Help Topic Hardver/Szoftver

Started by Nakahara, 2002-11-13, 20:06:43

Previous topic - Next topic

Makos

Nekem 1100 Ft-os Genius van már egy pár éve. Semmi baja.

noriko

Húgom gépét megszállta a PC Antispyware 2010 malware... google-el néztem, hogy hogy lehet leszedni, de rögtön az elején olyan oldal jött be, ami szintén gyanús. Tudtok mondani olyan oldalt, ami megbízható és érinti a témát? Eddig Spybot Search and Destroy-jal próbálkoztam, de az nem szedte le teljesen.
"I wish I could, but I don't want to."

White SeeD

Van arra esély, hogy egy eredeti szoftver aktíválásához szükséges kódot elszúrják? (invalid code) (nem, már 20szor beírtam helyesen, nincsen elmosódva, kis és nagybetűsen is próbáltam)
Az említett termék a Battlefield 1942 secret weapon.
A sima és a road kieg simán felment (Azok kódja csak számokból áll) De a secret weapon-ra invalid jön ki, ott meg betűk is vannak.

Valakinek 5let mielőtt felhívnám a kereskedőt hogy mi a  :mad: van?
(akik valószínűleg a vállukat fogják vonogatni, hogy nem ők tehetnek róla, basztassam a gyártót)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Kuroi Tenshi

angol bill.kiosztás z - y csere?
a kódod már használatban van?
Más ötletem hirtelen nincs

Xzone

O-0 5-S , ilyen hibákat nem ejtettél véletlenül?

White SeeD

Bill kiosztás nem hiszem, akkor látnám a beírt mezőbe hogy rosz.
0-5 nincsen benne.

azon viszont gondolkodtam, hogy néztem a support oldalt, hogy a game az első indításnál hitelesíti magát vagy mi a szösz.

Mivel már "kipróbáltam", talán az a baj. Viszont win7 alá az nem is lett instalálva, még XP-ről maradt hátra.
Mind1, erre az esetre megvan még a próba verzió.

Az eredeti viszont totál összeomlott, miután csatlakozni próbáltam egy szerverhez egy kis multiplayer mókára. Azóta már single player része sem megy :comp:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Kuroi Tenshi

Teljes uninstall, registryből törölni, majd újratelepíteni?

NLZ

Hivatalos honlapon nincs ilyen hitelesítés-buznyálkodás megszüntető segédprogram, hogy új gépre lehessen telepíteni? Asszem Spore-nál láttam ilyet, szal lehet máshol is van.
[reserved]

Selmo

Quote from: noriko on 2009-09-01, 12:33:18
Húgom gépét megszállta a PC Antispyware 2010 malware... google-el néztem, hogy hogy lehet leszedni, de rögtön az elején olyan oldal jött be, ami szintén gyanús. Tudtok mondani olyan oldalt, ami megbízható és érinti a témát? Eddig Spybot Search and Destroy-jal próbálkoztam, de az nem szedte le teljesen.
http://www.2-spyware.com/remove-pc-antispyware-2010.html ?

A tökéletesség unalmas.

Member

Az mit jelenthet, ha néha a vinyó kattan egy mélyet, aztán meg egy magasabbat? Mintha leállna és újraindulna.

Moha

Quote from: Member on 2009-09-01, 16:22:45
Az mit jelenthet, ha néha a vinyó kattan egy mélyet, aztán meg egy magasabbat? Mintha leállna és újraindulna.
Szerintem azt, hogy jobb, ha elkezdesz backup-olni. :P
Amúgy pontosan milyen? Két rövid kattanás egymás után, mintha "csuklana" egyet? Nekem anno csinált ilyet a 80-as maxtorom, aztán egyszer abbahagyta, és azóta is megy rendesen, igaz már nem az én, hanem a nagynéném gépében.

Milyen márkájú HDD?

motifator

Nekem csinált ilyet akkor is, amikor a tápom szarakodott. Nem mértem le, hogy vajon a feszültség volt kevés, vagy micsoda, de az a vinyó, amiről a kattogás miatt már teljesen lemondtam, egy új táppal tökéletesen működött.
Persze nem biztos, hogy nálad is ez a gond, de ez is egy tipp.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Member

Van egy vékonyabb, mélyebb hangú, ami folyamatosan halkul (kicsit olyan effekt, mint amikor egy energiamérő leenged), aztán rácsippan egyet. De semmi hatása nincs, nem szaggat a kép, akad meg a zene és ilyenek. 80-as maxtorról van szó, ami neked is volt.

próbálom felvenni mikrofonnal, hátha csinálni fogja megint.
EDIT: http://users.atw.hu/jujdejo/000.wav

noriko

Quote from: Selmo on 2009-09-01, 15:16:37
Quote from: noriko on 2009-09-01, 12:33:18
http://www.2-spyware.com/remove-pc-antispyware-2010.html ?
Miután leszedette velem a Spyware-doctor programot, ami átszkennelte a gépet, majd közölte, hogy ha törölni is akarom azt a sok káros cuccot amit talált, akkor fizessek, nem nagyon bízom a manuális utasításaiban sem...

Más kérdés: Hogy lehet kiiktatni még startup előtt, hogy a Spyware S&D ne induljon el startup-nál? Safemode-ban kell?
"I wish I could, but I don't want to."

