Romantikus témájú animék.

Started by Exo, 2004-03-13, 14:05:18

Previous topic - Next topic

Darkstar

A Shuffle valóban nagyon jó, én is gyorsan néztem végig. Aztán megint és megint. :D Az OPja meg az egyik legjobb az általam ismertek közül.  :hail:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Prof. William

Quote from: minuszmiki on 2007-03-15, 18:36:02
Quote from: Gregory on 2007-03-14, 20:53:15
Nah, mostanában a Shuffle-t nézegetem. Most járok a 10. résznél. Nagyon tetszik a grafika, a történet, és a zenéket is jól eltalálták. Rin viszont elég sz.r helyzetben van.
[spoiler=onegai teacher, shuffle]Mert míg az Onegai Teacherben Kei-nek csak 2 lány közül kellett választania, így csak 1 lányt kellett szomorúvá tennie. Itt Rin-nek itt van Sia, Nerine, Kaede [meg ha úgy vesszük, akkor Asa-senpai is beletartozik még, legalábbis ott ahol én járok]. Necces helyzet, kíváncsi vagyok hogy fogja megoldani...[/spoiler]

...Háttö én szívesen lennék ilyen szar helyzetben. Minden valamirevaló jó nő belém szerelmes, elképzelésem sincs, hogy bírnám ki...  :D (Shuffle az egyetlen anime, amit egyhuzamban néztem végig. Kicsit lekötött.  :smile:)

Rin helyében én rögtön fejbelőném magam amilyen szar a helyzet. Rádásul nem elég hogy választania kell még uralkodó is lessz meg ott az a fránya többnejűség... Maga a pokol!

Manitu

Quote from: Prof. William on 2007-03-15, 17:19:44
:D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Majd a 26. rész után várjuk a véleményed! :)
:lol: :lol: Különösen mivel csak 24 részes :D

Gregory

Nah, tessék, most emiatt nem nagyon tudtam leállni a nézésével, így eljutottam a 20. részig. Most azonban elutazunk 2 napra :frown:.

[spoiler]De a helyzet jelenlegi állása szerint azon se lepődnék meg, ha Kaede most levágná a saját fejét(nah jó, azon kicsit mégis meglepődnék, h az hogy sikerült neki), vagy pedig az Asa-senpaiét.
Ama-sannak pedig nagyon  :lol:-ok azok a macskás sapijai
Ott a 10. rész környékén még szó nem volt többnejűségről[/spoiler]

Solid Snake

Kanon-ban eljutottam a 10. részig, s jelenleg meg kell mondanom: érzelmileg totál kész vagyok! Ez valami hihetetlen!  :cool:

[spoiler=Makoto-arc, lehetőleg csak az olvassa el, aki már szintén túl van rajta!]Lényegében a 7-8-9-10. részek a Makoto-fejezetnek tekinthetőek. Makoto valójában egy kisróka, akit Yuuichi annak idején meggyógyított (sérült volt szegény pára lába), majd sokat játszott vele, ám amikor vissza kellett térnie szülővárosába, a rókát magára hagyta. Makoto ennek megfelelően egy manifesztáció, amely egyre jobban gyengül, míg végül eltűnik. A fejezetben ennek a fokozatos haldoklásnak lehetünk tanúi, mialatt Yuuichi végig kitart a lány mellett, minden idejét az egyre betegebb Makoto-val tölti, mindent megtesz, hogy boldoggá tegye (a folyamatos belázasodásoknál már ott volt a gombócos érzés a torokban, mikortól azonban a lány már beszélni sem tud, és egyre jobban gyengül és haldoklik, onnantól totál kész voltam -- az esküvői jelenet a dombon, illetve Matoko "halála" a nagydarab pont volt az i-re  :bruhuhu:).

Nem tudok egyebet mondani, ez a sorozat nálam nagyon üt.  :jee:[/spoiler]

Prof. William

Kanon

Makoto arc

[spoiler] Tényleg nagyon jól volt bemutatva ahogy Makoto egyre jobban leépül, különösen ahogy a tudata épül le lassan és csúszik vissza a Róka szintre. Jut eszembe maikor a hátába ejtették a jégakut akkor nagyon rókásan pattogott. :) Micsoda szeretet és akarás keletthozzá hogy, ha csak rövid időre is de ember lehessen. De akor mi is lett vele? Eltűnt és mostmár újra róka valahol a világban?  [/spoiler]

Manitu

Eltünt, és vége, nincs többé.
[spoiler]Azért, hogy ember lehessen egy rövid időre, először az emlékeit, aztán az életét kell adnia.[/spoiler]

smash++

Sorry,hogy ide linkelem.
Onegai Twins AMV
Ez annyira,de annyira szép volt.Remélem másnak is okoz egy kis visszaemlékezést erre a remek anime-re

