In dreams I rember the better in me...

Draconire

Quote from: Norboy on 2006-11-18, 17:06:37
Hi, lenne egy kérdésem, mégpedig, tudja-e valaki, hogy honnan lehetne leszedni a Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora(Looking up at the Half-Moon=>http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.479) című animét? Előre is thx!
Hajjaj...if everyone would use google first...
Tessék.

Zsiga

Quote from: Norboy on 2006-11-18, 17:06:37
http://kazenokoefansubs.fansub-torrents.com/Hanbun%20No%20Tsuki%20ga%20Noboru%20Sora%201-6%20%5BKnKF%5D.torrent
Ez a legjobb release aniDB szerint.

Norboy

Hajjaj...if everyone would use google first...
Tessék.

Sorry, azt nem írtam, hogy ftp-s kellene, torrentes verziót én is találtam. Nem akarok 2 hétig tölteni egy torrentet 3 seedelő melett.
Szoktam használni a  :G-t

Two lives I have,
One live I live,
One life I dream.

Fazék

Quote from: Norboy on 2006-11-21, 21:10:11First of all, if I don't found anything, then I everytimes to use the  :G!
argh :(

javaslom használd a szépséges magyar nyelvet, ha már az angol nyelvtanhoz nem sok közöd van ;)
idővel biztos lesz, meg gyakorlat teszi a mestert, de ez akkor is fájt :)

Manitu

Quote from: Norboy on 2006-11-21, 21:10:11Sorry, azt nem írtam, hogy ftp-s kellene, torrentes verziót én is találtam. Nem akarok 2 hétig tölteni egy torrentet 3 seedelő melett.
Bah, extra igények. DDL nem jó? Click.

Darkstar

Quote from: Fazék on 2006-11-21, 21:22:39
Quote from: Norboy on 2006-11-21, 21:10:11First of all, if I don't found anything, then I everytimes to use the  :G!
argh :(

javaslom használd a szépséges magyar nyelvet, ha már az angol nyelvtanhoz nem sok közöd van ;)
idővel biztos lesz, meg gyakorlat teszi a mestert, de ez akkor is fájt :)
:tezsvir:
Mondjuk inkább  :lol: :D
(Sry for trolling  :angyali:)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Norboy

Bocs a tudatlanságomért, 1 éve tanulom az angol és csak valamit hirtelen beírtam, csak úgy fejből. Úgy látom még ebben is sikerült hibát vétenem, de válaszolni akartam valamit az angol szövegre is. :oops:

Two lives I have,
One live I live,
One life I dream.