Moha

Quote from: noriko on 2009-09-01, 18:00:09
Más kérdés: Hogy lehet kiiktatni még startup előtt, hogy a Spyware S&D ne induljon el startup-nál? Safemode-ban kell?
Igen, safemode-ban érdemes, viszont nagyon sok helyre be tud mászni a mocsok, olyan helyekre is, ahonnan safemode-ban is elindul.
Pl. érdemes megnézni, hogy a registriben

HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify

alatt nincs-e valami gyanús process. Gyakran ide rejtőznek el, mert innen safemodeban is elindulnak. Innen úgy tudod kiirtani, hogy letiltod a SYSTEM user írási jogát erre a registry ágra, törlöd a mocskot, aztán újraindítod a gépet.

Cobra

System REstore backupját is érdemes törölni, oda is be szoktak bújni a kártevők. (System Proerties/System Restore - felül pipa, hogy mindegyik meghajtón legyen kikapcsolva, majd Disk Cleanup második fül alul, meg persze az alap fülön mindent jelölj ki a Compress Old Files-on kívül).
Spybotot meg érdemes Safe Mode-ban is elindítani.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Theon

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni cURL-lel kapcsolatban. Ezelőtt még nem használtam soha, így nem sokat konyítok a működéséhez. A megoldandó probléma a következő:

Egy PHP scriptből szeretnék parsolásra megnyitni egy html oldalt, ez legyen www.url.hu. Ezen az oldalon először authentikálni kell magamat username password párossal, amit POST metódussal küldhetek. Sikeres auth után (gondolom) cookie-kkal maradok bejelentkezve. Ezután miden oldal lekéréséhez csak az url-t kell változtatni, mert az oldalakat a GET paraméterek határozzák meg. Hogy tudom ezt megvalósítani?

Nem tudom, hogy érthető-e, hogy mit is akarok csinálni.  :D
"Chaos is the score upon which reality is written."
"I don't need a scabbard to sheath my mind."
"One foot in the grave and the other in hell."

Theon

Éljen a Google hatalma és az éjfél utáni forráskódolvasás!

Sikerült megcsinálni, kérem a moderátorokat, hogy töröljék a topicot.
Köszönöm.
"Chaos is the score upon which reality is written."
"I don't need a scabbard to sheath my mind."
"One foot in the grave and the other in hell."

chilip

Quote from: Theon on 2009-09-03, 01:44:35
Éljen a Google hatalma és az éjfél utáni forráskódolvasás!

Sikerült megcsinálni, kérem a moderátorokat, hogy töröljék a topicot.
Köszönöm.

kicsit durva lenne a help topicot törölni azért mert megtaláltad a megoldást  :haha:

Kuroi Tenshi

Quote from: chilip on 2009-09-03, 01:55:51
kicsit durva lenne a help topicot törölni azért mert megtaláltad a megoldást  :haha:

külön topic volt, amit törlés helyett az imént beolvasztottam ide ;)

chilip

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-09-03, 02:01:21
Quote from: chilip on 2009-09-03, 01:55:51

külön topic volt, amit törlés helyett az imént beolvasztottam ide ;)

:zomg:

Selmo

De mérnem a PHP topicba? :_piszka:

Te meg elárulhatnád a megoldást, másnak is hasznos lehet, hacsak nem olyan nagyon hosszú. :)

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

Quote from: Selmo on 2009-09-03, 15:24:45
De mérnem a PHP topicba? :_piszka:

:confused: Olyanunk nincs is
(Nem, ez nem felkérés arra, hogy valaki hozza létre :haha: )
Jó helyen van itt is, nem? ;)

Dreamcleaver

Quote from: Cobra on 2009-09-01, 21:54:06
System REstore backupját is érdemes törölni, oda is be szoktak bújni a kártevők. (System Proerties/System Restore - felül pipa, hogy mindegyik meghajtón legyen kikapcsolva, majd Disk Cleanup második fül alul, meg persze az alap fülön mindent jelölj ki a Compress Old Files-on kívül).
Spybotot meg érdemes Safe Mode-ban is elindítani.

A Compress Old files amúgy mit takar?

Mert nálam a rendszer partíciót kivéve (ahol van a sok törölhető temp file), a többi partíciónál csak ezeket mutatja 0kb-nál többnek a Disk Cleanup.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Selmo

Az alaplapom azt hazudja, hogy csak a legfrisebb BIOSa kezeli a CPUm. Ilyenkor mi van? Fel se ismeri, el se indul hogy frissítsem? Mert akkor 22-es csapdája. Vagy csak nem ismeri fel tökéletesen, lassabb lesz stb. ?

A tökéletesség unalmas.

Flaser

Quote from: Selmo on 2009-09-03, 19:16:17
Az alaplapom azt hazudja, hogy csak a legfrisebb BIOSa kezeli a CPUm. Ilyenkor mi van? Fel se ismeri, el se indul hogy frissítsem? Mert akkor 22-es csapdája. Vagy csak nem ismeri fel tökéletesen, lassabb lesz stb. ?

Nem indul el. Én jártam már így régi alaplappal és Northwood procival. Régi villamete vissza, BIOS frissítés fel, aztán már vitte.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Selmo

Akkor asszem valahol kell updatelnem. :ejj:

A tökéletesség unalmas.