Gregory

Quote from: smash++ on 2007-03-21, 00:35:08
Sorry,hogy ide linkelem.
Onegai Twins AMV
Ez annyira,de annyira szép volt.Remélem másnak is okoz egy kis visszaemlékezést erre a remek anime-re
Thx a linkért, jól esett egy kis visszaemlékezés... Tényleg, ha már az Onegai Twinsnél járunk: Maikura adhattak volna valami nicer bukót.  :D

smash++

Fruits Basket:
Megnéztem ezt aFall on me - amv
áááá.Ez annyira jó volt.Most komolyan szerintetek mi lett végülis a vége?[spoiler]Tohru és Kyo vmennyire összejöttek vagy inkább nyitott a vége?Vagy ez olyan hogy Kyo Tohro-t szereti,de Tohro Yuki-t,de Yuki meg senkit? :D[/spoiler]
Ez az amv alapján tiszta Tohru és Kyo szerelem :whoah:
Nem lesz folytatás vagy vmi kieg?Esetleg a manganak más a vége?

Manitu

Nem mernék rá megesküdni, hogy egyáltalán vége van már a mangának. Szerintem még mindig megy.

Edit: Nem, tavaly novemberben befelyeződött. De lefordítva még nincs végig.

Norboy

Tegnap megnéztem a Aishiteruze Baby-t. Nekem nagyon tetszett, ilyen animével még nem volt dolgom, ezért érdekesnek tartottam azokat az érzéseket, amiket bennem keltett. Valahogy ez az egész felébresztette bennem a törődő, odafigyelő, gondoskodó embert. "Mint, ha szülő lennék és lenne egy gyermekem."-érzést, pedig csak 17 vagyok... érdekes.

...My minds unrest struggling with me,
Recalling the past who I could be,
Gotta Rise and be strong,
Gotta be tough but not lose the person I am.
Two lives I have,
One live I live,
One life I dream.
In dreams I rember the better in me...

Gregory

Tegnap letöltöttem a KGNE első részét, aztán most délután meg is néztem. Hát elég érdekes számomra. Kellemesen indult, de aztán egy kicsit meglepett a confession, általában nem az első részben szokott ez megtörténni. A rész végén, mikor a srác megölelte a csajt, és akkor felszólalt az a romantikusvégkifejletnagyonszépjelenet zene, és egy pillanatig nem tudtam, h akkor ezt most komolyan kell venni, vagy lol-nak lett szánva. Aztán hamar rá kellett jönnöm, h igenis komolyan lett gondolva, és akkor így  :eek: meg ilyenek. Annyira nem szörnyű, szal még ha így is folytatódik, akkor is tovább nézem, csak így nem nagyon fog bekerülni a kedvencek közé.
Egyébként grafikával meg voltam elégedve, és a végétől eltekintve a zenei aláfestés is jól illett az animéhez[vagy legalábbis az 1. részhez]

Solid Snake

Az első két rész amolyan epilógus, felvezető.
Nézd csak nyugodtan tovább, a 2. rész végétől nagyon bedurvul majd.  :whoah: :jee:
Nekem máig kedvenc romantikus sorozatom a KGNE, teljesen kiérdemelten (persze a Kanon remake is kezd felzárkózni...).

minuszmiki

Egyetértek, szerintem is érdemes véginézni, tényleg nagyon jó sorozat. Szép a rajz, a történet pedig egész eredeti és életszagú. Nekem is nagyon tetszett,[spoiler]az utolsó öt perc kivételével. Többektől is olvastam, hogy milyen nagyszerű Haruka meséje, hááát... Szerintem leginkább ocsmány (és teljesen fölösleges) giccs. A színkezelés, a kis aranyos menyétkék, "yoisho, yoisho, yoisho"; nekem megfeküdte a gyomromat. Ha ezt kihagyták volna, nekem is a kedvenceim között lenne.[/spoiler]

Solid Snake

Nem értem, mi a baja mindenkinek a lezárással.  :ejnye:
Nekem kifejezetetten tetszett, szívmelengető volt.  :hehe: :jee:

Prof. William

Végül is amiket átélt az alapján [spoiler] Véres trancsírhorrort is írhatott volna. :)  [/spoiler]

Darkstar

Áá, semmi komoly gond nem volt vele, csak épp rossz csajt választott.  :morci:
Duel
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Solid Snake

Quote from: Prof. William on 2007-03-26, 21:22:11
Végül is amiket átélt az alapján [spoiler] Véres trancsírhorrort is írhatott volna. :)  [/spoiler]
[spoiler]Ki tudja, mi mindent álmodhatott a kóma alatt, ugye...  :morci:

Komolyra fordítva a szót: a lezárás nem giccs, elvégre ha jobban megfigyelitek, Takayuki a 2. részben éppen arra kéri meg Harukát, hogyha majd elvégzi a gyermekpszichológiát az egyetemen és ilyen képeskönyvíró lesz, akkor majd írjon róluk egy történetet. Harka végül is ezt teljesíti, ezt a könyvet, az ő történetüket láthatjuk a végső képsorokban.[/spoiler]

Gregory

Quote from: SolidSnakeGH on 2007-03-26, 19:10:08
Nézd csak nyugodtan tovább, a 2. rész végétől nagyon bedurvul majd:whoah: :jee:
Második rész végén járok... Nem gondoltam, h ilyen értelemben lesz durva O.o
De így legalább felkeltette az érdeklődésemet.

Solid Snake

Quote from: Gregory on 2007-03-27, 19:00:36

Nagyon helyes.  :jee:
Innentől fogva minimum 1 zsepi legyen kéznél minden résznél (észrevettétek eme tökéletes rímet?  :szemuveges:).

Gregory

Quote from: SolidSnakeGH on 2007-03-27, 20:30:29

Innentől fogva minimum 1 zsepi legyen kéznél minden résznél (észrevettétek eme tökéletes rímet?  :szemuveges:).
[spoiler]Lol, innentől kezdve minden részben elkap valakit egy autó? [/spoiler]
Egyébként zsepi max. allergia ellen kellhet, animén (meg úgy filmen) még nem sikerült sírnom/könnyeznem...
(Nagyon pro skilles rím, csak még kéne 1-2 plusz szótag ;)

Solid Snake

Quote from: Gregory on 2007-03-27, 20:39:49
Quote from: SolidSnakeGH on 2007-03-27, 20:30:29

[spoiler]Lol, innentől kezdve minden részben elkap valakit egy autó? [/spoiler]
Egyébként zsepi max. allergia ellen kellhet, animén (meg úgy filmen) még nem sikerült sírnom/könnyeznem...

Hát ha kocsi nem is, de majd valami más igen.  :lol:

Nekem lelkiállapotomtól függ, hogy mennyire tudok elérzékenyülni. A KGNE nézése idején érzelmileg taccson voltam, szóval tökéletes volt feszültséglevezetésként. Talán ezért szerettem meg annyira. Ha mondjuk most megnézném, biztos nem ütne akkorát, mint anno.

Gregory

Nah, ez is megvolt.
Mondjuk nem feltétlen a 'naezismegvolt' animék kategóriájába sorolnám.
A 2. rész vége után, amint tehettem folytattam is sorozatot.
Végig nagyon tetszett
[spoiler]
azt a 10. rész körüli önsajnáltatást(, amikor mindenki verte magát, h milyen rossz neki, meg h ő tehet mindenről, etc,) kihagyhatták volna[/spoiler]
Mondjuk nekem a régebbi Mitsuki(Ha jól emléxem így hívták a kék hajú csajt) jobban tetszett, mind kinézetileg, mind szellemileg. Az idősebb erősen súrolta a 'b1tch' kifejezés határait bizonyos határokat.
A rajzolással különösebben nem volt bajom(mondjuk a sör színe elég hányadékszerűre sikeredett), de sztem nem is volt olyan hűdejó.
A zene a legtöbb helyen illett a sorozathoz, néhány résznél azonban feltűnt(mint ahogy az első rész után megjegyeztem), h mintha egy kissé túlságosan is emotional lenne, de aztán a végére kibékültem vele.
Úgy összességében tetszett a sorozat, kedvencek közé nem kerül be, de azért maradandó lelki sérüléseket élményeket hagyott bennem(értem ezt úgy, h azért befolyással van egy kissé a mostani hangulatomra, és nem fogom egyhamar elfelejteni)

Selmo

A [spoiler] tagot ne [/quote] taggal zárd le. :D

A tökéletesség unalmas.

Gregory

Quote from: Selmo on 2007-03-29, 17:56:45
A [spoiler] tagot ne [/quote] taggal zárd le. :D
Fix'd, sry, egy kicsit  :lame: vagyok ma... (egy [url] tagot meg [/spoiler]-el zártam -.-)

Darkstar

Quote from: Gregory on 2007-03-29, 17:03:47
Mizuki is a bi@tch
Fix'd, a többivel kb egyetértek. :)
Mikor is jön ki a Haruka route?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Gregory

Quote from: Solid Snake on 2007-03-31, 20:44:15
http://usteam.hu/forum/index.php?topic=753.msg252788#msg252788
Ehh... most hogy 95%-ra értékelted, kénytelen leszek tovább nézni, h leelenőrizzem :P
Most boldog vagy? :D

kelvor

Én meg kénytelen leszek lassan elkezdeni :lazza: